nemesiskp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, terry308 είπε Πάνε πάρε και για το captur ( lpg )προσφορά - ες , scala 95ps , ενω εαν εχεις πρατηρια φυσικου αεριου θα σου ελεγα να δεις και το scala g tec Το εχω στα υποψιν αλλα αν δεν κανω λαθος ξεκιναει απο 16+. Ποσο να μου το ριξουν για να παρω εναν σχετικα τιμιο εξοπλισμο (δεν μιλαμε για φουλ εκδοσεις προφανως)
stationwa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, nemesiskp είπε Για νέο αυτοκίνητο με μαξ τα 15κ και οικογένεια με 2 μπεμπε τι θα πέρνατε; Μου αρέσει το Duster lpg αλλά με χαλάει η έλειψη ρεζέρβας. Σκέφτομαι για το νεο clio αλλά ψιλοανεβαίνει και μετά το νέο i20 1.0lt 100Ps. Σε αυτά σκέφτομαι να την βγάζω με καμια μπαγκαζέρια οροφής μιας και τα ~350 λιτρα στις αποσκευές θα μας ψιλοζορίζουν. Γνώμες πριν ξεκινάω να γυρνάω αντιπροσωπείες; (μετά την καραντίνα) Με δυο μπεμπε απορρίπτεις το duster στην ασφαλεια αν δε κανω λαθος εχει 3 αστερια και οχι μονο αυτο αλλα στα πιο εξειδικευμενα χαρακτηριστικά της ερευνας εχει πολυ χαμηλα ποσοστα για την ασφαλεια. 3 1
jim1912 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, nemesiskp είπε Για νέο αυτοκίνητο με μαξ τα 15κ και οικογένεια με 2 μπεμπε τι θα πέρνατε; Μου αρέσει το Duster lpg αλλά με χαλάει η έλειψη ρεζέρβας. Σκέφτομαι για το νεο clio αλλά ψιλοανεβαίνει και μετά το νέο i20 1.0lt 100Ps. Σε αυτά σκέφτομαι να την βγάζω με καμια μπαγκαζέρια οροφής μιας και τα ~350 λιτρα στις αποσκευές θα μας ψιλοζορίζουν. Γνώμες πριν ξεκινάω να γυρνάω αντιπροσωπείες; (μετά την καραντίνα) Άμα μάθεις τιμή για το i20 ενημέρωσε και μας🤘🏼 Ωραιες και οι δυο επιλογές σου (Clio & i20). 1
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, nemesiskp είπε Το εχω στα υποψιν αλλα αν δεν κανω λαθος ξεκιναει απο 16+. Ποσο να μου το ριξουν για να παρω εναν σχετικα τιμιο εξοπλισμο (δεν μιλαμε για φουλ εκδοσεις προφανως) Κ από εμένα πηγαινε δες skala kamiq κ arona 1
nemesiskp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, stationwa είπε Με δυο μπεμπε απορρίπτεις το duster στην ασφαλεια αν δε κανω λαθος εχει 3 αστερια και οχι μονο αυτο αλλα στα πιο εξειδικευμενα χαρακτηριστικά της ερευνας εχει πολυ χαμηλα ποσοστα για την ασφαλεια. Καλή παρατήρηση που μου είχε διαφύγει. 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Κ από εμένα πηγαινε δες skala kamiq κ arona Μία χαρά εργαλεία αλλά όπως και τα clio capture φεύγουν από το αρχικό budget. Αν καταφέρω προσφορά σε αντιπροσωπεία πέρα από τις τιμές καταλόγου που βλέπω στις ιστοσελίδες θα τα λάβω υπόψιν.
h3342 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, stationwa είπε Με δυο μπεμπε απορρίπτεις το duster στην ασφαλεια αν δε κανω λαθος εχει 3 αστερια και οχι μονο αυτο αλλα στα πιο εξειδικευμενα χαρακτηριστικά της ερευνας εχει πολυ χαμηλα ποσοστα για την ασφαλεια. έχει 3 μόνο γιατι δεν εχει Lane Support και AEB Inter-Urban(αυτόνομο φρεναρισμα) στην προστασια ενηλικων εχει 71% και στα παιδια 66% δεν ειναι κακά αποτελεσματα αλλα οι περισσοτεροι ανταγωνιστες τα πανε καλύτερα πραγματι. Σε όλη την ευρώπη έχει πουλησει παρα πολύ γιατι ειναι πολυ οικονομικο να το αγορασεις και ειδικα η εκδοση με πετρελαιο έχει πολυ χαμηλη καταναλωση,επίσης έχει βγει και αρκετά αξιοπιστο. αν σου περισευουν καποια παραπανω λεφτα περιπου 6 χιλιαρικα παραπάνω πας στο Renault Kadjar που ειναι το ιδιο με καλυτερη ποιοτητα στο εσωτερικο και με 5 αστερια στο euroncap(89% στους ενηλικες και 81% στα παιδια)
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Μία χαρά εργαλεία αλλά όπως και τα clio capture φεύγουν από το αρχικό budget. Αν καταφέρω προσφορά σε αντιπροσωπεία πέρα από τις τιμές καταλόγου που βλέπω στις ιστοσελίδες θα τα λάβω υπόψιν Μη κοιτάς τιμές τιμοκαταλόγου είναι κατά κανόνα ότι να ναι... 16 κ κάτι μου έβγαινε το kamiq 115 άλογα τον Ιούνιο με πλούσιο εξοπλισμό (μεσαία έκδοση). Με λίγη διαπραγμάτευση ίσως αγγίξει τα 16 ακριβώς. Τώρα με το 2ο lockdown θεωρω οτι θα ξαναπαίξουν προσφορές... 3 λεπτά πριν, h3342 είπε στην προστασια ενηλικων εχει 71% και στα παιδια 66% Προσωπικά τα θεωρω ΠΟΛΥ κακά αποτελέσματα Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 3
MontzOlee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς SUV με μαξ budget τα 25Κ σε diesel έκδοση λόγω χιλιομέτρων. τι προτείνετε? εγώ εχω κατά νου τα εξης: Audi Q2 VW TRoc VW TCross Nissan Qashqai το ΝΕΟ Opel Mokka
h3342 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς SUV με μαξ budget τα 25Κ σε diesel έκδοση λόγω χιλιομέτρων. τι προτείνετε? εγώ εχω κατά νου τα εξης: Audi Q2 VW TRoc VW TCross Nissan Qashqai το ΝΕΟ Opel Mokka Εγω δεν θα διαλεγα το Opel σιγουρα.Αν επρεπε να διαλεξω ενα απο τα παραπανω θαχα πρωτη επιλογη το Q2 και μετα το qashqai Ριξε μια ματιά προς mazda με τετοιο budget π εχεις Και πιο όμορφα αλλά σιγουρα πιο αξιοπιστα απο τα παραπανω π σκεφτεσαι Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από h3342 1
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς SUV με μαξ budget τα 25Κ σε diesel έκδοση λόγω χιλιομέτρων. τι προτείνετε? εγώ εχω κατά νου τα εξης: Audi Q2 VW TRoc VW TCross Nissan Qashqai το ΝΕΟ Opel Mokka Το νέο Q2 δαγκωτό, σε λιγο καιρο ερχεται... Εναλλακτικά ίσως το Karoq? To t-roc ειναι ενα πανεμορφο αμαξι αλλα με ομολογουμενως μέτρια προς κακη ποιοτητα κατασκευης (καμια σχεση με άλλα VW) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 1
nemesiskp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Για πετρέλαιο να κοίταγα καθόλου; Φοβάμαι τις ζημιές που βγάζουν και τον χρόνο κάνω δεν κάνω 7-8000 Km. Βέβαια δεν είμαι άτομο που αλλάζει αμάξια συχνά, οπότε κατά καιρό θα κάνω απόσβεση λόγω φθηνού καυσίμου. Βέβαια δεν ξέρω στο budget αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε πετρέλαιο. Πχ το clio στα 85ps πάει στα 15κ αλλά η απλή έκδοση που δεν έχει τίποτα.
paylidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, nemesiskp είπε Για πετρέλαιο να κοίταγα καθόλου; Φοβάμαι τις ζημιές που βγάζουν και τον χρόνο κάνω δεν κάνω 7-8000 Km. Βέβαια δεν είμαι άτομο που αλλάζει αμάξια συχνά, οπότε κατά καιρό θα κάνω απόσβεση λόγω φθηνού καυσίμου. Βέβαια δεν ξέρω στο budget αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε πετρέλαιο. Πχ το clio στα 85ps πάει στα 15κ αλλά η απλή έκδοση που δεν έχει τίποτα. Για κανενα λόγο, θα ρημάξει.... εδω εγω ειχα φοβερη προσφορά για πετρελαιο (που κανω και 10-12 χιλ χλμ το χρονο με τα μισα στην εθνική) και το απερριψα απευθείας σκεπτομενος αντλίες, μπεκ dpf που μπορει ν απροκύψουν (μονο αυτα τα 3 σε ενα Premium μοντελο μπορει να φτάσουν τα 10Κ) 1
gazp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, jim1912 είπε Άμα μάθεις τιμή για το i20 ενημέρωσε και μας🤘🏼 Ωραιες και οι δυο επιλογές σου (Clio & i20). Επειδη εχω τον επισημο τιμοκαταλογο και γραπτη προσφορα θα ανεβασω μολις παω σπιτι τιμες :) 1 1
LongTom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Για πετρέλαιο να κοίταγα καθόλου; Φοβάμαι τις ζημιές που βγάζουν και τον χρόνο κάνω δεν κάνω 7-8000 Km. Βέβαια δεν είμαι άτομο που αλλάζει αμάξια συχνά, οπότε κατά καιρό θα κάνω απόσβεση λόγω φθηνού καυσίμου. Βέβαια δεν ξέρω στο budget αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε πετρέλαιο. Πχ το clio στα 85ps πάει στα 15κ αλλά η απλή έκδοση που δεν έχει τίποτα. 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Για κανενα λόγο, θα ρημάξει.... εδω εγω ειχα φοβερη προσφορά για πετρελαιο (που κανω και 10-12 χιλ χλμ το χρονο με τα μισα στην εθνική) και το απερριψα απευθείας σκεπτομενος αντλίες, μπεκ dpf που μπορει ν απροκύψουν (μονο αυτα τα 3 σε ενα Premium μοντελο μπορει να φτάσουν τα 10Κ) To αυτό. @nemesiskp τα χλμ που κάνεις είναι απλά πολύ λίγα για μια επένδυση σε ντίζελ. Ιδίως όταν έχεις τέτοιο περιορισμό στο budget και θέλεις οικονομικό αμάξι
ritualistic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς SUV με μαξ budget τα 25Κ σε diesel έκδοση λόγω χιλιομέτρων. τι προτείνετε? εγώ εχω κατά νου τα εξης: Audi Q2 VW TRoc VW TCross Nissan Qashqai το ΝΕΟ Opel Mokka Προσωπικα θα κοιτουσα πρωτα αν εχει μεινει κανενα Tiguan πριν το facelift (ελαχιστες οι διαφορες εξωτερικα/εσωτερικα) το οποιο θα το βρεις σε αυτα τα χρηματα, μετα θα κοιταζα για το Karoq και τελος θα τσεκαρα και το Q2. Θα εμενα μακρια απο Τ-Roc και Qashqai, για το Μοkka δεν εχω αποπψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις