Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Καλη εξέλιξη για το γενικό σύνολο κακη για εμένα που το πηρα 7/2020 και εχω 139 γραμμαρια. Με τα παλια δεδομένα ειμαι στα 160κατι ευρω ενω με τα νέα θα ήμουν στα 89... δε βαριεσαι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλη εξέλιξη για το γενικό σύνολο κακη για εμένα που το πηρα 7/2020 και εχω 139 γραμμαρια. Με τα παλια δεδομένα ειμαι στα 160κατι ευρω ενω με τα νέα θα ήμουν στα 89... δε βαριεσαι...

Το ίδιο αυτοκίνητο αγορασμένο 6 μήνες μετά έχει μισά τέλη. Καμία λογική

• Like 2

2 ώρες πριν, lightsout είπε

Καλημέρα τζουτζούκες μου,

-ΣΠΟΪΛΕΡ ΑΛΕΡΤ- το παρακάτω ποστ μπορεί να σας κολλήσει φτώχεια

Τελικά εγώ δεν θα πάρω αμάξι φέτος αλλά δεν θα ησύχαζα εάν δεν αγόραζε κάποιος από το περιβάλλον μου.

Ύστερα από αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε ο πατήρ μου, τον έπεισα να αλλάξει το Citroen Picasso του 2001 που πήραμε όταν ήμουν παιδί κι έφτασε να το οδηγεί και αφότου απέκτησα εγώ παιδί, με τον λευκό Κορεάτη της φωτογραφίας. Μας παραδόθηκε πριν μερικές μέρες, δυστυχώς μέχρι το σούπερ μάρκετ πάει και πολύ του είναι.

Στις 6 μέρες που το έχουμε, δεν έχει χαλάσει κάτι.

IMG_20201123_112824.jpg

IMG_20201123_112645.jpg

καλοτάξιδο φίλε μου, πολύ ωραιο φαίνεται. 

Αν επιτρέπεται ποια έκδοση είναι και πόσο βγήκε;

15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κάτσε ποσα γραμμάρια έχεις στην νέα βαθμίδα; Γιατί εμένα από 136 -> 161, 50 ευρώ διαφορά βγαίνει.  

παντως για να πω κι εγω τα 2cents μου, οποτε παω σουπερ μαρκετ με το polo συχτηριζω με την μεση μου (βαλε βγαλε πορτπαγκζ// μπες βγες απο την θεση καρτ) αλλα οταν παω με το  Tcross της γυναικας, ε ειμαι πασας εκει. 
ειναι βολικα τα ατιμα τα bsuv για τις πολεις

απο νεο ετος θα βγω κι εγω στη γυρα για αμαξι, μη χαθειτε ε 😁

• Like 2

10 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε

καλοτάξιδο φίλε μου, πολύ ωραιο φαίνεται. 

Αν επιτρέπεται ποια έκδοση είναι και πόσο βγήκε;

Ευχαριστούμε. 

Είναι η έκδοση Distinctive με τον ατμοσφαιρικό 1.5 των 110hp.

17.770 με το κλειδί στο χέρι, συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα τραπέζης. 

• Like 1

18 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

παντως για να πω κι εγω τα 2cents μου, οποτε παω σουπερ μαρκετ με το polo συχτηριζω με την μεση μου (βαλε βγαλε πορτπαγκζ// μπες βγες απο την θεση καρτ) αλλα οταν παω με το  Tcross της γυναικας, ε ειμαι πασας εκει. 
ειναι βολικα τα ατιμα τα bsuv για τις πολεις

απο νεο ετος θα βγω κι εγω στη γυρα για αμαξι, μη χαθειτε ε 😁

Δεν αντιλέγω σε αυτό έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους , αν δεν είχα πάρει το 2008 και είχα πάρει κάποιο άλλο SUV παίζει να με είχαν κρατήσει και εμένα τα θετικά του

• Like 1

13 λεπτά πριν, lightsout είπε

Ευχαριστούμε. 

Είναι η έκδοση Distinctive με τον ατμοσφαιρικό 1.5 των 110hp.

17.770 με το κλειδί στο χέρι, συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα τραπέζης. 

Επειδή με έχει μπερδέψει το i30 με το εσωτερικό του, έχει την οθόνη με το "ροδάκι" στη μέση, όπως δείχνει στο site?

i30-fb-interior.png

Ή έχει με κουμπιά στο πλάι όπως ήταν παλιά (και το βλέπω σε κάμποσα review επίσης)?

1795539662_.png.073ba02fadf87dec812a1b94bb0d406b.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, paylidis είπε

Γιατί ξερεις πόσο co2 έχει κατά wltp μέτρηση ?

Η μέτρηση που εχεις είναι με τον παλιό τρόπο 

Επεξ/σία από zourman1981

50 λεπτά πριν, Burgos είπε

Το ίδιο αυτοκίνητο αγορασμένο 6 μήνες μετά έχει μισά τέλη. Καμία λογική

ελλαδαρα! 😜 

38 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Κάτσε ποσα γραμμάρια έχεις στην νέα βαθμίδα; Γιατί εμένα από 136 -> 161, 50 ευρώ διαφορά βγαίνει.  

Στο σαιτ ειδα τις προάλλες οτι ειναι 139 

4 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Γιατί ξερεις πόσο co2 έχει κατά wltp μέτρηση ?

Η μέτρηση που εχεις είναι με τον παλιό τρόπο 

στο σαιτ τους το ειδα... 

δε βαριεσαι, σιγα το ποσο! ουτως ή αλλιως ήδη εχω ριξει στο μισο σχεδον τα τέλη μου σε σχέση με το παλιο μου αμαξι...

36 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Επειδή με έχει μπερδέψει το i30 με το εσωτερικό του, έχει την οθόνη με το "ροδάκι" στη μέση, όπως δείχνει στο site?

i30-fb-interior.png

Ή έχει με κουμπιά στο πλάι όπως ήταν παλιά (και το βλέπω σε κάμποσα review επίσης)?

1795539662_.png.073ba02fadf87dec812a1b94bb0d406b.png

Λοιπόν, το αμάξι στην Ελλάδα έρχεται  αποκλειστικά με το προηγούμενο infotainment, αυτό με τα φυσικά κουμπιά στο πλάι. Από πληροφορίες που αλιευσα, υπάρχει πιθανότητα από τον Γενάρη να διατίθεται ως έξτρα και στην δική μας αγορά, αλλά με μια επιβάρυνση +730 με 750 ευρώ. Το νέο infotainment  έχει και υπηρεσίες τηλεματικής, δεν είμαι όμως σίγουρος αν αυτές θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. 

Γενικά, το αμάξι κυκλοφορεί με παραλλαγές από αγορά σε αγορά. Σε κάποιες χώρες διατίθεται με τον παλιό αναλογικό πίνακα οργάνων και με τη νέα οθόνη. Εδώ έρχεται με τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και την παλιά οθόνη. Το πιο μεγάλο μειονέκτημα κατ'εμε είναι η απουσία ρεζερβας που προφανως κόπηκε από τον εισαγωγέα, γιατί η θέση υπάρχει κανονικά. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...