Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Δεν τα κοίταξα... Μου πλήρωσαν του εναπομείναντος χρόνου για το 2020 :( 

Σου πέρασαν κ τα καινουργια στο τάξις μη προλάβεις να χαρείς!! 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chriskourou είπε

156 ευρώ τελικά

Καλά το φαντάστηκα, το ΜΥ20 έχει λιγότερα από το ΜΥ19 λόγω του act. Μια χαρά!

Επεξ/σία από paylidis

Δεν ξέρω αν έχει μείνει ξανά τόσες ώρες ανενεργό το thread. Τσόφρα σώσε μας!

Περί εντυπώσεων από το Q3 συνέχεια, ώστε να αναθερμάνουμε λίγο το κλίμα. Καμία αρνητική, επισημαίνω κάποια στοιχεία και κάποιες μικρολεπτομέρειες που μου άρεσαν πολύ: 

1) Το lane assist και το on off απενεργοποιούνται με ένα φυσικό κουμπί έκαστο. Δε χρειάζεται να μπεις δηλαδή σε κανένα μενού.

2) Τα φωτάκια της καμπίνας είναι αφής, τα χαϊδεύεις για να ανοίξουν και να κλείσουν. Εξαιρετικά εύχρηστο και έξυπνο.  

3) Οι θήκες για τα μπουκάλια και τα μικροαντικείμενα  έχουν στη βάση τους καουτσούκ (;) και έχουν διαχωριστικά και έτσι τα μπουκάλια μένουν στη θέση τους και δεν πέφτουν οριζόντια.

• Like 6

12 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Περί εντυπώσεων από το Q3 συνέχεια, ώστε να αναθερμάνουμε λίγο το κλίμα. Καμία αρνητική, επισημαίνω κάποια στοιχεία και κάποιες μικρολεπτομέρειες που μου άρεσαν πολύ: 

1) Το lane assist και το on off απενεργοποιούνται με ένα φυσικό κουμπί έκαστο. Δε χρειάζεται να μπεις δηλαδή σε κανένα μενού.

2) Τα φωτάκια της καμπίνας είναι αφής, τα χαϊδεύεις για να ανοίξουν και να κλείσουν. Εξαιρετικά εύχρηστο και έξυπνο.  

3) Οι θήκες για τα μπουκάλια και τα μικροαντικείμενα  έχουν στη βάση τους καουτσούκ (;) και έχουν διαχωριστικά και έτσι τα μπουκάλια μένουν στη θέση τους και δεν πέφτουν οριζόντια.

Ε εντάξει έχουμε αναλύσει και σχεδόν τα πάντα όποτε σχολιάζουμε αν μπαίνει κάποιος νέος και θέλει καμία συμβουλή η παρουσίαση αν έχει αγοράσει κάποιος 

O κορωνοϊός "ακρωτηριάζει" κάθε σκέψη και προγραμματισμό περί αυτοκίνησης όταν είμαστε όλοι σε κατ οίκον εγκλεισμό και το πιο μοδάτο τετράτροχο είναι το καρότσι του supermarket....

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, chriskourou είπε

ε αντε βαλε καμια φωτο να ζεσταθουμε λιγο ντε 😄😄

btw σε οσες βολτες το εχεις παει ως τωρα που το στρωνεις το κλιμα το εχεις ανοιχτο ? επισης carplay ασυρματο υποθετω ?

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 1

1 ώρα πριν, ritualistic είπε

ε αντε βαλε καμια φωτο να ζεσταθουμε λιγο ντε 😄😄

btw σε οσες βολτες το εχεις παει ως τωρα που το στρωνεις το κλιμα το εχεις ανοιχτο ? επισης carplay ασυρματο υποθετω ?

Το κλίμα προς το παρόν κλειστό, γιατί δε χρειάζεται.. Καλά δε μιλάμε για στρώσιμο.. κάτι πεντάλεπτες διαδρομές κάνω μόνο ! Το carplay είναι ενσύρματο δυστυχώς. Νομίζω θέλει άλλο πακέτο για ασύρματο

1 λεπτό πριν, chriskourou είπε

Το carplay είναι ενσύρματο δυστυχώς. Νομίζω θέλει άλλο πακέτο για ασύρματο

τι ειπες τωρα... καπως ξεκλειδωνει αυτο 100% χωρις αλλο πακετο.  iphone εχεις ε ?

περιεργο το βλεπω παντου σαν στανταρ εξοπλισμο και σε οσα reviews εχω δει στο youtube (μαλλον τα εχω δει ολα χαχα) παντου το συνδεουν ασυρματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ritualistic είπε

περιεργο το βλεπω παντου σαν στανταρ εξοπλισμο και σε οσα reviews εχω δει στο youtube (μαλλον τα εχω δει ολα χαχα) παντου το συνδεουν ασυρματα...

Ασύρματα κάνεις mirroring μέσω bluetooth κάποιες λειτουργίες όπως πχ το Apple Music. Το carplay θέλει καλώδιο

Επεξ/σία από Burgos
  • Like 2

4 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Είχα την εντύπωση πως θέλει κάποια αναβάθμιση για να λειτουργεί ασύρματα,  μπορεί να κάνω και λάθος. Ας ελπίσουμε πως με μια αναβάθμιση στο μέλλον όπως είπε ο Παυλίδης, θα λειτουργεί. Επίσης θα ήθελα και το μεσαίο cockpit που αλλάζει και μεγέθη κτλ αλλά τι να κάνουμε.. Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι αεραγωγοί για τους πίσω επιβάτες. Νόμισα μόνο μπροστά θα έχει

• Like 1

8 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Είχα την εντύπωση πως θέλει κάποια αναβάθμιση για να λειτουργεί ασύρματα,  μπορεί να κάνω και λάθος. Ας ελπίσουμε πως με μια αναβάθμιση στο μέλλον όπως είπε ο Παυλίδης, θα λειτουργεί. Επίσης θα ήθελα και το μεσαίο cockpit που αλλάζει και μεγέθη κτλ αλλά τι να κάνουμε.. Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι αεραγωγοί για τους πίσω επιβάτες. Νόμισα μόνο μπροστά θα έχει

Πουλάνε ήδη σχετικό obd dongle που το κάνει ασύρματο. Οσονουπο θα ξεκλειδώσουν κ αλλά όπως αυτό που λες με το ψηφιακό κοντέρ συν το Navi από google maps στο κοντέρ... μέχρι να λήξη η εγγύηση θα μπορούμε με ένα vcds να κάνουμε παπάδες 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...