terry308 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Δεν θα ηθελα να παω σε LPG γιατι για δικους μου λογους δεν το εμπιστευομαι, αλλιως θα κοιταζα το αντιστοιχο Captur LPG που θα καλυπτε γενικα τις αναγκες. Οποτε η προταση σου ειανι λογικη, απλα δε συμπαθω το LPG. Κακώς, τα lpg & cng οχήματα είναι ασφαλέστερα σε περίπτωση σύγκρουσης από τα καθαρά βενζίνης, διότι έχουν ασφάλειες εκτόνωσης στο όλο σύστημα τους (αεριοκινησης) αλλά και στις δεξαμενές τους. Το μόνο που θα έχεις στο νου σου είναι η αντικατάσταση των δεξαμενών τους που είναι 10ετης για lpg - 20ετης για cng. Μη σβήνεις από την λίστα σου το captur lpg, δες και το Leon tgi όταν έρθει με το καλό... μη σου πω να χτυπήσεις το all around όμορφο οικογενειακό Leon sportourer, αλλά θα στραβώσεις στο μήκος του.... https://www.car.gr/31422593-seat-leon-style-st-1-5-cc-tgi-130-hp, εάν είσαι κοντά στον υπέροχο άνθρωπο και το φοβερό συνεργείο του κ. Σπύρου περνα μια βόλτα Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 @chriskourou ειχαμε κανενα νεο με την περιπτωση σου ? Σου ειπαν ποτε θα παραλαβεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, tsofras είπε Μπορώ να πω ότι είναι το μόνο που έχω ερωτευτεί , πανάκριβο ρε γμτ Ε εντάξει το νέο Leon σε άλλα 7 χρόνια και αν πάει έτσι ακόμη πιο ξενερωτο Η Jιulia έχει σχεδιαστεί από την αρχή για την εκδοση quadrιfoglio. Οποιαδήποτε άλλη έκδοση είναι σαν να κυνηγάς τη θεογκόμενα του σχολείου, να τη ρίχνεις και όταν φτάσετε στο κρεβάτι να είναι όλο μη και μη.... Ε μετά και χοντρή, κοντή και άσχημη να σου την πέσει.... σπρώχνεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Η Jιulia έχει σχεδιαστεί από την αρχή για την εκδοση quadrιfoglio. Οποιαδήποτε άλλη έκδοση είναι σαν να κυνηγάς τη θεογκόμενα του σχολείου, να τη ρίχνεις και όταν φτάσετε στο κρεβάτι να είναι όλο μη και μη.... Ε μετά και χοντρή, κοντή και άσχημη να σου την πέσει.... σπρώχνεις Εγω να πω οτι ειναι και ιεροσυλια η μαυρη.. PS κανενα νεο απο τη Ford, το lockdown θα μας παει πισω μαλλον. Το κακο ειναι οταν μπαινω διαμορφωτη καθε λιγο βλεπω με το ιδιο setup ολο και ψηλοτερο κοστουμι, αντι να με κυνηγανε κυνηγαω.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από cloud13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, cloud13 είπε Εγω να πω οτι ειναι και ιεροσυλια η μαυρη.. PS κανενα νεο απο τη Ford, το lockdown θα μας παει πισω μαλλον. Το κακο ειναι οταν μπαινω διαμορφωτη καθε λιγο βλεπω με το ιδιο setup ολο και ψηλοτερο κοστουμι, αντι να με κυνηγανε κυνηγαω.. Συμφωνώ 100%. Δεν θα ήθελα δε και καλά να είναι κόκκινη, αλλά σε μαύρο το αμάξι φαίνεται τουλάχιστον αδιάφορο. Έχει και το εσωτερικό σε μαύρο, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... Είναι και 2200 κυβικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Η Jιulia έχει σχεδιαστεί από την αρχή για την εκδοση quadrιfoglio. Οποιαδήποτε άλλη έκδοση είναι σαν να κυνηγάς τη θεογκόμενα του σχολείου, να τη ρίχνεις και όταν φτάσετε στο κρεβάτι να είναι όλο μη και μη.... Ε μετά και χοντρή, κοντή και άσχημη να σου την πέσει.... σπρώχνεις Ε καλά, σεντάν πισωκίνητο με 280 άλογα δεν το λες και τόσο χάλια Εγώ έμπαινα πάντως άνετα Βασικά αν σκεφτόμουν για σεντάν θα ήταν το πρώτο στη λίστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ritualistic είπε @chriskourou ειχαμε κανενα νεο με την περιπτωση σου ? Σου ειπαν ποτε θα παραλαβεις ? Καλημέρα, μου είπαν αύριο 99.9% παραλαμβάνω... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, chriskourou είπε Καλημέρα, μου είπαν αύριο 99.9% παραλαμβάνω... Aντε με το καλο να το παρεις το εργαλειο ! Περιμενουμε φωτο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 μια ερωτηση διοτι ειμαι ασχετος αν παρω ενα cng η lpg εργοστασιακο μπορω να το λειτουργω μονο βενζινη αν θελω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacredcrow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, artshadows είπε cng η lpg εργοστασιακο Θα πρέπει να δεις πόση είναι η χωρητικότητα του ντεπόζιτου βενζίνης, για κάθε μοντέλο που ενδιαφέρεσαι. Για παράδειγμα, τα VAG CNG (VW, Skoda, Seat) νομίζω έχουν μονο 9 λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης. Άντε να σε βγάλει 80-100 χλμ, δηλαδή σκοπό έχουν να σε πάνε στο κοντινότερο πρατήριο φυσικού αερίου, να το γεμίσεις, να κινηθείς. Μετά, πρέπει να δεις αν η εναλλαγή (από το ένα καύσιμο σε άλλο) γίνεται αυτόματα ή με δικό σου ελεγχο.. Γενικά, ο σκοπός ύπαρξης αυτών των αυτοκινήτων είναι να κινούνται με το εναλλακτικό καύσιμο (φυσικό αέριο, υγραέριο), διαφορετικά δεν έχει νόημα η αγορά τους, πιο ακριβά θα σου κοστίσουν από την αντίστοιχη έκδοση βενζίνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Πόσο στοιχίζει στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Fiat 500; https://www.newsauto.gr/electric/poso-stichizi-stin-ellada-to-ilektriko-fiat-500/ τσάμπα πράμα!!😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι αλλα επειδη ειμαι σε νησι σκεφτομουν οτι για καποιο διαστημα μπορω να το χρησιμοποιώ μονο βενζινη ασχετο αν εχει νοημα η οχι μπορω και ασ μην με συμφερει ?και ας εχει μικρο ντεποζιτο μου φτανει , αλλα γινεται η θα παθει κατι ; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από artshadows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, artshadows είπε μια ερωτηση διοτι ειμαι ασχετος αν παρω ενα cng η lpg εργοστασιακο μπορω να το λειτουργω μονο βενζινη αν θελω; Cng επιλογέα καυσίμου έχουν μόνο τα Fiat, τα του vag έχουν ρυθμιστεί να ξεκινάνε με φ. α. και όταν τελειώσει να καίνε βενζίνη, τώρα αν είσαι σε νησί δε ξέρω πόσο σε συμφέρει να έχεις cng όχημα, εκτός και αν σπας το χρόνο νησί/στεριά όπου έχει πρατήρια, μην επενδύσεις σε φ. α. εάν μένεις μόνιμα σε νησί. Τα νέα μοντέλα vag έχουν 9λτρ βενζίνης. τα χρονολογίας 2018- έχουν 40λτρ. Τα Fiat έχουν 40λτρ βενζίνης ανεξάρτητου έτους. Lpg έχουν όλα (απ όσο γνωρίζω) επιλογέα και σε όλα τα νησιά έχει υγραέριο, με το ανάλογο τιμολογιακο καπελο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 μισο ετος μικρο νησακι χωρουδακι μικρεσ ελαχιστες αποστασεις αλλο μισο ετος χιλιομετρα στις εθνικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, artshadows είπε μισο ετος μικρο νησακι χωρουδακι μικρεσ ελαχιστες αποστασεις αλλο μισο ετος χιλιομετρα στις εθνικες Βάλτα κάτω και δες. Αν για παράδειγμα θα κάνεις σε 6 μήνες στο νησί 1000χλμ (είναι 10 γεμίσματα) και σε άλλους 6 15.000χλμ με κοντινό πρατήριο, ε τότε συμφέρει! Και μπορείς να έχεις και κανένα 10λιτρο για να μην τρέχεις συνέχεια στο βενζινάδικο. Στις διακοπές των 1800χλμ+ με το πετρέλαιο είχα και δύο 10λιτρα μαζί μου πετρέλαιο, συνολική αυτονομία >1500χλμ (τελικά επειδή ήταν επαρχιακοί δρόμοι χωρίς κίνηση ήμουν 3.5λ/100χλμ). Υ.Γ. Αν και εγώ το πετρέλαιο δεν το αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις