koeltzakoatl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς SUV με μαξ budget τα 25Κ σε diesel έκδοση λόγω χιλιομέτρων. τι προτείνετε? εγώ εχω κατά νου τα εξης: Audi Q2 VW TRoc VW TCross Nissan Qashqai το ΝΕΟ Opel Mokka αξιολόγησε και το countryman, diesel ξεκινάει στα 22.5 και είναι αρκετά μεγαλύτερο από όσα αναφέρεις.
someone- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 εγω που πλεον ζω σε χωριό (χωρις κίνηση εννοώ) με καθημερινά 20-25 χλμ και 2-3 ταξίδια το χρόνο αλλες 6000χλμ αξίζει το πετρέλαιο ρε παιδια; χονδρικά υπολογίζω να κανω 13000 βαρια 15000χλμ/χρόνο
thanospetr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, someone- είπε εγω που πλεον ζω σε χωριό (χωρις κίνηση εννοώ) με καθημερινά 20-25 χλμ και 2-3 ταξίδια το χρόνο αλλες 6000χλμ αξίζει το πετρέλαιο ρε παιδια; χονδρικά υπολογίζω να κανω 13000 βαρια 15000χλμ/χρόνο Εύκολα!
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, someone- είπε εγω που πλεον ζω σε χωριό (χωρις κίνηση εννοώ) με καθημερινά 20-25 χλμ και 2-3 ταξίδια το χρόνο αλλες 6000χλμ αξίζει το πετρέλαιο ρε παιδια; χονδρικά υπολογίζω να κανω 13000 βαρια 15000χλμ/χρόνο Οριακα αξίζει... 1
merkon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μιας που βλεπω οτι πιασαμε το θεμα των πετρελαιων, κανω καθημερινα γυρω στα 40 χλμ (20 και 20 για τα πηγαινε ελα στην δουλεια) σε ανοικτους επαρχιακους δρομους και χωρις σταματα ξεκινα... Οι θερμοκρασιες ομως εδω που μενω ειναι αρκετα χαμηλες τον χειμωνα και τα λαδια στον κινητηρα δε προλαβαινουν να ανεβουν στους 100 βαθμους μεχρι να ολοκληρωσω τα 20χλμ για να φτασω στην δουλεια... Λετε μακροπροθεσμα να εχω θεμα με το DPF που δε προλαβαινει να ζεσταθει λογω των θερμοκρασιων; Οπως εγραψα δεν ειμαι σταματα - ξεκινα αλλα οδηγω σε ανοικτους επαρχιακους δρομους με 80χλμ την ωρα σταθερη ταχυτητα σιγουρα...
LongTom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Από ότι βλέπω σκοτώνουν στην Βόλβο τα βενζινοκίνητα XC40, μάλλον λόγω phev υβριδικών-ηλεκτρικών. Σήμερα ήρθε προσφορά στο email για έκπτωση: Αναφορά σε κείμενο Volvo XC40 B4 Bensin Momentum Advanced SE Inklusive teknikpaket, förarstödpaket och klimatpaket. Volvo billån 3 363:-/mån* Pris: 314 313:- I Ord. pris: 372 700:- Πολύ γενναία έκπτωση. Από ~36.351€ στα ~30.657€, μόνο όρο από ότι είδα 20% άμεση κατάθεση. Όποιος ψάχνεται για την κατηγορία καλό είναι να ρωτήσει και σε ελληνικές αντιπροσωπίες, ίσως τρέχουν αντίστοιχες για το στοκ.
Burgos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, LongTom είπε Από ότι βλέπω σκοτώνουν στην Βόλβο τα βενζινοκίνητα XC40, μάλλον λόγω phev υβριδικών-ηλεκτρικών. Σήμερα ήρθε προσφορά στο email για έκπτωση: Πολύ γενναία έκπτωση. Από ~36.351€ στα ~30.657€, μόνο όρο από ότι είδα 20% άμεση κατάθεση. Όποιος ψάχνεται για την κατηγορία καλό είναι να ρωτήσει και σε ελληνικές αντιπροσωπίες, ίσως τρέχουν αντίστοιχες για το στοκ. Τόσο βγαίνει εδώ το τρικύλινδρο απλό Momentum. Υποθέτω η Momentum Advanced θα είναι κάτι σαν την Momentum Pro που έχει η ελληνική αντιπροσωπεία. 4 μέρες που το είχα πάντως για TD δεν με ενθουσίασε για τα λεφτά του. Πολλές ελλείψεις στον εξοπλισμό για αυτοκίνητο 30 χιλιάδων και αρκετά καταθλιπτικό με τα μικρά παράθυρα ειδικά πίσω που κάνουν και γωνία
Shyn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, merkon είπε Μιας που βλεπω οτι πιασαμε το θεμα των πετρελαιων, κανω καθημερινα γυρω στα 40 χλμ (20 και 20 για τα πηγαινε ελα στην δουλεια) σε ανοικτους επαρχιακους δρομους και χωρις σταματα ξεκινα... Οι θερμοκρασιες ομως εδω που μενω ειναι αρκετα χαμηλες τον χειμωνα και τα λαδια στον κινητηρα δε προλαβαινουν να ανεβουν στους 100 βαθμους μεχρι να ολοκληρωσω τα 20χλμ για να φτασω στην δουλεια... Λετε μακροπροθεσμα να εχω θεμα με το DPF που δε προλαβαινει να ζεσταθει λογω των θερμοκρασιων; Οπως εγραψα δεν ειμαι σταματα - ξεκινα αλλα οδηγω σε ανοικτους επαρχιακους δρομους με 80χλμ την ωρα σταθερη ταχυτητα σιγουρα... Οι πετρελαιοκινητηρες ειναι σχεδιασμενοι ΚΑΙ για χωρες που ειναι πολυ πιο κρυες απο Ελλαδα. Επισης η Αθηνα ειναι γεματη με ταξι που εχουν πετρελαιοκινητηρα. Εαν ηταν τοσο ζημιογονοι πιστευεις οτι δεν θα ειχαν επιλεξει κατι διαφορετικο ? Προσωπικα το αφηνω 5 λεπτα πριν ξεκινησω και 5 λεπτα πριν το σβησω. Επισης μια φορα τον μηνα να το πηγαινεις για κανα 10λεπτο με 120 χλμ/ω εφοσον γινεται στους δρομους που κινεισαι και το επιτρεπουν και τα ορια ταχυτητας. Στην οικογενεια εχουμε 4 αυτοκινητα, 3 με πετρελαιοκινητηρα και 1 με βενζινη. Το ενα μαλιστα κινειται μεσα στην Αθηνα. Service στην ωρα τους και καυσιμα απο εμπιστο πρατηριο και κανενα δεν εχει εμφανισει προβλημα μεχρι στιγμης. 1
LongTom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Burgos είπε Τόσο βγαίνει εδώ το τρικύλινδρο απλό Momentum. Υποθέτω η Momentum Advanced θα είναι κάτι σαν την Momentum Pro που έχει η ελληνική αντιπροσωπεία. 4 μέρες που το είχα πάντως για TD δεν με ενθουσίασε για τα λεφτά του. Πολλές ελλείψεις στον εξοπλισμό για αυτοκίνητο 30 χιλιάδων και αρκετά καταθλιπτικό με τα μικρά παράθυρα ειδικά πίσω που κάνουν και γωνία Μάλλον είναι το ίδιο με το pro στην Ελλάδα με έξτρα τα 3 πακέτα. Πάντως το "πολλές ελλείψεις" δεν το είδα, μάλλον θα είχες την τέρμα βασική. Η οποία είναι το ίδιο άδεια σε όλα τα premium. Για τα πίσω καθίσματα, όντως τα παράθυρα θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα, αλλά καταθλιπτικά δεν θα τα έλεγα. Μετά το CHR όλα φαίνονται ευήλια και φωτεινά. 14 λεπτά πριν, Shyn είπε Οι πετρελαιοκινητηρες ειναι σχεδιασμενοι ΚΑΙ για χωρες που ειναι πολυ πιο κρυες απο Ελλαδα. Επισης η Αθηνα ειναι γεματη με ταξι που εχουν πετρελαιοκινητηρα. Εαν ηταν τοσο ζημιογονοι πιστευεις οτι δεν θα ειχαν επιλεξει κατι διαφορετικο ? Προσωπικα το αφηνω 5 λεπτα πριν ξεκινησω και 5 λεπτα πριν το σβησω. Επισης μια φορα τον μηνα να το πηγαινεις για κανα 10λεπτο με 120 χλμ/ω εφοσον γινεται στους δρομους που κινεισαι και το επιτρεπουν και τα ορια ταχυτητας. Στην οικογενεια εχουμε 4 αυτοκινητα, 3 με πετρελαιοκινητηρα και 1 με βενζινη. Το ενα μαλιστα κινειται μεσα στην Αθηνα. Service στην ωρα τους και καυσιμα απο εμπιστο πρατηριο και κανενα δεν εχει εμφανισει προβλημα μεχρι στιγμης. Μην παίρνεις τους ΕΛ ταρίφες ως μέτρο. Απλά πολλοί αμολάν καρκίνο δίχως DPF. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από LongTom 3
Shyn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LongTom είπε Μην παίρνεις τους ΕΛ ταρίφες ως μέτρο. Απλά πολλοί αμολάν καρκίνο δίχως DPF. Εχεις δικιο. Η πλειοψηφια αφαιρει DPF για μειωση κοστους αλλα δεν ειναι το μοναδικο "μετρο συγκρισης" για την αξιοπιστια ενως ντιζελ κινητηρα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Shyn
MontzOlee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, h3342 είπε Εγω δεν θα διαλεγα το Opel σιγουρα.Αν επρεπε να διαλεξω ενα απο τα παραπανω θαχα πρωτη επιλογη το Q2 και μετα το qashqai Ριξε μια ματιά προς mazda με τετοιο budget π εχεις Και πιο όμορφα αλλά σιγουρα πιο αξιοπιστα απο τα παραπανω π σκεφτεσαι Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. Σε ποιο μοντελο της Mazda αναφερεσαι ? εχει ανεβει τοσο πολυ σε αξιοπιστία αλλα και ομορφια ? Για Q2 με βλεπω παντως οπως λενε ολοι.. 1
Shyn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς SUV με μαξ budget τα 25Κ σε diesel έκδοση λόγω χιλιομέτρων. τι προτείνετε? εγώ εχω κατά νου τα εξης: Audi Q2 VW TRoc VW TCross Nissan Qashqai το ΝΕΟ Opel Mokka Q2 για μενα! 2
MontzOlee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ritualistic είπε Προσωπικα θα κοιτουσα πρωτα αν εχει μεινει κανενα Tiguan πριν το facelift (ελαχιστες οι διαφορες εξωτερικα/εσωτερικα) το οποιο θα το βρεις σε αυτα τα χρηματα, μετα θα κοιταζα για το Karoq και τελος θα τσεκαρα και το Q2. Θα εμενα μακρια απο Τ-Roc και Qashqai, για το Μοkka δεν εχω αποπψη. Παιζει να εχει ''ξεμεινει'' κανενα Tiguan δηλαδη? δεν το εβαλα καν στην κατηγορια γιατι εφευγε απο τα 25Κ, που παιζει σε αυτα τα χρηματα diesel καινουργιο? το karoq εχω ακουσει καλα λογια αλλα ειμαι κολλημενο μυαλο και δεν θα το επελεγα σε αυτα τα χρηματα. troc / qashqai γιατι μακρια αν επιτρεπεται ? λογω ποιοτητα κατασκευης ή κινητηρες? 3 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε αξιολόγησε και το countryman, diesel ξεκινάει στα 22.5 και είναι αρκετά μεγαλύτερο από όσα αναφέρεις. στα 22.5 μηπως ειναι ''γυμνο'' ομως? ωραια επιλογη μου εδωσες παντως , ευχαριστω 5 ώρες πριν, paylidis είπε Το νέο Q2 δαγκωτό, σε λιγο καιρο ερχεται... Εναλλακτικά ίσως το Karoq? To t-roc ειναι ενα πανεμορφο αμαξι αλλα με ομολογουμενως μέτρια προς κακη ποιοτητα κατασκευης (καμια σχεση με άλλα VW) ποτε ερχεται αδερφε μου ? θα ειναι πιο ''γεματο'' απο του 2020 , να περιμενω? του 2020 μου αρεσε αρκετα που το ειδα απο κοντα.. κι εσυ Karoq βρουτε ? ολοι το αναφερετε... τοσο καλο πια..... Επισης παλι κι εσυ αναφερεις το troc σαν μετριας ποιοτητας, εγω οταν το ειδα απο κοντα μου αρεσε απειρα! 1
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Παιζει να εχει ''ξεμεινει'' κανενα Tiguan δηλαδη? δεν το εβαλα καν στην κατηγορια γιατι εφευγε απο τα 25Κ, που παιζει σε αυτα τα χρηματα diesel καινουργιο? Βενζινες εχουν μεινει μερικές απο όσο ξερω, για το πετρελαιο αμφιβάλλω... πετρελαια εχουν μεινει καποια παλια Q2 σε καλες τιμες (21.5 περιπου)
MontzOlee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, paylidis είπε Βενζινες εχουν μεινει μερικές απο όσο ξερω, για το πετρελαιο αμφιβάλλω... πετρελαια εχουν μεινει καποια παλια Q2 σε καλες τιμες (21.5 περιπου) με 20-25Κ χλμ το χρονο που κανω δεν σκεφτομαι ουτε κατα διανοια την βενζινη! q2 οταν λες παλια & που? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις