Cosmonaut21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε 32500 μου το έδιναν το Χ2 mpack καινουργιο πινακίδωμενο Δεκέμβριο του 19... κ πάλι δε τα αξίζει. Γιατί το λες? Edit: 32500 δεν παιζει με τίποτα. 37500 ήταν η προσφορά από πέρυσι. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από Cosmonaut21
Peugeot208 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Πάντως για το sportback θα περίμενα πιο "αλήτικες" ζάντες.... 1
chriskourou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, μελετώ το thread από τις πρώτες σελίδες του και με συντρόφευσε στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο που ξεκίνησα το καλοκαίρι. Τελικά έκανα την επιλογή μου και παρέλαβα πριν από μερικές μέρες. Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες αν και δεν το έχω με το θέμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα. Το χρώμα είναι το chronos grey; Ήταν μέσα στην τιμή;
Peugeot208 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοιο εννοούσα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από Peugeot208 1
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Γιατί το λες? Edit: 32500 δεν παιζει με τίποτα. 37500 ήταν η προσφορά από πέρυσι. Δε μιλαω για καινουργιο/προσφορά κλπ. Ηταν πινακιδωμενο το αμαξι εκεινο (οποτε πρακτικα πιανεται για μεταχειρισμενο και ας ηταν στη βιτρινα), ενα μπλε ελεκτρικ ήταν αν θυμαμαι καλα... και ήταν στανταρ 32500 το συγκεκριμένο γιατι για μια δυο μερες το σκεφτηκα σοβαρά... το γιατι δε τα αξιζει σηκωνει πολυ συζητηση, κατα βάση εχει να κάνει με τις επιλογές της bmw τα τελευταία χρόνια (μασκες ψησταριές, τρικυλινδρο μοτερ, μπροστα κινηση, μπαγιατικο εσωτερικό κ.α.) 8 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Πάντως για το sportback θα περίμενα πιο "αλήτικες" ζάντες.... και εγω... αυτες φαινονται ιδιες με τις δικες μου 🤔 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, μελετώ το thread από τις πρώτες σελίδες του και με συντρόφευσε στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο που ξεκίνησα το καλοκαίρι. Τελικά έκανα την επιλογή μου και παρέλαβα πριν από μερικές μέρες. Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες αν και δεν το έχω με το θέμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα. Καλοτάξιδο. Ποιά έκδοση είναι? Αν επιτρεπεται πόσο πήγε το μαλλί? 2
merkon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, μελετώ το thread από τις πρώτες σελίδες του και με συντρόφευσε στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο που ξεκίνησα το καλοκαίρι. Τελικά έκανα την επιλογή μου και παρέλαβα πριν από μερικές μέρες. Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες αν και δεν το έχω με το θέμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα. Καλοριζικο φιλε και σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις στο μαξιμουμ! Τι εκδοση ειναι και με τι κινητηρα; Ανεβασε μερικες φωτογραφιες και απο το εσωτερικο αν θελεις να το δουμε! 3
dapostolidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, μελετώ το thread από τις πρώτες σελίδες του και με συντρόφευσε στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο που ξεκίνησα το καλοκαίρι. Τελικά έκανα την επιλογή μου και παρέλαβα πριν από μερικές μέρες. Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες αν και δεν το έχω με το θέμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα. Καλοτάξιδο με καλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα 2
Astreos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, chriskourou είπε Το χρώμα είναι το chronos grey; Ήταν μέσα στην τιμή; Ναι, το Chronos Grey, ήθελα το Daytona Grey, αλλά ήταν μόνο στην s-line έκδοση διαθέσιμο 10 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καλοτάξιδο. Ποιά έκδοση είναι? Αν επιτρεπεται πόσο πήγε το μαλλί? 8 ώρες πριν, merkon είπε Καλοριζικο φιλε και σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις στο μαξιμουμ! Τι εκδοση ειναι και με τι κινητηρα; Ανεβασε μερικες φωτογραφιες και απο το εσωτερικο αν θελεις να το δουμε! 35 TFSI mild hybrid S tronic με επιπλέον το πακέτο comfort και έπιασε τις 36.000 Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! 7
stefanos1000rr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, μελετώ το thread από τις πρώτες σελίδες του και με συντρόφευσε στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο που ξεκίνησα το καλοκαίρι. Τελικά έκανα την επιλογή μου και παρέλαβα πριν από μερικές μέρες. Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες αν και δεν το έχω με το θέμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα. Τα σπάει το Audi καλοτάξιδο
aris_rom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Πάντως ρε παίδες καμία σχέση το Q3 sportback με το νέο Q5 sportback. Κλάσεις ανώτερο σαν σύνολο ομορφιάς το πρώτο σε σχέση με το 2ο. Κατ'εμέ πάντα. Μου φαίνεται πιο σωστό στο Q3 καθώς είναι πιο μαζεμένο σε μέγεθος ενώ σοτ 5άρι μου φαίνεται, από τις φωτό, ότι το τραβάω αναγκαστικά για να το κάνω sportback και στην διαδικασία αυτή χάνει το σχήμα του.
Burgos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, aris_rom είπε Πάντως ρε παίδες καμία σχέση το Q3 sportback με το νέο Q5 sportback. Κλάσεις ανώτερο σαν σύνολο ομορφιάς το πρώτο σε σχέση με το 2ο. Κατ'εμέ πάντα. Μου φαίνεται πιο σωστό στο Q3 καθώς είναι πιο μαζεμένο σε μέγεθος ενώ σοτ 5άρι μου φαίνεται, από τις φωτό, ότι το τραβάω αναγκαστικά για να το κάνω sportback και στην διαδικασία αυτή χάνει το σχήμα του. Η οθόνη στο ταμπλό του Q5 με χαλάει περισσότερο από το σχήμα. Αλλά γενικά, ναι το Q3 δείχνει πιο όμορφο από το Q5. 1
aris_rom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Burgos είπε Η οθόνη στο ταμπλό του Q5 με χαλάει περισσότερο από το σχήμα. Αλλά γενικά, ναι το Q3 δείχνει πιο όμορφο από το Q5. Η αλήθεια είναι ότι η οθόνη και το ταμπλό δεν συνάδουν καθόλου με την εποχή αλλά και την εξέλιξη της ίδιας της εταιρίας στον σχεδιασμό. Πραγματικά περίεργο. Συμφωνώ. Παράταιρο.
chriskourou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Astreos είπε Ναι, το Chronos Grey, ήθελα το Daytona Grey, αλλά ήταν μόνο στην s-line έκδοση διαθέσιμο Ξέρει κανείς αν υπάρχουν τιμές "αντιπροσωπείας" σε βαφές;
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ξέρει κανείς αν υπάρχουν τιμές "αντιπροσωπείας" σε βαφές; Τι εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις