Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μέχρι να έρθει το δικό σου θα έχουμε ανοίξει... Ε παρε το Αμαξι κ δωσε του να καταλάβει..!

Αισιοδοξο σε βρισκω χαχα

Με αυατα που διαβαζω η που θα κλεισει το μεταφορων και δεν θα μπορω να βγαλω πινακιδες η που θα τις βγαλω και θα το βλεπω να σκονιζεται εδω στον δρομο μεχρι τα μεσα δεκεμβρη στην καλυτερη...

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Αισιοδοξο σε βρισκω χαχα

Με αυατα που διαβαζω η που θα κλεισει το μεταφορων και δεν θα μπορω να βγαλω πινακιδες η που θα τις βγαλω και θα το βλεπω να σκονιζεται εδω στον δρομο μεχρι τα μεσα δεκεμβρη στην καλυτερη...

Μη φέρνεις την καταστροφή. Στη χειρότερη θα πηγαίνεις σούπερ μάρκετ 8-9 φορές τη μέρα 🤣

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Αισιοδοξο σε βρισκω χαχα

9 λεπτά πριν, Burgos είπε

Μη φέρνεις την καταστροφή. Στη χειρότερη θα πηγαίνεις σούπερ μάρκετ 8-9 φορές τη μέρα 🤣

Αυτό ακριβώς...! 😂😂😂

ειδαλλως συνεργείο 😂 έχω ένα πολύ καλό στο καπανδριτι να πας 2-3 φορές να σου δει...τα λάστιχα! 😂😂😂

Δημοσ.

Σήμερα είδα στο site της ford οτι πλέον διατίθεται και το Puma σε 1,5 diesel. Για να είμαι ειλικρινείς περίμενα να έρθει γιατί σαν αμάξι μου αρέσει αλλά τον κινητήρα 1,0 τον θεωρούσα "μικρό" για αυτό το αμάξι.

Επίσης έχουν και νέο πρόγραμμα διακανονισμού με επιτόκιο 1,9% (πλέον εισφοράς 0,...), λέω εδώ είμαστε και το αμαξι που μου αρέσει και καλό επιτόκιο !!!

Μετά όμως είδα και τη τιμή....

Μα καλά είναι σοβαροί???????

Ford Puma ST-line x (η δεύτερη έκδοση, έχει τρείς εκδόσεις), 1,5 L TDCI 120PS 6-τάχυτο, μεταλλικό (οχι το ακριβο) 26,721€ χωρίς τέλη μεταβίβασης)!!!!!!!!!!

Δηλαδή κοντα στα 28,000€ με όλα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, mobile_32 είπε

Σήμερα είδα στο site της ford οτι πλέον διατίθεται και το Puma σε 1,5 diesel. Για να είμαι ειλικρινείς περίμενα να έρθει γιατί σαν αμάξι μου αρέσει αλλά τον κινητήρα 1,0 τον θεωρούσα "μικρό" για αυτό το αμάξι.

Επίσης έχουν και νέο πρόγραμμα διακανονισμού με επιτόκιο 1,9% (πλέον εισφοράς 0,...), λέω εδώ είμαστε και το αμαξι που μου αρέσει και καλό επιτόκιο !!!

Ford Puma ST-line x (η δεύτερη έκδοση, έχει τρείς εκδόσεις), 1,5 L TDCI 120PS 6-τάχυτο, μεταλλικό (οχι το ακριβο) 26,721€ χωρίς τέλη μεταβίβασης)!!!!!!!!!!

Το έχει πάρει συνάδελφος έκδοση st line όμως  πριν 2 μήνες σε τιμή περίπου 22000 νομίζω 

Επεξ/σία από sotosbak
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mobile_32 είπε

@mobile_32 Welcome to the Audi Q3 club

1 ώρα πριν, ritualistic είπε

Αισιοδοξο σε βρισκω χαχα

Αν κλείσει αύριο το μεταφορών πάντως ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ (κι αυτό).

1 ώρα πριν, Burgos είπε

Κάτι έλεγαν πως επιτρέπονται και οι εκδρομές στο βουνό.. Έχουμε και πολλά στα μέρη μου, μια χαρά

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sotosbak είπε

Το έχει πάρει συνάδελφος έκδοση st line όμως  πριν 2 μήνες σε τιμή περίπου 22000 νομίζω 

Τον χιλιαρη ο φίλος λέει για 1.5 πετρέλαιο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chriskourou είπε

@mobile_32 Welcome to the Audi Q3 club

απο το στομα μου το πηρες!!! 😁

αν κ μαλλον τα τζιμανια στην κοσμοκαρ είδαν οτι ανεβηκαν πολυ οι πωλησεις του Q3 οποτε ανεβασαν στον τελευταιο τιμοκαταλογο τις τιμές του ( χονδρικα κανα χιλιαρικο αν θυμαμαι καλα, το συζητουσαμε και με τον @ritualistic ). Κοινώς πλεον δε παιζει το αμαξι που πηρες στη τιμή που το πηρες (ουτε φυσικα και το δικο μου).

• Like 1
Δημοσ.

Πάνε και αυτοί και κάνουν lockdown χωρίς να σκέφτονται τους Insomniacs που πήραν νέα αυτοκίνητα και δε μπορούν να τα στρώσουν :P :P :P

Βρείτε τη διεύθυνση καμίας random γιαγιάς στον Ωροπό και βάζετέ την όλοι στο χαρτί μετακίνησης "Μα κύριε αστυνόμε, για βοήθεια σε ηλικιωμένο πάω"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, sotosbak είπε

9 ώρες πριν, tsofras είπε

Τον χιλιαρη ο φίλος λέει για 1.5 πετρέλαιο

Όχι 

Πετρέλαιο το πήρε και είναι από τα πρώτα ford puma diesel που κυκλοφόρησαν έκδοση st line 21800 για την ακρίβεια τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι αρχες Σεπτέμβρη 

Επεξ/σία από sotosbak
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

απο το στομα μου το πηρες!!! 😁

αν κ μαλλον τα τζιμανια στην κοσμοκαρ είδαν οτι ανεβηκαν πολυ οι πωλησεις του Q3 οποτε ανεβασαν στον τελευταιο τιμοκαταλογο τις τιμές του ( χονδρικα κανα χιλιαρικο αν θυμαμαι καλα, το συζητουσαμε και με τον @ritualistic ). Κοινώς πλεον δε παιζει το αμαξι που πηρες στη τιμή που το πηρες (ουτε φυσικα και το δικο μου).

ναι ναι ισχυει νεα τιμη τιμοκαταλογου βασικης εκδοσης Q3 ειναι 28900 εναντι 28000 που ηταν το δικο μου.

φανταζομαι ομως οτι με 28900 το παιρνεις πληρες οπως το πηρα και εγω στις 28000.

5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πάνε και αυτοί και κάνουν lockdown χωρίς να σκέφτονται τους Insomniacs που πήραν νέα αυτοκίνητα και δε μπορούν να τα στρώσουν :P :P :P

η αληθεια ειναι οτι ειμαστε λιγο τραγικοι... υγεια και δουλεια να υπαρχουν για ολους και ας κατσει και διμηνο παρκαρισμενο το αυτοκινητο!

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sotosbak είπε

Όχι 

Πετρέλαιο το πήρε και είναι από τα πρώτα ford puma diesel που κυκλοφόρησαν έκδοση st line 21800 για την ακρίβεια τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι αρχες Σεπτέμβρη 

Καλά τη διαφορά στη τιμή είναι αυτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, sotosbak είπε

Όχι 

Είσαι σίγουρος ? Μόνο βενζίνη κυκλοφορεί μέχρι στιγμής απο ότι ξέρω , πετρέλαιο δεν πρέπει να έχει ακόμη και ειδικά σε αυτή τη τιμή , αυτή είναι μικρότερη και απο την τιμή της βενζίνης

Edit:

Έχεις δίκιο μάλλον μόλις είδα στο site σε μπλε απλό χρώμα χωρίς κανένα εξτρα €21.744

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ο φιλος με τα 26κ μιλαει για εκδοση ST line X οχι για το απλο ST line

Εχω παρατηρησει και εγω οτι σε πολλες μαρκες οταν κοιτας πετρελαιο οι πιο χαμηλες εκδοσεις εχουν μεγαλο σκαλοπατι με τις μεγαλυτερες για αγνωστο λογο.

Στο Puma βεβαια θεωρω αρκετα καλη και την εκδοση ST-Line (ευτυχως).  Την κοιταζα και εγω σε περιπτωση πετρελαιου

Για την ακριβεια στο διαμορφωτη σε πετρελαιο το ST-line X εχει 26.925 και το ST-line 21.744  (και τα 2 με το απλο μπλε χρωμα). Τραγικη διαφορα.

Επεξ/σία από Thrylos7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έστειλα στο 13033 ότι πάω για προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης και πήγα να δω για αυτοκίνητο :D

Το ξεφτίλισα λίγο με τα έξτρα και περιμένω την προσφορά πλέον από την AVIS για να δω τη λυπητερή και αν αξίζει να το πάρω με leasing

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...