Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, poihths είπε

Καλύτερα με ραντεβού, αν και δεν πιστεύω να σε διώξουν... Να πουλήσουν θελουν. Τα τελωνεία να δούμε τώρα τι θα γίνουν

Τα τελωνεια θα δουλευουν κανονικα δεν επηρεαζονται απο το lockdown

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 10:01 ΠΜ, paylidis είπε

Βέβαια αν δεν έκανε την κωλοτουμπα του αιώνα το να πάει δλδ σε 3κυλινδρη εμπρός κίνηση πάλι Bmw θα έπαιρνα, η οδηγική τους συμπεριφορά δε συγκρίνεται με ΚΑΜΙΑ άλλη μάρκα...

Καλά ηρέμησε.....

• Confused 3
Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 1:42 ΜΜ, merkon είπε

Δεν εχω οδηγησει Mercedes ουτε εχω υπαρξει κατοχος, απλα απο περιεργια και απο αυτα που ακουω οτι τα Mercedes ειναι ανωτερα στον δρομο, θα ηθελα πολυ να δω τις διαφορες στην κυλιση και στην οδηγικη συμπεριφορα με το BMW που εχω τωρα (330d πισωκινητο M Sport pack).

Αναφέρομαι σε διαφορές σε σειρές 3,4,5 BMW και C,E,S Mercedes.

Όλα τα παραπάνω είναι Luxury sedan.

Πάντα τα BMW δίνουν παραπάνω έμφαση σε πιο σπορ χαρακτηριστικά, ενώ τα Mercedes σε άνεση.

+ Ότι τα Mercedes έχουν λίγο παραπάνω εξοπλισμό γι αυτό και η παραπάνω τιμή.

Το ανώτερα στο δρόμο δεν ισχύει.

Είναι καθαρά γούστα.

Εγώ απενεργοποιώ όλα τα ηλεκτρονικά σε W211 E200 (Avantgarde) 2008 και πάλι ένα παλιό BMW E36 325 είναι πιο σπορ για μένα.

Από θέμα άνεσης είναι άψογο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lightsout είπε

Ανοιχτές θα παραμείνουν οι εκθέσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων, η ΒΕΛΜΑΡ ήδη έχει βγάλει ανακοίνωση. 

Ισχύει και για τα ανταλλακτικά ; έχω παραγγείλει κάτι πράγματα πριν την καραντίνα και 15 του μηνός θα τα φέρνανε.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, alimentas είπε

Στο χερι ηταν παιδια,πλυντηριο το ειπα με την γενικη εννοια.

Ριξτε μια ματια...

IMG-20201107-130026.jpg

IMG-20201107-130035.jpg

IMG-20201107-130204.jpg

IMG-20201107-130225.jpg

Χτύπημα είναι φίλε, εκτός από το σημείο που έφυγε χρώμα φαίνεται και δεξιά γραμμή που κάτι το ακούμπησε αλλά όχι τόσο ώστε να πετάξει χρώμα και αριστερά στον αισθητήρα σημαδάκι αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Ναι εχει κ στον  αισθητηρα.Το θεμα ειναι οτι με το πλυντηριο την στιγμη που δεν το ειδα επιτοπου δεν προκειται να βγαλω καμια ακρη.Λυσεις για επιδιορθωση υπαρχει???? Διαβασα απο στυλο ,μεχρι τοπικη βαφη.Τι ειναι καλυτερο για αποτελεσμα ακριβως ιδιο με το χρωμα??? Το καλο ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι καινουριο οποτε το χρωμα δεν εχει αλλοιώσεις για τυχον διχρωμιες με το νεο βαψιμο.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, alimentas είπε

Ναι εχει κ στον  αισθητηρα.Το θεμα ειναι οτι με το πλυντηριο την στιγμη που δεν το ειδα επιτοπου δεν προκειται να βγαλω καμια ακρη.Λυσεις για επιδιορθωση υπαρχει???? Διαβασα απο στυλο ,μεχρι τοπικη βαφη.Τι ειναι καλυτερο για αποτελεσμα ακριβως ιδιο με το χρωμα??? Το καλο ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι καινουριο οποτε το χρωμα δεν εχει αλλοιώσεις για τυχον διχρωμιες με το νεο βαψιμο.

Προτείνω τοπική βαφή σε κάποιον καλό αλλιώς κάτι διαφορετικό θα φαίνεται και είναι αμαρτία σε νέο αμάξι. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και θα το ξεχάσεις μια και καλή.
Και για το θεό, μην αφήνετε πουθενά τα αυτοκίνητα σας με το κλειδί και χωρίς επίβλεψη όπως πλυντήρια, πάρκινγκ αεροδρομίων και κέντρων. Φλερτάρετε με μια καλή πιθανότητα να σας κάνει τα εγκαίνια κάποιος τρίτος που θα μπει για 2 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

Για νέο αυτοκίνητο με μαξ τα 15κ και οικογένεια με 2 μπεμπε τι θα πέρνατε; Μου αρέσει το Duster lpg αλλά με χαλάει η έλειψη ρεζέρβας.

Σκέφτομαι για το νεο clio αλλά ψιλοανεβαίνει και μετά το νέο i20 1.0lt 100Ps. Σε αυτά σκέφτομαι να την βγάζω με καμια μπαγκαζέρια οροφής μιας και τα ~350 λιτρα στις αποσκευές θα μας ψιλοζορίζουν.

Γνώμες πριν ξεκινάω να γυρνάω αντιπροσωπείες; (μετά την καραντίνα)

• Thanks 1
Δημοσ.

12 και μου έχει χρειαστεί σε ταξίδι 2 φορές στην μέση του πουθενά. Στην μια δεν οδηγούσα εγώ και μου είχε φανεί βουνό η σκέψη να έρθει οδική μπλα μπλα και με δύο μικρά δεν θέλω σκέφτομαι την ταλαιπωρία. 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Για νέο αυτοκίνητο με μαξ τα 15κ και οικογένεια με 2 μπεμπε τι θα πέρνατε; Μου αρέσει το Duster lpg αλλά με χαλάει η έλειψη ρεζέρβας.

Σκέφτομαι για το νεο clio αλλά ψιλοανεβαίνει και μετά το νέο i20 1.0lt 100Ps. Σε αυτά σκέφτομαι να την βγάζω με καμια μπαγκαζέρια οροφής μιας και τα ~350 λιτρα στις αποσκευές θα μας ψιλοζορίζουν.

Γνώμες πριν ξεκινάω να γυρνάω αντιπροσωπείες; (μετά την καραντίνα)

PEUGEOT 301

CITROEN C-ELYSEE

SKODA FABIA COMBI

HYUNDAI I30 TOURER

FIAT TIPO

με τουλάχιστον 500 λίτρα. Το Fabia είναι και το πιο φτηνό , οπότε μπορείς να προσθέσεις αρκετά εξτρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SchinasN είπε

PEUGEOT 301

CITROEN C-ELYSEE

SKODA FABIA COMBI

HYUNDAI I30 TOURER

FIAT TIPO

με τουλάχιστον 500 λίτρα. Το Fabia είναι και το πιο φτηνό , οπότε μπορείς να προσθέσεις αρκετά εξτρα.

Καλές επιλογές, μερικές βέβαια φεύγουν λίγο από το budget. Θα δω μήπως σε αντιπροσωπεία παίζει και καμιά προσφορά. Σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Καλές επιλογές, μερικές βέβαια φεύγουν λίγο από το budget. Θα δω μήπως σε αντιπροσωπεία παίζει και καμιά προσφορά. Σε ευχαριστώ. 

Πάνε πάρε και για το captur ( lpg )προσφορά - ες , scala 95ps    , ενω εαν εχεις πρατηρια φυσικου αεριου θα σου ελεγα να δεις και το scala g tec 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...