tzampatzis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, lightsout είπε Λοιπόν, το αμάξι στην Ελλάδα έρχεται αποκλειστικά με το προηγούμενο infotainment, αυτό με τα φυσικά κουμπιά στο πλάι. Από πληροφορίες που αλιευσα, υπάρχει πιθανότητα από τον Γενάρη να διατίθεται ως έξτρα και στην δική μας αγορά, αλλά με μια επιβάρυνση +730 με 750 ευρώ. Το νέο infotainment έχει και υπηρεσίες τηλεματικής, δεν είμαι όμως σίγουρος αν αυτές θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Γενικά, το αμάξι κυκλοφορεί με παραλλαγές από αγορά σε αγορά. Σε κάποιες χώρες διατίθεται με τον παλιό αναλογικό πίνακα οργάνων και με τη νέα οθόνη. Εδώ έρχεται με τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και την παλιά οθόνη. Το πιο μεγάλο μειονέκτημα κατ'εμε είναι η απουσία ρεζερβας που προφανως κόπηκε από τον εισαγωγέα, γιατί η θέση υπάρχει κανονικά. Ωραίος εσύ, πολύ κατατοπιστικός. Καθόλου ωραία η Hyundai όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lightsout είπε Ακριβώς αυτό θα κάνουμε. Για μένα είναι απαράδεκτο να έρχονται τ' αμάξια χωρίς ρεζέρβα. Καποια αυτοκινητα ερχονται με run flat λαστιχα εναντι ρεζερβας... Το θεμα ειναι οτι τα run flat εχουν και το αναλογο κοστος οταν θα πρεπει να προβεις σε αντικατασταση των ελαστικων και οι περισσοτεροι επιλεγουν να μην πανε ξανα σε run flat, μενοντας ετσι εκτεθιμενοι σε περιπτωση που γινει η στραβη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από merkon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Ωραίος εσύ, πολύ κατατοπιστικός. Καθόλου ωραία η Hyundai όμως.... Απ'ότι κατάλαβα εγώ από το ψάξιμο των τελευταίων μηνών και χωρίς καμία πρότερη εμπειρία με την μάρκα, υπάρχει σοβαρό ζήτημα στην εισαγωγή τόσο των οχημάτων όσο και των ανταλλακτικών. Πολύ μικρό στοκ νέων αυτοκινήτων, ελάχιστες χρωματικές επιλογές, ελάχιστες έως καθόλου επιλογές σε έξτρα -για το i30 προς το παρόν δεν διατίθεται ούτε ένα έξτρα-, μεγάλη αναμονή σε αρκετά ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, lightsout είπε Απ'ότι κατάλαβα εγώ από το ψάξιμο των τελευταίων μηνών και χωρίς καμία πρότερη εμπειρία με την μάρκα, υπάρχει σοβαρό ζήτημα στην εισαγωγή τόσο των οχημάτων όσο και των ανταλλακτικών. Πολύ μικρό στοκ νέων αυτοκινήτων, ελάχιστες χρωματικές επιλογές, ελάχιστες έως καθόλου επιλογές σε έξτρα -για το i30 προς το παρόν δεν διατίθεται ούτε ένα έξτρα-, μεγάλη αναμονή σε αρκετά ανταλλακτικά. εγώ που πέρασα απο Hyundai - Kia , κατάλαβα ότι μόνο κονσέρβα θα πάρεις . Όταν ρώταγα τιμές για extra ούτε τιμοκατάλογο δεν είχαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Δε φαίνεται στην άδεια του αυτοκινήτου; Δε γράφει το wltp παρά μόνο το nedc 39 λεπτά πριν, merkon είπε Καποια αυτοκινητα ερχονται με run flat λαστιχα εναντι ρεζερβας... Το θεμα ειναι οτι τα run flat εχουν και το αναλογο κοστος οταν θα πρεπει να προβεις σε αντικατασταση των ελαστικων και οι περισσοτεροι επιλεγουν να μην πανε ξανα σε run flat, μενοντας ετσι εκτεθιμενοι σε περιπτωση που γινει η στραβη. Σχεδόν κανένας δε βάζει πλέον στάνταρ runflat. Κάποτε όλα τα μοντέλα της Bmw έβγαιναν μόνο με runflat, σήμερα ακόμα και αυτοί απλά βάζουν (και μάλιστα διάβαζα στο σχετικό φόρουμ ότι βάζουν κάποια οικτρά bridgestone - με εξαίρεση τις τελευταίες παρτίδες που ήρθαν με Michelin primacy 4 που είναι σαφώς ανώτερα). για εμένα ή ρεζέρβα ή runflat. To kit είναι μια μπούρδα, εν καιρό θα πάω να βάλω και εγώ rft έλλειψη ρεζέρβας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δε γράφει το wltp παρά μόνο το nedc Σχεδόν κανένας δε βάζει πλέον στάνταρ runflat. Κάποτε όλα τα μοντέλα της Bmw έβγαιναν μόνο με runflat, σήμερα ακόμα και αυτοί απλά βάζουν (και μάλιστα διάβαζα στο σχετικό φόρουμ ότι βάζουν κάποια οικτρά bridgestone - με εξαίρεση τις τελευταίες παρτίδες που ήρθαν με Michelin primacy 4 που είναι σαφώς ανώτερα). για εμένα ή ρεζέρβα ή runflat. To kit είναι μια μπούρδα, εν καιρό θα πάω να βάλω και εγώ rft έλλειψη ρεζέρβας Το Q3 τι φοραει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, ritualistic είπε Το Q3 τι φοραει ?? Falken δε τα είχα σε υπόλειψή μεχρι που τα έβαλα σε ένα άλλο αμαξι της οικογένειας πέρσι κατόπιν προτροπής του οικογενειακού λάστιχα επι 30ετια και έπαθα πλάκα (κατά λέξη είπε κρατά τα 2-3 μήνες και εάν δε σου αρέσουν έλα πίσω κ σου δίνω τα λεφτά σου). Στο Q3 τα θεωρω απλά οκ δεν έπαθα πλάκα όπως στο άλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Sorry για το off topic αλλά επειδή αισθάνομαι το νήμα πολύ οικείο είπα να γράψω εδώ! Συγγενής μου αγόρασε το Q3 από επαρχιακή πόλη στην προσφορά του καλοκαιριού, περίπου 30.500 με παράδοση αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλη Αυγούστου τον πήραν τηλ από την αντιπροσωπεία και του είπαν ότι έχει αλλάξει η τιμή και είναι 1000 ευρώ πάνω (λόγω αλλαγών στα τέλη κτλ). Λίγο η ανάγκη για το αυτοκίνητο, με τα λίγα κ τα πολλά συμφώνησε και ζήτησε ως δώρο το cruise control. (υπάρχει στο 2ο συμφωνητικό, στο οποίο έχει υπογράψει ο υπάλληλος). Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση αλλά ο έμπορος ζητάει άλλα 645 ευρώ για το cruise control και δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του υπαλλήλου του. Επειδή πρόκειται για κοροϊδία, τι ενέργειες προτείνετε να κάνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Sorry για το off topic αλλά επειδή αισθάνομαι το νήμα πολύ οικείο είπα να γράψω εδώ! Συγγενής μου αγόρασε το Q3 από επαρχιακή πόλη στην προσφορά του καλοκαιριού, περίπου 30.500 με παράδοση αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλη Αυγούστου τον πήραν τηλ από την αντιπροσωπεία και του είπαν ότι έχει αλλάξει η τιμή και είναι 1000 ευρώ πάνω (λόγω αλλαγών στα τέλη κτλ). Λίγο η ανάγκη για το αυτοκίνητο, με τα λίγα κ τα πολλά συμφώνησε και ζήτησε ως δώρο το cruise control. (υπάρχει στο 2ο συμφωνητικό, στο οποίο έχει υπογράψει ο υπάλληλος). Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση αλλά ο έμπορος ζητάει άλλα 645 ευρώ για το cruise control και δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του υπαλλήλου του. Επειδή πρόκειται για κοροϊδία, τι ενέργειες προτείνετε να κάνει? Δεν υπάρχει off topic εδώ, το έχει δηλώσει και ο tsofras. Καταρχάς εγώ το παρήγγειλα Οκτώβρη και το πήρα μέσα Νοέμβρη 27.800 με cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, συναγερμό και smartphone interphase. Είναι η βασική έκδοση ή κάποια άλλη;; Δεύτερον το cruise control στοιχίζει 232 ευρώ και όχι 645. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να επικοινωνήσει με την audi hellas και να αναφέρει το περιστατικό( δεν ήταν επίσημη η προσφορά; ) Καλό θα ήταν να μας πεις και σε ποια πόλη έγινε αυτό για να ξέρουν οι πιθανοί αγοραστές τι να αποφύγουν. Εκνευρίστηκα ο ίδιος με αυτά που διάβασα πάντως, είναι δυνατόν; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από chriskourou 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Sorry για το off topic αλλά επειδή αισθάνομαι το νήμα πολύ οικείο είπα να γράψω εδώ! Συγγενής μου αγόρασε το Q3 από επαρχιακή πόλη στην προσφορά του καλοκαιριού, περίπου 30.500 με παράδοση αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλη Αυγούστου τον πήραν τηλ από την αντιπροσωπεία και του είπαν ότι έχει αλλάξει η τιμή και είναι 1000 ευρώ πάνω (λόγω αλλαγών στα τέλη κτλ). Λίγο η ανάγκη για το αυτοκίνητο, με τα λίγα κ τα πολλά συμφώνησε και ζήτησε ως δώρο το cruise control. (υπάρχει στο 2ο συμφωνητικό, στο οποίο έχει υπογράψει ο υπάλληλος). Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση αλλά ο έμπορος ζητάει άλλα 645 ευρώ για το cruise control και δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του υπαλλήλου του. Επειδή πρόκειται για κοροϊδία, τι ενέργειες προτείνετε να κάνει? Έχει παραλάβει ? Τι εννοεί ότι δεν αναγνωρίζει την υπογραφή ? Αν δεν έχει παραλάβει να ακυρώσει και να πάρει όλο το ποσό πίσω Αν έχει παραλάβει τότε όλα καλά , να τον γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση αλλά ο έμπορος ζητάει άλλα 645 ευρώ για το cruise control και δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του υπαλλήλου του. Επειδή πρόκειται για κοροϊδία, τι ενέργειες προτείνετε να κάνει? Προφανώς έχει εξοφληθεί μέσω τράπεζας. Αν το ποσό είναι ίδιο με αυτό που αναγράφεται στο συμφωνητικό δε νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω ο έμπορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Το γνωρίζεται ότι όταν ένα αμάξι έχει ρεζέρβα στο Πορτ παγκαζ άρα περισσότερο βάρος έχει και περισσότερους ρυπους ? Και με την ελληνική νομοθεσία περισσότεροι ρύποι = μεγαλύτερο κόστος τελών κυκλοφορίας, περισσότεροι δασμοί κατά την αγορά και γενικά είναι ακριβότερο για τον πελάτη ? Από το να πάει να δώσει 100 200 να πάρει μια ρεζέρβα Επίσης εγώ μάλλον είμαι τυχερός γιατί 20 χρόνια που οδηγάω δεν έχει τύχει να χρειαστεί η ρεζερβα , και πάντα με μια επίσκεψη στο βουλκανιζατέρ της γειτονιάς μου έβγαζε την προκα χωρίς να χρειαστώ ρεζέρβα Στατιστικά λοιπόν θα ήθελα να μας πείτε πόσα χρόνια οδηγάτε ποσες φορές πάθατε λάστιχο και πόσες από αυτές χρειάστηκε η ρεζέρβα γιατί το λάστιχο είχε γίνει πίτα η είχε κοπεί σε 100 κομμάτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Sorry για το off topic αλλά επειδή αισθάνομαι το νήμα πολύ οικείο είπα να γράψω εδώ! Συγγενής μου αγόρασε το Q3 από επαρχιακή πόλη στην προσφορά του καλοκαιριού, περίπου 30.500 με παράδοση αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλη Αυγούστου τον πήραν τηλ από την αντιπροσωπεία και του είπαν ότι έχει αλλάξει η τιμή και είναι 1000 ευρώ πάνω (λόγω αλλαγών στα τέλη κτλ). Λίγο η ανάγκη για το αυτοκίνητο, με τα λίγα κ τα πολλά συμφώνησε και ζήτησε ως δώρο το cruise control. (υπάρχει στο 2ο συμφωνητικό, στο οποίο έχει υπογράψει ο υπάλληλος). Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση αλλά ο έμπορος ζητάει άλλα 645 ευρώ για το cruise control και δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του υπαλλήλου του. Επειδή πρόκειται για κοροϊδία, τι ενέργειες προτείνετε να κάνει? Kαλησπερα και καλα εκανες και εγραψες. Αν θες γραψε σε ποια πολη αναφερεσαι ωστε να ειναι πιο υποψιασμενοι αυτοι που ψαχνονται. Δεν εχω καταλαβει αρκετα ομως... Λες οτι εχει εξοφληθει το αυτοκινητο... Αρα πως ο εμπορος ζηταει 645 ακομα ? Το 2ο συμφωνητικο που αναφερεις τι γραφει σαν συμφωνημενο ποσο ? Το cruise control τελικα ειναι στον εξοπλισμο η οχι ? Επισης προσφορα καλοκαιριου με 30500 για ποια εκδοση ? Μονο με το κομφορτ πακετο το οποιο περιλαμβανει cruise control και αρα το αμαξι ερχεται ετοιμο απο το εργοστασιο μπορει να φτασει εκει η τιμη Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από ritualistic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Sorry για το off topic αλλά επειδή αισθάνομαι το νήμα πολύ οικείο είπα να γράψω εδώ! Συγγενής μου αγόρασε το Q3 από επαρχιακή πόλη στην προσφορά του καλοκαιριού, περίπου 30.500 με παράδοση αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλη Αυγούστου τον πήραν τηλ από την αντιπροσωπεία και του είπαν ότι έχει αλλάξει η τιμή και είναι 1000 ευρώ πάνω (λόγω αλλαγών στα τέλη κτλ). Λίγο η ανάγκη για το αυτοκίνητο, με τα λίγα κ τα πολλά συμφώνησε και ζήτησε ως δώρο το cruise control. (υπάρχει στο 2ο συμφωνητικό, στο οποίο έχει υπογράψει ο υπάλληλος). Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση αλλά ο έμπορος ζητάει άλλα 645 ευρώ για το cruise control και δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του υπαλλήλου του. Επειδή πρόκειται για κοροϊδία, τι ενέργειες προτείνετε να κάνει? Καταρχήν η τιμή που αναφέρεις λογικά δεν αφορά βασική έκδοση αλλά πιθανότατα κάποια με πακέτο comfort + μεταλλικο χρωμα. Η comfort περιλαμβάνει βέβαια το cruise control. Ίσως κάποια advance? απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι ο έμπορος ο οποίος πολύ στραβά μας τα λέει ζητάει εν τελεί 1645€ παραπάνω... τα οποία προσωπικα δε μπορώ να δικαιολογήσω ούτε και θα αποδεχόμουν. ο συγγενής σου με τα χαρτιά της αρχικής παραγγελίας και τις απόδειξης εξόφλησης να επικοινωνήσει ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ με την κοσμοκαρ που είναι η εισαγωγική για να λυθεί το θέμα ειδάλλως να απαιτήσει το σύνολο των χρημάτων του πίσω (προσωπικα ούτε την αύξηση των 1000€ δε θα δεχόμουν εφόσον είχα δοσει προκαταβολή και πολύ κακώς τη δέχτηκε) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, paylidis είπε ο συγγενής σου με τα χαρτιά της αρχικής παραγγελίας και τις απόδειξης εξόφλησης να επικοινωνήσει ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ με την κοσμοκαρ που είναι η εισαγωγική για να λυθεί το θέμα ειδάλλως να απαιτήσει το σύνολο των χρημάτων του πίσω (προσωπικα ούτε την αύξηση των 1000€ δε θα δεχόμουν εφόσον είχα δοσει προκαταβολή και πολύ κακώς τη δέχτηκε) για να κανω τον συνηγορο του διαβολου λιγο και επειδη βρεθηκα σε παρομοια θεση, εχω μπροστα μου το συμφωνητικο παραγγελιας που γραφει επι λεξει : Διευκρινιζεται οτι η οριστικη τιμη με ΦΠΑ και τελος ταξινομησης θα διαμορφωθει συμφωνα με την ισχυουσα ενδεικτικη τιμη πωλησης του τιμοκαταλογου της Κοσμοκαρ, κατα την ημερομηνια μεταβιβασης του αυτοκινητου στον αγοραστη αν εχεις εξοφλησει την προκαταβολη σημαινει οτι το αυτοκινητο εκτελωνιστηκε και αρα δεν δικαιολογειται καμια αλλαγη στην τιμη, αν ομως εχεις δωσει μια αρχικη προκαταβολη για να ξεκινησει η διαδικασια και στο μεταξυ αλλαξει ο τιμοκαταλογος του μοντελου απο τον εισαγωγεα ειναι καπως θολο το τοπιο και σιγουρα δεν βγαζεις ευκολα ακρη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από ritualistic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις