Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πουλάνε ήδη σχετικό obd dongle που το κάνει ασύρματο. Οσονουπο θα ξεκλειδώσουν κ αλλά όπως αυτό που λες με το ψηφιακό κοντέρ συν το Navi από google maps στο κοντέρ... μέχρι να λήξη η εγγύηση θα μπορούμε με ένα vcds να κάνουμε παπάδες 

καλα google maps στο κοντερ θα λεει ασχημα η αληθεια ειναι... αλλα ρε γμτ το carplay ειναι αστειο επρεπε οι αυτοκινητοβιομηχανιες να το προσφερουν 100% ασυρματο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, ritualistic είπε

καλα google maps στο κοντερ θα λεει ασχημα η αληθεια ειναι... αλλα ρε γμτ το carplay ειναι αστειο επρεπε οι αυτοκινητοβιομηχανιες να το προσφερουν 100% ασυρματο

Στο 99% των αυτοκινήτων είναι με καλώδιο δε μου κάνει εντύπωση. 
Navi στο κοντέρ έχει η έκδοση με το ΜΜΙ Navi της Audi εργοστασιακά. Είχα βρει βίντεο που το είχε κάνει κάποιος όποτε γίνεται... κ ήταν όντως ΓΑ ΜΑ ΤΟ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Στο 99% των αυτοκινήτων είναι με καλώδιο δε μου κάνει εντύπωση. 
Navi στο κοντέρ έχει η έκδοση με το ΜΜΙ Navi της Audi εργοστασιακά. Είχα βρει βίντεο που το είχε κάνει κάποιος όποτε γίνεται... κ ήταν όντως ΓΑ ΜΑ ΤΟ...

Καλά παρά πολύ έχουμε Navi στο κοντέρ. Και μερσεντές με το MBUX και ακόμη και με το Comand κτλ.

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1

6 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Καλά παρά πολύ έχουμε Navi στο κοντέρ. Και μερσεντές με το MBUX και ακόμη και με το Comand κτλ.

Δε θυμαμαι πως ήταν στο mbux νομίζω απλά έδειχνε βελάκια δεξιά αριστερά κλπ. Αλλά στο VC είναι φοβερό (οκ κ στην οθόνη που το δείχνει οκ είναι αλλά στο καντράν είναι ακόμα καλύτερο)

59165B40-173C-4509-BB98-59A144067916.jpeg

• Like 1

33 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε θυμαμαι πως ήταν στο mbux νομίζω απλά έδειχνε βελάκια δεξιά αριστερά κλπ. Αλλά στο VC είναι φοβερό (οκ κ στην οθόνη που το δείχνει οκ είναι αλλά στο καντράν είναι ακόμα καλύτερο)

59165B40-173C-4509-BB98-59A144067916.jpeg

Έλα ρε, πια AUDI τώρα... 

spacer.pngspacer.pngspacer.png

• Like 1

6 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Έλα ρε, πια AUDI τώρα... 

spacer.pngspacer.pngspacer.png

Τίμιο... για να το πάρεις βέβαια αυτό που δείχνεις σε ΜΒ αγγίζεις την 40αρα σε Α και 50αρα σε C ή cla... στο Audi τα παίρνεις με 30 ;) 

2 ώρες πριν, Burgos είπε

Ασύρματα κάνεις mirroring μέσω bluetooth κάποιες λειτουργίες όπως πχ το Apple Music. Το carplay θέλει καλώδιο

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες. Στο δικό μου Mini Countryman παίζει ασύρματα: τηλέφωνο, μηνύματα, maps, Google maps, music, και λίγες ακόμη εφαρμογές. Και η Siri προφανώς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Burgos είπε

Το Carplay σε όλα τα αυτοκίνητα μόνο ενσύρματα λειτουργεί. Το android auto ίσως λειτουργεί και ασύρματα

Στο νέο polo το carplay είναι ασύρματο. Το είδα από πρώτο χέρι.

Επεξ/σία από barimagas
  • Like 1

15 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες. Στο δικό μου Mini Countryman παίζει ασύρματα: τηλέφωνο, μηνύματα, maps, Google maps, music, και λίγες ακόμη εφαρμογές. Και η Siri προφανώς.

5 λεπτά πριν, barimagas είπε

Στο νέο polo το carplay είναι ασύρματο. Το είδα από πρώτο χέρι.

Τότε κάνω λάθος μάλλον. Η αλήθεια είναι ότι το έχω δοκιμάσει μόνο σε C3 Aircross ΜΥ18 και BMW 330 ΜΥ19 και έβγαλα αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι παντού είναι με καλώδιο.

Ασύρματο CarPlay τώρα άρχισε να βγαίνει σε μοντέλα του 2020 και μετά και χρειάζεται να έχει δεκτή WiFi το αμάξι. Δεν λειτουργεί με Bluetooth. Όποτε δεν είναι θέμα κωδικοποιήσης. Υπάρχουν usb dongles που κάνουν αυτη την δουλειά αλλά είναι ακριβά (100-150€) και έχουν θεματάκια από αμάξι σε αμάξι. Επίσης δεν είναι futureproof δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλεύουν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. 

• Like 2

13 ώρες πριν, paylidis είπε

Τίμιο... για να το πάρεις βέβαια αυτό που δείχνεις σε ΜΒ αγγίζεις την 40αρα σε Α και 50αρα σε C ή cla... στο Audi τα παίρνεις με 30 ;) 

Στα 30φεύγα το παίρνεις και με την Α. Το navigation στο κέντρο του τιμονιού το έχω και στην Α και στο XC40. Tης Α δέχεται τρομερή παραμετροποίηση, όρεξη να έχεις, με τον χάρτη στο κέντρο ή σε ένα από τα καντράν, τη στιγμή που μπορείς να έχεις τον full map ή οτιδήποτε άλλο στα δεξιά σου (έχω τις μεγάλες οθόνες) και μετά ανάλογα να έχεις πληροφορίες διαδρομής, POIs κτλ.

Του Volvo ο χάρτης είναι μόνιμα στο κέντρο, παρόμοιος με αυτόν του Audi αλλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής έχω εκπλαγεί με την ταχύτητα που γίνονται τα updates. Πήγαινα τις προάλλες σε δρόμο που έχω περάσει πολλές φορές στο παρελθόν και με προειδοποίησε για ραντάρ που όντως υπήρχε και πρέπει να μπήκε πρόσφατα. Έχει κάνει update και τα γελοία όρια στις Βρυξέλλες (30χλμ σχεδόν παντού πλέον, από 1/1 το 30 θα είναι ο κανόνας για το 95% των δρόμων, πόλη για να ζεις 🙄. Έχω ήδη πάρει δυο πρόστιμα των 53€ γιατί πήγαινα με τις ταχύτητες των 43 και 48 χλμ 🤣)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Του Volvo ο χάρτης είναι μόνιμα στο κέντρο, παρόμοιος με αυτόν του Audi

Παράδειγμα ήταν του Audi. Μπορείς να το παραμετροποίησης κ να γεμίσει όλο το καντράν. Γενικά βολεύει αρκετά, αν κ θεωρω ότι ήδη είμαι καλυμμένος που το έχω στην οθόνη του ραδιοφώνου. 

υγ την Α180 sedan με την ενιαία οθόνη σε βενζίνη μου την έφταναν 36Κ Ε αν βάλεις κανένα απλό εξτραδακι ακόμα να τη η σαραντάρα  δεν αξίζει δυστυχώς τόσα λεφτά για 1300 renault. Κατά τα αλλά συμφωνώ ότι το mbux είναι εξαιρετικό κ ήταν φοβερό άλμα για την ΜΒ...

Άλλο παράδειγμα εμφάνισης audi (δε θέλω σχόλια για το check engine σβηστό είναι το Αμαξι για αυτό ανάβει 😂 )

C05562D2-3177-4D20-A6D6-F21BDA8B4746.jpeg

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...