HALF EVIL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 https://www.newsauto.gr/news/perissoteres-leptomeries-gia-to-ananeomeno-audi-q2/ Το ανανεωμένο Q2 παντως μου φαίνεται τουλάχιστον εξωτερικά αρκετά πιο όμορφο από το υπάρχον μοντέλο. 2
jgeorgiou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε https://www.newsauto.gr/news/perissoteres-leptomeries-gia-to-ananeomeno-audi-q2/ Το ανανεωμένο Q2 παντως μου φαίνεται τουλάχιστον εξωτερικά αρκετά πιο όμορφο από το υπάρχον μοντέλο. Συμφωνώ , μου αρέσει πολύ αλλά αν τσεκάρεις τιμοκατάλογο πλούσιας έκδοσης θα τιμές Q3. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou
ritualistic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Εμένα πριν 1 χρόνο που το πήρα με 1000αρι υπερτροφοδοτουμενο 120 άλογα(βενζίνη) , επέμεναν εκτός από πωλητή και ο αρχιμηχανικός υπεύθυνος για το τεχνικό τμήμα(συνεργείο της αντιπροσωπίας) Να οδηγείς όπως είναι το κανονικό σου στυλ για να σε "διαβάσει" σωστά ο υπολογιστής του αυτοκινήτου. (εντός κάποιων ορίων ο υπολογιστής ρυθμίζει κάποιες παραμέτρους του κινητήρα προσαρμοζόμενος στο στυλ οδήγησης μας). Τα 2000-3000 πρώτα χιλιόμετρα μην ανεβάσεις πολύ ψηλά τις στροφές. Δοκίμασε τις επιδόσεις του μετά τα 3.000 χιλιόμετρα. (το στρώσιμο όπως το ξέραμε παλιά δεν ισχύει). Οπότε ακολούθησε την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου απλά λίγο ελαφρύ το πόδι τον πρώτο καιρό. Μιλάμε μάλιστα για ευαίσθητο κινητήρα που όταν ξέμεινα από βενζίνη σε άσχετο μέρος που γέμισα από άγνωστο-φθηνό βενζινάδικο μου άναψε πορτοκαλί λαμπάκι (φτωχό μείγμα) και μου έσβησε μόνο του στο επόμενο γέμισμα που έβαλα ακριβή shell. (από αντιπροσωπία μου είπαν ότι έχουν βάλει πολύ ευαίσθητο αισθητήρα στον συγκεκριμένο κινητήρα και κτυπάει εύκολα πορτοκαλί εκεί που το 99% των βενζινοκίνητων δεν παίρνουν χαμπάρι). (με την "προβληματική" βενζίνη δεν είχα αισθητή διαφορά στις επιδόσεις/συμπεριφορά του κινητήρα) ευχαριστω για την λεπτομερη απαντηση αλλα η ερωτηση ειναι που το στρωσατε ? σε ποιες διαδρομες ? ειδικα για τα πρωτα 1000 χλμ
jgeorgiou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, ritualistic είπε ευχαριστω για την λεπτομερη απαντηση αλλα η ερωτηση ειναι που το στρωσατε ? σε ποιες διαδρομες ? ειδικα για τα πρωτα 1000 χλμ Προσωπικά πουθενά , εντός πόλης (εδώ που είμαι έχει μέτρια κίνηση) 1
chriskourou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Συμφωνώ , μου αρέσει πολύ αλλά αν τσεκάρεις τιμοκατάλογο πλούσιας έκδοσης θα τιμές Q3. Και αν τσεκάρεις τιμοκατάλογο πλούσιας έκδοσης του Q3 έχει τιμές Q5. 1
HALF EVIL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Συμφωνώ , μου αρέσει πολύ αλλά αν τσεκάρεις τιμοκατάλογο πλούσιας έκδοσης θα τιμές Q3. Όντως και που να δεις και το Α1. Αλλά υπάρχει αγοραστικό κοινό που λόγω μεγέθους δεν το βολεύει το Q3.
Burgos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, chriskourou είπε Και αν τσεκάρεις τιμοκατάλογο πλούσιας έκδοσης του Q3 έχει τιμές Q5. Κι αν αρχίσεις και τα έξτρα πλησιάζεις Q7 Έχω βγάλει στο configurator την A 250 75 χιλιάρικα χαλαρά χωρίς να βάλω κι όλα τα έξτρα
dstilio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Τα σημερινά αμάξια δε θέλουν στρώσιμο όπως παλιά. Οι κινητήρες έχουν περάσει δοκιμές με φορτίο και κατασκευαστικά είναι διαφορετικά τα κράματα και τα υλικά πλέον. Από εκεί και πέρα αν για ψυχολογικούς λόγους θέλεις στρώσιμο του παλιού στυλ το Αθήνα σουνιο δεν καλύπτει τις προδιαγραφές. Εγώ πήγα Ναύπλιο για να δω το αμάξι σε ταξίδι και το πως είναι στημένο και πως αντιδρά (και να φάω ιταλικό φρέσκο παγωτό). 1,5 ώρα. Και εγώ στρώσιμο το ειπα αλλά δεν το εννοώ. διαφορετικά προτείνω Χαλκίδα που είναι λιγότερα τα διόδια. 1 ώρα. 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Burgos είπε Κι αν αρχίσεις και τα έξτρα πλησιάζεις Q7 Έχω βγάλει στο configurator την A 250 75 χιλιάρικα χαλαρά χωρίς να βάλω κι όλα τα έξτρα Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε , μια πλούσια έκδοση σε premium Γερμανικό μπορεί να διπλασιάσει την τιμή της αρχικής έκδοσης ενώ όποιος θέλει τα nowdays καλούδια (αυτόματο κιβώτιο , έξυπνο cruise control & LCDs/cameras/sencors) πρέπει να υπολογίζει στο +50% Οι ποιο budget μάρκες δίνουν στις βασικές εκδόσεις ποιο πλούσιο εξοπλισμό και έτσι με +20 με +30% το φέρνεις στην πλούσια. Γι' αυτό παρατηρούμε συχνά οι πλούσιες εκδόσεις των budget να έχουν τιμή παραπλήσια με την βασική ενός premium και να παραπονιόμαστε ακόμη και για τις "φθηνές" επιλογές. Πλέον ο εξοπλισμός που ζητάμε αντιστοιχεί στην μισή αξία ενός αυτοκινήτου. Παλιά αν είχε a/c & ηλεκτρικά παράθυρα είμασταν βασιλιάδες. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou 1
Burgos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε , μια πλούσια έκδοση σε premium Γερμανικό μπορεί να διπλασιάσει την τιμή της αρχικής έκδοσης ενώ όποιος θέλει τα nowdays καλούδια (αυτόματο κιβώτιο , έξυπνο cruise control & LCDs/cameras/sencors) πρέπει να υπολογίζει στο +50% Οι ποιο budget μάρκες δίνουν στις βασικές εκδόσεις ποιο πλούσιο εξοπλισμό και έτσι με +20 με +30% το φέρνεις στην πλούσια. Γι' αυτό παρατηρούμε συχνά οι πλούσιες εκδόσεις των budget να έχουν τιμή παραπλήσια με την βασική ενός premium και να παραπονιόμαστε ακόμη και για τις "φθηνές" επιλογές. Πλέον ο εξοπλισμός που ζητάμε αντιστοιχεί στην μισή αξία ενός αυτοκινήτου. Παλιά αν είχε a/c & ηλεκτρικά παράθυρα είμασταν βασιλιάδες. Ακόμα πιο παλιά βέβαια ήταν βασιλιάδες αν ένας από τους 10 στην παρέα είχε αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε εποχές γιατί ο κόσμος εξελίσσεται. Τώρα στα premium γερμανικά ένας λόγος ξεφεύγει η τιμή τόσο πολύ αν το φορτώσεις έξτρα σε σχέση με μια πιο budget μάρκα είναι γιατί σου προσφέρουν και επιλογές που μια budget μάρκα δεν στις δίνει. Πχ κλιματιζόμενα καθίσματα, nappa δέρματα, περισσότερους αερόσακους, συστήματα ασφαλείας όπως πχ το presafe της Mercedes, HUD, θερμαινόμενα τιμόνια κλπ. Δεν λέω προφανώς ότι είναι όλα αυτά αναγκαία, αλλά είναι ένας λόγος που ανεβαίνει τόσο η τιμή αν τα βάλεις. Μπαίνεις πχ στα έξτρα της VW που δεν την λες και budget και τα έξτρα είναι 20 επιλογές και μπαίνεις στη Mercedes και είναι καμιά 60αριά. Ποιος θα δώσει βέβαια 60+ χιλιάδες για A Class δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάποιος.
chriskourou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Burgos είπε Ακόμα πιο παλιά βέβαια ήταν βασιλιάδες αν ένας από τους 10 στην παρέα είχε αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε εποχές γιατί ο κόσμος εξελίσσεται. Τώρα στα premium γερμανικά ένας λόγος ξεφεύγει η τιμή τόσο πολύ αν το φορτώσεις έξτρα σε σχέση με μια πιο budget μάρκα είναι γιατί σου προσφέρουν και επιλογές που μια budget μάρκα δεν στις δίνει. Πχ κλιματιζόμενα καθίσματα, nappa δέρματα, περισσότερους αερόσακους, συστήματα ασφαλείας όπως πχ το presafe της Mercedes, HUD, θερμαινόμενα τιμόνια κλπ. Δεν λέω προφανώς ότι είναι όλα αυτά αναγκαία, αλλά είναι ένας λόγος που ανεβαίνει τόσο η τιμή αν τα βάλεις. Μπαίνεις πχ στα έξτρα της VW που δεν την λες και budget και τα έξτρα είναι 20 επιλογές και μπαίνεις στη Mercedes και είναι καμιά 60αριά. Ποιος θα δώσει βέβαια 60+ χιλιάδες για A Class δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάποιος. Σωστά τα λες. Βέβαια 60 για A class δε θα δώσει κανένας -εκτός αν το κάνει για διαφημιστικούς σκοπούς η ίδια η Mercedes- γιατί κανένας δε θα θελήσει να βάλει ΌΛΟ τον έξτρα εξοπλισμό.
ritualistic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, chriskourou είπε Σωστά τα λες. Βέβαια 60 για A class δε θα δώσει κανένας -εκτός αν το κάνει για διαφημιστικούς σκοπούς η ίδια η Mercedes- γιατί κανένας δε θα θελήσει να βάλει ΌΛΟ τον έξτρα εξοπλισμό. Καλα μην παιρνεις ορκο, χτες εβλεπα στο YouTube σε γνωστο ελληνικο καναλι καποιον που πηγε και πηρε το 3008 στην πιο ακριβη εκδοση με ολα τα εξτρα. Κοστος 55000... για peugeuot 3008...
chriskourou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ritualistic είπε Καλα μην παιρνεις ορκο, χτες εβλεπα στο YouTube σε γνωστο ελληνικο καναλι καποιον που πηγε και πηρε το 3008 στην πιο ακριβη εκδοση με ολα τα εξτρα. Κοστος 55000... για peugeuot 3008... Δίκιο έχεις.. Το είδα μόλις. Τα ήθελε όλα ο τύπος.. τρομερός! Λες και πήγε σε ταβέρνα και ζήτησε να του φέρουν "απ' όλα". ΥΓ: Καλά για 55.000 δε συζητάμε, αλλά είναι πολύ ωραίο αμάξι το 3008.
bjj-p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλα μην παιρνεις ορκο, χτες εβλεπα στο YouTube σε γνωστο ελληνικο καναλι καποιον που πηγε και πηρε το 3008 στην πιο ακριβη εκδοση με ολα τα εξτρα. Κοστος 55000... για peugeuot 3008... 8 λεπτά πριν, chriskourou είπε Δίκιο έχεις.. Το είδα μόλις. Τα ήθελε όλα ο τύπος.. τρομερός! Λες και πήγε σε ταβέρνα και ζήτησε να του φέρουν "απ' όλα". ΥΓ: Καλά για 55.000 δε συζητάμε, αλλά είναι πολύ ωραίο αμάξι το 3008. Εγω εμεινα που τσεκαρε ενα-ενα ολα τα εξτρα οσα εχει βαλει στο αμαξι!!! σωστο μεν, απαλευτο δε.
ritualistic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, bjj-p είπε Εγω εμεινα που τσεκαρε ενα-ενα ολα τα εξτρα οσα εχει βαλει στο αμαξι!!! σωστο μεν, απαλευτο δε. Καλα και εγω ολα θα τα τσεκαρα και συμφωνω με @chriskourou ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο και ωραια δουλεια απο την πεζο αλλα μην τρελαθουμε κιολας δεν εδινα 55k για 3008! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις