paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν. Μιας κ βρηκα κουράγιο να ξανακαθισω στον υπολογιστή έχουμε κ λέμε για το kamiq (πάντα για μεταλλικο χρωμα): Ιούνιος 18610 το 116 ps ambition και 17480 τα 96 ps ambition. σήμερα (βάσει του site της κοσμοκαρ - κ ο συγκεκριμένος έμπορος δίνει τις ίδιες ακριβώς τιμές χωρίς περαιτέρω έκπτωση) έχουμε: 18455€ τα 116 ps ambition 17953 € το 95ps ambition κοινως οχι μόνο δε το έριξαν ουσιαστικά (150€ διαφορά...όχι 1500...), αλλά το 95αρι το ανέβασαν κιόλας! Δε ξέρω λοιπόν κατά ποσό είναι όντως “προωθητική ενέργεια”...... ούτε κατά ποσό αξίζει να σκίσουμε τα ρουχα μας και να τρέξουμε να το κλείσουμε... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 1
turbat0s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Το αυτόματο 15άρι με τους 150 αξίζει τα 23κ ή παραείναι πολλά για καμίκ?
tsofras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το αυτόματο 15άρι με τους 150 αξίζει τα 23κ ή παραείναι πολλά για καμίκ? Εγώ θα έλεγα ότι αξίζει , γιατί έτσι όπως είναι η αγορά σε αυτά τα λεφτά δεν παίζουν αυτόματα 1.5 με 150 άλογα
Papakaliati Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Γράφτε λάθος παιδιά δαίμων του τυπογραφείου. Παντως στις σελίδες κάποιοι με kamiq έχουν κοντέψει με ένα γέμισμα cng την πεντακοσαρά! Μου φαίνεται περίεργο. Κ εγώ σα να το εοχα δει στο configurator. Ίσως δε τα φέρνει με αυτό η κοσμοκαρ. σωστος. 13.8 κατά τα αλλά. προσωπικα αν καταλήξω εκεί θα το παλέψω για άδεια 2021 ώστε να επιτύχω μηδενικά τέλη... σε επίπεδο δεκαετίας είναι 860€ δε τα λες κ λίγα 7 ευρώ τον μήνα είναι, δεν τα λες και πολλά. Και είσαι σίγουρος ότι αλήθεια 86 ευρώ διαφορά; Μήπως συγκρίνεις τις ίδιες εκπομπές; Πόσες έχει με το παλιό και πόσες με το νέο σύστημα; PS το τσέκαρα, από 83,7 πάει σε 0. Αλλά προφανώς για 29 μέρες περιμένεις το 21... 7 λεπτά πριν, Papakaliati είπε 7 ευρώ τον μήνα είναι, δεν τα λες και πολλά. Και είσαι σίγουρος ότι αλήθεια 86 ευρώ διαφορά; Μήπως συγκρίνεις τις ίδιες εκπομπές; Πόσες έχει με το παλιό και πόσες με το νέο σύστημα; 15 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το αυτόματο 15άρι με τους 150 αξίζει τα 23κ ή παραείναι πολλά για καμίκ? Δεν υπάρχει παραείναι πολλά, μόνο είναι λίγα. Σε νορμαλ νούμερα τώρα προφανώς, δεν συζητάμε Καρίμ με 850 ίππους προφανώς ^^. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Papakaliati
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το αυτόματο 15άρι με τους 150 αξίζει τα 23κ ή παραείναι πολλά για καμίκ? Καλύτερα το karoq dsg 1.5 με λίγα παραπάνω 11 λεπτά πριν, Papakaliati είπε 7 ευρώ τον μήνα είναι, δεν τα λες και πολλά. Και είσαι σίγουρος ότι αλήθεια 86 ευρώ διαφορά; Μήπως συγκρίνεις τις ίδιες εκπομπές; Πόσες έχει με το παλιό και πόσες με το νέο σύστημα; PS το τσέκαρα, από 83,7 πάει σε 0. Αλλά προφανώς για 29 μέρες περιμένεις το 21... Δεν υπάρχει παραείναι πολλά, μόνο είναι λίγα. Σε νορμαλ νούμερα τώρα προφανώς, δεν συζητάμε Καρίμ με 850 ίππους προφανώς ^^. Ναι μηδενίζει. Τα τωρινά είναι nedc από 1/1 πάει wltp και αν ισχύει ότι κυκλοφορεί θα είναι μηδενικά - δεν είναι πολλά τα λεφτά σε ετήσια βάση αλλά στη δεκαετία είναι ένα σεβαστό ποσό (5 σέρβις στην αντιπροσωπεία περίπου). Για 29 μέρες μπορούμε να μείνουμε με ένα Αμαξι. Το θέμα είναι να το δεχτεί η αντιπροσωπεία (η οποία θέλει να δείξει προφανως πωλήσεις εντός του 20...)
Papakaliati Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλύτερα το karoq dsg 1.5 με λίγα παραπάνω Ναι μηδενίζει. Τα τωρινά είναι nedc από 1/1 πάει wltp και αν ισχύει ότι κυκλοφορεί θα είναι μηδενικά - δεν είναι πολλά τα λεφτά σε ετήσια βάση αλλά στη δεκαετία είναι ένα σεβαστό ποσό (5 σέρβις στην αντιπροσωπεία περίπου). Για 29 μέρες μπορούμε να μείνουμε με ένα Αμαξι. Το θέμα είναι να το δεχτεί η αντιπροσωπεία (η οποία θέλει να δείξει προφανως πωλήσεις εντός του 20...) Eχεις υπογράψει;
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε Eχεις υπογράψει; Τίποτα ακόμα. Προσφορές παίρνω για την ώρα
Thrylos7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 @paylidis Κοιταζα και εγω το Kamiq τις τελευταιες μερες. Παρολο που δε συμπαθω τη Skoda και ειδικα εμφανησιακα παρα-ειναι αυστηρο σε γραμμες και γεροντε, εχει καλο πακετο στα CNG που κοιταζω. Εσωτερικα ειναι ομορφουλι, εντελως αντιθετα με την εξωτερικη εμφανηση, φαινεται ανετο πισω (αν και δεν το εχω δοκιμασει live οπου φτιαχνω θεση οδηγησης για 1.84 και πηγαινω και καθομαι απο πισω) και εχει και ευκολιες οπως τους πισω αεραγωγους. Το Arona ας πουμε που ειναι σαφως πιο ομορφο στα ματια μου εξωτερικα, εχει σαφως χειροτερο πακετο εσωτερικα. Σαν τιμη στο online τους κανει -1500 στο CNG (gtec) και το Ambition με μεταλλικο χρωμα βγαινει 18.500 τελικη. Παντως προσωπικα θα ηθελα την Style εκδοση αλλα ειναι αφαντη....αραγε και εκει ισχυει το -1500? Αποκει και περα ενοειται οτι αγοραστει σε CNG, θα ειναι με το νεο ετος για 0 τελη κυκλοφοριας, και αν το Leon βγει σε CNG στην εκδοση Excelence που μου αρεσει, νομιζω θα ειναι η επιλογη μου, γιατι 90 αλογακια δε τα κοβω αρκετα ικανα. Αντε να περασουν 4 μηνακια. 2
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Thrylos7 είπε @paylidis Κοιταζα και εγω το Kamiq τις τελευταιες μερες. Παρολο που δε συμπαθω τη Skoda και ειδικα εμφανησιακα παρα-ειναι αυστηρο σε γραμμες και γεροντε, εχει καλο πακετο στα CNG που κοιταζω. Εσωτερικα ειναι ομορφουλι, εντελως αντιθετα με την εξωτερικη εμφανηση, φαινεται ανετο πισω (αν και δεν το εχω δοκιμασει live οπου φτιαχνω θεση οδηγησης για 1.84 και πηγαινω και καθομαι απο πισω) και εχει και ευκολιες οπως τους πισω αεραγωγους. Το Arona ας πουμε που ειναι σαφως πιο ομορφο στα ματια μου εξωτερικα, εχει σαφως χειροτερο πακετο εσωτερικα. Σαν τιμη στο online τους κανει -1500 στο CNG (gtec) και το Ambition με μεταλλικο χρωμα βγαινει 18.500 τελικη. Παντως προσωπικα θα ηθελα την Style εκδοση αλλα ειναι αφαντη....αραγε και εκει ισχυει το -1500? Αποκει και περα ενοειται οτι αγοραστει σε CNG, θα ειναι με το νεο ετος για 0 τελη κυκλοφοριας, και αν το Leon βγει σε CNG στην εκδοση Excelence που μου αρεσει, νομιζω θα ειναι η επιλογη μου, γιατι 90 αλογακια δε τα κοβω αρκετα ικανα. Αντε να περασουν 4 μηνακια. Λογικά το 1500 ισχύει για τα διαθεσιμα και όχι τις παραγγελίες (έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον στο παρελθόν στη vw σε αντίστοιχη περίπτωση). Το arona πραγματικά χάνει πολύ σε εσωτερικό και νομίζω ότι χάνει καπως και σε ποιοτητα κατασκευής (έχουμε ένα leasing χιλιάρι στην οικογένεια), το δε moose test του ψιλοήταν για τα πανηγύρια (και επειδη ειναι για τη γυναικα μου, που ναι μεν ειναι καλη οδηγός αλλα απο την αλλη δεν ξερω τις αντιδράσεις της σε κάτι πολυ εντονο/απότομο, προτιμω να ειναι το αμαξι πιο βιδωμενο στο δρομο). εαν μπορώ να το παραλάβω τις πρώτες μέρες του 21 για να έχω μηδενικά τέλη θα είναι ισχυρό αβαντάζ για να αγοραστεί αλλά δεν την είδα ιδιαίτερα θετική την αντιπροσωπεία (βέβαια το επιχείρημα τους ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί τίποτα κ το θεωρούν χλωμό να πάει τόσο ψηλά η κλίμακα για μηδενικά τέλη, όποτε δεν έχει νόημα να περιμένουμε, έχει μια βάση). ισως πάω απόψε για td σε αντιπροσωπεία που έχει ακριβώς το Υποψήφιο Αμαξι για td Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από paylidis 1
Thrylos7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, paylidis είπε εαν μπορώ να το παραλάβω τις πρώτες μέρες του 21 για να έχω μηδενικά τέλη θα είναι ισχυρό αβαντάζ για να αγοραστεί αλλά δεν την είδα ιδιαίτερα θετική την αντιπροσωπεία (βέβαια το επιχείρημα τους ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί τίποτα κ το θεωρούν χλωμό να πάει τόσο ψηλά η κλίμακα για μηδενικά τέλη, όποτε δεν έχει νόημα να περιμένουμε, έχει μια βάση). ισως πάω απόψε για td σε αντιπροσωπεία που έχει ακριβώς το Υποψήφιο Αμαξι για td Στο Arona μου κοβανε 1.100ε για αυτοκινητο που ερχεται Δεκεμβρη (εξτρα απο τα 800ε που κανει εκπτωση η Seat τωρα). Σε προταση μου "οκ να στο εξοφλησω Δεκεμβρη και να το ταξινομισουμε απο 1η Ιανουαριου" η απαντηση ηταν αρνητικη. Προφανως θελουν να πιασουν στοχους 2020 που εχουν παει απατοι και δεν μετραει πωληση αν δεν ταξινομηθει ακομα και αν παρουν το ρευστο. Ενας αλλος εξυπνακιας στην Peugeot τι μου ειπε για τα τελη... (υποψιν προτου ανακοινωθουν εστω ανεπισημα οι νεοι πινακες). Οταν του ειπα θελω να ψωνισω απο 1/1 , επειδη και αυτος ειχε την καψα του να ταξινομησει μεσα στο 2020 μου λεει "σε συμφερει να το παρεις φετος γιατι θα εχεις ρυπους NEDC" , τι λες ρεσυ του λεω? και εξηγει : "Στην αδεια του αυτοκινητου γραφει μονο το νουμερο διοξειδιου του ανθρακα, οχι αν ειναι NEDC κλπ, οποτε σε σενα θα γραφει χαμηλοτερο νουμερο και ακομα και αν αλλαξουν οι κλιμακες κερδισμενος θα βγεις." Ακου πονηρια ο βλαχος... Ελα ομως που οπως και τωρα με τα αυτοκινητρα προ 2010 ετσι θα ισχυει διαφορετικη κλιμακα για οσα ειναι απο 1/1/2021 ....δε θα χρεωνονται ολα με ιδιες κλιμακες να γινει τετοια μπινια
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Στο Arona μου κοβανε 1.100ε για αυτοκινητο που ερχεται Δεκεμβρη (εξτρα απο τα 800ε που κανει εκπτωση η Seat τωρα). Σε προταση μου "οκ να στο εξοφλησω Δεκεμβρη και να το ταξινομισουμε απο 1η Ιανουαριου" η απαντηση ηταν αρνητικη. Προφανως θελουν να πιασουν στοχους 2020 που εχουν παει απατοι και δεν μετραει πωληση αν δεν ταξινομηθει ακομα και αν παρουν το ρευστο. Ενας αλλος εξυπνακιας στην Peugeot τι μου ειπε για τα τελη... (υποψιν προτου ανακοινωθουν εστω ανεπισημα οι νεοι πινακες). Οταν του ειπα θελω να ψωνισω απο 1/1 , επειδη και αυτος ειχε την καψα του να ταξινομησει μεσα στο 2020 μου λεει "σε συμφερει να το παρεις φετος γιατι θα εχεις ρυπους NEDC" , τι λες ρεσυ του λεω? και εξηγει : "Στην αδεια του αυτοκινητου γραφει μονο το νουμερο διοξειδιου του ανθρακα, οχι αν ειναι NEDC κλπ, οποτε σε σενα θα γραφει χαμηλοτερο νουμερο και ακομα και αν αλλαξουν οι κλιμακες κερδισμενος θα βγεις." Ακου πονηρια ο βλαχος... Ελα ομως που οπως και τωρα με τα αυτοκινητρα προ 2010 ετσι θα ισχυει διαφορετικη κλιμακα για οσα ειναι απο 1/1/2021 ....δε θα χρεωνονται ολα με ιδιες κλιμακες να γινει τετοια μπινια ότι του καπνισει ο καθενας για να πουλησει... θα το ψαξω παρα πολύ και στο μεσοδιάστημα ίσως ψηφιστουν και οι νέες κλιμακες για τα τέλη... δε τους χαριζω 900€ στο χρονο ζωής του αυτοκινήτου (για εμενα που πλεον σκοπευω να τα αλλαζω στα 10 χρονια) για να παρουν αυτη την πώληση... (που και παλι χαζο μου φαινεται εφόσον ειναι εξοφλημένο να μη του δωσουν αβαντα 2 μερες)
imr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ τι να πάρω ρε παιδιά ? ιδέες προτάσεις ? 😂 Να περιμενεις να το δοκιμασεις πρωτα, τα χιλιομετρα που εχεις δεν μετρανε ουτε για test drive 😛 1 ώρα πριν, paylidis είπε ότι του καπνισει ο καθενας για να πουλησει... θα το ψαξω παρα πολύ και στο μεσοδιάστημα ίσως ψηφιστουν και οι νέες κλιμακες για τα τέλη... δε τους χαριζω 900€ στο χρονο ζωής του αυτοκινήτου (για εμενα που πλεον σκοπευω να τα αλλαζω στα 10 χρονια) για να παρουν αυτη την πώληση... (που και παλι χαζο μου φαινεται εφόσον ειναι εξοφλημένο να μη του δωσουν αβαντα 2 μερες) Ενα αλλο βασικο που να μην το ξεχνατε ειναι οτι δεκεμβρη φαινεται εναν χρονο πισω στην αδεια. Αν και δεν εχει ουσιαστικη διαφορα θα φυγει λιγο πιο ευκολα ενα αυτοκινητο 1/2020 απο ενα 12/2019 Μονο σε παρα πολυ καλες προσφορες η αν δεν μπορεις να περιμενεις πρεπει να γινεται αγορα Δεκεμβρη 2
koeltzakoatl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, imr είπε Να περιμενεις να το δοκιμασεις πρωτα, τα χιλιομετρα που εχεις δεν μετρανε ουτε για test drive 😛 Ενα αλλο βασικο που να μην το ξεχνατε ειναι οτι δεκεμβρη φαινεται εναν χρονο πισω στην αδεια. Αν και δεν εχει ουσιαστικη διαφορα θα φυγει λιγο πιο ευκολα ενα αυτοκινητο 1/2020 απο ενα 12/2019 Μονο σε παρα πολυ καλες προσφορες η αν δεν μπορεις να περιμενεις πρεπει να γινεται αγορα Δεκεμβρη ακριβώς: όλοι θέλουν να πιάσουν στόχους (και γιατί όχι δηλαδή), οπότε μπορείς να δοκιμάσεις μέχρι να πετύχεις κάτι πολύ καλό. εσύ έχεις το πάνω χέρι σε μια τέτοια διαπραγμάτευση και αν ο πωλητής είναι γάτος κερδίζετε και οι 2. κατανοητό ότι 1 μέρα = 1 χρόνος, αλλά τα ωφέλη μπορεί να αξίζουν. Έτσι έκλεισα το προσωπικό μου αυτοκίνητο στα τέλη του 2018 με πρόσθετο ώφελος 600 ευρώ σε αξεσουάρ/σερβις και άλλες παροχές (toyota κιόλας που είναι πολυ σφιχτοί).
dstilio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Το ποσό κόβουν να μην σας απασχολεί. 600, 1000, 2000 ευρώ να κόψουν δεν έχει σημασία. σημασια έχει ποσό πληρώνετε τελικά για το αυτοκίνητο και πόσο το κοστολογείτε εσείς. Αν σας δίνουν έκπτωση δυο χιλιάρικα αλλά και πάλι η τελική τιμή είναι με βάση τον ανταγωνισμό η τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου εκτός του τι θέλετε, τότε μην αγοράσετε και πείτε το στον πωλητή: εγώ το κοστολογώ τόσο. παντα να μιλάμε με τελικές τιμές και όχι με ποσά έκπτωσης .
tzampatzis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Thrylos7 είπε @paylidis Κοιταζα και εγω το Kamiq τις τελευταιες μερες. Παρολο που δε συμπαθω τη Skoda και ειδικα εμφανησιακα παρα-ειναι αυστηρο σε γραμμες και γεροντε, εχει καλο πακετο στα CNG που κοιταζω. Εσωτερικα ειναι ομορφουλι, εντελως αντιθετα με την εξωτερικη εμφανηση, φαινεται ανετο πισω (αν και δεν το εχω δοκιμασει live οπου φτιαχνω θεση οδηγησης για 1.84 και πηγαινω και καθομαι απο πισω) και εχει και ευκολιες οπως τους πισω αεραγωγους. Το Arona ας πουμε που ειναι σαφως πιο ομορφο στα ματια μου εξωτερικα, εχει σαφως χειροτερο πακετο εσωτερικα. Για μένα στο Kamiq πάνε φοβερά αυτές εδώ οι ζάντες: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις