mclein² Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Burgos είπε 66 αρχική, 92 με όσα εβαλα χωρίς να υπολογίζεται η έκπτωση της Mercedes προς την Avis. πρεπει να βρεις μια μοντα να το παρεις απο Deutschland... κριμα τα φραγκα στο μπανανισταν.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από mclein² Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, mclein² είπε πρεπει να βρεις μια μοντα να το παρεις απο Deutschland... κριμα τα φραγκα στο μπανανισταν.... Για leasing πάω. Αλλιώς δεν θα συζητούσα για 90κ αυτοκίνητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Burgos είπε Για leasing πάω. Αλλιώς δεν θα συζητούσα για 90κ αυτοκίνητο. Ακομα πιο ακριβο το κοστος του για 4 χρονια για την τσεπη σου σε σχεση να το επαιρνες και να το πουλαγες στα 4 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, haHa είπε Ακομα πιο ακριβο το κοστος του για 4 χρονια για την τσεπη σου σε σχεση να το επαιρνες και να το πουλαγες στα 4 χρονια. Μη το λες. Η προσφορά που είχα για λιγότερο εξοπλισμό έβγαινε να πληρώσω λίγο παραπάνω από τα μισά. Συν ότι τα μισθώματα τα περνάω στα έξοδα της εταιρείας. Μετά αν υπολογίσεις ότι μέσα στο 22 αλλάζει μοντέλο και εγώ το έχω φορτώσει με 25 χιλιάρικα έξτρα καταλαβαίνεις ότι από τα 90 της αγοράς θα το πουλήσω βαριά 40 μετά από 4 χρόνια. Άσε που με την πώληση θα πληρώσω και υπεραξία αν το έχω αγοράσει στην εταιρεία. Και το βασικότερο ίσως, παρκάρω στο δρόμο. Ναι μεν ήσυχος δρόμος με ελάχιστη κίνηση αλλά και πάλι είναι δρόμος. Τουλάχιστον με το leasing δε θα με νοιάζουν τα χτυπηματάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Άσχετο. Βγήκαν τα τέλη για το 2021. Για λεπτομέρειες www.aade.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Burgos είπε Μη το λες. Η προσφορά που είχα για λιγότερο εξοπλισμό έβγαινε να πληρώσω λίγο παραπάνω από τα μισά. Συν ότι τα μισθώματα τα περνάω στα έξοδα της εταιρείας. +1 ενα τοτε, νομιζα οτι μιλαμε για ιδιωτη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Burgos είπε Μη το λες. Η προσφορά που είχα για λιγότερο εξοπλισμό έβγαινε να πληρώσω λίγο παραπάνω από τα μισά. Συν ότι τα μισθώματα τα περνάω στα έξοδα της εταιρείας. Μετά αν υπολογίσεις ότι μέσα στο 22 αλλάζει μοντέλο και εγώ το έχω φορτώσει με 25 χιλιάρικα έξτρα καταλαβαίνεις ότι από τα 90 της αγοράς θα το πουλήσω βαριά 40 μετά από 4 χρόνια. Άσε που με την πώληση θα πληρώσω και υπεραξία αν το έχω αγοράσει στην εταιρεία. Και το βασικότερο ίσως, παρκάρω στο δρόμο. Ναι μεν ήσυχος δρόμος με ελάχιστη κίνηση αλλά και πάλι είναι δρόμος. Τουλάχιστον με το leasing δε θα με νοιάζουν τα χτυπηματάκια Χαρά στο κουράγιο σου και με 'γεια. Προσωπικά εάν είχα λίζινγκ των 90Κ€ στο δρόμο, θα βαρούσα κάθε νύχτα γερμανικό νούμερο στο μπαλκόνι με το δίκαννο οπλισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, merkon είπε Και αν επιτρεπεται ποσο θα βγαινει το μηνα δηλαδη; Περιμένω προσφορά. Αυτη που είχα ήταν στα 500 αλλά με λιγότερο εξοπλισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Άσχετο. Βγήκαν τα τέλη για το 2021. Για λεπτομέρειες www.aade.gr Κάτι που δεν με απασχολεί τα τελευταία 4 χρόνια (τελών), 0€ ✌️, άσχετο αλλά το έκαναν πιο ομορφο το πλαίσιο φέτος 😎 8 λεπτά πριν, LongTom είπε Χαρά στο κουράγιο σου και με 'γεια. Προσωπικά εάν είχα λίζινγκ των 90Κ€ στο δρόμο, θα βαρούσα κάθε νύχτα γερμανικό νούμερο στο μπαλκόνι με το δίκαννο οπλισμένο. Για ποιο λόγο; Εσύ το ενοικιάζεις ουσιαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, LongTom είπε Χαρά στο κουράγιο σου και με 'γεια. Προσωπικά εάν είχα λίζινγκ των 90Κ€ στο δρόμο, θα βαρούσα κάθε νύχτα γερμανικό νούμερο στο μπαλκόνι με το δίκαννο οπλισμένο. Αυτό θα το έκανα χαλαρά αν είχα δώσει τόσα λεφτά για να το αγοράσω! Τώρα θα κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, terry308 είπε Κάτι που δεν με απασχολεί τα τελευταία 4 χρόνια (τελών), 0€ ✌️, άσχετο αλλά το έκαναν πιο ομορφο το πλαίσιο φέτος 😎 Για ποιο λόγο; Εσύ το ενοικιάζεις ουσιαστικά. Με τις ρήτρες που έχουν τα λίζινγκ για τους ιδιώτες πληρώνεις τα πάντα, βέβαια ήταν αστείο εφόσον ο φίλος θα το έχει εταιρικά. 7 λεπτά πριν, Burgos είπε Αυτό θα το έκανα χαλαρά αν είχα δώσει τόσα λεφτά για να το αγοράσω! Τώρα θα κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος. Ε ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Άσχετο. Βγήκαν τα τέλη για το 2021. Για λεπτομέρειες www.aade.gr ειχαν πει θα παρει παραταση η ημ. πληρωμης η κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, LongTom είπε Με τις ρήτρες που έχουν τα λίζινγκ για τους ιδιώτες πληρώνεις τα πάντα, βέβαια ήταν αστείο εφόσον ο φίλος θα το έχει εταιρικά. Δε το έχω ψάξει διεξοδικά το θέμα, είχα ζητήσει προσφορές πριν αγοράσω το αμάξι μου , αλλά δεν με καλύπτε,ούτε το παρόμοιο πρόγραμμα της vag Ballon κάτι, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να μην το αγοράσεις στο τέλος με τα απο συμφωνία /δήλωση στο συμβόλαιο ; Δε καλύπτεται με μικτή ασφάλεια οπότε ότι συμβεί το πληρώνει η εταιρεία leasing; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, LongTom είπε Με τις ρήτρες που έχουν τα λίζινγκ για τους ιδιώτες πληρώνεις τα πάντα, βέβαια ήταν αστείο εφόσον ο φίλος θα το έχει εταιρικά. Στην δικια του εταιρεια. ------------------------------- 1 ώρα πριν, Burgos είπε Και το βασικότερο ίσως, παρκάρω στο δρόμο. Ναι μεν ήσυχος δρόμος με ελάχιστη κίνηση αλλά και πάλι είναι δρόμος. Τουλάχιστον με το leasing δε θα με νοιάζουν τα χτυπηματάκια 39 λεπτά πριν, LongTom είπε Προσωπικά εάν είχα λίζινγκ των 90Κ€ στο δρόμο, θα βαρούσα κάθε νύχτα γερμανικό νούμερο στο μπαλκόνι με το δίκαννο οπλισμένο. Προσωπικα, το ιδιο μου κανει τι ειναι leasing, τι οχι. Αν εισαι τυπος που σε αγχωνουν αυτα, βαζεις μια ασφαλεια κλοπης και μια μικτη και εισαι ησυχος ακομα και οταν δεν ειναι leasing. Επισης, δεν εχω καταλαβει γιατι στο leasing δεν καποιον να μην τον νοιαζουν τα χτυπηματακια ενω στο δικο του να τον νοιαζουν. (προσωπικα, ακομα και σε ακριβα αυτοκινητα, δεν με απασχολουν τα χτυπηματακια, λαμαρινες ειναι και φτιαχνονται) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, haHa είπε Στην δικια του εταιρεια. ------------------------------- Προσωπικα, το ιδιο μου κανει τι ειναι leasing, τι οχι. Αν εισαι τυπος που σε αγχωνουν αυτα, βαζεις μια ασφαλεια κλοπης και μια μικτη και εισαι ησυχος ακομα και οταν δεν ειναι leasing. Επισης, δεν εχω καταλαβει γιατι στο leasing δεν καποιον να μην τον νοιαζουν τα χτυπηματακια ενω στο δικο του να τον νοιαζουν. (προσωπικα, ακομα και σε ακριβα αυτοκινητα, δεν με απασχολουν τα χτυπηματακια, λαμαρινες ειναι και φτιαχνονται) Καθαρά ψυχολογικό είναι το θέμα. Αλλιώς αντιμετωπίζεις έστω και μια γρατσουνιά στο δικό σου κι αλλιώς σε ένα που πληρώνεις για να χρησιμοποιείς. Αν πάμε σε μεγάλες ζημιές που επηρεάζουν την αξία μεταπώλησης είναι και οικονομικό. Σε περίπτωση κλοπής πάλι συμφέρει το leasing. Με το δικό σου μέχρι να πάρεις τα λεφτά από την ασφάλεια θα μείνεις χωρίς αυτοκίνητο ενώ με το leasing θα έχεις άλλο μέσα σε 2-3 μέρες. Γενικά σε ακριβά αυτοκίνητα προτιμώ το leasing. Εκεί συμφέρει κιόλας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις