Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Burgos είπε

125ps και το μαμάτο μπλε;; Άντε με το καλό να έρθει!

ναι ναι το Desert Island Blue 125αρι! Ευχαριστω!!

7 λεπτά πριν, merkon είπε

Με το καλο να παραλαβεις φιλε! Τι χρωμα τελικα; 

Ευχαριστω φιλε!!

14 λεπτά πριν, tsofras είπε

giphy.gif

giphy.gif

Καλα για σενα τι να πω! Θα σε ευχαριστει ο Σταικουρας για ολους μας 🤣 το νημα δε το αφηνω μεχρι να ειμαι για να παρω επομενο χαχαχα

Επεξ/σία από cloud13
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Ευχαριστω φιλε!!

Καλα για σενα τι να πω! Θα σε ευχαριστει ο Σταικουρας για ολους μας 🤣 το νημα δε το αφηνω μεχρι να ειμαι για να παρω επομενο χαχαχα

To νήμα να το παρακολουθείς , να δίνεις τα φώτα σου στους μελλοντικούς fordakides και να είσαι stand by όταν ξεφύγουμε απο αυτή την κατάσταση γιατί έχουμε υποσχεθεί να μαζευτούμε να τα καμαρώσουμε όλοι και απο κοντά (δεν το ξεχνάω αυτό)

• Thanks 1

20 λεπτά πριν, tsofras είπε

To νήμα να το παρακολουθείς , να δίνεις τα φώτα σου στους μελλοντικούς fordakides και να είσαι stand by όταν ξεφύγουμε απο αυτή την κατάσταση γιατί έχουμε υποσχεθεί να μαζευτούμε να τα καμαρώσουμε όλοι και απο κοντά (δεν το ξεχνάω αυτό)

Κανονικά πρέπει να μας τραπεζώσει το υπουργείο οικονομικών γιατί από αυτό το νήμα και μόνο παίζει να ανέβηκε το ΑΕΠ της χώρας 1-1,5%

Ο @tsofras φταίει για όλα !!!!! 

Καλά Κολωνία ήταν , έφτασε κιόλας ?????

@cloud13 έβαλες κάνα πακετάκι ή κάτι extra και πήγε 22800 εκτός απο χρώμα ? Φαντάζομαι απο αυτά που γράφεις το πήρες απο CarCenter ??

Σε όλους τα ίδια δίνουν !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cloud13 είπε

Ευχαριστω φιλε!!

Xρωματαρα φιλε! Με τι ζαντα; Ειναι αυτο που υπαρχει σε μια φωτογραφια στην προηγουμενη σελιδα του νηματος;

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Θα περιμενετε να κατεβουμε και εμεις οδικως απο UK; Προς Πασχα ή καλοκαιρι μερια το κοβω 😏

Επεξ/σία από merkon

1 λεπτό πριν, merkon είπε

Xρωματα φιλε! Με τι ζαντα; Ειναι αυτο που υπαρχει σε μια φωτογραφια στην προηγουμενη σελιδα του νηματος;

Θα περιμενετε να κατεβουμε και εμεις οδικως απο UK; Προς Πασχα ή καλοκαιρι μερια το κοβω 😏

Έτσι όπως πάμε και εγώ για εκεί μας κόβω :D

41 λεπτά πριν, Burgos είπε

Κανονικά πρέπει να μας τραπεζώσει το υπουργείο οικονομικών γιατί από αυτό το νήμα και μόνο παίζει να ανέβηκε το ΑΕΠ της χώρας 1-1,5%

ο @tsofras τον παιρνει απο καπου... (τον μισθό)😂

6 λεπτά πριν, tsofras είπε

To φθηνότερο απο όλους πήρα ρε 🤣

Παρήγγειλες 5-6, αγόρασες κανα δυο ακόμα και μετά φτάσαμε στο Ibiza. Τζίραρες κανα 50αρικο μέσα το 2020 🤣

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Aυτη η μαζωξη να γινει οπωσδηποτε να παμε να τα τσικνησουμε!

• Like 2

14 λεπτά πριν, Burgos είπε

Παρήγγειλες 5-6, αγόρασες κανα δυο ακόμα και μετά φτάσαμε στο Ibiza. Τζίραρες κανα 50αρικο μέσα το 2020 🤣

Η αλήθεια είναι επειδή είχα δώσει και προκαταβολή για το c3 aircross μαζί με το 2008 και την ακύρωση , πώληση η τράπεζα μου δείχνει 47000€ έξοδα

37 λεπτά πριν, jobous είπε

Ο @tsofras φταίει για όλα !!!!! 

Καλά Κολωνία ήταν , έφτασε κιόλας ?????

@cloud13 έβαλες κάνα πακετάκι ή κάτι extra και πήγε 22800 εκτός απο χρώμα ? Φαντάζομαι απο αυτά που γράφεις το πήρες απο CarCenter ??

Σε όλους τα ίδια δίνουν !!

οχι το parking pack το θυσιασα για την τιμη. Ειναι στο τελωνειο εδω  απο Κολωνια εγω καταλαβα λαθος σε αυτο, με περιμενει :)  απο car cemter ναι και αναλογως στο 6μηνο αποφασιζω για το προγραμμα.

38 λεπτά πριν, merkon είπε

Xρωματαρα φιλε! Με τι ζαντα; Ειναι αυτο που υπαρχει σε μια φωτογραφια στην προηγουμενη σελιδα του νηματος;

Οχι με τις 18αρες της φωτο, με τις 17αρες τις μαμα του ST line τις 5ακτινες αλλα δε με χαλανε ειναι ωραιες. Φυσικα να μαζευτουμε ολοι ολοι!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, cloud13 είπε

οχι το parking pack το θυσιασα για την τιμη. Ειναι στο τελωνειο εδω  απο Κολωνια εγω καταλαβα λαθος σε αυτο, με περιμενει :)  απο car cemter ναι και αναλογως στο 6μηνο αποφασιζω για το προγραμμα.

Μήπως μπορείς να ανεβάσεις την προσφορά , όπως είχες κάνει για το StLineX ?? Μπήκα στον διαμορφωτή και μου φάνηκαν ανεβασμένες οι τιμές (σε σχέση με αυτές του Αυγούστου που είχα πάρει εγώ, μιλάμε για τις αρχικες)

Aαα τελωνείο είναι , τώρα μιλάς !!!!

Υ.Γ. : Ακόμα να γραφτείς ??!!!!!

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1

3 λεπτά πριν, jobous είπε

Μήπως μπορείς να ανεβάσεις την προσφορά , όπως είχες κάνει για το StLineX ?? Μπήκα στον διαμορφωτή και μου φάνηκαν ανεβασμένες οι τιμές (σε σχέση με αυτές του Αυγούστου που είχα πάρει εγώ, μιλάμε για τις αρχικες)

Aαα τελωνείο είναι , τώρα μιλάς !!!!

Υ.Γ. : Ακόμα να γραφτείς ??!!!!!

Δεν ηταν ακριβως προσφορα η παραγγελια ειναι αυτη ελπιζω να σε βολευει. 300 ειναι η δικη τους και συμπεριλαμβανεται μια εξτρα στη λιανικη, συνολικα κατι παραπανω απο χιλιαρικο νομιζω γλυτωσα σε σχεση με το διαμορφωτη για το ιδιο αμαξι + τα δωρα.

image.png.13279d92c605bddf77ade0aa7599a09f.png

• Like 3
  • Thanks 1

Εννοείται ότι βολεύει !!!! Την αρχική ήθελα να δω. Εγώ όταν πήγα τον Αύγουστο μου είχαν δώσει για το Magnetic 16998. Κάτι πήρε πάνω και δεν μπορώ να το βρω......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...