chriskourou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Τι εννοείς; Αν η αντιπροσωπεία μπορεί να μου βάψει το αμάξι σε τιμή αρκετά χαμηλότερη της εργοστασιακής
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, chriskourou είπε Αν η αντιπροσωπεία μπορεί να μου βάψει το αμάξι σε τιμή αρκετά χαμηλότερη της εργοστασιακής Όχι με τίποτα. Εδώ προφυλακτήρα σου βάφουν και σε χρεώνουν 3-4 κατοστάρικα ξήλωμα βαφή. η λύση της μεμβράνης;;
ritualistic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, chriskourou είπε Αν η αντιπροσωπεία μπορεί να μου βάψει το αμάξι σε τιμή αρκετά χαμηλότερη της εργοστασιακής Δεν θα εμπιστευομουν την αντιπροσωπεια για κατι τετοιο και σιγουρα θα ηταν πανακριβοι Η μεμβρανη ειναι μια λυση αλλα εχει κοστος κ δεν ειναι για παντα 1
chriskourou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε Όχι με τίποτα. Εδώ προφυλακτήρα σου βάφουν και σε χρεώνουν 3-4 κατοστάρικα ξήλωμα βαφή. η λύση της μεμβράνης;; 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Δεν θα εμπιστευομουν την αντιπροσωπεια για κατι τετοιο και σιγουρα θα ηταν πανακριβοι Η μεμβρανη ειναι μια λυση αλλα εχει κοστος κ δεν ειναι για παντα Δε μου κάθεται καλά το να βάλω μεμβράνη. Από την άλλη το χρώμα δεν είναι μεταλλικό. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ; χαχα
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, chriskourou είπε Δε μου κάθεται καλά το να βάλω μεμβράνη. Από την άλλη το χρώμα δεν είναι μεταλλικό. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ; χαχα Άστο έτσι όπως είναι... μια χαρά κουκλί είναι ειδικά αν βάλεις κ ένα σετ φιμέ... 1
poihths Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα με το Lockdown?? Αφού το λιανεμπόριο θα κλείσει μέχρι νεοτέρας τι θα γίνει με τις παραδόσεις αυτοκινήτων;
LongTom Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, poihths είπε ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα με το Lockdown?? Αφού το λιανεμπόριο θα κλείσει μέχρι νεοτέρας τι θα γίνει με τις παραδόσεις αυτοκινήτων; Η αντιπροσωπία τι λέει;
xgol Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Παίδες κάποιο σχόλιο/κάποιος κάτοχος για το countryman?
ritualistic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, poihths είπε ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα με το Lockdown?? Αφού το λιανεμπόριο θα κλείσει μέχρι νεοτέρας τι θα γίνει με τις παραδόσεις αυτοκινήτων; https://www.newsauto.gr/news/de-beni-se-lockdown-to-aftokinito/ ολοι θα παρουμε, τι θα τα κανουμε δεν ξερω 😄
mobile_32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, ritualistic είπε https://www.newsauto.gr/news/de-beni-se-lockdown-to-aftokinito/ ολοι θα παρουμε, τι θα τα κανουμε δεν ξερω 😄 Το άρθρο είναι λίγο ότι να ναι η εμένα νου φαίνεται ? το τεκμηριώνει με κάποια στοιχεία ? βγαζει κάποιο συμπέρασμα και μου διέφυγε ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από mobile_32
h3342 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xgol είπε Παίδες κάποιο σχόλιο/κάποιος κάτοχος για το countryman? Αμαξάρα ειναι, αν σου περισσεύουν τα λεφτά και τα έχεις γ την συντήρηση του παρτο βέβαια. Πανέμορφο... 1
ritualistic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Το άρθρο είναι λίγο ότι να ναι η εμένα νου φαίνεται ? το τεκμηριώνει με κάποια στοιχεία ? βγαζει κάποιο συμπέρασμα και μου διέφυγε ? Με δεδομένο ότι οι καθετοποιημένες μονάδες (έκθεση και συνεργείο) θα παραμείνουν ανοικτές -όπως συνέβη και στο πρώτο κύμα- η αντιμετώπιση του δεύτερου lockdown θα είναι διαφορετική από τις περισσότερες εταιρείες της αγοράς αυτοκινήτου, αφού πλέον η εμπειρία του πρώτου κλεισίματος είναι οδηγός για το τι θα πράξουν στο δεύτερο. συμφωνα με το παραπανω και με δεδομενο οτι τα τελωνεια δεν κλεινουν, φανταζομαι οτι το συμπερασμα ειναι οτι θα κινειται κανονικα ο τομεας εκτος αν εγω δεν καταλαβα σωστα.
kgkatzi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ritualistic είπε Με δεδομένο ότι οι καθετοποιημένες μονάδες (έκθεση και συνεργείο) θα παραμείνουν ανοικτές -όπως συνέβη και στο πρώτο κύμα- η αντιμετώπιση του δεύτερου lockdown θα είναι διαφορετική από τις περισσότερες εταιρείες της αγοράς αυτοκινήτου, αφού πλέον η εμπειρία του πρώτου κλεισίματος είναι οδηγός για το τι θα πράξουν στο δεύτερο. συμφωνα με το παραπανω και με δεδομενο οτι τα τελωνεια δεν κλεινουν, φανταζομαι οτι το συμπερασμα ειναι οτι θα κινειται κανονικα ο τομεας εκτος αν εγω δεν καταλαβα σωστα. To Μεταφορών θα είναι ανοικτό για να μπορούμε να βγάλουμε άδεια και πινακίδες; Αν δεν κλείναμε θα παραλάμβανα κανονικά σε 2 εβδομάδες.
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kgkatzi είπε To Μεταφορών θα είναι ανοικτό για να μπορούμε να βγάλουμε άδεια και πινακίδες; Αν δεν κλείναμε θα παραλάμβανα κανονικά σε 2 εβδομάδες. ανοιχτα θα ειναι απλως σιγουρα θα υπαρχουν καθυστερησεις... (ήδη υπηρχαν απο τα τελωνεια και απο τα ραντεβου στο μεταφορών) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις