Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, cloud13 είπε

Το βαλαντιο για συντηρηση μπεμπας σε σερβις ανταλλακτικα κλπ δεν το εχω δυστυχως αλλα πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι αυξηθηκε τοσο η τιμη αντι να μειωθει κιολας με τη ζητηση να πεφτει.

Σάμπως η συντήρηση στη φορντ είναι σημαντικά φθηνότερη?

Σε καθε περίπτωση, αν σου αρέσει τόσο πάρτο και να το χαρείς! Απλά νομίζω πως αύτο το αυτοκίνητο δεν αξίζει την υπέρβαση, σε σχέση κυρίως με το τι έπαιρνες πριν λιγους μήνες με 22χιλ, όπως έγραψες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Τοσο ναι. Μου αρεσε η αυτο η το απλο λευκο που ειναι 1000 κατω.

Ειναι πολλα προφανως.

Τελη Σεπτεμβρη ειχα προσφορα απο τον ιδιο στα 23000 (22500 με την εξτρα δικη του) χωρις το παρκινγκ πακ και με απλο μεταλλικο χρωμα. Το αμαξι με καλυπτει γιατι 8 χρονια εγγυηση, made in Germany, ηπιο υβριδικο και 155 αλογα με την οδηγικη συμπεριφορα αυτη δε βρισκω αλλου. Τα λεφτα ομως παλι πολλα.

καλο το focus δεν λεω αλλα 26000 τα βρισκω υπερβολικα.

προσωπικα μονο αν καιγεσαι για το συγκεκριμενο αμαξι κ τιποτα αλλο μπορω να τα δικαιολογησω. 

• Like 2
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, xgol είπε

Σάμπως η συντήρηση στη φορντ είναι σημαντικά φθηνότερη?

Σε καθε περίπτωση, αν σου αρέσει τόσο πάρτο και να το χαρείς! Απλά νομίζω πως αύτο το αυτοκίνητο δεν αξίζει την υπέρβαση, σε σχέση κυρίως με το τι έπαιρνες πριν λιγους μήνες με 22χιλ, όπως έγραψες.

E απο BMW θα ειναι φτηνοτερα αλλα δεν ειναι αυτο το ποιντ. Το αμαξι με καλυπτει και μου αρεσει και εμφανισιακα αλλα γιατι τοσο μεγαλυτερες τιμες και αντι να με κυνηγανε αυτοι κυνηγαω εγω..

1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

καλο το focus δεν λεω αλλα 26000 τα βρισκω υπερβολικα.

προσωπικα μονο αν καιγεσαι για το συγκεκριμενο αμαξι κ τιποτα αλλο μπορω να τα δικαιολογησω. 

ειναι υπερβολικα αλλα τοσο ψαξιμο και τοσες επισκεψεις μου φαινεται απηυδησα και προτιμω να υπερπληρωσω απο το να αρχισω απο την αρχη.. Και τι να παρεις στα 20-22 που να τικαρει τα κουτακια ολα δνε υπαρχει τιποτα.

1 λεπτό πριν, cloud13 είπε

E απο BMW θα ειναι φτηνοτερα αλλα δεν ειναι αυτο το ποιντ. Το αμαξι με καλυπτει και μου αρεσει και εμφανισιακα αλλα γιατι τοσο μεγαλυτερες τιμες και αντι να με κυνηγανε αυτοι κυνηγαω εγω..

ειναι υπερβολικα αλλα τοσο ψαξιμο και τοσες επισκεψεις μου φαινεται απηυδησα και προτιμω να υπερπληρωσω απο το να αρχισω απο την αρχη.. Και τι να παρεις στα 20-22 που να τικαρει τα κουτακια ολα δνε υπαρχει τιποτα.

στα 22 συμφωνοι ειμαστε δεν παιρνεις - αλλα στα 26 που εχεις φτασει να συζητας ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ritualistic είπε

στα 22 συμφωνοι ειμαστε δεν παιρνεις - αλλα στα 26 που εχεις φτασει να συζητας ?

Στα 23 εφτανε αυτο με μεταλλικο χωρις το πακ. Μπορει να το πεταξω εξω να το παρω και απλο λευκο να παει 23 και κατι ψιλα. Αν και θα το μετανιωσω μετα και θα γινω τσοφρας χαχαχα

ps 26 χιλιαρικα base τιμη συν τοκους θα πρεπει αν προτεινεις καποια αλλη να εχει απο 0 μεχρι 0.1% επιτοκιο για να μην παθω εγκεφαλικο με το συνολικο ποσο...

Επεξ/σία από cloud13

Έξω τα έξτρα (Parking pack & χρώμα) και πάρε ένα άλλο μεταλλικό.. πολλά τα λεφτά (Άρη..) για το μπλε.

Εκτός αν το άσπρο σε καλύπτει, οπότε μην το σκέφτεσαι, τσίμπα το.

Και εγώ όταν αγόρασα, άσπρο το πήρα, το δικό μου (Golf). Τώρα, αν έπαιρνα καινούργιο, θα έπαιρνα κάποιο άλλο χρώμα βέβαια... πήραμε άσπρο.

• Like 1

Οντως αρκετά τα λεφτά...

Για μένα αν δεν έχει full led, βγάλε το χρώμα και βάλτα (ανάλογα και ποσο τα χρεώνει βεβαια) είναι απείρως πιο χρήσιμα! 

Μόλις τώρα, and_64 είπε

Οντως αρκετά τα λεφτά...

Για μένα αν δεν έχει full led, βγάλε το χρώμα και βάλτα (ανάλογα και ποσο τα χρεώνει βεβαια) είναι απείρως πιο χρήσιμα! 

Εχει led ημερας και πορειας, μονο η μεγαλη σκαλα ειναι αλογονου οποτε 7 κατοσταρικα δε τα πεταω εκει δεν υπαρχει λογος..

• Like 1

Μόλις τώρα, cloud13 είπε

Στα 23 εφτανε αυτο με μεταλλικο χωρις το πακ. Μπορει να το πεταξω εξω να το παρω και απλο λευκο να παει 23 και κατι ψιλα. Αν και θα το μετανιωσω μετα και θα γινω τσοφρας χαχαχα

καλυτερα τσοφρας και με 3 χιλιαρικα στην τσεπη, παρα τσοφρας που τον γυρνας αναποδα και δεν πεφτει ουτε μονοευρω!

σε καταλαβαινω ειναι τρομερο διλημμα και βρεθηκα σε παρομοια θεση πριν 2 εβδομαδες.

εχω κλεισει το Q3 με παραδοση τον Φεβρουαριο στις 28000ε και γινεται ανατιμολογηση απο την Κοσμοκαρ στις νεες παραδοσεις και παει 29000ε. οσο κ αν το ηθελα ειχα πολυ σοβαρους ενδοιασμους ακομα κ ενα χιλιαρικο πανω να το παρω γιατι να το πληρωσω ? εκανα ηδη υπερβαση γιατι το γουσταρω σαν αυτοκινητο αλλα ξαφνικα καπελο στην τιμη χωρις λογο.

εφτασα σε οριακο σημειο να σκεφτομαι να ζητησω προκαταβολη πισω και τελικα βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο και θα παω με την συμφωνημενη τιμη.

πιθανον θα πηγαινα σε Tiguan αν δεν υπηρχε αυτη η λυση γιατι ηδη ειχα κανει υπερβαση.

και εσυ τωρα μιλας για 3000 πανω οχι 1000... anyway μην σε επηρεαζω αρνητικα, παρτο οπως το γουσταρεις για να εισαι ευχαριστημενος και θα γουσταρουμε x10 εμεις μαζι σου!

• Like 3
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, sacredcrow είπε

Έξω τα έξτρα (Parking pack & χρώμα) και πάρε ένα άλλο μεταλλικό.. πολλά τα λεφτά (Άρη..) για το μπλε.

Εκτός αν το άσπρο σε καλύπτει, οπότε μην το σκέφτεσαι, τσίμπα το.

Και εγώ όταν αγόρασα, άσπρο το πήρα, το δικό μου (Golf). Τώρα, αν έπαιρνα καινούργιο, θα έπαιρνα κάποιο άλλο χρώμα βέβαια... πήραμε άσπρο.

Λευκο το οδηγησα κιολας μου αρεσε αρκετα αλλα 2 τα κακα, δεν ξεχωριζει και τοσο και δεν εχει προστασια στο χρονο ας ειναι και διπλης επιστρωσης.

Ερώτηση : Ford Protect ??? Μην μου πεις ότι είναι η Εγγύηση ??

Επίσης ΚΑΜΙΑ έκπτωση ??? Μηδέν ?? Zero ??? Το έχουν χάσει ??? Και ΟΚ η FMH , ο έμπορας δεν κόβει τίποτα ???

1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

καλυτερα τσοφρας και με 3 χιλιαρικα στην τσεπη, παρα τσοφρας που τον γυρνας αναποδα και δεν πεφτει ουτε μονοευρω!

σε καταλαβαινω ειναι τρομερο διλημμα και βρεθηκα σε παρομοια θεση πριν 2 εβδομαδες.

εχω κλεισει το Q3 με παραδοση τον Φεβρουαριο στις 28000ε και γινεται ανατιμολογηση απο την Κοσμοκαρ στις νεες παραδοσεις και παει 29000ε. οσο κ αν το ηθελα ειχα πολυ σοβαρους ενδοιασμους ακομα κ ενα χιλιαρικο πανω να το παρω γιατι να το πληρωσω ? εκανα ηδη υπερβαση γιατι το γουσταρω σαν αυτοκινητο αλλα ξαφνικα καπελο στην τιμη χωρις λογο.

εφτασα σε οριακο σημειο να σκεφτομαι να ζητησω προκαταβολη πισω και τελικα βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο και θα παω με την συμφωνημενη τιμη.

πιθανον θα πηγαινα σε Tiguan αν δεν υπηρχε αυτη η λυση γιατι ηδη ειχα κανει υπερβαση.

και εσυ τωρα μιλας για 3000 πανω οχι 1000... anyway μην σε επηρεαζω αρνητικα, παρτο οπως το γουσταρεις για να εισαι ευχαριστημενος και θα γουσταρουμε x10 εμεις μαζι σου!

Τα ειπες οπως τα σκεφτομαι και εγω, με νιωθεις δηλαδη. Το ρημαδι το χρωμα αυτο ειναι υπεροχο πανω του ομως..

Μόλις τώρα, jobous είπε

Ερώτηση : Ford Protect ??? Μην μου πεις ότι είναι η Εγγύηση ??

Επίσης ΚΑΜΙΑ έκπτωση ??? Μηδέν ?? Zero ??? Το έχουν χάσει ??? Και ΟΚ η FMH , ο έμπορας δεν κόβει τίποτα ???

παντου η 8ετης περνιεται ετσι ειναι πληρης για τα παντα ακομα και για τη μπαταρια του υβριδικου τσεκαρισμενο απο τα κεντρικα. Απλα φαινεται σαν 2+6 που φαινεται σαν παροχη της αντιπροσωπειας. Εξτρα εκτπωση κανα 500αρι οπως ειπα οταν παω να το κλεισω δε μπορει να την αποτυπωσει γραπτα κανεις αυτη.

1 λεπτό πριν, cloud13 είπε

Τα ειπες οπως τα σκεφτομαι και εγω, με νιωθεις δηλαδη. Το ρημαδι το χρωμα αυτο ειναι υπεροχο πανω του ομως..

το χρωμα για μενα ειναι το πιο υπερκοστολογημενο extra που χρεωνουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες...

και επειδη ουτε parking εχω να προστατευεται απο τον ηλιο και ξερω οτι οπου και να παρκαρω καποιος κομπλεξικος θα ερθει να το χαραξει καποια στιγμη και θα κλαιω το χιλιαρικο... 

εγω θα τα εριχνα αλλου η θα εκανα μια καταθεσουλα στον κωτσοβολο να παρω το ps5 φουλ εξτρα... γενικα κατι θα βρεις να τα κανεις κ εσυ πιστευω!

• Like 1
  • Thanks 1

Μάστα τώρα γράφουν και κόστος εγγύησης και μετά το αφαιρούν.

Προσφορές Σεπτεμβρίου έχεις ??? Σε μένα δεν το έχουν γράψει πουθενα, σε καμιά προσφορά που πήρα τον Αύγουστο - Σεπτέμβριο  και μάλιστα τώρα έχουν και θράσος και την χρεώνουν 2000 !!!!!!! Για να δείξουν οτι κάνουν μεγάλη έκπτωση. Καλά πριν 1,5 χρόνο την κοστολογούσαν 5-6 κατοστάρικα !! Τώρα τι έγινε χρυσάφι αγοράζεις??? 

ΟΚ να θεωρήσω τον εαυτό μου κώλο που το St-lineX (155αρι με full LED και μεσαίο χρώμα (magnetic)) μου ήρθε 23800.

• Like 1

15 λεπτά πριν, cloud13 είπε

παντου η 8ετης περνιεται ετσι ειναι πληρης για τα παντα ακομα και για τη μπαταρια του υβριδικου τσεκαρισμενο απο τα κεντρικα. Απλα φαινεται σαν 2+6 που φαινεται σαν παροχη της αντιπροσωπειας. Εξτρα εκτπωση κανα 500αρι οπως ειπα οταν παω να το κλεισω δε μπορει να την αποτυπωσει γραπτα κανεις αυτη.

Κοίτα να δεις μαν όπως είπαν και οι υπόλοιποι είναι πολλά τα 26000€ για το focus

Στα ίδια λεφτά παίρνεις το νέο Leon 1.5 DSG full LED ηλιοροφή 1.5. Ψηφιακό καντράν κτλ

Άσχετα από το δικό μου κόλλημα παίρνεις περισσότερα από το focus στα ίδια λεφτά

Καταλαβαίνω και αυτό που λες ότι τώρα που είχες καταλήξει άντε πάλι από την αρχή

Αν το γουστάρεις τόσο να πας να το πάρεις άσχετα με τι λέμε εμείς

Κοίτα όμως επειδή αν θυμάμαι σωστά ήδη έκανες υπέρβαση με τα 23000€ και +3000€ υπέρβαση από την υπέρβαση είναι πολλά τα λεφτά

Προσωπικά δεν τα αξίζει τα 26000€ με αυτά που προσφέρει, σκέψου το καλά άσχετα με τον χρόνο που έχεις σπαταλήσει ήδη

Και εγώ μπορεί να κλαιγομαι για το Ibiza αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ότι ήταν σοφή επιλογή γιατί δίνω 170€ για ένα αμάξι που κάθεται στην πιλοτή και από τον Αύγουστο έχει γράψει 580 χλμ

Όταν επανέλθουμε στα φυσιολογικά βλέπω τότε τι θα κάνω

Εν κατακλείδι αν το γουστάρεις τόσο πάρτο αλλά μην ζοριστεις επειδή σε έπιασε το άγχος για αγορά

Υ.Π. είμαι υπερ του χρώματος από την μία γιατί θα γουστάρεις όταν το βλέπεις απέξω, από την άλλη το αμάξι μετράει μέσα οπότε αν το γουστάρεις τόσο άσε το χρώμα στην άκρη για να κατέβει η τιμή

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...