Peugeot208 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Αν ειχε το group εναν 1.2 TGI στα 115 αλογα περιπου, θα ηταν ιδανικος για τετοια αυτοκινητα χωρις να κανιβαλιζουν (αφου δε θελουν) τον 1.5 130. Δυστυχως αυτη τη στιγμη η αποσταση 1.0-90 και 1.5-130 ειναι πολυ μεγαλη και οχι μονο σε αποδοση αλλα ο μικρος επειδη ειναι ανεπαρκης, τον πουσαρεις και καταληγει χειροτερος και σε καταναλωση πραγμα απαραδεκτο. Οποτε αν θελουμε Φυσικο Αεριο ειναι σα να μας αναγκαζουν να παμε σε Leon/Octavia/Golf. Αν εβαζαν τον 1.5 TGI στο Arona, ευχαριστως θα τον πληρωνα και ας Αν βρεις ετοιμοπαράδοτα τα παλιά μοντέλα των Captur και 2008, θα έχουν καλή τιμή. Έχουν και καλούς, οικονομικούς κινητήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Αν είναι καλοκαίρι , και έχεις βάλει φίλους/οικογένειά μέσα να τους πας βόλτα μαζί με κλιματισμό θα απογοητευτείς. Εξαρτάται , η μόνη απογοήτευση θα είναι για προσπέραση σε δύσκολο σημείο . Αλλιώς και με τέρμα γκάζι να είσαι όλη την ώρα (αν και δεν μπορώ να σκεφτώ τέτοια περίπτωση, εδώ το Panda τα καταφέρνει Πήλιο φορτωμένο με AC) πάλι λιγότερο θα κάψεις απο ότι σε βενζίνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, korakios είπε Εξαρτάται , η μόνη απογοήτευση θα είναι για προσπέραση σε δύσκολο σημείο . Αλλιώς και με τέρμα γκάζι να είσαι όλη την ώρα (αν και δεν μπορώ να σκεφτώ τέτοια περίπτωση, εδώ το Panda τα καταφέρνει Πήλιο φορτωμένο με AC) πάλι λιγότερο θα κάψεις απο ότι σε βενζίνη Οκ , αν εσύ δίνεις 20Κ για καινούριο αυτοκίνητο και είσαι ικανοποιημένος για την αναλογία 1300κιλά/90ίππους εμένα δεν μου πέφτει λόγος περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Spoiler Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Οκ , αν εσύ δίνεις 20Κ για καινούριο αυτοκίνητο και είσαι ικανοποιημένος για την αναλογία 1300κιλά/90ίππους εμένα δεν μου πέφτει λόγος περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου Σχολίασα το συγκεκριμένο που ανέφερες για "απογοήτευση". 20Κ ποτέ δε θα έδινα για αμάξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Το Leon το ειχα πρωτη επιλογη με το που ερθει....αλλα εχω αποθαρυνθει λιγο απο το μεγεθος (4.4m) , οποτε ας μη συζητησουμε καν για octavia. Στη θέση σου με την προοπτική του bebe θα κοιτούσα το leon για all around άνεση αμαξώματος/χώρων και φυσικά κινητήρα , scala που είναι vfm για εμένα σήμερα κι ας κάνει κάποιες εκπτώσεις η seat αυτές τις ημέρες και μετά το kamiq λόγω αμαξώματος , ύψους θέσεως , πορτμπαγκάζ κτλ , έχω το ibiza και είμαι μια χαρά σαν εργένης , αν και περιμένω το λανσάρισμα του νέου leon για να δω τιμές ... 😎 Μετά θα κοιτούσα το captur lpg ... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στις 9/11/2020 στις 8:56 ΠΜ, paylidis είπε Για κανενα λόγο, θα ρημάξει.... εδω εγω ειχα φοβερη προσφορά για πετρελαιο (που κανω και 10-12 χιλ χλμ το χρονο με τα μισα στην εθνική) και το απερριψα απευθείας σκεπτομενος αντλίες, μπεκ dpf που μπορει ν απροκύψουν (μονο αυτα τα 3 σε ενα Premium μοντελο μπορει να φτάσουν τα 10Κ) Γιατί θα ρημάξει ? παίζουν ρόλο τα χιλιομετρα του έτους ? αυτές τις ζημιές είναι στάνταρ και σε ποσό βάθος χρόνου βγαίνουν φίλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Για μια στιγμή. Τα Skoda με cng 90 άλογα βγάζουν; Όχι 130 όπως το Α3;; Ε τότε τι να το κάνεις; Με 1300-1400 κιλά θα αγκομαχούν να περπατήσουν τα κακόμοιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Burgos είπε Για μια στιγμή. Τα Skoda με cng 90 άλογα βγάζουν; Όχι 130 όπως το Α3;; Ε τότε τι να το κάνεις; Με 1300-1400 κιλά θα αγκομαχούν να περπατήσουν τα κακόμοιρα. A3, leon, Octavia 1.5/131ps (golf όχι ακόμα) Ibiza, Arona, Scala, Kamiq ,Polo 999/90ps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Burgos είπε Για μια στιγμή. Τα Skoda με cng 90 άλογα βγάζουν; Όχι 130 όπως το Α3;; Ε τότε τι να το κάνεις; Με 1300-1400 κιλά θα αγκομαχούν να περπατήσουν τα κακόμοιρα. Τον 1.5 - 130hp τον βαζει το group μονο στην κατηγορια C και Οταν θελει. Αρα leon, octavia, και ενιοτε A3, golf. Ολα τα αλλα, ibiza, polo, arona, kamiq, scala ειναι με τον μικρο 90αρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stationwa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Με 90 αλογακια αντε βαλε 4 ατομα και αναψε clima συν καμια προσπεραση η καμια αναβαση σε βουνο. Τα 130 ειναι μονοδρομος για μενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για το Ibiza και για βασικη χρηση 1ος ανθρωπου που βαζει που και που και τη γκομενα η δυο φιλους για μια διαδρομη στην πολη, ισως ειναι μια χαρα ο 90αρης. Αλλα το να τον βαζουν στα Bsuv Arona και Kamiq που απευθυνονται σε εμφανως διαφορετικο κοινο και χρηση δεν εχει λογικη. Ειναι απλα φαση "δε θελω να κανιβαλισω τα C series, οποτε θελω κατι μικροτερο και ειναι το μονο που εχω, οποτε αυτο βαζω". Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Thrylos7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Γιατί θα ρημάξει ? παίζουν ρόλο τα χιλιομετρα του έτους ? αυτές τις ζημιές είναι στάνταρ και σε ποσό βάθος χρόνου βγαίνουν φίλε? Παίζει ρολο ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ κανείς τα χλμ. Όχι τόσο ποσά κανείς το χρόνο. Αυτές οι ζημιές ναι είναι στάνταρ στη διάρκεια ζωής του κινητήρα εννοείται αλλά αλλιώς είναι στα βγάλει στα 4 χρόνια αλλιώς στα 10 που έχεις ήδη κάνει αποσβεση. Έχω γνωστό με euro 5 diesel golf με 250000 χλμ που δε του έχει βγάλει τίποτα βέβαια τα χλμ τα κάνει αέρα (200-240 την ημέρα) κ κάθε 10000 χλμ σέρβις αντιπροσωπεία Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacredcrow Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Κατά κανόνα, σχεδόν όλα τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, και κατά προέκταση τα B-SUV, τα οποία στηρίζονται πάνω τους έχουν τους ίδιους turbo (συνήθως) κινητήρες με 90-110 άλογα. Θεωρητικά επαρκούν για μέσα στην πόλη, προσπεράσεις με κλιμα, κτλ, με 3-4 άτομα μέσα. Κάνε πρώτα τα test drives σου να δεις ποιο τραβάει καλύτερα κατά τη γνώμη σου, μην αποθαρρύνεσαι από τις ονομαστικές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Παίζει ρολο ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ κανείς τα χλμ. Όχι τόσο ποσά κανείς το χρόνο. Αυτές οι ζημιές ναι είναι στάνταρ στη διάρκεια ζωής του κινητήρα εννοείται αλλά αλλιώς είναι στα βγάλει στα 4 χρόνια αλλιώς στα 10 που έχεις ήδη κάνει αποσβεση. Έχω γνωστό με euro 5 diesel golf με 250000 χλμ που δε του έχει βγάλει τίποτα βέβαια τα χλμ τα κάνει αέρα (200-240 την ημέρα) κ κάθε 10000 χλμ σέρβις αντιπροσωπεία Εγώ κάνω 1500 το μήνα πάνω κάτω και τους καλοκαιρινούς μηνες 2000+ έκαστο Συνολο πάνω από 20.000 το χρόνο .. Ωστοσο αυτά γίνονται κάθε μέρα σε μια απόσταση 25+25χλμ που πηγαίνω δουλειά. παίζει ρόλο η ταχύτητα που αναπτύσσεις σε όλο αυτό ; Είμαι πολύ ήρεμος στην οδήγηση , 100-120 με αυτόματο πιλότο κάνω τις διαδρομές μου .. Σε τι όχημα ελεγες γι αυτά τα 10Κ κοστος; Σε ένα Q2 το κόστος είναι τόσο μεγάλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, sacredcrow είπε Κατά κανόνα, σχεδόν όλα τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, και κατά προέκταση τα B-SUV, τα οποία στηρίζονται πάνω τους έχουν τους ίδιους turbo (συνήθως) κινητήρες με 90-110 άλογα. Θεωρητικά επαρκούν για μέσα στην πόλη, προσπεράσεις με κλιμα, κτλ, με 3-4 άτομα μέσα. Κάνε πρώτα τα test drives σου να δεις ποιο τραβάει καλύτερα κατά τη γνώμη σου, μην αποθαρρύνεσαι από τις ονομαστικές τιμές. 90-110 ήταν ο κανόνας στα ατμοσφαιρικά 1400αρια πριν 20 χρόνια. Σήμερα με ένα 1000αρι τούρμπο έχεις 125-130 άλογα.Τα 90 άλογα είναι οκ για εργένηδες σε ibiza ή polo όπως είπε ο @Thrylos7 αλλά όχι για Kamiq πχ που απευθύνεται σε οικογένειες, καρότσια, μπαγκάζια κλπ. Εκεί απλά δεν πάει και σίγουρα δεν χρειάζεσαι TD για να καταλάβεις ότι 90 άλογα είναι λίγα. Λάθος του group που σε συνδυασμό με την έλλειψη πρατηρίων αποθαρρύνει πολύ κόσμο από την αγορά cng 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις