Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@chriskourou η καμερα οπισθοπορειας ειναι ακριβως οπως η εργοστασιακη με τις κοκκινες μπαρες που σου δειχνουν που θα κινηθει το αμαξι αναλογα με την φορα των τροχων η απλως δειχνει τον χωρο πισω ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

@chriskourou η καμερα οπισθοπορειας ειναι ακριβως οπως η εργοστασιακη με τις κοκκινες μπαρες που σου δειχνουν που θα κινηθει το αμαξι αναλογα με την φορα των τροχων η απλως δειχνει τον χωρο πισω ;

Λογικά είναι όπως ακριβώς η εργοστασιακή. Αυτό ζήτησα εξάλλου. Έχει κόκκινη μπάρα για το πίσω μέρος, και νομίζω κίτρινες για την πορεία που πρόκειται να διαγράψει το αυτοκίνητο με τις γωνίες να αλλάζουν κτλ

• Like 2

6 ώρες πριν, Burgos είπε

GLC 300 de AMG line + Premium plus, driving assistance, energizing plus, hud και κανα 2 σελίδες ακόμα έξτρα.

Ελπίζω σε μια νορμάλ αύξηση του μισθώματος από την αρχική προσφορά που είχα για την πιο απλή έκδοση 😛

Avis στην σελίδα της ένα GLC 220D το έχει 1000 χωρίς έξτρα. Με έξτρα 1400 φτάνει με το ΦΠΑ. Τι φάση;

26 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Μαζί με τον πωλητή το έκανα. Και αυτός το έκανε ενώ ήμουν παρών. Τον αριθμό πλαισίου θέλει αρχικά και αφού καταχωρηθεί το όχημα μπαίνει και ο αριθμός που λες.. 

Παρε στο support 😉 επίσης βεβαιώσου οτι έσβησε το Αμαξι ο πωλητής από το δικό του κινητό 

• Like 1

30 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Avis στην σελίδα της ένα GLC 220D το έχει 1000 χωρίς έξτρα. Με έξτρα 1400 φτάνει με το ΦΠΑ. Τι φάση;

Μην κοιτάς το configurator στην Avis. Έχει στις προσφορές το 300de στα 399+ ΦΠΑ. Γι αυτή ξεκίνησα την κουβέντα με την Avis και με παρέπεμψαν σε αντιπροσωπεία για τον έξτρα εξοπλισμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Burgos είπε

Μην κοιτάς το configurator στην Avis. Έχει στις προσφορές το 300de στα 399+ ΦΠΑ. Γι αυτή ξεκίνησα την κουβέντα με την Avis και με παρέπεμψαν σε αντιπροσωπεία για τον έξτρα εξοπλισμό. 

Α κάτσε, μιλάμε για 16.500 προκαταβολή....

740 λοιπόν προ ΦΠΑ, 917 μετά φόρων τον μήνα, στην τετραετία, 35200 ΠΦ,  44.000 μετά φόρων. Το 1% της αξίας τον μήνα πάνω κάτω, τέλειος στάνταρ τιμή leasing, που σε καμια δεν θα το ελεγα προσφορα. Οτιδηποτε πανω απο 0,9 - 0,95 % της αξιας τον μηνα, σιγουρα δεν ειναι προσφορα. 

Επεξ/σία από Papakaliati

Ε κι αν δω ότι δεν αξίζει με τόσα που έβαλα θα μπω κι εγώ στο club του νήματος με τα Q3. Κυκλοφορεί εδώ και κανά μήνα εδώ ένα μαύρο sportback και το χαλβαδιάζω. Πρώτη επιλογή αν ναυαγήσει το leasing θα είναι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, tsofras είπε

Πάντα όμως ήμουν του Φαναρίου.

Θέλω να πατάω γκάζι και να τα αφήνω όλα κάτω.

Να περιμένετε λιγο ακόμα και να πάρετε αμιγώς ηλεκτρικό. Αν υπάρχει τύχη θα έρθουν τα τεσλα και από εδώ, και ένα model 3 θα φέρει την απόλυτη φαναριο απόλαυση.

εκτος και υπάρχει και η αναγκη ουρλιαχτού του κινητήρα σε υψηλές στροφές. Οι ηλεκτρικοί δεν γουργουρίζουν δυστυχώς.

Επεξ/σία από dstilio
  • Like 1

17 λεπτά πριν, dstilio είπε

Να περιμένετε λιγο ακόμα και να πάρετε αμιγώς ηλεκτρικό. Αν υπάρχει τύχη θα έρθουν τα τεσλα και από εδώ, και ένα model 3 θα φέρει την απόλυτη φαναριο απόλαυση.

εκτος και υπάρχει και η αναγκη ουρλιαχτού του κινητήρα σε υψηλές στροφές. Οι ηλεκτρικοί δεν γουργουρίζουν δυστυχώς.

Θέλουμε και την ανάλογη βαβούρα προφανώς , ηλεκτρικό όταν αυξηθεί η αυτονομία

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως το ηλεκτρικο οπως ολες οι καινουριες τεχνολογιες απευθυνονται σε πιο ανετο οικονομικα κοινο που θα το χρησιμοποιουσε σαν δευτερο-τριτο οχημα πολης και αυτο συμβαινει για διαφορους λογους οπως πχ η αυτονομια η η διαρκεια φορτισης της μπαταριας.

ας μην ξεχναμε οτι χωρις την κρατικη επιδοτηση οι τιμες θα ηταν ακομα υψηλοτερες.

δεν ενδεικνυται για ατομα που το χρησιμοποιουν σαν πρωτο-μοναδικο αυτοκινητο και για μεγαλες αποστασεις και επιπλεον υπαρχει ακομα σημαντικο θεμα με την διαρκεια ζωης των μπαταριων.

οταν λυθουν αυτα τα ζητηματα σε τουλαχιστον 6-7 χρονια απο τωρα δλδ και οι τιμες πεσουν σε ενα λογικο επιπεδο τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε σοβαρα για ηλεκτρικο αυτοκινητο.

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@chriskourou τι τέλη κυκλοφορίας σου έβγαλαν..;

τωρα μπήκα να πληρώσω τα δικα μου και είναι 166 ενώ θυμόμουν 150κατι (η σπαριλα μου δε μου επιτρέπει να κατέβω στο γκαραζ να δω)... θα μου πεις σιγά τη διαφορά, αλλά από περιέργεια το κοιτάω. Εκτιμω ότι το δικό σου που είναι ΜΥ20 λογικά έχει λιγότερα (βλέπω 128 γραμ ρύπους στο online sales σύστημα)

Επεξ/σία από paylidis

7 ώρες πριν, paylidis είπε

τωρα μπήκα να πληρώσω τα δικα μου και είναι 166 ενώ θυμόμουν 150κατι (η σπαριλα μου δε μου επιτρέπει να κατέβω στο γκαραζ να δω)... θα μου πεις σιγά τη διαφορά, αλλά από περιέργεια το κοιτάω. Εκτιμω ότι το δικό σου που είναι ΜΥ20 λογικά έχει λιγότερα (βλέπω 128 γραμ ρύπους στο online sales σύστημα)

Εμένα 147,60€

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, paylidis είπε

Δεν τα κοίταξα... Μου πλήρωσαν του εναπομείναντος χρόνου για το 2020 :( 

Επεξ/σία από chriskourou
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...