Peugeot208 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ειχαν πει θα παρει παραταση η ημ. πληρωμης η κανω λαθος? Αλέξανδρε όπως πάνε τα πράγματα όλα θα πάρουν παράταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, πρώτη διαδρομή Σέρρες - Βέροια με το Audi Q3 35 TFSI. Οι πρώτες εντυπώσεις (δεν το είχα κάνει καν τεστ ντράιβ πριν το πάρω) είναι θετικότατες. *Όλες βέβαια είναι σε σύγκριση με αυτοκίνητα χαμηλότερου μπάτζετ, αφού όσα είχα οδηγήσει ήταν στα 22-25.000.* Εξαιρετική ποιότητα υλικών και συναρμογής, πολύ καλή κύλιση, άνετη η οδήγηση, πάρα πολύ καλή η ηχομόνωση και η εργονομία. Μου φάνηκε επίσης αρκετά καλό το κιβώτιο ταχυτήτων για το οποίο έχω διαβάσει, ακούσει πως δεν είναι ο,τι καλύτερο. Αν πρέπει να αναφέρω ένα ψεγάδι -εμένα βέβαια δε με απασχολεί καθόλου- αυτό θα ήταν πως (λογικά) δεν είναι και το πιο γρήγορο SUV της κατηγορίας του και πως αργεί κάπως να επιταχύνει πατώντας το γκάζι. Βέβαια μετά από σύσταση του πωλητή, το πήγα πολύ χαμηλά σε στροφές και ίσως η εντύπωση που έχω να είναι και εν μέρει λάθος. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον @paylidis που κατόπιν προτροπής του απέκτησα το αμάξι που ήθελα περισσότερο από ΌΛΑ και να ευχηθώ στο @ritualistic καλή υπομονή και πως πραγματικά αξίζει να το περιμένει! Προς το παρόν για να το οδηγώ θα πρέπει να παίρνω σβάρνα τα σούπερ μάρκετ, αλλά τι να κάνεις.. καραντίνα είναι θα περάσει (;) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από chriskourou 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemenv Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλοτάξιδο! Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από chemenv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, chriskourou είπε Λοιπόν, πρώτη διαδρομή Σέρρες - Βέροια με το Audi Q3 35 TFSI. Οι πρώτες εντυπώσεις (δεν το είχα κάνει καν τεστ ντράιβ πριν το πάρω) είναι θετικότατες. *Όλες βέβαια είναι σε σύγκριση με αυτοκίνητα χαμηλότερου μπάτζετ, αφού όσα είχα οδηγήσει ήταν στα 22-25.000.* Εξαιρετική ποιότητα υλικών και συναρμογής, πολύ καλή κύλιση, άνετη η οδήγηση, πάρα πολύ καλή η ηχομόνωση και η εργονομία. Μου φάνηκε επίσης αρκετά καλό το κιβώτιο ταχυτήτων για το οποίο έχω διαβάσει, ακούσει πως δεν είναι ο,τι καλύτερο. Αν πρέπει να αναφέρω ένα ψεγάδι -εμένα βέβαια δε με απασχολεί καθόλου- αυτό θα ήταν πως (λογικά) δεν είναι και το πιο γρήγορο SUV της κατηγορίας του και πως αργεί κάπως να επιταχύνει πατώντας το γκάζι. Βέβαια μετά από σύσταση του πωλητή, το πήγα πολύ χαμηλά σε στροφές και ίσως η εντύπωση που έχω να είναι και εν μέρει λάθος. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον @paylidis που κατόπιν προτροπής του απέκτησα το αμάξι που ήθελα περισσότερο από ΌΛΑ και να ευχηθώ στο @ritualistic καλή υπομονή και πως πραγματικά αξίζει να το περιμένει! Προς το παρόν για να το οδηγώ θα πρέπει να παίρνω σβάρνα τα σούπερ μάρκετ, αλλά τι να κάνεις.. καραντίνα είναι θα περάσει (:) Φωτό Καλορίζικο και καλοταξιδο φίλε μου να το ευχαριστηθείς Δεν είναι ιδέα σου αυτό για τον κινητήρα , ειναι με σιγουριά ο κινητήρας που είναι ψοφιος σε αυτές τις στροφές όπως είναι στο δικό μου, ήταν στο Leon που οδήγησα με τα 150 , στο tCross που το παρατήρησα και εκεί και γενικά κάνουν αναφορά για αυτό στους συγκεκριμένους κινητήρες. Βλέπεις στο μέλλον αν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσω προγράμματος αν σε ενδιαφέρει 4 λεπτά πριν, chemenv είπε Honda civic, 1.5. Τέλος. Το αμάξι είναι κούκλα. Η μούρη τα σπάει!!! Το πίσω μέρος, για μένα, κούκλα. Δεν συζητάμε για αξιοπιστία... Όταν καταλήξεις σε 2-3 μοντέλα, να πας να τα οδηγήσεις. Γιατί πέραν της εμφάνισης, σημασία έχει η οδηγική αίσθηση! Για εμένα πήγαινε το πρωί ποστ φίλε μου ? Αν ναι σε ευχαριστώ μάλλον διάβασες το πρώτο μόνο και λογικό έχω πουλήσει , αγοράσει, πουλήσει, αγοράσει από όταν το άνοιξα Ευχαριστώ πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, chriskourou είπε Λοιπόν, πρώτη διαδρομή Σέρρες - Βέροια με το Audi Q3 35 TFSI. Καλοτάξιδο , πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα , θα σε κορνάρω όταν/αν βρεθούμε στη Βέροια ... μετά καραντίνας μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Φωτό Καλορίζικο και καλοταξιδο φίλε μου να το ευχαριστηθείς Δεν είναι ιδέα σου αυτό για τον κινητήρα , ειναι με σιγουριά ο κινητήρας που είναι ψοφιος σε αυτές τις στροφές όπως είναι στο δικό μου, ήταν στο Leon που οδήγησα με τα 150 , στο tCross που το παρατήρησα και εκεί και γενικά κάνουν αναφορά για αυτό στους συγκεκριμένους κινητήρες. Βλέπεις στο μέλλον αν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσω προγράμματος αν σε ενδιαφέρει Να σαι καλά φίλε, ξέχασα να ευχαριστήσω και σένα, αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει καν αμάξι χαχα Όχι πραγματικά το θέμα κινητήρα δε με απασχολεί καθόλου. Εμένα με καλύπτει με το παραπάνω. Απλά επειδή κάποιους σίγουρα τους απασχολεί, θεώρησα πως, παρότι έχει αναφερθεί στο thread, είναι σωστό να το πω. 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Καλοτάξιδο , πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα , θα σε κορνάρω όταν/αν βρεθούμε στη Βέροια ... μετά καραντίνας μέρες Ευχαριστώ πολύ! Είμαστε συντοπίτες; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ευχαριστώ πολύ! Είμαστε συντοπίτες; Ναι αλλά εδώ και ένα χρόνο, λόγω δουλειάς, είμαι 400χλμ μακριά 😎 Γι αυτό σου έγραψα για πεϊνιρλί Καστανιάς Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stationwa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Φωτό Καλορίζικο και καλοταξιδο φίλε μου να το ευχαριστηθείς Δεν είναι ιδέα σου αυτό για τον κινητήρα , ειναι με σιγουριά ο κινητήρας που είναι ψοφιος σε αυτές τις στροφές όπως είναι στο δικό μου, ήταν στο Leon που οδήγησα με τα 150 , στο tCross που το παρατήρησα και εκεί και γενικά κάνουν αναφορά για αυτό στους συγκεκριμένους κινητήρες. Βλέπεις στο μέλλον αν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσω προγράμματος αν σε ενδιαφέρει Για εμένα πήγαινε το πρωί ποστ φίλε μου ? Αν ναι σε ευχαριστώ μάλλον διάβασες το πρώτο μόνο και λογικό έχω πουλήσει , αγοράσει, πουλήσει, αγοράσει από όταν το άνοιξα Ευχαριστώ πάντως Αν είναι ψοφιος ο 1,5 150 δηλαδη ο χιλιαρης που μπαίνει στο A3 στο golf στο leon στο troc πως ειναι; Δεν αναφερω ibiza polo γιατι ειναι μια κατηγορια πιο κατω. Πλεον ειναι και 110 αλογα οχι 116. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, chriskourou είπε Λοιπόν, πρώτη διαδρομή Σέρρες - Βέροια με το Audi Q3 35 TFSI. Οι πρώτες εντυπώσεις (δεν το είχα κάνει καν τεστ ντράιβ πριν το πάρω) είναι θετικότατες. *Όλες βέβαια είναι σε σύγκριση με αυτοκίνητα χαμηλότερου μπάτζετ, αφού όσα είχα οδηγήσει ήταν στα 22-25.000.* Εξαιρετική ποιότητα υλικών και συναρμογής, πολύ καλή κύλιση, άνετη η οδήγηση, πάρα πολύ καλή η ηχομόνωση και η εργονομία. Μου φάνηκε επίσης αρκετά καλό το κιβώτιο ταχυτήτων για το οποίο έχω διαβάσει, ακούσει πως δεν είναι ο,τι καλύτερο. Αν πρέπει να αναφέρω ένα ψεγάδι -εμένα βέβαια δε με απασχολεί καθόλου- αυτό θα ήταν πως (λογικά) δεν είναι και το πιο γρήγορο SUV της κατηγορίας του και πως αργεί κάπως να επιταχύνει πατώντας το γκάζι. Βέβαια μετά από σύσταση του πωλητή, το πήγα πολύ χαμηλά σε στροφές και ίσως η εντύπωση που έχω να είναι και εν μέρει λάθος. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον @paylidis που κατόπιν προτροπής του απέκτησα το αμάξι που ήθελα περισσότερο από ΌΛΑ και να ευχηθώ στο @ritualistic καλή υπομονή και πως πραγματικά αξίζει να το περιμένει! Προς το παρόν για να το οδηγώ θα πρέπει να παίρνω σβάρνα τα σούπερ μάρκετ, αλλά τι να κάνεις.. καραντίνα είναι θα περάσει (;) Καλοτάξιδο να το χαρείς! Ρίξε καμία φωτό να γουστάρουμε (μου αρέσει πολύ το λευκό κ ας το πηρα εγώ σε μαύρο μεταλλικο)... για τον κινητήρα τα είχα πει, στις χαμηλές είναι ραθυμος - μολις αρχίσεις κ ανεβάζεις στροφές δε θα έχεις θέμα. Διάβασα το manual γράφει πως κανείς στρώσιμο. Επίσης κατέβασε κ συνδεσε την εφαρμογή myaudi - θα εκπλαγείς! Πιστεύω ότι ήδη έχεις εκπλαγεί βέβαια από το πάτημα-κύλιση που έχει το αυτοκινητο στο δρόμο... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, stationwa είπε Αν είναι ψοφιος ο 1,5 150 δηλαδη ο χιλιαρης που μπαίνει στο A3 στο golf στο leon στο troc πως ειναι; Δεν αναφερω ibiza polo γιατι ειναι μια κατηγορια πιο κατω. Πλεον ειναι και 110 αλογα οχι 116. Εντάξει σίγουρα γούστα είναι αυτά όπως και βλέπουμε εδώ αρκετές και διαφορετικές απόψεις. Για εμένα ο χιλιαρης κινητήρας σε αυτά τα σκάφη είναι απαγορευτικος Όπως και ο 1.5 δεν εννοώ ότι είναι ψοφιος κινητήρας , στα χαμηλά όμως είναι όντως ψοφιος λες και δεν ακούει καν στο Γκάζι. Το είχα διαβάσει σε αρκετά ποστ ακόμη και στο εξωτερικό και όταν τον οδήγησα το παρατήρησα και εγώ. Εγώ δεν τρέχω ποτέ , πάω πάντα στο όριο από μικρός ( μία φορά έφαγα κλήση γιατί πήγαινα με 50 σε περιοχή με 30) Πάντα όμως ήμουν του Φαναρίου. Θέλω να πατάω γκάζι και να τα αφήνω όλα κάτω. Με τον 1.8 του προηγούμενου το είχα αυτό. Με τον 1.5 χωρίς υπερβολές ήταν σαν το Ibiza Και βασικά αν δείτε και μετρήσεις 0-100 σιγά την διαφορά που έχει ο 1.5 στο Leon με τον 1.0 στο Ibiza Και στα 2 στις 2.000 στροφές το αμάξι κοιμάται Μόνο για το παραπάνω εγώ αμάξι VAG group με αυτό τον κινητήρα δεν παίζει να πάρω, για αυτό είπα ότι θα κοιτάω είτε για Cupra 5F( το προηγούμενο) είτε κάποιο άλλο με άλλο κινητήρα από άλλη εταιρεία 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, chriskourou είπε Λοιπόν, πρώτη διαδρομή Σέρρες - Βέροια με το Audi Q3 35 TFSI. Οι πρώτες εντυπώσεις (δεν το είχα κάνει καν τεστ ντράιβ πριν το πάρω) είναι θετικότατες. *Όλες βέβαια είναι σε σύγκριση με αυτοκίνητα χαμηλότερου μπάτζετ, αφού όσα είχα οδηγήσει ήταν στα 22-25.000.* Εξαιρετική ποιότητα υλικών και συναρμογής, πολύ καλή κύλιση, άνετη η οδήγηση, πάρα πολύ καλή η ηχομόνωση και η εργονομία. Μου φάνηκε επίσης αρκετά καλό το κιβώτιο ταχυτήτων για το οποίο έχω διαβάσει, ακούσει πως δεν είναι ο,τι καλύτερο. Αν πρέπει να αναφέρω ένα ψεγάδι -εμένα βέβαια δε με απασχολεί καθόλου- αυτό θα ήταν πως (λογικά) δεν είναι και το πιο γρήγορο SUV της κατηγορίας του και πως αργεί κάπως να επιταχύνει πατώντας το γκάζι. Βέβαια μετά από σύσταση του πωλητή, το πήγα πολύ χαμηλά σε στροφές και ίσως η εντύπωση που έχω να είναι και εν μέρει λάθος. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον @paylidis που κατόπιν προτροπής του απέκτησα το αμάξι που ήθελα περισσότερο από ΌΛΑ και να ευχηθώ στο @ritualistic καλή υπομονή και πως πραγματικά αξίζει να το περιμένει! Προς το παρόν για να το οδηγώ θα πρέπει να παίρνω σβάρνα τα σούπερ μάρκετ, αλλά τι να κάνεις.. καραντίνα είναι θα περάσει (;) σχεδον σα να πηρα το δικο μου χαρηκα μολις ειδα το ποστ σου! καλοταξιδο φιλε και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι! θα συμφωνησω 100% στο θεμα της ηχομονωσης αλλα και σε αυτο του κινητηρα. στις χαμηλες στροφες φαινεται μπουκωμενο μολις ανοιγει το turbo γινεται ενδιαφερουσα η κατασταση και καταλαβαινεις οτι ειναι μια χαρα ο κινητηρας για το βαρος που κινει. σημερα πηγα και εξοφλησα την προκαταβολη και απο οτι μου ειπαν μεσα στο πρωτο 10ημερο δεκεμβρη θα εχω παραλαβει. αντε βαλε καμια φωτο να γουσταρουμε ολοι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, chriskourou είπε Λοιπόν, πρώτη διαδρομή Σέρρες - Βέροια με το Audi Q3 35 TFSI. Οι πρώτες εντυπώσεις (δεν το είχα κάνει καν τεστ ντράιβ πριν το πάρω) είναι θετικότατες. *Όλες βέβαια είναι σε σύγκριση με αυτοκίνητα χαμηλότερου μπάτζετ, αφού όσα είχα οδηγήσει ήταν στα 22-25.000.* Εξαιρετική ποιότητα υλικών και συναρμογής, πολύ καλή κύλιση, άνετη η οδήγηση, πάρα πολύ καλή η ηχομόνωση και η εργονομία. Μου φάνηκε επίσης αρκετά καλό το κιβώτιο ταχυτήτων για το οποίο έχω διαβάσει, ακούσει πως δεν είναι ο,τι καλύτερο. Αν πρέπει να αναφέρω ένα ψεγάδι -εμένα βέβαια δε με απασχολεί καθόλου- αυτό θα ήταν πως (λογικά) δεν είναι και το πιο γρήγορο SUV της κατηγορίας του και πως αργεί κάπως να επιταχύνει πατώντας το γκάζι. Βέβαια μετά από σύσταση του πωλητή, το πήγα πολύ χαμηλά σε στροφές και ίσως η εντύπωση που έχω να είναι και εν μέρει λάθος. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον @paylidis που κατόπιν προτροπής του απέκτησα το αμάξι που ήθελα περισσότερο από ΌΛΑ και να ευχηθώ στο @ritualistic καλή υπομονή και πως πραγματικά αξίζει να το περιμένει! Προς το παρόν για να το οδηγώ θα πρέπει να παίρνω σβάρνα τα σούπερ μάρκετ, αλλά τι να κάνεις.. καραντίνα είναι θα περάσει (;) καλοριζικο καλα χιλιόμετρα και προσοχή στο δρόμο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλοτάξιδο να το χαρείς! Ρίξε καμία φωτό να γουστάρουμε (μου αρέσει πολύ το λευκό κ ας το πηρα εγώ σε μαύρο μεταλλικο)... για τον κινητήρα τα είχα πει, στις χαμηλές είναι ραθυμος - μολις αρχίσεις κ ανεβάζεις στροφές δε θα έχεις θέμα. Διάβασα το manual γράφει πως κανείς στρώσιμο. Επίσης κατέβασε κ συνδεσε την εφαρμογή myaudi - θα εκπλαγείς! Πιστεύω ότι ήδη έχεις εκπλαγεί βέβαια από το πάτημα-κύλιση που έχει το αυτοκινητο στο δρόμο... Ευχαριστώ πολύ! Φωτογραφίες στην πορεία.. Ρε συ, προσπαθώ από την ώρα που πήγα στην αντιπροσωπεία να το συνδέσω με το myaudi, δε γίνεται με τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση στο κινητό, έσβησα την εφαρμογή και την ξαναέβαλα, τίποτα. Μου γράφει πως είναι λάθος ο αριθμός πλαισίου. Το έκανα ακόμη και με την κάμερα (που το διαβάζει αυτόματα πάνω στο αυτοκινητο) τζίφος. Και το θέμα είναι πως ο πωλητής το δοκίμασε με το κινητό του και έγινε κατευθείαν. 9 λεπτά πριν, ritualistic είπε σχεδον σα να πηρα το δικο μου χαρηκα μολις ειδα το ποστ σου! καλοταξιδο φιλε και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι! θα συμφωνησω 100% στο θεμα της ηχομονωσης αλλα και σε αυτο του κινητηρα. στις χαμηλες στροφες φαινεται μπουκωμενο μολις ανοιγει το turbo γινεται ενδιαφερουσα η κατασταση και καταλαβαινεις οτι ειναι μια χαρα ο κινητηρας για το βαρος που κινει. σημερα πηγα και εξοφλησα την προκαταβολη και απο οτι μου ειπαν μεσα στο πρωτο 10ημερο δεκεμβρη θα εχω παραλαβει. αντε βαλε καμια φωτο να γουσταρουμε ολοι! "Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά" Χαχα ! Ούτε στο στρατό τέτοια αναμονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ευχαριστώ πολύ! Φωτογραφίες στην πορεία.. Ρε συ, προσπαθώ από την ώρα που πήγα στην αντιπροσωπεία να το συνδέσω με το myaudi, δε γίνεται με τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση στο κινητό, έσβησα την εφαρμογή και την ξαναέβαλα, τίποτα. Μου γράφει πως είναι λάθος ο αριθμός πλαισίου. Το έκανα ακόμη και με την κάμερα (που το διαβάζει αυτόματα πάνω στο αυτοκινητο) τζίφος. Και το θέμα είναι πως ο πωλητής το δοκίμασε με το κινητό του και έγινε κατευθείαν. "Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά" Χαχα ! Ούτε στο στρατό τέτοια αναμονή... Δε θέλει νομίζω αριθμό πλαισίου αλλά τον αριθμό που έχει πάνω σε ένα πλαστικό στο κλειδί. Κάτι ξυνεις εκεί κ εμφανίζεται άλλο ένα νούμερο. Παρε στο support είναι εξυπηρετικότατοι θα λύσουν άμεσα το θέμα σου! (Είχα όταν το πηρα θέμα στο κλείδωμα ξεκλείδωμα και λύθηκε εντός 45’ μετά από 1 τηλέφωνο και μάλιστα με πήραν άλλες 3 φορές να δουν αν είναι όλα καλά) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Δε θέλει νομίζω αριθμό πλαισίου αλλά τον αριθμό που έχει πάνω σε ένα πλαστικό στο κλειδί. Κάτι ξυνεις εκεί κ εμφανίζεται άλλο ένα νούμερο. Παρε στο support είναι εξυπηρετικότατοι θα λύσουν άμεσα το θέμα σου! (Είχα όταν το πηρα θέμα στο κλείδωμα ξεκλείδωμα και λύθηκε εντός 45’ μετά από 1 τηλέφωνο και μάλιστα με πήραν άλλες 3 φορές να δουν αν είναι όλα καλά) Μαζί με τον πωλητή το έκανα. Και αυτός το έκανε ενώ ήμουν παρών. Τον αριθμό πλαισίου θέλει αρχικά και αφού καταχωρηθεί το όχημα μπαίνει και ο αριθμός που λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις