ritualistic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Οκ νορμαλ η τιμή, αν κ για εμένα ανούσια επιλογή το advanced (πρακτικά μόνο οι ζάντες που είναι 18’’ είναι η διαφορά) όποτε αν δει και στραβώνει να τους πει να το βάλουν στον πάτο τους και να ζητήσει το σύνολο των χρημάτων του πίσω. Το παίρνει πολύ φθηνότερα (σε αυτά τα λεφτά που έδωσε το έπαιρνε με comfort pack + auto mhev + μεταλλικο). Όπως είπα. Αύριο πρωί κοσμοκαρ Εχει και καμερα οπισθοπορειας η advanced που ειναι ενα καλο εξτραδακι Αλλα μπορεις να παρεις τον βασικο με comfort και αυτοματο ; Νομιζα μονο με advanced βγαινει το αυτοματο σαν entry model
jobous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 @cloud13 : Τι να λέμε τώρα !!!!! Λοιπόν το παρήγγειλες αργότερα , θα παραλάβεις νωρίτερα !!!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!! Εγώ ακόμα περιμένω το αυτοκίνητο που έκανε παρουσίαση το παλικάρι στο trcoff.gr (χωρίς τις ζάντες). 03/12 Κατασκευή. Δυστυχώς είναι οι 18άρες , ωραία θα ήταν να έβγαιναν σε 17 !!!! Υ.Γ. : Τώρα μπορείς να γραφτείς στο forum !!!!! 1
lightsout Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, zourman1981 είπε Το γνωρίζεται ότι όταν ένα αμάξι έχει ρεζέρβα στο Πορτ παγκαζ άρα περισσότερο βάρος έχει και περισσότερους ρυπους ? Και με την ελληνική νομοθεσία περισσότεροι ρύποι = μεγαλύτερο κόστος τελών κυκλοφορίας, περισσότεροι δασμοί κατά την αγορά και γενικά είναι ακριβότερο για τον πελάτη ? Από το να πάει να δώσει 100 200 να πάρει μια ρεζέρβα Επίσης εγώ μάλλον είμαι τυχερός γιατί 20 χρόνια που οδηγάω δεν έχει τύχει να χρειαστεί η ρεζερβα , και πάντα με μια επίσκεψη στο βουλκανιζατέρ της γειτονιάς μου έβγαζε την προκα χωρίς να χρειαστώ ρεζέρβα Στατιστικά λοιπόν θα ήθελα να μας πείτε πόσα χρόνια οδηγάτε ποσες φορές πάθατε λάστιχο και πόσες από αυτές χρειάστηκε η ρεζέρβα γιατί το λάστιχο είχε γίνει πίτα η είχε κοπεί σε 100 κομμάτια Έχω χρειαστεί ρεζέρβα δύο φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Επίσης, αυτό με το βάρος και τους ρύπους, ναι ισχύει, από την άλλη, είναι θέμα του εισαγωγέα τι είδους διαμόρφωση κάνει στις εκδόσεις του.
cloud13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, jobous είπε @cloud13 : Τι να λέμε τώρα !!!!! Λοιπόν το παρήγγειλες αργότερα , θα παραλάβεις νωρίτερα !!!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!! Εγώ ακόμα περιμένω το αυτοκίνητο που έκανε παρουσίαση το παλικάρι στο trcoff.gr (χωρίς τις ζάντες). 03/12 Κατασκευή. Δυστυχώς είναι οι 18άρες , ωραία θα ήταν να έβγαιναν σε 17 !!!! Υ.Γ. : Τώρα μπορείς να γραφτείς στο forum !!!!! τωρα μαλιστα με δοξα και τιμη οχι σαν κατι αλλους που ειναι γραμμενοι και στο γκρουπ της ΕΛΒΟ ευχαριστω πολυ φιλε μακαρι να μην εχω καμια δυσαρεστη εξελιξη με τη τραπεζα αν και δε νομιζω και να παραλαβω συντομα! 1
barimagas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλός μου φίλος με fiesta 125 έβαλε το πρόγραμμα, και το έκανα βόλτα. Το αμάξι χωρίς να ακούγεται τίποτα ξαφνικά πήγαινε σαν δαιμονισμενο. Τραβάει μέχρι και η έκτη που πριν ήταν overdrive. Ευχαριστήθηκα!! Προσπέραση με την σκέψη. Το θετικό είναι ότι η μέση κατανάλωση από τοτε που το έβαλε είναι η ίδια στα 5,6 (επαρχιακό). Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από barimagas 1
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Εχει και καμερα οπισθοπορειας η advanced που ειναι ενα καλο εξτραδακι Αλλα μπορεις να παρεις τον βασικο με comfort και αυτοματο ; Νομιζα μονο με advanced βγαινει το αυτοματο σαν entry model Α έχει κ την κάμερα; Οκ... κ πάλι βέβαια δε δικαιολογείται η διαφορά. Όταν το πηρα εγώ μπορούσες να πάρεις βασική αυτόματο. Για τώρα δε ξέρω είναι μυστηρίου αυτοί.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zourman1981 είπε Το γνωρίζεται ότι όταν ένα αμάξι έχει ρεζέρβα στο Πορτ παγκαζ άρα περισσότερο βάρος έχει και περισσότερους ρυπους ? Και με την ελληνική νομοθεσία περισσότεροι ρύποι = μεγαλύτερο κόστος τελών κυκλοφορίας, περισσότεροι δασμοί κατά την αγορά και γενικά είναι ακριβότερο για τον πελάτη ? Από το να πάει να δώσει 100 200 να πάρει μια ρεζέρβα Επίσης εγώ μάλλον είμαι τυχερός γιατί 20 χρόνια που οδηγάω δεν έχει τύχει να χρειαστεί η ρεζερβα , και πάντα με μια επίσκεψη στο βουλκανιζατέρ της γειτονιάς μου έβγαζε την προκα χωρίς να χρειαστώ ρεζέρβα Στατιστικά λοιπόν θα ήθελα να μας πείτε πόσα χρόνια οδηγάτε ποσες φορές πάθατε λάστιχο και πόσες από αυτές χρειάστηκε η ρεζέρβα γιατί το λάστιχο είχε γίνει πίτα η είχε κοπεί σε 100 κομμάτια Τα τελευταία 5 χρόνια δύο φορές. Η μια φορά ήταν σε εθνική και με το πλησιέστερο βουλκανιζατέρ στα 35χλμ. Τότε όντως χρειάστηκε η ρεζέρβα γιατί και μέχρι να βρούμε πάρκινγκ να σταματήσουμε το λάστιχο είχε γίνει κιμάς τελείως. Απο έλασμα φορτηγού μάλλον. Την άλλη φορά είχε κάτσει τελείως το λάστιχο αλλά πήγε κουτσά στραβά (πολύ κουτσά) μέχρι το βουλκανιζατέρ (4-5χλμ) επειδή δεν υπήρχε ρεζέρβα... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από ProponitisTouKanape
c-max Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, barimagas είπε Καλός μου φίλος με fiesta 125 έβαλε το πρόγραμμα, και το έκανα βόλτα. Το αμάξι χωρίς να ακούγεται τίποτα ξαφνικά πήγαινε σαν δαιμονισμενο. Τραβάει μέχρι και η έκτη που πριν ήταν overdrive. Ευχαριστήθηκα!! Προσπέραση με την σκέψη. Το θετικό είναι ότι η μέση κατανάλωση από τοτε που το έβαλε είναι η ίδια στα 5,6 (επαρχιακό). Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Ποιο προγραμμα;
someone- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 11:21 ΠΜ, lightsout είπε Καλημέρα τζουτζούκες μου, -ΣΠΟΪΛΕΡ ΑΛΕΡΤ- το παρακάτω ποστ μπορεί να σας κολλήσει φτώχεια Τελικά εγώ δεν θα πάρω αμάξι φέτος αλλά δεν θα ησύχαζα εάν δεν αγόραζε κάποιος από το περιβάλλον μου. Ύστερα από αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε ο πατήρ μου, τον έπεισα να αλλάξει το Citroen Picasso του 2001 που πήραμε όταν ήμουν παιδί κι έφτασε να το οδηγεί και αφότου απέκτησα εγώ παιδί, με τον λευκό Κορεάτη της φωτογραφίας. Μας παραδόθηκε πριν μερικές μέρες, δυστυχώς μέχρι το σούπερ μάρκετ πάει και πολύ του είναι. Στις 6 μέρες που το έχουμε, δεν έχει χαλάσει κάτι. καλοταξιδο, ποια έκδοση ειναι; σκέφτομαι για το φαστμπακ, με προβληματίζει αυτη η νέα τεχνολογία mildhybrid γιατι είναι πολυ φρεσκια..
lightsout Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, someone- είπε καλοταξιδο, ποια έκδοση ειναι; σκέφτομαι για το φαστμπακ, με προβληματίζει αυτη η νέα τεχνολογία mildhybrid γιατι είναι πολυ φρεσκια.. Ευχαριστώ! Είναι η distinctive με τον ατμοσφαιρικό 1.5 των 110 hp. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πάρα πολύ σκεπτικος απέναντι σε υβριδικές υλοποιήσεις από εταιρείες όπως η Hyundai. Δεν έχω εμπιστοσύνη. Το fastback πάντως σαν αμάξωμα και σχεδιασμό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έχε όμως υπόψη σου ότι οι πίσω χώροι είναι αισθητά πιο μειωμένοι από το HB. Εμένα το κεφάλι μου έβρισκε στον ουρανό κι είμαι 1,81 σε ύψος. 1
merkon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, fragsp είπε Αντε με το καλό , λοιπον ενημέρωση το παλικάρι μετο απλό 125αρι τελικά του ξαναπεράσανε το πρόγραμμα διορθωμένο και έφτιαξαν τα πράγματα στις χαμηλές που υπήρχε το θέμα. Τώρα σε μας το πρόγραμμα είναι διαφορετικό και μας πηγαινει σε άλλα μονοπατια ισχύος και ροπής αλλά πραγματικά όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου και το οδηγήσεις πιστεύω θα καταλάβεις ότι λόγω του ηλεκτροκινητήρα τα πράγματα είναι διαφορετικά έχεις καλή απόκριση στο γκάζι από τις χαμηλές στροφές και ειδικά στη sport mode το αυτοκίνητο γίνεται πολύ διαφορετικό. Πιστεύω για τους δικούς μας δρόμους ο κινητήρας είναι αρκετός. Βέβαια δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες-αιρκοντισιον και μετακινήσεις με τις οικογένειες. Αλλά πάντα τα περισσότερα αλογάκια ειναι καλοδεχούμενα. και μια φωτογραφία με το χρώμα που θέλεις αλλά αυτή είναι η st-line-x προφανώς δεν ειναι το δικό μου Πάντως να ξέρεις μας έχεις κάνει μεγάλο κακό😅 ξεκίνησα αρχές Ιουνίου να διαβάζω το νήμα με την σκέψη ότι σε 1-2 χρόνια θα προχωρήσω στην αγορά και βρέθηκα μετά από 4 μήνες με δάνειο και αυτοκίνητο😛. Να είσαι καλά μας ανοίξατε τα μάτια... Λοιπόν για το δάνειο όταν είχα πάει για προσφορά , προηγουμένως είχα πάρει και από άλλη αντιπροσωπεία ζήτησα με συγκεκριμένο ποσό και διάρκεια-τόκος να δούμε αν παίρνω προέγκριση δανείου (δοκιμαστικά για να ξέρω τι μου γίνεται), την επόμενη ημέρα μέσα σε λίγη ώρα είχα πάρει την προέγκριση και μετά από λίγες ημέρες αποφάσισα έκλεισα το αμαξι, έδωσα προκαταβολή μετά από 4 ημέρες για να εκτελωνιστεί εδωσα το υπόλοιπο ποσό και 1 ημέρα προτού το παραλάβω έκανε την αίτηση για την εκταμίευση του δανείου. Φοβερο το χρωμα και η ζαντα και το αυτοκινητο συνολικα! Οδηγησα πριν μερικους μηνες το 1,0 125αρι (οχι το mild hybrid) σε St Line εκδοση σε κοκκινο χρωμα με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων και το αυτοκινητο ηταν απιστευτο, πολυ ποιοτικο μεσα και εξω απο την καμπινα, γρηγορο στο δρομο για 1.0 και 125 αλογα, ειδικα στο sport mode εδινε πονο! Εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα η ford και σε κινητηρες και στον σχεδιασμο και σε εξοπλισμο και ολα!
cloud13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγκριθηκαμε το αμαξι ειναι για εκτελωνισμο βαζω ενα μερος της προκαταβολης και γιναμε ιδιοκτητες και δανειοληπτες και επισημα 🤣 22800 ολα ολα τελικα. Βαζει δωρα 1 χρονο οδικη, συναγερμο, φιμε και πατακια ST line λεει. Απλα οκ υποθετω απο δωρα δε περιμενα και κατι αλλο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από cloud13 8
Burgos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, cloud13 είπε Εγκριθηκαμε το αμαξι ειναι για εκτελωνισμο βαζω ενα μερος της προκαταβολης και γιναμε ιδιοκτητες και δανειοληπτες και επισημα 🤣 22800 ολα ολα τελικα. Βαζει δωρα 1 χρονο οδικη, συναγερμο, φιμε και πατακια ST line λεει. Απλα οκ υποθετω απο δωρα δε περιμενα και κατι αλλο. 125ps και το μαμάτο μπλε;; Άντε με το καλό να έρθει! 1 1
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, cloud13 είπε Εγκριθηκαμε το αμαξι ειναι για εκτελωνισμο βαζω ενα μερος της προκαταβολης και γιναμε ιδιοκτητες και δανειοληπτες και επισημα 🤣 22800 ολα ολα τελικα. Βαζει δωρα 1 χρονο οδικη, συναγερμο, φιμε και πατακια ST line λεει. Απλα οκ υποθετω απο δωρα δε περιμενα και κατι αλλο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από tsofras 3
merkon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, cloud13 είπε Εγκριθηκαμε το αμαξι ειναι για εκτελωνισμο βαζω ενα μερος της προκαταβολης και γιναμε ιδιοκτητες και δανειοληπτες και επισημα 🤣 22800 ολα ολα τελικα. Βαζει δωρα 1 χρονο οδικη, συναγερμο, φιμε και πατακια ST line λεει. Απλα οκ υποθετω απο δωρα δε περιμενα και κατι αλλο. Με το καλο να παραλαβεις φιλε! Τι χρωμα τελικα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις