Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έλα να αυξανόμαστε σιγά σιγά. Φωτό απο το Focus , ότι και να γίνει!!!!!

Έτσι για να μας μπριζώνεις και εμάς που είμαστε στα αναμμένα κάρβουνα της αναμονής !!!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jobous είπε

Έλα να αυξανόμαστε σιγά σιγά. Φωτό απο το Focus , ότι και να γίνει!!!!!

Έτσι για να μας μπριζώνεις και εμάς που είμαστε στα αναμμένα κάρβουνα της αναμονής !!!!!

Μου φαινεται θα μπω μεσα και δε θα βγαινω μεχρι να κλειδωσουν το μαγαζι 🤣 θα ανεβασω εννοειται!!

ps δε παραλαμβανω αυριο θα βαλουμε πινακιδες με το που μπει το νεο ετος Παυλιδη!

Επεξ/σία από cloud13
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Μου φαινεται θα μπω μεσα και δε θα βγαινω μεχρι να κλειδωσουν το μαγαζι 🤣 θα ανεβασω εννοειται!!

ps δε παραλαμβανω αυριο θα βαλουμε πινακιδες με το που μπει το νεο ετος Παυλιδη!

Στριιιιψεεεε κι άλλο το μαχαίρι που θα πληρώνω τέλη γιατί δεν δέχονται να περιμένουν μια εβδομάδα να βγει με το νέο έτος κ μηδενικά τέλη (χάνεται η έκπτωση) 

😂😂😂

Επεξ/σία από paylidis

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Στριιιιψεεεε κι άλλο το μαχαίρι που θα πληρώνω τέλη γιατί δεν δέχονται να περιμένουν μια εβδομάδα να βγει με το νέο έτος κ μηδενικά τέλη (χάνεται η έκπτωση) 

😂😂😂

Μηπως "να εβρισκες" καποιο ελαττωμα για να το τρεναρεις λιγο? Μα τι ειναι και αυτοι να πουμε εντελως παραλογο..

12 λεπτά πριν, paylidis είπε

😂😂😂

Καλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι και τον Γενάρη την ίδια έκπτωση θα έχουν απλά καίγονται να κλείσουν τον χρόνο 

καταλαβαινω και εσένα και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε αντιπροσωπεία και να μην μου έχουν πει το κλασικό ότι  τρέχει έκπτωση που τελειώνει σε 3 ημέρες 

• Like 2
  • Thanks 1

15 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Μηπως "να εβρισκες" καποιο ελαττωμα για να το τρεναρεις λιγο? Μα τι ειναι και αυτοι να πουμε εντελως παραλογο..

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι και τον Γενάρη την ίδια έκπτωση θα έχουν απλά καίγονται να κλείσουν τον χρόνο 

καταλαβαινω και εσένα και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε αντιπροσωπεία και να μην μου έχουν πει το κλασικό ότι  τρέχει έκπτωση που τελειώνει σε 3 ημέρες 

Ήταν κάθετοι. Είναι προσφορά της κοσμοκαρ. Εάν το τρέναρα με κάποιον τρόπο (προσπάθησα) θα ακυρώνονταν η πώληση και θα μας επέστρεφαν τα χρήματα. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να του βγάλουν 4/1 πινακίδες - κ ήταν όλες οι αντιπροσωπείες κάθετες σε αυτό... προφανως θέλει η κοσμοκαρ να πιάσει στόχο αλλά τεσπα. 

κατα τα αλλά ξέρω πολύ καλά τις πρακτικές τους... αλλά εχε χάρη... αν ήταν για δικό μου Αμαξι θα πήγαινα επίτηδες να το κλείσω 30/12 ώστε να μη προλάβουν με τπτ να το ταξινομήσουν, αλλά είναι της γυναίκας κ δεν μπορώ να την αφήσω χωρίς Αμαξι, ήδη έγραψα με το Q σε 10 μέρες 700 χλμ εξτρα..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, h3342 είπε

Και εγω το i20 θα διαλεγα

Ειναι η πιο σωστη επιλογη

Αξιοπιστο και τα κανει ολα.

Και εγω την απλη εκδοση θα διαλεγα

Ποσο σου βγαινει τελικη τιμη; και ποσους ρυπους βγαζει;

Το exclusive i20 2o σε σειρά εξοπλισμόυ χωρίς μεταλλικό ασπρουλικο με 1.4 mpi 84ps βγάζει 116 ρύπους, 0 τέλη κυκλοφορίας για το 2021.

14.100€ με κάτι τυπικές έκπτωσεις. 

Επεξ/σία από sofiathereal
  • Like 3

καλο χρυσο το φοκους που γραφετε πιο πανω, εχω φίλο στα κεντρικά και μου το άφηνε πολυ καλα το ντιζελ st line αμαξαρα αλλα ρε παιδιά καθόλου πορτ μπαγκαζ.

καμια σχεση με το i30 fastback που σκέφτομαι. περιμενω το 21 να δω τι θα αλλαξει στα τέλη με τις νεες ταξινομήσεις και πρεπει να παρω μια απόφαση στο τι θα παρω η γριούλα μου το παλιοσαξο θελει και λαστιχα μηπως τα γλιτώσω χαχαχα

4 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Δεν θα πρότεινα αμάξι χωρίς turbo σήμερα....

Εκτός από το yaris το 1500. Μου αρέσει πολύ σε φωτό και θα βγει τη νέα χρονιά το yaris cross. Δε ξέρω αν το έχετε δει και αν έχετε άποψη. Συγκκινω προς τα εκεί για bsuv

10 ώρες πριν, someone- είπε

καλο χρυσο το φοκους που γραφετε πιο πανω, εχω φίλο στα κεντρικά και μου το άφηνε πολυ καλα το ντιζελ st line αμαξαρα αλλα ρε παιδιά καθόλου πορτ μπαγκαζ.

καμια σχεση με το i30 fastback που σκέφτομαι. περιμενω το 21 να δω τι θα αλλαξει στα τέλη με τις νεες ταξινομήσεις και πρεπει να παρω μια απόφαση στο τι θα παρω η γριούλα μου το παλιοσαξο θελει και λαστιχα μηπως τα γλιτώσω χαχαχα

Καθολου δεν το λες το πορτμπαγκαζ αλλα σιγουρα μικρο ειναι,  απο τα αρνητικα που ειχα πει και εγω οταν το ειδα συν το παλιακο καντραν και τα πλαστικα στις πισω πορτες. Αλλα οκ τις αναγκες μιας οικογενειας με τετρις και λιγη θυσια θα τις καλυψει!

11 ώρες πριν, james_ είπε

Εκτός από το yaris το 1500. Μου αρέσει πολύ σε φωτό και θα βγει τη νέα χρονιά το yaris cross. Δε ξέρω αν το έχετε δει και αν έχετε άποψη. Συγκκινω προς τα εκεί για bsuv

Και για το yaris. Θα πρέπει να κρατάς στροφές ψηλά για ρεπριζ. Όσο και αν εξελιχθεί ένας καλός ατμοσφαιρικός τέτοιας κατηγορίας δεν θα φτάσει την λειτουργία ενός κινητήρα turbo. Αλλιώς είναι να βγαίνει η ροπή από τις 1.500-2000 στροφές.

• Like 1

2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Και για το yaris. Θα πρέπει να κρατάς στροφές ψηλά για ρεπριζ. Όσο και αν εξελιχθεί ένας καλός ατμοσφαιρικός τέτοιας κατηγορίας δεν θα φτάσει την λειτουργία ενός κινητήρα turbo. Αλλιώς είναι να βγαίνει η ροπή από τις 1.500-2000 στροφές.

Σε bsuv, τι υπάρχει σε τούρμπο?

15 ώρες πριν, sofiathereal είπε

Το exclusive i20 2o σε σειρά εξοπλισμόυ χωρίς μεταλλικό ασπρουλικο με 1.4 mpi 84ps βγάζει 116 ρύπους, 0 τέλη κυκλοφορίας για το 2021.

14.100€ με κάτι τυπικές έκπτωσεις. 

Από 2021 τα τέλη μετριούνται με το WLTP οχι NEDC, τι οποίες ανεφέρει 121-124 (g/km) στο site και όχι 116 (g/km) που είναι το NEDC. Μπορεί πάλι να είσαι στα όρια για μηδενικά τέλη (122) απ' ότι βλέπω, απλά ενημερωτικά στο λέω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...