Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, chriskourou είπε

Χαχα καλά ντε !

A924D62F-8C50-48E2-AEB3-84D58F54E809.jpeg

FB57E981-F470-4A28-9B94-BA2286D2F20E.jpeg

Είσαι θεός! Λογικά εμένα θα δείχνει κ τους αισθητήρες από δίπλα!! :) οι γραμμες στρίβουν όταν στρίβεις ε; Εικόνα καθαρή;

1 ώρα πριν, cloud13 είπε

Το βαλαντιο για συντηρηση μπεμπας σε σερβις ανταλλακτικα κλπ δεν το εχω δυστυχως αλλα πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι αυξηθηκε τοσο η τιμη αντι να μειωθει κιολας με τη ζητηση να πεφτει.

Μη το λες. Πάνω κάτω στα ίδια είναι. Διαφορά τάξης ούτε 10%...

1 ώρα πριν, cloud13 είπε

E απο BMW θα ειναι φτηνοτερα αλλα δεν ειναι αυτο το ποιντ. Το αμαξι με καλυπτει και μου αρεσει και εμφανισιακα αλλα γιατι τοσο μεγαλυτερες τιμες και αντι να με κυνηγανε αυτοι κυνηγαω εγω..

ειναι υπερβολικα αλλα τοσο ψαξιμο και τοσες επισκεψεις μου φαινεται απηυδησα και προτιμω να υπερπληρωσω απο το να αρχισω απο την αρχη.. Και τι να παρεις στα 20-22 που να τικαρει τα κουτακια ολα δνε υπαρχει τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ααααα να προσθέσω και κάτι από την εμπειρία που έχω αποκτήσει πάνω στο σχόλιο του @cloud13 τι να πάρεις στα 22.000€ αν δεν υπάρχει κάτι που να τικαρει τα κουτάκια

ΤΊΠΟΤΑ! Αγόρασε το φθηνότερο που καλύπτει τις βασικές ανάγκες σου ή μείνε με αυτό που έχεις.

Όπως έχω ξαναπεί καλή η αγορά του Ibiza στα 16.000€ γιατί όταν οδήγησα το Leon είδα ότι δεν αξίζει τα 26000€ ( για τα δικά μου γούστα)

Αλλά ακόμη καλύτερα να αγόραζα είτε μεταχειρισμένο μικρό με 10000€ μέχρι να βρώ κάτι που πραγματικά αξίζει είτε να αγόραζα γυμνό το Ibiza στα 13.000€ και να είχα μικρότερη  χασουρα από την πώληση

Οπότε να έχεις και αυτό στο μυαλό σου

• Thanks 1

1 ώρα πριν, cloud13 είπε

Τα ειπες οπως τα σκεφτομαι και εγω, με νιωθεις δηλαδη. Το ρημαδι το χρωμα αυτο ειναι υπεροχο πανω του ομως..

παντου η 8ετης περνιεται ετσι ειναι πληρης για τα παντα ακομα και για τη μπαταρια του υβριδικου τσεκαρισμενο απο τα κεντρικα. Απλα φαινεται σαν 2+6 που φαινεται σαν παροχη της αντιπροσωπειας. Εξτρα εκτπωση κανα 500αρι οπως ειπα οταν παω να το κλεισω δε μπορει να την αποτυπωσει γραπτα κανεις αυτη.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο σου χρεώνουν την εγγύηση? Υποτίθεται ότι η Ford την επέκταση στα 8 χρόνια σύνολο την δίνει δωρεάν! Τον Σεπτέμβριο που πήγα για προσφορά μου είπαν ότι είναι δωρεάν η επέκταση! Βασικά δεν ξέρω κανέναν που να πήρε Ford και να μην είχε το 2+6 δωρεάν!
Αν είναι να την πληρώσεις δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Έτσι παίρνεις και VAG και οποιαδήποτε μάρκα έχει μικρή εγγύηση, πληρώνεις το ποσό για την επέκταση και τέλος...

8 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο σου χρεώνουν την εγγύηση? Υποτίθεται ότι η Ford την επέκταση στα 8 χρόνια σύνολο την δίνει δωρεάν! Τον Σεπτέμβριο που πήγα για προσφορά μου είπαν ότι είναι δωρεάν η επέκταση! Βασικά δεν ξέρω κανέναν που να πήρε Ford και να μην είχε το 2+6 δωρεάν!
Αν είναι να την πληρώσεις δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Έτσι παίρνεις και VAG και οποιαδήποτε μάρκα έχει μικρή εγγύηση, πληρώνεις το ποσό για την επέκταση και τέλος...

δεν την χρεωνουν τη βαζουν και τη βγαζουν απλα στο γραφουν για μαρκετινιστικους λογους υποθετω οτι α 2000 υπηρεσια δε τη χρεωνεσαι τελικα.

34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ααααα να προσθέσω και κάτι από την εμπειρία που έχω αποκτήσει πάνω στο σχόλιο του @cloud13 τι να πάρεις στα 22.000€ αν δεν υπάρχει κάτι που να τικαρει τα κουτάκια

ΤΊΠΟΤΑ! Αγόρασε το φθηνότερο που καλύπτει τις βασικές ανάγκες σου ή μείνε με αυτό που έχεις.

Όπως έχω ξαναπεί καλή η αγορά του Ibiza στα 16.000€ γιατί όταν οδήγησα το Leon είδα ότι δεν αξίζει τα 26000€ ( για τα δικά μου γούστα)

Αλλά ακόμη καλύτερα να αγόραζα είτε μεταχειρισμένο μικρό με 10000€ μέχρι να βρώ κάτι που πραγματικά αξίζει είτε να αγόραζα γυμνό το Ibiza στα 13.000€ και να είχα μικρότερη  χασουρα από την πώληση

Οπότε να έχεις και αυτό στο μυαλό σου

Δεν εχω κατι τωρα αρα πρεπει να αποκτηθει κατι. Ξεκινησα για μετχειρισμενο μετα με φαγανε ολοι για τι θα παρεις και ζαρια ειναι και εγω δεν τρελαινομουν κλπ. Μετα ηρθε η φαση της Τζουλιετα που αποσυρθηκε τελικα απο παραγωγη και εβγαινε κανα 20αρι ολα ολα μαξ. Με αυτα και με αυτα οδηγησα το Φοκους μου φανηκε πολυ ζωηρο με τελειο τιμονι και καλη κυληση και λεω αντε να παμε για αυτο. Περιμενα να πεσει και καμια προσφορα και αντι να το παρω στο καλο χρωμα ενα 23αρι παμε στα 25. Ειμαι πραγματικα απογοητευμενο αν μου πει καποιος απο Car Center η Παζαροπουλο που εστειλα 24 κλειδι με το χρωμα χωρις το παρκινγκ εστω θα το κλεισω και ας παει στο καλο...

56 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κοίτα όμως επειδή αν θυμάμαι σωστά ήδη έκανες υπέρβαση με τα 23000€ και +3000€ υπέρβαση από την υπέρβαση είναι πολλά τα λεφτά

Προσωπικά δεν τα αξίζει τα 26000€ με αυτά που προσφέρει, σκέψου το καλά άσχετα με τον χρόνο που έχεις σπαταλήσει ήδη

πολυ σωστα θυμασαι για νημα 570 σελιδων εισαι γκαμηλα στη μνημη χαχαχα

• Like 2

2 λεπτά πριν, cloud13 είπε

δεν την χρεωνουν τη βαζουν και τη βγαζουν απλα στο γραφουν για μαρκετινιστικους λογους υποθετω οτι α 2000 υπηρεσια δε τη χρεωνεσαι τελικα.

Δεν εχω κατι τωρα αρα πρεπει να αποκτηθει κατι. Ξεκινησα για μετχειρισμενο μετα με φαγανε ολοι για τι θα παρεις και ζαρια ειναι και εγω δεν τρελαινομουν κλπ. Μετα ηρθε η φαση της Τζουλιετα που αποσυρθηκε τελικα απο παραγωγη και εβγαινε κανα 20αρι ολα ολα μαξ. Με αυτα και με αυτα οδηγησα το Φοκους μου φανηκε πολυ ζωηρο με τελειο τιμονι και καλη κυληση και λεω αντε να παμε για αυτο. Περιμενα να πεσει και καμια προσφορα και αντι να το παρω στο καλο χρωμα ενα 23αρι παμε στα 25. Ειμαι πραγματικα απογοητευμενο αν μου πει καποιος απο Car Center η Παζαροπουλο που εστειλα 24 κλειδι με το χρωμα χωρις το παρκινγκ εστω θα το κλεισω και ας παει στο καλο...

Σε νιωθω οσο δεν παει φιλαρακι κανε ενα τηλεφωνο αυριο σε ολες τις αντιπροσωπειες αθηνας και επαρχιας και θελω να πιστευω οτι κατι θα βρεις.

Σου λεω και επαρχιας γιατι λογικα θα μπορεις να παραλαβεις απο εδω χωρις να πας εκει οπως θα εκανα κ εγω με ενα Tiguan που ειχα κλεισει πριν το Q3.

• Like 1

1 ώρα πριν, cloud13 είπε

Εχει led ημερας και πορειας, μονο η μεγαλη σκαλα ειναι αλογονου οποτε 7 κατοσταρικα δε τα πεταω εκει δεν υπαρχει λογος..

Αν δεν είναι multibeam/matrix σύστημα ναι δεν υπάρχει! 

7 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Σε νιωθω οσο δεν παει φιλαρακι κανε ενα τηλεφωνο αυριο σε ολες τις αντιπροσωπειες αθηνας και επαρχιας και θελω να πιστευω οτι κατι θα βρεις.

Σου λεω και επαρχιας γιατι λογικα θα μπορεις να παραλαβεις απο εδω χωρις να πας εκει οπως θα εκανα κ εγω με ενα Tiguan που ειχα κλεισει πριν το Q3.

Εχω παει σε Βελμαρ, Car Center, Λιαπη και Παζαροπουλο απο τον οποιο ζητησα με μειλ προσφορα. Θα παιζω μπιριμπα με τους πωλητες σε λιγο 🤣

Μακαρι να ακουσω κατι δραστικα καλυτερο απο καποιον να το κλεισω δε μπορω να με φανταστω σε μικροτερο η σε Λεον η Αστρα. Μπηκα να τα δω και βγηκα απο τα σαιτ σε 2 λεπτα αν δε σε ελκυει απο την αρχη δε περπαταει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Εχω παει σε Βελμαρ, Car Center, Λιαπη και Παζαροπουλο απο τον οποιο ζητησα με μειλ προσφορα. Θα παιζω μπιριμπα με τους πωλητες σε λιγο 🤣

Μακαρι να ακουσω κατι δραστικα καλυτερο απο καποιον να το κλεισω δε μπορω να με φανταστω σε μικροτερο η σε Λεον η Αστρα. Μπηκα να τα δω και βγηκα απο τα σαιτ σε 2 λεπτα αν δε σε ελκυει απο την αρχη δε περπαταει.

Πήγες να δείς απο κοντά το Leon και να μπείς μέσα? Εξωτερικά μου αρέσουν και τα 2 , εσωτερικά προσωπικά θεωρώ το Leon πολύ καλύτερο

Golf ? 25100 1.5 150 mHybrid DSG

https://www.car.gr/32962409-volkswagen-golf-etsi-150ps-dsg-life-mildhybrid

Κρίμα στα 26.000ε χειροκίνητο 1000αρι

Επεξ/σία από tsofras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Είσαι θεός! Λογικά εμένα θα δείχνει κ τους αισθητήρες από δίπλα!! :) οι γραμμες στρίβουν όταν στρίβεις ε; Εικόνα καθαρή;

Μη το λες. Πάνω κάτω στα ίδια είναι. Διαφορά τάξης ούτε 10%...

Εμένα δεν έχει αισθητήρες :( ... Η εικόνα είναι αρκετά καθαρή πάνω από το μέσο όρο ευκρίνειας όσων έτυχε να δω. Οι γραμμές φυσικά στρίβουν ρε συ.. αλλιώς τι να το κάναμε ! :) 

@cloud13 προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το νέο focus, περισσότερο από golf και leon, αλλά πάρα πολλά τα 26.000.. Με τόσα (επειδή τα bmw δε μ αρέσουν) θα έπαιρνα το Α3 αυτόματο και με κάποια έξτρα.

ΥΓ: το νέο golf μέσα είναι υπέροχο... και από έξω δλδ ωραίο είναι αν εξαιρέσουμε τη μούρη του που είναι σαν κλαμένο μ****

Επεξ/σία από chriskourou
  • Like 3

3 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Εμένα δεν έχει αισθητήρες :( ... Η εικόνα είναι αρκετά καθαρή πάνω από το μέσο όρο ευκρίνειας όσων έτυχε να δω. Οι γραμμές φυσικά στρίβουν ρε συ.. αλλιώς τι να το κάναμε ! :) 

@cloud13 προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το νέο focus, περισσότερο από golf και leon, αλλά πάρα πολλά τα 26.000.. Με τόσα (επειδή τα bmw δε μ αρέσουν) θα έπαιρνα το Α3 αυτόματο και με κάποια έξτρα.

Χίλιες φορές η κάμερα από τους αισθητήρες ειδικά εφόσον είναι καθαρή όπως λες... άντε να δω ποτέ θα με πάρουν να τη βάλω και εγώ...!

• Like 1

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πήγες να δείς απο κοντά το Leon και να μπείς μέσα? Εξωτερικά μου αρέσουν και τα 2 , εσωτερικά προσωπικά θεωρώ το Leon πολύ καλύτερο

Golf ? 25100 1.5 150 mHybrid DSG

https://www.car.gr/32962409-volkswagen-golf-etsi-150ps-dsg-life-mildhybrid

Κρίμα στα 26.000ε χειροκίνητο 1000αρι

Πειτε με οπως θελετε αλλα δε με συγκινει καθολου το αυτοματο κιβωτιο. To Γκολφ επισης δε μου αρεσει καθολου εμφανισιακα. Ειμαι παραξενος ισως αλλα δινω μεγαλυτερη εμφαση στην εμφανιση και την δυναμη/κυληση απο ανεσεις και ευκολιες σε εσωτερικο η κιβωτιο. Το parking pack δε θα κλαψω κιολας ειναι 800 ευρω μπορει να κοπει ουσιαστικα μονο αυτη η μοντα στις πορτες ειναι που μου αρεσαν σαν μπλιμπλικι με τα προστατευτικα.

Επισης παιδες μιλαμε για χρηματοδοτηση οποτε Ασος, Α class και Α3 ειναι αλλη κλαση και πολλα παραπανω σε τοκους και συντηρηση δε μπορω να μπω σε αυτη την κλιμακα ειμαι ηδη τεντωμενος στο μαξ με το Φοκους. Ιδανικα 23 χιλιαρικα βαση για το 155αρι με το χρωμα που ηθελα θα ειμαι ευτυχισμενος αλλα μαλλον το εξτρα χιλιαρικο δε το γλυτωνω.

• Like 1

Μόλις τώρα, cloud13 είπε

Πειτε με οπως θελετε αλλα δε με συγκινει καθολου το αυτοματο κιβωτιο. To Γκολφ επισης δε μου αρεσει καθολου εμφανισιακα. Ειμαι παραξενος ισως αλλα δινω μεγαλυτερη εμφαση στην εμφανιση και την δυναμη/κυληση απο ανεσεις και ευκολιες σε εσωτερικο η κιβωτιο. Το parking pack δε θα κλαψω κιολας ειναι 800 ευρω μπορει να κοπει ουσιαστικα μονο αυτη η μοντα στις πορτες ειναι που μου αρεσαν σαν μπλιμπλικι με τα προστατευτικα.

Επισης παιδες μιλαμε για χρηματοδοτηση οποτε Ασος, Α class και Α3 ειναι αλλη κλαση και πολλα παραπανω σε τοκους και συντηρηση δε μπορω να μπω σε αυτη την κλιμακα ειμαι ηδη τεντωμενος στο μαξ με το Φοκους. Ιδανικα 23 χιλιαρικα βαση για το 155αρι με το χρωμα που ηθελα θα ειμαι ευτυχισμενος αλλα μαλλον το εξτρα χιλιαρικο δε το γλυτωνω.

ΤΟ Α3 ξεκινάει από τα 22Κ πάντως και με 4.000 βάζεις πολλά καλούδια εφόσον δε θες αυτόματο

3 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Γούστα είναι αυτά ρε μαν , δεν σου αρέσουν δεν τα ξανα προτείνουμε :D

Ε αφού σου αρέσει το focus και έχεις δεί ότι άλλο υπάρχει τι συζητάμε ? Μήπως να πήγαινες στα 125 άλογα για να μην ανέβεις τότε ?

3 λεπτά πριν, chriskourou είπε

ΤΟ Α3 ξεκινάει από τα 22Κ πάντως και με 4.000 βάζεις πολλά καλούδια εφόσον δε θες αυτόματο

110 αλογα ομως και οχι υβριδικο εστω και Mild..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 25+ χιλιάρικα μπορείς να δεις πολλά!

A3, A Class, mini cooper (ή one), Toyota CH-R, Corolla (Hybrid), Honda HR-V, Renault Captur...

Η συντήρηση (κόστος) δεν διαφέρει τόσο πολύ πάντως από μάρκα σε μάρκα ... τα πιο premium δαγκώνουν όταν θα χρειαστείς ανταλλακτικά, μετά από 10-15 χρόνια δηλαδή.

Επεξ/σία από sacredcrow

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...