tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενταξει δεν υπάρχει αυτο το θέμα. 😂 Πες αλήθεια τώρα, έχεις πάρει αμάξι κανα δίμηνο και μας τρολλάρεις ε; Όχι ρε Βασικά ευτυχώς που δουλεύω από το σπίτι , οπότε την παλεύω και παίζει μέχρι Σεπτέμβρη να είμαι από το σπίτι 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Είπες ότι έχεις δώσει λεφτά; Πόσο εύκολο είναι να ακυρώσεις; Δεν έχει εγκριθεί το δάνειο γιατί εχθές πήγα τα χαρτιά οπότε απλά θα ζητήσω επιστροφή αύριο και ακύρωση του δανείου, και παραγγελία να είχα κάνει πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από tsofras 1
JimxxZe Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σωστή απόφαση, μπορεί να μην τίθεται θέμα όσον αφορά το εκθεσιακό κομμάτι, αλλά όχι ενώ θα δώσεις τόσα λεφτά να τρώς την κοροϊδία από τον πωλητή έτσι ξεδιάντροπα. Ποιός ξέρει τι άλλο μπορεί να σου έχει αποκρύψει... Κακή αρχή. Άσε που φαινόταν εξ αρχής από τα posts σου οτι δεν ήσουν τόσο ευχαριστημένος και ήταν βεβιασμένη η κίνηση σου λόγω της κούρασης και των συνεχών TD και νομίζω δεν είχες καθαρό μυαλό όταν πήρες τη τελική απόφαση. Για μένα μη βιάζεσαι, θέλουν ηρεμία αυτά τα πράγματα και να κρατάς σημειώσεις σε ένα χαρτί με μια λίστα από αυτά που δοκιμάζεις για να έχεις ένα checkpoint και όταν τελειώσεις ΠΕΡΙΜΕΝΕ μερικές μέρες, εφάρμοσε μια πρακτική που λέει όταν θες να αγοράσεις κάτι και έχεις τρελή ανυπομονησία και ενθουσιασμό, συγκρατήσου, μη κάνεις τη κίνηση, περίμενε 7 μέρες και θα δεις ότι οι επιθυμίες σου και η επιλογή σου θα είναι πιο κατασταλαγμένη και πιο σίγουρη. Και προσωπικά τώρα, αυτά τα Citroen οκ όμορφα φαίνονται, αλλά, είναι σαν παιχνίδια Playmobil ρε παιδί μου, δεν βγάζουν μια σοβαρότητα, έναν επαγγελματικό χαρακτηρά ενός στιβαρού αμαξιού. Πολύ φραμπαλάς με χρωματάκια, ανούσια πλαίσια στις πόρτες και ρόμβους. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από JimxxZe 1
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Σωστή απόφαση, μπορεί να μην τίθεται θέμα όσον αφορά το εκθεσιακό κομμάτι, αλλά όχι ενώ θα δώσεις τόσα λεφτά να τρώς την κοροϊδία από τον πωλητή έτσι ξεδιάντροπα. Ποιός ξέρει τι άλλο μπορεί να σου έχει αποκρύψει... Κακή αρχή. Άσε που προσωπικά τώρα, αυτά τα Citroen οκ όμορφα φαίνονται, αλλά, είναι σαν παιχνίδια Playmobil ρε παιδί μου, δεν βγάζουν μια σοβαρότητα, έναν επαγγελματικό χαρακτηρά ενός στιβαρού αμαξιού. Πολύ φραμπαλάς με χρωματάκια, ανούσια πλαίσια στις πόρτες και ρόμβους. Το θέμα είναι ότι αν κάνεις αυτό που έκανα εγώ αυτές τις ημέρες αποκτάς άλλη εμπειρία στην αγορά αυτοκινήτου 🤣 Τα βλέπεις όλα ( ξαναβλεπεις για την ακρίβεια) με άλλη οπτική γωνία. Όπως και να έχει το c3 aircross είναι μοντέλο του 2017 και ήδη έχει τεχνολογικές διαφορές με τα μοντέλα του 2020 όπως led φώτα , keyless entry , αυτόματο φρενάρισμα , ψηφιακό πίνακα οργάνων. Όλα τα παραπάνω τα έχει το puma και με 155 άλογα και με τον υβριδικό κινητήρα Ναι έχει 2000€ επάνω αλλά με μισό επιτόκιο, που μεταφράζεται σε 1000€ διαφορά , με 3 χρόνια περισσότερη εγγύηση και ημερομηνία 1ης αδείας τώρα και όχι Νοέμβρη του 19. Αν συγκρίνουμε και το c3 aircross με τιμή καινούριου μη ταξινομημενου κερδίζει μόνο λόγω grip control και άνεσης , αλλά για εμένα χάνει σε όλα τα άλλα Υ.γ. αν πολλές φορές δεν καταλαβαίνετε τι γράφω είναι ότι το autocomplete του κινητού είναι ότι να ναι Μόλις είδα ότι διέγραψαν και την αγγελία στο car.gr για το aircross Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από tsofras 1
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, hountalas είπε Ρώτα αν έχουν κάνα active 2008 η allure και πήγαινε κλείσε το να τελειώνεις. Εγώ είμαι κοντά στο 2008 allure με τα 100 άλογα. Τα +3000 ευρώ για τα 130 άλογα δεν αξίζουν πιστεύω. Δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο που να συνδυάζει ότι και το 2008 νομίζω. Από τα μεγάλα της b suv κατηγορίας και με καλό εξοπλισμό. Δεν μου κάθεται καλά το τιμόνι αλλά θα το κάνω να μου κάτσει χαχα. Ρώτα για ετοιμοπαράδοτα τώρα όσο προλαβαίνεις. Θα το σκεφτώ , νομίζω ότι το πούμα είναι η καλύτερη λύση σε θέμα άλογα , εξοπλισμός, ομορφιά, επιτόκιο Θα πάω να ξανακατσω τώρα που έχω μπει σε όλα, γιατί στο πούμα πήγα στην αρχή και μετά από το C5 , οπότε μπορεί να μην ήταν δίκαιη η σύγκριση 2
zaccki Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλή συνέχεια της αναζήτησης λοιπόν φίλε μου! Πολύ ευχάριστο τόπικ, που το διαβάζεις ωραία από την αρχή με σωστές τοποθετήσεις και μας μαθαίνει και πέντε παραπάνω πράγματα. Κι εγώ στη θέση σου πάντως θα κολλούσα λίγο στην απόκτηση εκθεσιακού. Μπορεί όπως είπε φίλος παραπάνω να είχε καλύτερης μεταχείρισης από κάποιο που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο αλλά δεν παύει να σου αφήνει το αίσθημα του "μεταχειρισμένου" (μέσα σε εισαγωγική) χωρίς να σημαίνει ότι θα έχει το παραμικρό θέμα. Προσωπικά θα ήθελα γενναία έκπτωση-παροχές για να προτιμήσω ένα εκθεσιακό. Είχα στην κατοχή μου ένα C3 aircross (με λιγότερα από 600 μίλια πάνω) πέρυσι για ένα δίμηνο περίπου ως αυτοκίνητο αντικατάστασης (p.s. αντικαταστούσε το Ford SportKa ένα από τα πιο "παιχνιδιάρικα" αυτοκίνητα που είχα ειδικά σε C & B roads στο UK). Το αυτοκίνητο μου άφησε καλή εντύπωση, με καλούς χώρους και καλή οδηγική συμπεριφορά και εντός πόλης αλλά και σε motorway miles τα οποία ήταν και τα περισσότερα. Πέραν τούτου όμως δεν νομίζω να το αγόραζα ποτέ. Ο λόγος είναι ότι σαν πρωταρχικό κριτήριο για μένα είναι η εμφάνιση, μέσα - έξω και η αίσθηση που σου δίνει το εσωτερικό του αμαξιού. Είμαι της Γερμανικής σχολής στο αμάξι ξεκάθαρα. Βάζοντας λοιπόν αυτό πρώτο, αρχίζω την έρευνα με βάση το μπατζετ, το είδος του αυτοκινήτου, την αξιοπιστία του, την οδηγική συμπεριφορά του κτλ. Αυτό που μου προξένησε μεγάλη απορία στην επιλογή του C3 είναι οτι η σύζυγος έχει το ίδιο αμάξι! Νομίζω δε θα το έκανα ποτέ αυτό, να έχω δλδ στην οικογένεια 2 όμοια (ή παρόμοια αυτοκίνητα). Από εκεί και πέρα, αν βγεις πάλι στο ψάξιμο, προσπάθησες να ιεραρχήσεις καλύτερα τα κριτήρια σου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις μια σωστή επιλογή για σένα και την οικογένεια σου! 3 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ξαναδές το puma οπότε με πιο καθαρό μυαλό και αφού τα έχεις δει όλα. Για μένα ξαναδές ακόμα και το civic αν το απορρίπτεις μόνο από φωτογραφίες ή γενικά αν απορρίπτεις κάποιο από φωτογραφίες δες το κι από κοντά. Η αγγελία είχε σβηστεί από πιο πριν, λογικά όταν το έκλεισες.
Noobios Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Πάρε καροκ ρε μην το παίζεις δύσκολος 😂 Παντως αυτό με το τιμόνι του 2008 για εμένα ήταν το σημείο που με έχασε. Είμαι 1,95 και τριψήφιο κιλά και δυστυχώς η θέση οδήγησης όπως και να την φτιάξεις δεν είναι ιδανική. Το τιμόνι είναι απλά πολύ χαμηλά ακόμα και στο ψηλότερο σεττινγκ. Τουλάχιστον για τα κυβικά μου. Είναι κριμα γιατί είναι πολύ ωραίο αμάξι. Έχω αρχίσει και το βλέπω να κυκλοφορεί και στον δρόμο και τραβάει βλέμματα Φουλ. Τρομερή μάσκα μπροστά.
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Ξαναδές το puma οπότε με πιο καθαρό μυαλό και αφού τα έχεις δει όλα. Για μένα ξαναδές ακόμα και το civic αν το απορρίπτεις μόνο από φωτογραφίες ή γενικά αν απορρίπτεις κάποιο από φωτογραφίες δες το κι από κοντά. Η αγγελία είχε σβηστεί από πιο πριν, λογικά όταν το έκλεισες. To Civic είναι και μεγάλο αλλιώς είχα βρει ήδη bodykit 1 λεπτό πριν, Noobios είπε Πάρε καροκ ρε μην το παίζεις δύσκολος 😂 Παντως αυτό με το τιμόνι του 2008 για εμένα ήταν το σημείο που με έχασε. Είμαι 1,95 και τριψήφιο κιλά και δυστυχώς η θέση οδήγησης όπως και να την φτιάξεις δεν είναι ιδανική. Το τιμόνι είναι απλά πολύ χαμηλά ακόμα και στο ψηλότερο σεττινγκ. Τουλάχιστον για τα κυβικά μου. Είναι κριμα γιατί είναι πολύ ωραίο αμάξι. Έχω αρχίσει και το βλέπω να κυκλοφορεί και στον δρόμο και τραβάει βλέμματα Φουλ. Τρομερή μάσκα μπροστά. Ακριβώς πανέμορφο είναι, μέσα το τιμόνι κάπως το βολεψα όχι και τέλεια και δεν μου αρέσουν αυτοί οι piano διακόπτες αλλά ωραία θέση οδήγησης και δείχνει ποιοτικό 1
xgol Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στο Puma με χαλάει πως είναι ένα τραβηγμένο φιέστα, που πάσχισαν να το κάνουν Suv. Το ίδιο νιώθω και με τα GLA, Q2. Αντιθέτως, τα X1, X2 μου φαίνονται πολύ πιο αρμονικά στην εμφάνιση για κάποιον που αναζητά τέτοιου είδους όχημα. BTW εγώ ζαχαρώνω κάτι τέτοιο https://www.car.gr/28586181-bmw-118-i Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από xgol
achilles_g_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εγώ διαφωνώ με την επιλογή να πας σε leon. Γνώμη μου είναι να πας σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχεις. 1
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Εγώ διαφωνώ με την επιλογή να πας σε leon. Γνώμη μου είναι να πας σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχεις. Συμφωνώ κ εγώ σε αυτό... προσωπικα έχω τη λογική πάντα να πηγαίνω σε κάτι ανώτερο Σε κατηγορία/τιμή για την ακρίβεια 1
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Συμφωνώ κ εγώ σε αυτό... προσωπικα έχω τη λογική πάντα να πηγαίνω σε κάτι ανώτερο Σε κατηγορία/τιμή για την ακρίβεια Και εγώ πάντα αυτήν την λογική είχα αλλά αλλάζουν και οι προτεραιότητες. Δεν είχα προβλέψει ότι θα έχω 4 ζημιές στο Leon και θα έπρεπε να το διώξω οπότε έγινε αγορά αυτοκινήτου της γυναίκας και ανακαίνιση σπιτιού. Οκ δεν έχω παράπονο οικονομικά, αλλά δεν βγάζω μια περιουσία, τώρα ζοριζομαι για τα 22.000 αλλά αν δεν είχα αλλά έξοδα το πολύ να πήγαινα μέχρι τα 25.000 Οπότε ουσιαστικά κατηγορία σε οικονομικό επίπεδο πάλι δεν μπορώ να αλλάξω , μόνο σε κατηγορία οχήματος για αυτό και κοιτάω τα SUV 1
mp123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εγω θα πάω κάτι και ας το πάρετε οπως θέλετε. Το αυτοκίνητο είναι τρύπιος κουμπαράς.Το ξερνούμε αυτό άλλωστε όλοι.Πατε και φορτώνετε ένα αμάξι με περιττά έξτρα των 3 4000 ευρώ που ολα αυτά όταν το πουλήσετε δεν ανεβάζουν την αξία του αυτοκινήτου αναλογικά πάντα με όσα δινεις. Εγω πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα στις μεσαίες εκδόσεις.ποτε την φουλ. Ούτε έριχνα ευρώ επάνω μετά.καθως επισεις και budget 18000 παλιά ενώ τωρα το έχω ρίξει στα 15000.Ποτε μα ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με βλάβες γιατί πάντα τα πούλαγα οποτε έληγε η εγγύηση. Βλέπω πάτε και δίνετε για 100 110 hp 22 23000. Συγνώμη αλλά δεν το βρίσκω λογικό . Μπορεις να κανείς την δουλειά σου στα 18000 και να σου μείνουν τα 4 5000 .Μια προσωπική γνώμη λέω. Ο καθένας φυσικα έχει τα δικά του στάνταρ και θέλω. 2
georgekz750 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Και καπως ετσι θα δουμε αλλο ενα καινουριο honda στο δρομο... 😇 1
Liapisftw Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω θα πάω κάτι και ας το πάρετε οπως θέλετε. Το αυτοκίνητο είναι τρύπιος κουμπαράς.Το ξερνούμε αυτό άλλωστε όλοι.Πατε και φορτώνετε ένα αμάξι με περιττά έξτρα των 3 4000 ευρώ που ολα αυτά όταν το πουλήσετε δεν ανεβάζουν την αξία του αυτοκινήτου αναλογικά πάντα με όσα δινεις. Εγω πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα στις μεσαίες εκδόσεις.ποτε την φουλ. Ούτε έριχνα ευρώ επάνω μετά.καθως επισεις και budget 18000 παλιά ενώ τωρα το έχω ρίξει στα 15000.Ποτε μα ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με βλάβες γιατί πάντα τα πούλαγα οποτε έληγε η εγγύηση. Βλέπω πάτε και δίνετε για 100 110 hp 22 23000. Συγνώμη αλλά δεν το βρίσκω λογικό . Μπορεις να κανείς την δουλειά σου στα 18000 και να σου μείνουν τα 4 5000 .Μια προσωπική γνώμη λέω. Ο καθένας φυσικα έχει τα δικά του στάνταρ και θέλω. Είναι ανάλογα τι θες να κάνεις. Κατά βάση συμφωνώ με τα λεγόμενά σου εκτως όμως της αγοράς του καινούριου αυτοκινήτου. Δεν θα επερνα καινούριο αυτοκίνητο για κανένα λόγο. Πετάς τα χρήματα σου χάνοντας αξία πάρα πολύ γρήγορα. Με αυτό το budget 15-22k βρίσκεις πραγματικά διαμάντια σε μεταχειρισμένα και αν το βαρεθεις το δίνεις και χάνεις ελάχιστα. Εγώ ειδικά τα βαριέμαι πολύ γρήγορα και τα δίνω. Σπάνια να κρατήσω αμάξι πάνω από 2-3 χρόνια και μεταξύ μας βγαίνω και κερδισμένος ή έρχομαι στα ίδια. Μόνο το τωρινό μου αμάξι πραγματικά δεν θέλω να δώσω και αν το δώσω θα είναι με βαριά καρδιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις