Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jobous είπε

Παιδιά ένα παλικάρι στο clubford.gr έβαλε το πρόγραμμα απο τον εν λόγω πωλητή. Μπορείτε να μπείτε και να διαβάσετε τι έχει γράψει. 

Επειδη παρακολουθώ και γω το συγκεκριμένο forum το παλικάρι έχει το 125 μη υβριδικό, στη περίπτωση τη δική μας είναι το υβριδικό, επικοινώνησα με την car center και μου είπαν είναι σε δοκιματική φάση και ίσως τέλη δεκέμβρη βγει κανονικά. Πιθανόν να είναι παρόμοιο με το πρόγραμμα του Puma 125 mhev το οποίο πηγαίνει στα 161 άλογα

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jobous είπε

Παιδιά ένα παλικάρι στο clubford.gr έβαλε το πρόγραμμα απο τον εν λόγω πωλητή. Μπορείτε να μπείτε και να διαβάσετε τι έχει γράψει. 

δε μπορω να το δω πρεπει να ειμαι γραμμενος. Ενα ρεζουμε εστω σε Pm?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Οι καμπύλες ροπής- ιπποδύναμης στο remap ανεβαίνουν πιο αργά σε σχέση με το stock εως τις 2700 που συναντιούνται όπου από εκεί και μετά γίνεται αισθητή η αύξηση της ιπποδύναμης κατά 10 ίππους και της ροπής κατά 4 Nm. Αυτό του φάνηκε στην επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει το παραπάνω που έγραψε ο fragsp και με λίγα λόγια δεν έχει την ίδια συμπεριφορά με αυτή της μαμάς. Υστερεί στις χαμηλές στροφές και αυτό είναι ευκρινές στο διαγράμματα των δυναμομετρήσεων.

@cloud13 : Αφού θα το πάρεις , δεν κάνεις και μια εγγραφή !!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tasoskont είπε

Πταίσμα μπροστά στις ψεύτικες εξατμίσεις που βάζουν σε άλλα αυτοκίνητα πιο premium  Q3,GLA πχ 

Δεν έχω καταλάβει γιατί "ενοχλούν" οι ψεύτικες εξατμίσεις. Τις σχολιάζουν και σχεδόν σε όλα τα reviews στο youtube. Από αισθητικής πλευράς προσωπικά μου φαίνεται πιο όμορφο το αμάξι. Το ίδιο και με τους αεραγωγούς μπροστά.

Επεξ/σία από chriskourou
  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, fragsp είπε

Οι καμπύλες ροπής- ιπποδύναμης στο remap ανεβαίνουν πιο αργά σε σχέση με το stock εως τις 2700 που συναντιούνται όπου από εκεί και μετά γίνεται αισθητή η αύξηση της ιπποδύναμης κατά 10 ίππους και της ροπής κατά 4 Nm. Αυτό του φάνηκε στην επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές.

21 λεπτά πριν, jobous είπε

Ισχύει το παραπάνω που έγραψε ο fragsp και με λίγα λόγια δεν έχει την ίδια συμπεριφορά με αυτή της μαμάς. Υστερεί στις χαμηλές στροφές και αυτό είναι ευκρινές στο διαγράμματα των δυναμομετρήσεων.

@cloud13 : Αφού θα το πάρεις , δεν κάνεις και μια εγγραφή !!!!!!

Κυριοι τα ειπαμε με τον μαν. Δεν μου ειπε κατι τετοιο για τις χαμηλες (αλλα θα παιζει και αυτο πιθανον) παντως μου ειπε οτι απο τις 3000 και πανω θα εχεις διαθεσιμο το 90% της ιπποδυναμης που θα ειναι 160-165 αλογα στις 5000. Και αυτα τα εξτρα 10 αλογα ειναι γιατι δε βαζουν κοφτες στις 5000 οπως το εργοστασιο. Ενταξει ψιλα γραμματα δε το θελω για κοντρες αλλα για αφθονη δυναμη οταν θα τη ζητησω χωρις να το σανιδωνω. Το 125αρι στο ακριβο χρωμα χωρις το parking pack θα παει γυρω στα 22500-22800 οπως τα υπολογιζω+ 550 η χαρτογραφηση που προτεινε να την κανω μετα απο 3-4 χιλιαδες χιλιομετρα. Αρα ειμαι εντος ψυχολογικου οριου <23000 εστω και ετσι και μαλλον παμε για παραγγελια συντομα :D 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoskont είπε

Πταίσμα μπροστά στις ψεύτικες εξατμίσεις που βάζουν σε άλλα αυτοκίνητα πιο premium  Q3,GLA πχ 

Κλαιν μαιν. Λες και πας και τον καρφώνεις στις εξατμίσεις, και σου χαλάσανε την πρόσβαση. Ίσα ίσα, σε εμένα (και πολλούς) που μας αρέσει η συμμετρία, δεν γουστάρω να βλέπω εξάτμιση μόνο στην μια πλευρά ας πούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Δεν έχω καταλάβει γιατί "ενοχλούν" οι ψεύτικες εξατμίσεις. Τις σχολιάζουν και σχεδόν σε όλα τα reviews στο youtube. Από αισθητικής πλευράς προσωπικά μου φαίνεται πιο όμορφο το αμάξι. Το ίδιο και με τους αεραγωγούς μπροστά.

Γιατί θα μπορούσαν να είναι αληθινές , σιγά το κόστος δλδ να έβγαζαν 2 μπούκες

45 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Δικαιολογίες εγώ έχω λογαριασμό σε forums Opel,seat,renault,audi,vw, peugeot, ford, mazda, toyota και για να νιώσω premium έχω και στης bmw 🤣

4 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Κλαιν μαιν. Λες και πας και τον καρφώνεις στις εξατμίσεις, και σου χαλάσανε την πρόσβαση. Ίσα ίσα, σε εμένα (και πολλούς) που μας αρέσει η συμμετρία, δεν γουστάρω να βλέπω εξάτμιση μόνο στην μια πλευρά ας πούμε. 

Και προφανώς επειδή μαύριζε η μία είπαν να κάνουν και τις 2 ψεύτικες ,ας βάλουν έναν διάχυτη χωρίς να φαίνεται η εξάτμιση πιο όμορφο θα είναι από τις ψεύτικες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και προφανώς επειδή μαύριζε η μία είπαν να κάνουν και τις 2 ψεύτικες ,ας βάλουν έναν διάχυτη χωρίς να φαίνεται η εξάτμιση πιο όμορφο θα είναι από τις ψεύτικες

Άποψη σου, σεβαστή, αλλά διαφωνούμε κάθετα. Χίλιες φορές να έχω όμορφο και συμμετρικό κωλο, χωρίς την μαυρίλα των αληθινών εξατμίσεων. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Άποψη σου, σεβαστή, αλλά διαφωνούμε κάθετα. Χίλιες φορές να έχω όμορφο και συμμετρικό κωλο, χωρίς την μαυρίλα των αληθινών εξατμίσεων. 

Άποψη του κώλου....

🤣 Πλάκα κάνω εννοείται ότι είναι καθαρά υποκείμενο , αν και αρκετοί το σχολιάζουν ως αρνητικό ακόμη και στο εξωτερικό

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Προσωπικα θεωρώ κοροιδία απο την κάθε εταιρεία  να δίνω 30 και 40.000 για premium αυτοκίνητο και να μου έχει ψεύτικες εξατμίσεις και ψευτικους αεραγωγους,περι ορέξεως..

• Like 1
Δημοσ.

Αφηστε ρε τις συζητησεις του κωλου (του αυτοκινητου) και πειτε εδω καμια γνωμη. Ξεχασα να πω οτι παιζει να εχει και ετοιμοπαραδοτο 125αρι σε desert island blue και με τρωει 🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Αφηστε ρε τις συζητησεις του κωλου (του αυτοκινητου) και πειτε εδω καμια γνωμη. Ξεχασα να πω οτι παιζει να εχει και ετοιμοπαραδοτο 125αρι σε desert island blue και με τρωει 🤣

Καλοταξιδο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Πωπωπω πραγματικα αυτο το χρώμα παρόλο που κοστίζει 1000 πανω απο το άσπρο το οποίο πήρα αν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο θα το σκεφτόμουνα να το πάρω. Είναι το κάτι άλλο!!!!!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...