jobous Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε tsofra τα βασικά δεν άλλαξες !!!!!! Σε πειράζω !!! Σίγουρα πάντως κάτι πίνουν στο group γενικώς. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από jobous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 40+ ε.. Το τσιμπησανε για τα καλα αλλα υποθετω θα ακολουθησει το δρομο του DS με τη Σιτροεν θα βγουν και πιο προσιτα μοντελα. 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε να φύγει αυτό το 2020 να σταματήσω να αλλάζω τα πάντα (αυτοκίνητα , κινητά , υπολογιστές , γραφεία μόνο την γυναίκα μου δεν άλλαξα και παραλίγο σπίτι) Εγω με βλεπω να αλλαζω σπιτι γιατι δεν παλευονται οι απο πανω, και γυναικα μη σου πω αν δε σταματιζει να ξινιζει με το χρωμα και να με λεει καγκουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Shyn είπε Μιας και μπηκαμε σε περιοδο αλλαγης αυτοκινητου, σκεφτομαι και εγω να δωσω το Α180 με 1500χλμ. Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παλιότερα λέγαμε για σεατ που ήταν και πιο φθηνά. Πάει κι αυτό. Τελικά χαλάνε οι μάρκες αντί να φτιάχνουν. Λέτε για τα βουητά στο νέο τογιοτα. Ο cloud μας έμεινε να μας πει για το φίλους και ο Παυλίδης για το kamiq Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από james_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, james_ είπε Παλιότερα λέγαμε για σεατ που ήταν και πιο φθηνά. Πάει κι αυτό. Τελικά χαλάνε οι μάρκες αντί να φτιάχνουν. Λέτε για τα βουητά στο νέο τογιοτα. Ο cloud μας έμεινε να μας.πει για το φίλους και ο Παυλίδης για το kamiq Ελπιζω το Φοκους να μη μου κανει τετοια νερα αν και απο το τεστ ντραιβ και απο πολλους κατοχους που μιλησα ενιωσα αψογη ποιοτητα κυλησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Να βγει καλό το focus για να πάω για το puma όταν βγάλει facelift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, terry308 είπε Γιατί; Θελω να παω σε Αυτοματο κιβωτιο και Α200 βενζινη. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Shyn 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Shyn είπε Μιας και μπηκαμε σε περιοδο αλλαγης αυτοκινητου, σκεφτομαι και εγω να δωσω το Α180 με 1500χλμ. Κάτσε καλααα κ εσυ ! Μη λες τέτοια! 10 ώρες πριν, james_ είπε Παλιότερα λέγαμε για σεατ που ήταν και πιο φθηνά. Πάει κι αυτό. Τελικά χαλάνε οι μάρκες αντί να φτιάχνουν. Λέτε για τα βουητά στο νέο τογιοτα. Ο cloud μας έμεινε να μας πει για το φίλους και ο Παυλίδης για το kamiq Χαχαχ! Μπα εγώ σε 10 χρόνια ξανά μιλάω για αλλαγές πλέον... Δεν είμαι πολύ φαν των μεταβολών γενικά στη ζωή μου 😂 μια που λέμε για το καμίκ, μολις σήμερα έκανε το πρώτο του γέμισμα (είχε έρθει σχεδόν κάπου στο 70-80% πληρότητας από το εργοστάσιο) μετά από 250 χλμ (πήρε 10.6€). Όταν το οδηγάω εγώ καταναλώνω περίπου 2.8-3€/100, όταν το οδηγάει η γυναίκα 4.5-4.8€/100 😅 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Shyn είπε Θελω να παω σε Αυτοματο κιβωτιο και Α200 βενζινη. Ψήσου..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και αύριο είναι τελευταία μέρα του χρονου, νομίζω αξίζει να ποστάρουμε φωτογραφίες όσοι παραλάβαμε αυτοκίνητο από την έναρξη του topic... υπάρχουν και επίτιμα μέλη με περισσότερα από....1 (ή και 2;;) Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από koeltzakoatl Σύνταξη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 @tsofras εδώ είσαι. Και plug-in και με κανονικές εξατμίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Μιας και αύριο είναι τελευταία μέρα του χρονου, νομίζω αξίζει να ποστάρουμε φωτογραφίες όσοι παραλάβαμε αυτοκίνητο από την έναρξη του topic... υπάρχουν και επίτιμα μέλη με περισσότερα από....1 (ή και 2;;) 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Θα σταματήσω να διαβάζω το νήμα γιατί θα δώσω και εγώ το Renegade για να πάρω το και καινούργιο το ηλεκτρικό με εσάς που έμπλεξα.. 🤣🤣🤣🤣🤣😇 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Μιας και αύριο είναι τελευταία μέρα του χρονου, νομίζω αξίζει να ποστάρουμε φωτογραφίες όσοι παραλάβαμε αυτοκίνητο από την έναρξη του topic... υπάρχουν και επίτιμα μέλη με περισσότερα από....1 (ή και 2;;) 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις