djpolyvios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά, να κάνω και γω ένα update με την περίπτωση μου. Πήρα άλλη τελική προσφορά στα 15000, για το 208 και είμαι στο τσακ να το κλείσω. Προβληματιζομαι όσον αφορά ηλεκτρονικά συστήματα οθονες κλπ για αξιοπιστία, αλλά φαντάζομαι όλα πλέον έτσι είναι. Για την μηχανή του έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια puretech. Τώρα αξιοπιστία......
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, djpolyvios είπε Καλημέρα παιδιά, να κάνω και γω ένα update με την περίπτωση μου. Πήρα άλλη τελική προσφορά στα 15000, για το 208 και είμαι στο τσακ να το κλείσω. Προβληματιζομαι όσον αφορά ηλεκτρονικά συστήματα οθονες κλπ για αξιοπιστία, αλλά φαντάζομαι όλα πλέον έτσι είναι. Για την μηχανή του έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια puretech. Τώρα αξιοπιστία...... Για την αξιοπιστια μην το σκεφτεσαι γιατι δεν θα βγαλεις ακρη. Ολα τα αυτοκινητα εχουν 200 χιλιαδες παραπανω ηλκ/κα πανω τους και ουσιαστικα επειδη αυτο εχει ξεκινησει λιγα χρονια δεν μπορεις να πεις σιγουρα ποια ειναι τα πιο αξιοπιστα. Αμα το γουσταρεις παρτο και τελος. 4
seloner Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, djpolyvios είπε Καλημέρα παιδιά, να κάνω και γω ένα update με την περίπτωση μου. Πήρα άλλη τελική προσφορά στα 15000, για το 208 και είμαι στο τσακ να το κλείσω. Προβληματιζομαι όσον αφορά ηλεκτρονικά συστήματα οθονες κλπ για αξιοπιστία, αλλά φαντάζομαι όλα πλέον έτσι είναι. Για την μηχανή του έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια puretech. Τώρα αξιοπιστία...... Φιλε μην το σκεφεται για ποια εκδοση ομως λες ;
Noobios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, djpolyvios είπε Καλημέρα παιδιά, να κάνω και γω ένα update με την περίπτωση μου. Πήρα άλλη τελική προσφορά στα 15000, για το 208 και είμαι στο τσακ να το κλείσω. Προβληματιζομαι όσον αφορά ηλεκτρονικά συστήματα οθονες κλπ για αξιοπιστία, αλλά φαντάζομαι όλα πλέον έτσι είναι. Για την μηχανή του έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια puretech. Τώρα αξιοπιστία...... Χτυπα το. Ειναι το πιο ωραιο και φρεσκο μικρο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη. 2
denexo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι κι εγώ από αυτούς που έχω παρακολουθήσει αυτό το έπος από την πρώτη σελίδα και έχω ψωνίσει πολλές φορές με τα μάτια είναι η αλήθεια Η ερώτηση μου είναι η εξής: γιατί προτείνουν ελάχιστοι το Mitsubishi Eclipse Cross Invite Plus 2WD κοντά στα 23.000; (youtube video εδώ και εδώ). Και άλογα έχει και ροπή έχει. Η τιμή καλή σχετικά με άλλα. Η ομορφιά είναι υποκειμενική (του @tsofras πχ δεν του αρέσει) αλλά πραγματικά αν έψαχνα για αυτοκίνητο θα το κοιτούσα έναντι άλλων με 1.0 και 1.2 turbo κινητήρες. Ίσως έχει λίγο χαμηλή βαθμολογία για παιδιά επιβάτες στο euroncap. Αλλά η αντίδραση του αυτοκινήτου στο moose test είναι πολύ καλή. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από denexo
tsofras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, denexo είπε Είμαι κι εγώ από αυτούς που έχω παρακολουθήσει αυτό το έπος από την πρώτη σελίδα και έχω ψωνίσει πολλές φορές με τα μάτια είναι η αλήθεια Η ερώτηση μου είναι η εξής: γιατί προτείνουν ελάχιστοι το Mitsubishi Eclipse Cross Invite Plus 2WD κοντά στα 23.000; (youtube video εδώ και εδώ). Και άλογα έχει και ροπή έχει. Η τιμή καλή σχετικά με άλλα. Η ομορφιά είναι υποκειμενική (του @tsofras πχ δεν του αρέσει) αλλά πραγματικά αν έψαχνα για αυτοκίνητο θα το κοιτούσα έναντι άλλων με 1.0 και 1.2 turbo κινητήρες. Ίσως έχει λίγο χαμηλή βαθμολογία για παιδιά επιβάτες στο euroncap. Αλλά η αντίδραση του αυτοκινήτου στο moose test είναι πολύ καλή. Μέχρι πριν λίγο καιρό θα σου έλεγα απλά για την ομορφιά , τώρα θα σου πώ ότι μετά την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί η Mitsubishi απο την αγορά της Ευρώπης (θα παράγει κανονικά ανταλλακτικά βέβαια) εγώ δεν θα κοίταγα καν την μάρκα. Όπως και με την Volvo μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την ελληνική αντιπροσωπεία 4
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Μέχρι πριν λίγο καιρό θα σου έλεγα απλά για την ομορφιά , τώρα θα σου πώ ότι μετά την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί η Mitsubishi απο την αγορά της Ευρώπης (θα παράγει κανονικά ανταλλακτικά βέβαια) εγώ δεν θα κοίταγα καν την μάρκα. Όπως και με την Volvo μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την ελληνική αντιπροσωπεία 14 λεπτά πριν, denexo είπε Είμαι κι εγώ από αυτούς που έχω παρακολουθήσει αυτό το έπος από την πρώτη σελίδα και έχω ψωνίσει πολλές φορές με τα μάτια είναι η αλήθεια Η ερώτηση μου είναι η εξής: γιατί προτείνουν ελάχιστοι το Mitsubishi Eclipse Cross Invite Plus 2WD κοντά στα 23.000; (youtube video εδώ και εδώ). Και άλογα έχει και ροπή έχει. Η τιμή καλή σχετικά με άλλα. Η ομορφιά είναι υποκειμενική (του @tsofras πχ δεν του αρέσει) αλλά πραγματικά αν έψαχνα για αυτοκίνητο θα το κοιτούσα έναντι άλλων με 1.0 και 1.2 turbo κινητήρες. Ίσως έχει λίγο χαμηλή βαθμολογία για παιδιά επιβάτες στο euroncap. Αλλά η αντίδραση του αυτοκινήτου στο moose test είναι πολύ καλή. Οτι ειπε ο τσο, +ο ελληνας "αντιπρόσωπος"... για εμενα χανει και απο ομορφια/εργονομια Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από paylidis 3
ritualistic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Μέχρι πριν λίγο καιρό θα σου έλεγα απλά για την ομορφιά , τώρα θα σου πώ ότι μετά την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί η Mitsubishi απο την αγορά της Ευρώπης (θα παράγει κανονικά ανταλλακτικά βέβαια) εγώ δεν θα κοίταγα καν την μάρκα. Όπως και με την Volvo μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την ελληνική αντιπροσωπεία θα συμφωνησω με @tsofras 100% το ειχα διαβασει και εγω και δεν θα αγοραζα αυτοκινητο απο εταιρεια που αποσυρεται απο την ευρωπαικη αγορα στα χρηματα που κοιτας θα σου ελεγα να κοιταξεις σε 2008, karoq και αν προλαβεις σε tiguan, πριν ερθει το facelift κανουν καλες προσφορες
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχει κάποιος γνώμη για Fiesta ST2 ή / και ST3 με μπλοκέ (performance pack) ;;; ειμαι αναμεσα σε καινουριο ενα απο τα δυο (μεχρι 28Κ θα βγει στη χειροτερη μεσα απο το ηλεκτρονικο configurator) ή σε μεταχειρισμένο focus rs του 10' που εχω βρει με 35Κ πιπίλα (λιγοτερα απο 15 χιλιαδες χιλιομετρα) τελος, αν σε κάποια αντιπροσωπεια κατεβαινει λιγο η τιμη για κασερι δεκτη η προταση ! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από mclein²
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mclein² είπε έχει κάποιος γνώμη για Fiesta ST2 ή / και ST3 με μπλοκέ (performance pack) ;;; ειμαι αναμεσα σε καινουριο ενα απο τα δυο (μεχρι 28Κ θα βγει στη χειροτερη μεσα απο το ηλεκτρονικο configurator) ή σε μεταχειρισμένο focus rs του 10' που εχω βρει με 35Κ πιπίλα (λιγοτερα απο 15 χιλιαδες χιλιομετρα) τελος, αν σε κάποια αντιπροσωπεια κατεβαινει λιγο η τιμη για κασερι δεκτη η προταση ! Αν βρεις να οδηγήσεις πες μου και μένα. Ούτε για δείγμα. Πάντως οι τιμές είναι ψηλές που αναφέρεις. Έχω προσφορά (Ιούνιος2020) χωρίς το perfomance pack στα 21.000 με μεταλλικό, full LED
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, majnun είπε Αν βρεις να οδηγήσεις πες μου και μένα. Ούτε για δείγμα. Πάντως οι τιμές είναι ψηλές που αναφέρεις. Έχω προσφορά (Ιούνιος2020) χωρίς το perfomance pack στα 21.000 με μεταλλικό, full LED οι τιμες ειναι απο τον καταλογο 03/08/2020 και μονο ηλεκτρονικα δεν εχω μιλησει με καποιον αντιπροσωπο.
Burgos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Πάντως αν ψήνεστε να φτάσουμε 1000 σελίδες, υπάρχει περίπτωση από τον Δεκέμβρη να βγω στην αγορά για 2 αυτοκίνητα αντί για 1 που σκέφτομαι τώρα χωρίς καν να έχω κατασταλάξει σε ποια κατηγορία θα είναι το καθένα 2
tsofras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Burgos είπε Πάντως αν ψήνεστε να φτάσουμε 1000 σελίδες, υπάρχει περίπτωση από τον Δεκέμβρη να βγω στην αγορά για 2 αυτοκίνητα αντί για 1 που σκέφτομαι τώρα χωρίς καν να έχω κατασταλάξει σε ποια κατηγορία θα είναι το καθένα Ψήθηκα Και εγώ κοιτάω μην το ξεχνάμε 1
majnun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Πάντως αν ψήνεστε να φτάσουμε 1000 σελίδες, υπάρχει περίπτωση από τον Δεκέμβρη να βγω στην αγορά για 2 αυτοκίνητα αντί για 1 που σκέφτομαι τώρα χωρίς καν να έχω κατασταλάξει σε ποια κατηγορία θα είναι το καθένα Topic Winner? 3 λεπτά πριν, mclein² είπε οι τιμες ειναι απο τον καταλογο 03/08/2020 και μονο ηλεκτρονικα δεν εχω μιλησει με καποιον αντιπροσωπο. Πάντως στον ηλεκτρονικό configurator δεν εχει ολα τα έξτρα που έχουν στην αντιπροσωπεία να διαλέξεις πχ. Έχω βάλει Driver assistance 3a (δεν υπάρχει), μικρή ρεζέρβα (δεν υπάρχει)
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, majnun είπε Topic Winner? Πάντως στον ηλεκτρονικό configurator δεν εχει ολα τα έξτρα που έχουν στην αντιπροσωπεία να διαλέξεις πχ. Έχω βάλει Driver assistance 3a (δεν υπάρχει), μικρή ρεζέρβα (δεν υπάρχει) υπαρχουν, καποιο λαθος κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις