giorgos_di Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Πρόεδρος ΣΕΑΑ: Η κρατική επιδότηση για αγορά ηλεκτρικών στην Ελλάδα θα είναι αντίστοιχη Γερμανίας και Ολλανδίας Το άρθρο αναφέρεται σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΑΑ αναφορικά με τις επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών αμαξιών στην Ελλάδα. Ας δούμε τι τελικά θα ισχύσει γιατί με μια αναζήτηση το κάθε site γράφει τα δικά του (ειδικά για το ποσό της επιδότησης) https://www.gocar.gr/news/feed/31086,Basilakhs_H_kratikh_epidothsh_gia_agora_.html Αν δεν κάνω λάθος ο Πρόεδρος του ΣΕΑΑ είπε ότι η απόσυρση ισχύει μόνο για την αγορά ηλεκτρικού και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Ο στόχος είναι 1500 φέτος και 3500 του χρόνου. Την ίδια ώρα ακούγονται φήμες και από τον ίδιο τον υπουργό μεταφορών τον Καραμανλή για περιβαλλοντικό τέλος στα παλιά αυτοκίνητα. Τα σχόλια δικά σας. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από giorgos_di
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, magnam είπε Διαβάζω που κάποιοι χρήστες λέτε πως κάτω από 150 ίππους δεν τα αντέχετε κτλ.. Δεν μπορώ παρά να αισθανθώ ευγνώμων που έχω οδηγήσει Trabant (ναι, αυτά τα σοβιετικά που ήταν φτιαγμένα από πλαστικό με πεπιεσμένο χαρτί και έβγαζαν 26 ίππους) και κατ' επέκταση ακόμα και οι 80 ίπποι μου φαίνονται πολυτέλεια. 😂😂 Πέραν της πλάκας, σίγουρα η ιπποδύναμη είναι κάτι που σου κάνει την ζωή πιο εύκολη, ειδικότερα σε ανηφορικούς δρόμους ή όταν είναι φορτωμένο, αλλά κατ' εμέ η γενικότερη άνεση και ποιότητα εσωτερικού υπερισχύουν της ιπποδύναμης. Σίγουρα θα επέλεγα ένα πολυτελές εσωτερικό με 100 ίππους, παρά ένα ψευτοπλαστικό με 200 ίππους. Είναι συνδυασμός άνεσης κι ασφάλειας. Για μένα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο οι δυνατότητες του αυτοκινήτου παρά το εσωτερικό. Φυσικά θέλω κάτι ευχάριστο και υψηλής ποιότητας αλλά δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα φρου-φρου. Θα προτιμούσα Focus με 150 άλογα παρά A-Class με 100. Καλύτερα να κάνω συμβιβασμό στο design παρά στις ικανότητες του αυτοκινήτου. 5 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Αν δεν κάνω λάθος ο Πρόεδρος του ΣΕΑΑ είπε ότι η απόσυρση ισχύει μόνο για την αγορά ηλεκτρικού και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Ο στόχος είναι 1500 φέτος και 3500 του χρόνου. Την ίδια ώρα ακοέγονται φήμες και από τον ίδιο τον υπουργό μεταφορών τον Καραμανλή για περιβαλλοντικό τέλος στα παλιά αυτοκίνητα. Τα σχόλια δικά σας. Κλασική κοντόφθαλμη λογική. Γενικά σε ο,τι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο, νομίζουν πως οι απαγορεύσεις και τα τέλη θα κάνουν τον κόσμο να αλλάξει. Κάτι το οποίο δε γίνεται γιατί πολύ απλά το αυτοκίνητο είναι ένα ακριβό αγαθό. Οπότε και 350€ να πάει τα τέλη σε μικρά 1.4 πριν το 2007 (παράδειγμα), αυτός που δεν έχει να το αλλάξει θα πληρώσει τα παραπάνω τέλη, που θεωρητικά δεν ειναι ο στόχος του κράτους. Ο κόσμος θέλει θετικά κίνητρα, χαμηλότερη φορολογία, χαμηλότερα τέλη ταξινόμησης, εκπτώσεις κλπ. Κι όταν μιλάνε στην Ελλάδα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχουμε τόσο γηρασμένο στόλο ΙΧ και ΜΜΜ που μολύνουν όσο 30 αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας, βλέπω πόσο λίγη επαφή με την πραγματικότητα έχουν. 3
Iamthagod Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εγω πάντως που έχω qashqai που αγορασα καινουργιο το μετανιωσα. αγορασα το qashqai οταν γεννηθηκε το 2ο μου παιδι κ τωρα με 3 παιδια μου φαινεται μικρο, δεν χωρανε 3 παιδικα καθισματα πισω, αποθηκευτικους χωρους δεν εχει μεγαλους, χρειαζεται οπωσδηποτε μπαγκαζιερα οροφης, ηχομονωση 0, ποιοτητα χρωματος 0. Και με 110 αλογα δεν ειναι ψοφιο αλλα δεν ειναι και σπιρτο. Πρωτο μου καινουργιο αυτοκινητο και δυστυχως πηρα βιαστικη αποφαση. Ηθελα να το πουλησω αλλα δεν εκατσε και τωρα δεν ξερω τι να κανω για καθισματακια και να χωραει κ η γυναικα 2
turbat0s Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Ηθελα να το πουλησω αλλα δεν εκατσε και τωρα δεν ξερω τι να κανω Στείλε ένα p.m με λεπτομέρειες αν σε ενδιαφέρει...
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Εγω πάντως που έχω qashqai που αγορασα καινουργιο το μετανιωσα. αγορασα το qashqai οταν γεννηθηκε το 2ο μου παιδι κ τωρα με 3 παιδια μου φαινεται μικρο, δεν χωρανε 3 παιδικα καθισματα πισω, αποθηκευτικους χωρους δεν εχει μεγαλους, χρειαζεται οπωσδηποτε μπαγκαζιερα οροφης, ηχομονωση 0, ποιοτητα χρωματος 0. Και με 110 αλογα δεν ειναι ψοφιο αλλα δεν ειναι και σπιρτο. Πρωτο μου καινουργιο αυτοκινητο και δυστυχως πηρα βιαστικη αποφαση. Ηθελα να το πουλησω αλλα δεν εκατσε και τωρα δεν ξερω τι να κανω για καθισματακια και να χωραει κ η γυναικα Κρίμα αλλά πιστεύω θα το πουλήσεις εύκολα, είναι πολύ δημοφιλές.
xgol Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, hountalas είπε Ρε παιδιά τα suv γιατί πουλάνε αρκετά περισσότερο από τα hatchback / sedan ? Δεν γίνεται να είναι μόνο η μόδα. Προσωπική μου άποψη αλλά και άλλων που έχω δει κατα καιρούς τα suv τα παίρνει κάποιος που έχει ανάγκη σε χώρους πορτ μπαγκάζ και ανάλογα την κατηγορία (b,c suv) χώρους εσωτερικού. Πχ στην περίπτωση μου με ενα παιδί, κυρίως χρήση πόλης με μερικά πσκ τώρα το καλοκαίρι Χαλκιδική τι να πάρω? Κοιτάω focus st line (περιμένοντας το Mild hybrid), golf 8 , leon (όταν με το καλό έρθει) και από suv τα puma st line x 125hp και 2008 allure 100 hp. Προτιμώ να πάρω κάποιο από τα suv διότι μου δίνουν μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ σε μικρότερο μήκος αμαξώματος. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το κοφτερό τιμόνι του focus αν και αν κάνετε test drive τα συγκεκριμένα δύο suv θα δείτε ότι δεν είναι βάρκες. Προς το παρόν ίσως κλείνω προς το 2008 allure που βγαίνει στα 22κ αλλά λόγω αναμονής παραγγελιών τον Σεπτέμβριο θα κοιτάω και αλλού. ΥΓ αν ήμουν μόνος λογικά θα έπαιρνα το καγκούρικο civic 1.5 να γουστάρω! Αφου κοιτάς golf 8 και focus, γιατί δεν κοιτάς και το νέο bmw 1? Στην έκδοση sport είναι πάρα πολύ όμορφο και με ικανοποιητική ιπποδύναμη (αν και τρικύλινδρο). 1
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Παιδιά μου έχει κάτσει πολύ άσχημα το θέμα με το εκθεσιακό (ειδκά η κοροϊδία) και θα πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο να ζητήσω άλλο αντίστοιχο έστω και σε άλλο χρώμα αν έχει ετοιμοπαράδοτο , αν δεν έχει θα το ακυρώσω 1 1
xgol Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δεν εχεις άδικο. Και μενα θα με ενοχλουσε η κοροιδια 1
Tenshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Παιδιά μου έχει κάτσει πολύ άσχημα το θέμα με το εκθεσιακό (ειδκά η κοροϊδία) και θα πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο να ζητήσω άλλο αντίστοιχο έστω και σε άλλο χρώμα αν έχει ετοιμοπαράδοτο , αν δεν έχει θα το ακυρώσω Bite the bullet και βάλε παραγγελία για το Leon FR 1
Valous Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Με αυτά που ψάχνω από την αρχή του θέματος πάντως, κατέληξα εγώ προσωπικά με ευκολία στο civic. Για τα λεφτά του νομίζω είναι τίμια επιλογή 4
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Κρίμα ρε συ tsofras. Πιστεύω ότι θα το κρατούσα, αλλά οκ εσύ πλήρωσες. @Valous αμαξάρα το civic! Αν σου αρέσει και το σχέδιο προχώρα!
tsofras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Κρίμα ρε συ tsofras. Πιστεύω ότι θα το κρατούσα, αλλά οκ εσύ πλήρωσες. @Valous αμαξάρα το civic! Αν σου αρέσει και το σχέδιο προχώρα! Δεν πειράζει θα έχουμε και κουβέντα από αύριο πάλι 🤣 Κοίτα να δεις άσχετα από την κοροϊδία ήταν κάπως βεβιασμένη και η απόφαση μου γιατί πήγα το Σάββατο και αφού το έκλεισα μου είπε ότι είναι με τα 110 άλογα και επειδή είχα ξενερώσει με το ψάξιμο είπα οκ δεν πειράζει. Εχθές όμως σκεφτόμουν ότι εκτός από την ξενερα του εκθεσιακού, αν ήταν να κταληξωυσε 110 άλογα για κάτι που δεν τρελαίνομαι κιόλας απλά ήταν η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά, θα μπορούσα να κοιτάξω και άλλες επιλογές σε 100 άλογα. Σιγά τα 10 άλογα διάφορα Άσε που μου έχει σφηνωθεί και το Λεόν οπότε και αυτό θα είχε χρόνο ζωής κανά χρόνο Θα ξανακοιταξω τις επιλογές μου σήμερα το βράδυ είτε ας πούμε για το πούμα που θα έχει καλύτερη αξία μεταπώλησης σαν νέο ιδιαίτερο μοντέλο και με 8 χρόνια μεταβίβασιμη εγγύηση και στα 155 άλογα, που αν δεν μου αρέσει το σπρώχνω Είτε σε κάποιο μεταχειρισμένο που το σπρώχνω και αυτό και χάνω ακόμη λιγότερα χρήματα Έλα η ομάδα να επιστρέφει 😎 Έχω το βράδυ αϋπνία πάλι 🤣 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από tsofras 3 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ενταξει δεν υπάρχει αυτο το θέμα. 😂 Πες αλήθεια τώρα, έχεις πάρει αμάξι κανα δίμηνο και μας τρολλάρεις ε; 2
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Είπες ότι έχεις δώσει λεφτά; Πόσο εύκολο είναι να ακυρώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις