Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 @cloud13 https://www.automobiledimension.com/model/citroen/c4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, SchinasN είπε @cloud13 https://www.automobiledimension.com/model/citroen/c4 Βέβαια στη Γαλλία ξεκινάει η βασική έκδοση από 21κ. Εδώ θα θέλεις 30αρι για να το πάρεις με χρώμα και λίγα έξτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacredcrow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mclein² είπε αυτα που προτεινεις σε σχεση με το φοκους παντως ειναι με δυο λεξεις : "νεκροφορες φορτωμενες" ! Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα του post... Να το σπάσω λοιπόν σε ταληράκια. 26 χιλιάρικα για 1000αρι Focus είναι πολύ περισσότερα από την perceived value, σαν brand, σαν όχημα, σαν σαν σαν, από όπου και να το δεις! Με αντίστοιχα λεφτά μπορείς να πάρεις μεγαλύτερης "αξίας" αυτοκίνητα, είτε είναι brand, είτε πιο μοδάτη κατηγορία (suv), είτε ακόμα και ανώτερα μηχανικά σύνολαμε, οπότε κερδίζεις σε καλύτερη μεταπωλητική αξία, σαν αυτά που παρέθεσα. Τώρα τα περί "νεκροφόρας" μακρυά από εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, sacredcrow είπε Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα του post... Να το σπάσω λοιπόν σε ταληράκια. 26 χιλιάρικα για 1000αρι Focus είναι πολύ περισσότερα από την perceived value, σαν brand, σαν όχημα, σαν σαν σαν, από όπου και να το δεις! Με αντίστοιχα λεφτά μπορείς να πάρεις μεγαλύτερης "αξίας" αυτοκίνητα, είτε είναι brand, είτε πιο μοδάτη κατηγορία (suv), είτε ακόμα και ανώτερα μηχανικά σύνολαμε, οπότε κερδίζεις σε καλύτερη μεταπωλητική αξία, σαν αυτά που παρέθεσα. Τώρα τα περί "νεκροφόρας" μακρυά από εμάς... το νοημα που βγαζει μεσω της δικης σου οπτικης η οποια θυμιζει ελληνα 90s ή αλβανο μια δεκαετια μετα. αλυσιδα χρυση + μπεμπα ή μερσεντα + οπου μας βγαλει. ΟΧΙ. οπως σωστα εβαλες την αξια σε ""...ετσι να μιλαμε με στοιχεια, τα οποια ειναι υπερ του φοκους οσον αφορα το θεμα οδηγηση, μοτερ & κατασκευη. οτι και να κανεις το CHR ειναι ταφος (το ειχα test drive 1 βδομαδα), το Α3 στα λεφτα που μιλαμε επισης ταφος, το μερσεντι θελει 30Κ για να δειξει...ε, και το ρενο εχει σημα το αιδοιο... τη μοδα, το μπραντ κ τα εφε νοιαζουν μεν πολλους αλλα συνηθως τους ασχετους. οταν προκειται για πωληση (δικου μας) μεταχειρισμενου καλυτερα να εχεις 10 που να ξερουν 5 πραγματα παρα 1000 που ξερουν 0 ή 1. ακομη και το χοντα...δεν εχει καμια σχεση με το χοντα που καποτε ειχαμε στο μυαλο μας !!! ΙΣΩΣ τα 25 με 30 για φοκους ειναι πολλα αλλα δυστυχως οι καιροι αλλαξαν και σοβαρο - στιβαρο αμαξι δεν παιρνεις με κατω απο 20.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacredcrow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.. πολιτισμένη κουβέντα δεν γίνεται έτσι.. Διαφωνίες καλό είναι να υπάρχουν αλλά, η εμπάθεια θολώνει όποια επιχειρήματα έχεις, όσο σωστά και να είναι. Καλή συνέχεια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cloud13 είπε Ετσι περιμενα και αποΣεπτεμβρη γιατι λεει Χριστουγεννα κανουν προσφορες και εφαγα 1,5 χιλιαρικο πανω παντως 🤣 αλλα λογικη συμβουλη. Το σεπτέμβριο που ειχα παρει προσφορες για το focus ειχα παρει για την εκδοση connected και για τους 125 και για τους 155 ιππους Το connected μπορει να μην εχει την εμφανιση του st-line στο μπροστινο μερος αλλα και αυτο ειναι πληρης στον εξοπλισμο με διζωνικο αυτοματο κλιματισμο ford key pass καμερα οπισθοπορειας που σου δειχνει με γραμμες στο παρκαρισμα μεγαλη ευκολια αισθητηρες στο μπροστινο μερος αυτοματους υαλοκαθαριστηρες. Βεβαια δεν εχει την πιο σφιχτη αναρτηση του st-line με τις 17αρες ζαντες αλλα το αυτοκινητο αν θελεις 155 ιππους ειναι μια χαρα αλλα οι 125 ιπποι με την υποβοηθηση του ηλεκτροκινητηρα στα χαμηλα ειναι αρκετοι. Πιστευω σε αυτη την τιμη θα μπορουσα να κανω ενα παζαρι γυρω στα 3 κατοσταρικα οπως πηρα στην εκδοση με τα 125 αλογα πηγαινοντας προσφορα απο αλλη εκθεση Τωρα σε αλλες μαρκες που λενε τα παιδια για τα 25+ δεν ξερω το κοστος για service πχ audi-bmw-mercedes Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από fragsp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sacredcrow είπε Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.. πολιτισμένη κουβέντα δεν γίνεται έτσι.. Διαφωνίες καλό είναι να υπάρχουν αλλά, η εμπάθεια θολώνει όποια επιχειρήματα έχεις, όσο σωστά και να είναι. Καλή συνέχεια! δε σε χαρακτηρισα, ας ξεκινησουμε με αυτο. ακολουθως δεν ειμαι εμπαθης γιατι δεν εχω φορδ και με παραδοσεις καροτσιων μετα απο 4,5~6 μηνες δε βλεπω ν'αγοραζω. τελος, εσυ ειπες οτι προτιμας το αουντι εναντι του φορδ γιατι στο μεγαλωνει δε φταιω εγω για το συμπερασμα μου...εσυ με οδηγησες εκει. καλο ΣΚ & υγεια ! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από mclein² Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Sacredcrow και Mclein ειρηνη ημιν, δεν ειμαστε εχθροι εδω ο καθενας να λεει τη γνωμη του. Η αληθεια ειναι καπου στη μεση για τα δικα μου ματια, μεταπωλητικα η μερσεντες θα κρατησει καλυτερη αξια σιγουρα αλλα με ενδιαφερει και τι οδηγικη εμπειρια θα μου δωσει σε αυτο το μπατζετ που για 110 αλογα και γυμνη απο εξοπλισμο ειναι ασυμφορο εντελως. Ασυμφορο θα μου πεις και το Φοκους στα 26 και θα επαυξησω το ειπα πρωτος οτι ειναι τρελο να ζητανε τοσα αντι να πεσει. Τα ταληρακια ομως ειναι και υποκειμενικο. Πχ τα 8 χρονια εγγυηση ολικη ειναι πολυ δυνατο επιχειρημα στα ματια μου και μεταπωλητικα. Αν το δωσω στα 10 χρονια ο αλλος θα ξερει οτι 2 χρονια πριν ηταν σε εγγυηση το αμαξι πολυ δυσκολα δε θα ειναι αστερι. Επισης η δυναμη σε συνδυασμο με τη καταναλωση και τους ρυπους ειναι εξαιρετικη συν το πολυ καλο τιμονι και στησιμο που ενιωσα οταν πηρα το 125αρι ποσο μαλλον το 155. Αυτο για να το βρω σε premium μαρκα θελω 30 καθαρα και δε γινεται με τιποτα. Μην ξεχνατε οτι θα παω με 20-25% προκαταβολη και τα αλλα δοσεις αρα και τα 7 χρονια προγραμμα της Φορντ εινα επισης βολικα ασχετως τοκου. Αυτα τα ολιγα 8 λεπτά πριν, fragsp είπε Το σεπτέμβριο που ειχα παρει προσφορες για το focus ειχα παρει για την εκδοση connected και για τους 125 και για τους 155 ιππους Το connected μπορει να μην εχει την εμφανιση του st-line στο μπροστινο μερος αλλα και αυτο ειναι πληρης στον εξοπλισμο με διζωνικο αυτοματο κλιματισμο ford key pass καμερα οπισθοπορειας που σου δειχνει με γραμμες στο παρκαρισμα μεγαλη ευκολια αισθητηρες στο μπροστινο μερος αυτοματους υαλοκαθαριστηρες. Βεβαια δεν εχει την πιο σφιχτη αναρτηση του st-line με τις 17αρες ζαντες αλλα το αυτοκινητο αν θελεις 155 ιππους ειναι μια χαρα αλλα οι 125 ιπποι με την υποβοηθηση του ηλεκτροκινητηρα στα χαμηλα ειναι αρκετοι. Η διαφορα connected με ST line ειναι αστεια οικονομικα για να μην παρεις πιο ομορφο αμαξι με 2-3 καλουδια παραπανω εκτος φυσικα αν δε σε βολευει η αναρτηση η δε σε ενδιαφερει το σπορ προφιλ οποτε πασο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, cloud13 είπε Η διαφορα connected με ST line ειναι αστεια οικονομικα για να μην παρεις πιο ομορφο αμαξι με 2-3 καλουδια παραπανω εκτος φυσικα αν δε σε βολευει η αναρτηση η δε σε ενδιαφερει το σπορ προφιλ οποτε πασο! Δυο ηταν οι λογοι που δεν ηθελα να παω στην st-line ή να δωσω παραπανω λεφτα για το αυτοκινητο. -Η πιο σφικτη αναρτηση επειδη προερχομουνα απο αυτοκινητο με σφικτη αναρτηση(αν και τελικα ισως το μετανιωσα) -Ο πιο βασικος λογος ειναι οτι το παρκαρω στο δρομο και δεν θελω να δειχνει(κραζει) απο μακρια το αυτοκινητο γιατι οπως και να το κανουμε σε αλλο χρωματακι με την φατσα του st-line ειναι κραχτης δεν θελω να το πω διαφορετικα. Αυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny.keha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mclein² είπε το νοημα που βγαζει μεσω της δικης σου οπτικης η οποια θυμιζει ελληνα 90s ή αλβανο μια δεκαετια μετα. αλυσιδα χρυση + μπεμπα ή μερσεντα + οπου μας βγαλει. ΟΧΙ. οπως σωστα εβαλες την αξια σε ""...ετσι να μιλαμε με στοιχεια, τα οποια ειναι υπερ του φοκους οσον αφορα το θεμα οδηγηση, μοτερ & κατασκευη. οτι και να κανεις το CHR ειναι ταφος (το ειχα test drive 1 βδομαδα), το Α3 στα λεφτα που μιλαμε επισης ταφος, το μερσεντι θελει 30Κ για να δειξει...ε, και το ρενο εχει σημα το αιδοιο... τη μοδα, το μπραντ κ τα εφε νοιαζουν μεν πολλους αλλα συνηθως τους ασχετους. οταν προκειται για πωληση (δικου μας) μεταχειρισμενου καλυτερα να εχεις 10 που να ξερουν 5 πραγματα παρα 1000 που ξερουν 0 ή 1. ακομη και το χοντα...δεν εχει καμια σχεση με το χοντα που καποτε ειχαμε στο μυαλο μας !!! ΙΣΩΣ τα 25 με 30 για φοκους ειναι πολλα αλλα δυστυχως οι καιροι αλλαξαν και σοβαρο - στιβαρο αμαξι δεν παιρνεις με κατω απο 20.. Επειδή πρόσφατα πήρα Mini Cooper 1500 με 136 άλογα αυτόματο. Μόνο τάφος δεν είναι! Δεν θέλω να το παρουσιάσω ως καλύτερη λύση αλλά είναι αιώνες καλύτερο σαν ποιότητα κατασκευής από το focus. Στο παιδί δεν αρέσει και Σεβαστό αλλά τάφος δεν είναι σε καμία περίπτωση κάνει το 0-100 σε 7.8!! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από johny.keha 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johny.keha είπε Επειδή πρόσφατα πήρε Mini Cooper 1500 με 136 άλογα αυτόματο. Μόνο τάφος δεν είναι! Δεν θέλω να το παρουσιάσω ως καλύτερη λύση αλλά είναι αιώνες καλύτερο σαν ποιότητα κατασκευή από το focus. Στο παιδί δεν αρέσει και Σεβαστό αλλά τάφος δεν είναι σε καμία περίπτωση κάνει το 0-100 σε 7.8!! Δε νομιζω να χαρακτηριστηκε αυτο ταφος μιας και εχει νευρο μπολικο. Εγω προσωπικα το απεκλεισα για λογους χωρων αλλα και εμφανισιακα δε με συγκινουσε ποτε το Μινι. BTW μολις ηρθε στο μειλ μου προσφορα της Car Center και ειναι πανομοιοτυπη με της Βελμαρ. Ουτε σεντ διαφορα 🤣 παντως αυτοι απαντανε αμεσα και δειχνουν πιο ζεστοι και φιλικοι. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από cloud13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, cloud13 είπε Sacredcrow και Mclein ειρηνη ημιν, δεν ειμαστε εχθροι εδω ο καθενας να λεει τη γνωμη του. Η αληθεια ειναι καπου στη μεση για τα δικα μου ματια, μεταπωλητικα η μερσεντες θα κρατησει καλυτερη αξια σιγουρα αλλα με ενδιαφερει και τι οδηγικη εμπειρια θα μου δωσει σε αυτο το μπατζετ που για 110 αλογα και γυμνη απο εξοπλισμο ειναι ασυμφορο εντελως. Ασυμφορο θα μου πεις και το Φοκους στα 26 και θα επαυξησω το ειπα πρωτος οτι ειναι τρελο να ζητανε τοσα αντι να πεσει. Τα ταληρακια ομως ειναι και υποκειμενικο. Πχ τα 8 χρονια εγγυηση ολικη ειναι πολυ δυνατο επιχειρημα στα ματια μου και μεταπωλητικα. Αν το δωσω στα 10 χρονια ο αλλος θα ξερει οτι 2 χρονια πριν ηταν σε εγγυηση το αμαξι πολυ δυσκολα δε θα ειναι αστερι. Επισης η δυναμη σε συνδυασμο με τη καταναλωση και τους ρυπους ειναι εξαιρετικη συν το πολυ καλο τιμονι και στησιμο που ενιωσα οταν πηρα το 125αρι ποσο μαλλον το 155. Αυτο για να το βρω σε premium μαρκα θελω 30 καθαρα και δε γινεται με τιποτα. Μην ξεχνατε οτι θα παω με 20-25% προκαταβολη και τα αλλα δοσεις αρα και τα 7 χρονια προγραμμα της Φορντ εινα επισης βολικα ασχετως τοκου. Αυτα τα ολιγα Η διαφορα connected με ST line ειναι αστεια οικονομικα για να μην παρεις πιο ομορφο αμαξι με 2-3 καλουδια παραπανω εκτος φυσικα αν δε σε βολευει η αναρτηση η δε σε ενδιαφερει το σπορ προφιλ οποτε πασο! Έχεις δίκιο μαν , Όταν εγώ είπα ότι είναι πολλά τα λεφτά για το focus δεν εννοούσα να πας σε premium κατηγορία, ανάλογα σχόλια είχα δεχθεί και εγώ με τα 26.000€ του Leon Εγώ εννοώ ότι σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις περισσότερα π.χ. ξαναλέω στο Leon ( δεν είμαι Fanboy ούτε να κουράσω απλά το ξαναλέω για να γίνει κατανοητό) στα ίδια λεφτά υ σίγουρα παραπάνω full LED , ηλιοροφή, αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ψηφιακό καντράν, 18αρες Είναι πιο vfm Αν μου συγκρίνεις 125αρι focused ST με απλό FR χωρίς όλα τα παραπάνω τότε θα σου πω ναι και εγώ το focus θα επέλεγα Την εσωτερική εξωτερική ομορφιά ας την αφήσουμε απέξω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, johny.keha είπε Επειδή πρόσφατα πήρε Mini Cooper 1500 με 136 άλογα αυτόματο. Μόνο τάφος δεν είναι! Δεν θέλω να το παρουσιάσω ως καλύτερη λύση αλλά είναι αιώνες καλύτερο σαν ποιότητα κατασκευή από το focus. Στο παιδί δεν αρέσει και Σεβαστό αλλά τάφος δεν είναι σε καμία περίπτωση κάνει το 0-100 σε 7.8!! Α. λαθος αυτοκινητα συγκρινεις. Β. μπορεις να μου εξηγησεις την αιωνιοτητα διαφορας στην ποιοτητα που προσφερει η μινι ; (γιατι τα ψυγεια, τα ψαλιδια & οι αναρτησεις ερχονται σε χιλιαδες στον Σπανο οχι σε 100αδες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny.keha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, cloud13 είπε Δε νομιζω να χαρακτηριστηκε αυτο ταφος μιας και εχει νευρο μπολικο. Εγω προσωπικα το απεκλεισα για λογους χωρων αλλα και εμφανισιακα δε με συγκινουσε ποτε το Μινι. BTW μολις ηρθε στο μειλ μου προσφορα της Car Center και ειναι πανομοιοτυπη με της Βελμαρ. Ουτε σεντ διαφορα 🤣 παντως αυτοι απαντανε αμεσα και δειχνουν πιο ζεστοι και φιλικοι. Φίλε μου αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Όπως και εγώ ανάμεσα σε μινι και focus δεν θα επέλεγα ποτέ το δεύτερο γιατί έχω πρώτο κριτήριο την premium αίσθηση. Εμένα πάντως μου έγινε δυνατή προσφορά. Από 28.000 πήγε 25.500. Εύχομαι ολόψυχα να πάρεις αυτό που επιθυμείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, johny.keha είπε Φίλε μου αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Όπως και εγώ ανάμεσα σε μινι και focus δεν θα επέλεγα ποτέ το δεύτερο γιατί έχω πρώτο κριτήριο την premium αίσθηση. Εμένα πάντως μου έγινε δυνατή προσφορά. Από 28.000 πήγε 25.500. Εύχομαι ολόψυχα να πάρεις αυτό που επιθυμείς. Είναι και διαφορετικές κατηγορίες βέβαια και εγώ έχω έναν κρυφό έρωτα για mini αλλά με οικογένεια δεν πρόκειται να πάρω ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις