cloud13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, jobous είπε Εννοείται ότι βολεύει !!!! Την αρχική ήθελα να δω. Εγώ όταν πήγα τον Αύγουστο μου είχαν δώσει για το Magnetic 16998. Κάτι πήρε πάνω και δεν μπορώ να το βρω...... 5500 κατω?? μηπως δεν ηταν το υβριδικο και ηταν 125αρι απο τα προηγουμενα? Μη μας λες τετοια τωρα 🤣 Μπας και σου ειπαν προ φορων? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από cloud13
ritualistic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 @cloud13 σε ποσες μερες παραλαμβανεις με το καλο ;;
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, cloud13 είπε 5500 κατω?? μηπως δεν ηταν το υβριδικο και ηταν 125αρι απο τα προηγουμενα? Μη μας λες τετοια τωρα 🤣 Μπας και σου ειπαν προ φορων? Δεν παίζει τέτοια τιμή στο 125άρι ούτε στο απλό , μάλλον ήταν προ φόρων 2
fragsp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 @cloud13 καλοτάξιδο!! τελικά το μεταλλικό χρώμα που πήρες σε σχέση με το απλό μεταλλικό πόσο περίπου ανέβασε το ποσό; γιατί σε μένα στο άσπρο (κοστος 174 ευρω+τελη)το connected πήγε τελική τιμή με φπα και πινακιδες 20550 πρέπει να τσίμπησε και η διαφορά της έκδοσης λίγο γιατί τότε η διαφορά ήταν μικρή.
jobous Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Προ φόρων !!! Αν ήταν τελική θα είχα πάρει δύο !!!!!!!!!!!!!🤣🤣🤣 1
cloud13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, ritualistic είπε @cloud13 σε ποσες μερες παραλαμβανεις με το καλο ;; Μαλλον τελος του χρονου γυρω στις 20 Δεκεμβρη θα αποφασισουμε αν θα βαλω πινακιδες 20 η 21 αναλογως τα τελη. 34 λεπτά πριν, fragsp είπε @cloud13 καλοτάξιδο!! τελικά το μεταλλικό χρώμα που πήρες σε σχέση με το απλό μεταλλικό πόσο περίπου ανέβασε το ποσό; γιατί σε μένα στο άσπρο (κοστος 174 ευρω+τελη)το connected πήγε τελική τιμή με φπα και πινακιδες 20550 πρέπει να τσίμπησε και η διαφορά της έκδοσης λίγο γιατί τότε η διαφορά ήταν μικρή. Σε ευχαριστω! Το χρωμα 650 παραπανω +Φπα + οσο θα τραβαγε τα τελη ταξινομησης.. Χοντρικα συν 1000 απο το να παρεις απλο μεταλλικο. 22 λεπτά πριν, jobous είπε Προ φόρων !!! Αν ήταν τελική θα είχα πάρει δύο !!!!!!!!!!!!!🤣🤣🤣 Πες το και ημουν ετοιμος να παω να βρω τον Μαραντονα... 1
Astreos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, cloud13 είπε Εγκριθηκαμε το αμαξι ειναι για εκτελωνισμο βαζω ενα μερος της προκαταβολης και γιναμε ιδιοκτητες και δανειοληπτες και επισημα 🤣 22800 ολα ολα τελικα. Βαζει δωρα 1 χρονο οδικη, συναγερμο, φιμε και πατακια ST line λεει. Απλα οκ υποθετω απο δωρα δε περιμενα και κατι αλλο. Καλοτάξιδο. Πάντως, καλά έκανες και το πήρες με το χρώμα που γουστάρεις. Θα το βλέπεις ακόμη και όταν δεν το οδηγάς και θα το χαίρεσαι 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μας κατέστρεψε ο @tsofras με αυτό το θέμα αγοράσαμε ολοι αυτοκίνητο τελικά! Λογικά η βιομηχανία αυτοκινήτων θα δει μια αύξηση 10%> μόνο λόγω insomnia 😁 4
jobous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά οι τιμές για το Stline (25 Νοεμβρίου ) έχουν πάρει 300 € από τον προηγούμενο κατάλογο (Αύγουστος και Σεπτέμβριος), τουλάχιστον εμένα τόσο μου βγαίνει... (στις προ φόρων) Αλλά έχει πρόβλημα ο διαμορφωτής. Στο StlineX ΔΕΝ κάνει την έκπτωση του 50% στο τέλος ταξινόμησης και σηκώνει την τιμή 1170 πάνω... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από jobous
poihths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 παιδιά θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Όπως καταλαβαίνετε ο tsofras επηρέασε κ μενα και προχώρησα σε αγορά αυτοκινήτου. Σήμερα με πηρε η αντιπροσωπεία ότι μπορώ να παραλαβω αύριο. Το πρόβλημα ειναι οτι η αντιπροσωπεία ειναι σε αλλο νομο. Τι γίνεται τωρα με την καραντινα; Επίσης πρέπει να παω με συνοδό δεν γίνεται με τα πόδια. Για πείτε ιδέες!
merkon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, poihths είπε παιδιά θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Όπως καταλαβαίνετε ο tsofras επηρέασε κ μενα και προχώρησα σε αγορά αυτοκινήτου. Σήμερα με πηρε η αντιπροσωπεία ότι μπορώ να παραλαβω αύριο. Το πρόβλημα ειναι οτι η αντιπροσωπεία ειναι σε αλλο νομο. Τι γίνεται τωρα με την καραντινα; Επίσης πρέπει να παω με συνοδό δεν γίνεται με τα πόδια. Για πείτε ιδέες! Καταρχην πες μας τι αυτοκινητο αγορασες 😆 1
poihths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, merkon είπε Καταρχην πες μας τι αυτοκινητο αγορασες 😆 χαχαχα ειναι το corolla hybrid sedan 6
ritualistic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, poihths είπε χαχαχα ειναι το corolla hybrid sedan δικαιολογειται κινηση προς αντιπροσωπεια/συνεργειο με τον ιδιο κωδικο που πας για σουπερ μαρκετ, τωρα για αλλο νομο δε νομιζω να εχεις προβλημα αλλα τους ρωτησες τους ιδιους ? καλοριζικο και ασφαλη χιλιομετρα! 2
poihths Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, ritualistic είπε δικαιολογειται κινηση προς αντιπροσωπεια/συνεργειο με τον ιδιο κωδικο που πας για σουπερ μαρκετ, τωρα για αλλο νομο δε νομιζω να εχεις προβλημα αλλα τους ρωτησες τους ιδιους ? καλοριζικο και ασφαλη χιλιομετρα! ευχαριστώ πολύ. Δεν τους έχει τύχει να έχουν πελάτη από αλλό νομό τώρα στη καραντίνα δυστυχώς είμαι ο 1ος. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται και με τον συνοδό σαν αιτιολογία.
ritualistic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, poihths είπε ευχαριστώ πολύ. Δεν τους έχει τύχει να έχουν πελάτη από αλλό νομό τώρα στη καραντίνα δυστυχώς είμαι ο 1ος. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται και με τον συνοδό σαν αιτιολογία. θα εκανα ενα τηλεφωνο στην τροχαια τοτε και θα τους εξηγουσα το θεμα. θα επαιρνα μαζι μου και ολα τα επισημα εγγραφα και δεν πιστευω να πεσεις σε τοσο κομπλεξικο ατομο που θα δειξεις χαρτια και θα πεις οτι πας να παραλαβεις καινουριο αυτοκινητο και θα σε γραψει... εγω παντως θα σε ρωταγα τι πηρες και θα σε αφηνα να περασεις! περιμενουμε φωτος! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από ritualistic 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις