sacredcrow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Λεπτομέρειες... μοντέλο, έκδοση κτλ άντε ντε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, sacredcrow είπε Λεπτομέρειες... μοντέλο, έκδοση κτλ άντε ντε Τστστσ σε κάποιους τα βγάζουμε με το τσιγγέλι ρε παιδί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 GLC 300 de AMG line + Premium plus, driving assistance, energizing plus, hud και κανα 2 σελίδες ακόμα έξτρα. Ελπίζω σε μια νορμάλ αύξηση του μισθώματος από την αρχική προσφορά που είχα για την πιο απλή έκδοση 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Burgos είπε GLC 300 de AMG line + Premium plus, driving assistance, energizing plus, hud και κανα 2 σελίδες ακόμα έξτρα. Ελπίζω σε μια νορμάλ αύξηση του μισθώματος από την αρχική προσφορά που είχα για την πιο απλή έκδοση 😛 Πόσο πάει αυτή κανα 70αρι ? Τούμπανο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 66 αρχική, 92 με όσα εβαλα χωρίς να υπολογίζεται η έκπτωση της Mercedes προς την Avis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Burgos είπε 66 αρχική, 92 με όσα εβαλα χωρίς να υπολογίζεται η έκπτωση της Mercedes προς την Avis. 🥶 92 ? Σοβαρά τώρα ? Τα έβαλες επίτηδες για να δείς πόσο πάει ή όντως το σκέφτεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε 🥶 92 ? Σοβαρά τώρα ? Τα έβαλες επίτηδες για να δείς πόσο πάει ή όντως το σκέφτεσαι ? Με leasing το σκέφτομαι. Για αγορά δύσκολα. Πολλά λεφτά για να το έχω παρκαρισμένο στο δρόμο και πολλή χασούρα αν το πουλήσω σε καμία 5ετια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Burgos είπε Με leasing το σκέφτομαι. Για αγορά δύσκολα. Πολλά λεφτά για να το έχω παρκαρισμένο στο δρόμο και πολλή χασούρα αν το πουλήσω σε καμία 5ετια πάρτο πρέπει να γεμίσουμε τις σελίδες μέχρι να πάρει το LEON o tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, poihths είπε πάρτο πρέπει να γεμίσουμε τις σελίδες μέχρι να πάρει το LEON o tsofras Αν βλέπω 70αρια τι να κλάσω εγώ με το Ibiza , πρέπει να πάω σε premium ASAP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν βλέπω 70αρια τι να κλάσω εγώ με το Ibiza , πρέπει να πάω σε premium ASAP Εδω μιλαμε για 92αρια, ξεφυγε η κατασταση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, merkon είπε Εδω μιλαμε για 92αρια, ξεφυγε η κατασταση Σωστά ξέχασα τα εξτραδάκια 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Ρε leasing είναι. Για 50αρια μιλάμε ουσιαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Burgos είπε Ρε leasing είναι. Για 50αρια μιλάμε ουσιαστικά Και αν επιτρεπεται ποσο θα βγαινει το μηνα δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Ρε leasing είναι. Για 50αρια μιλάμε ουσιαστικά 50e τον μήνα ? Κλείσε και για εμένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Το κανονίζω, αστο πάνω μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις