johny.keha Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Μην εκτιθεσε άλλο. Καλά είναι.Ας σταματήσει εδώ. Δεν γίνετε να εκτεθείς σε έναν άσχετο. Καλή συνέχεια και άσε να πει ο κόσμος Ποιος εκτίθηκε. Όχι κάποιος που δεν ξέρει τα όρια ταχύτητας
mp123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johny.keha είπε Δεν γίνετε να εκτεθείς σε έναν άσχετο. Καλή συνέχεια και άσε να πει ο κόσμος Ποιος εκτίθηκε. Όχι κάποιος που δεν ξέρει τα όρια ταχύτητας Ναι ναι. Ότι πεις αρχηγέ. Με εκθέσες ανεπανόρθωτα . Ειμαι άσχετος. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από mp123
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψιτ φτάνουμε τις 500 σελίδες αγαπημένοι , κανονίστε την πορεία σας Προς @mp123 Εγω δεν σε παρεξηγω μαν γιατι αυτος ειναι ο τρόπος σου αλλα σου εχω ξαναπει οτι αυτα που γραφεις θα μπορούσες να τα γράψεις με άλλο τρόπο ώστε να περάσεις το νόημα που θέλεις χωρίς να προσβάλεις τον άλλο Το παλικάρι δεν είπε ότι δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη, έκανε ένα σχόλιο για την κατανάλωση Αντίστοιχα και εγώ δλδ δεν θα έπρεπε να κλαιγομαι επειδή πήρα ένα χιλιαρη με 16000€ που κρεμάει κάτω από τις 2.000 στροφές? Επισης δεν ειναι και περιουσια τα 25000ε για να μην κοιτας την καταναλωση. Και εγω ειχα παρει το Astra H GTC 24500 ειχα δωσει και αλλα 3000€ και το ειχα παει 240 αλογα. Τουμπανο μεν αλλα 45αρι ντεπόζιτο και εβγαζε μετα βιας 280χλμ, ε κλαιγομουν και εγω τοτε καλως η κακως Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από tsofras 15 2
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Τα όρια ταχύτητας είναι κάπως γελοία. Ιόνια οδός, με ευθείες χιλιομετρων, όριο 100km/h , είναι σοβαροί; Ολυμπία οδος, όριο 120km/h. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Τώρα για την Ιονία όδο , δύο φορές πέρασα , σε πολλά σημεία θέλει να πας με το όριο , σε άλλα όχι , αν πας παντού με το όριο και έχεις πολλά χλμ να καλύψεις πχ Κόρινθο - Θεσσαλονίκη , με μικρό αμάξι κουράζει πολύ
mp123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, tsofras είπε Ψιτ φτάνουμε τις 500 σελίδες αγαπημένοι , κανονίστε την πορεία σας Προς @mp123 Εγω δεν σε παρεξηγω μαν γιατι αυτος ειναι ο τρόπος σου αλλα σου εχω ξαναπει οτι αυτα που γραφεις θα μπορούσες να τα γράψεις με άλλο τρόπο ώστε να περάσεις το νόημα που θέλεις χωρίς να προσβάλεις τον άλλο Το παλικάρι δεν είπε ότι δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη, έκανε ένα σχόλιο για την κατανάλωση Αντίστοιχα και εγώ δλδ δεν θα έπρεπε να κλαιγομαι επειδή πήρα ένα χιλιαρη με 16000€ που κρεμάει κάτω από τις 2.000 στροφές? Επισης δεν ειναι και περιουσια τα 25000ε για να μην κοιτας την καταναλωση. Και εγω ειχα παρει το Astra H GTC 24500 ειχα δωσει και αλλα 3000€ και το ειχα παει 240 αλογα. Τουμπανο μεν αλλα 45αρι ντεπόζιτο και εβγαζε μετα βιας 280χλμ, ε κλαιγομουν και εγω τοτε καλως η κακως Αποκλείετε να κλαιγόσουν. Ήξερες τι πήρες και δεν σε ένοιαζε. Οπως και Εγω που είχα το rx8 για δυο χρόνια. Εκανα το κέφι μου και τέλος.Δεν με ένοιαζε οπως και εσένα άλλωστε. Τωρα το να έχεις ένα καλό αυτοκίνητο κσι να λες ότι είναι αρνητικό ότι καίει ( τι καίει δλδ Βασικα τίποτα δεν καίει 7 8 λίτρα αν πηγαίνεις με 160 180 ) το θεωρώ ασχετοσυνη. Να μην μπορεις να χαρείς το αυτοκίνητο γιατί θα κάψει 1 η δυο λίτρα παραπάνω στο ταξίδι. Με καταλαβαίνεις Φυσικα τι θέλω να πω γιατί έχεις πληρώσει πολλά σε βενζίνες οπως Εγω. 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SchinasN είπε Τώρα για την Ιονία όδο , δύο φορές πέρασα , σε πολλά σημεία θέλει να πας με το όριο , σε άλλα όχι , αν πας παντού με το όριο και έχεις πολλά χλμ να καλύψεις πχ Κόρινθο - Θεσσαλονίκη , με μικρό αμάξι κουράζει πολύ Ποια είναι τα πολλά σημεία που πρέπει να πας με 100 χλμ.;
majnun Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Έχει κάτι ευθείες μετά το Αγρίνιο όντως με 100χλμ όριο. Τραγικό. 2
KoreanW Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Στην Ιόνια τα όρια είναι κυρίως 90-100 km/h και φτάνουν μέχρι και 80 (!) km/h. Όριο πχ 120-130 km/h όπως είναι στην Ολυμπία στο μεγαλύτερο κομμάτι της, δε θυμάμαι να υπάρχουν στην Ιόνια. 1
Peugeot208 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, totalius είπε Προσωπικά έχοντας συνηθίσει το απλό ραντάρ κ παλιότερα το τιποτα η κάμερα μου φαινεται άχρηστη υπερβολή . Μετα τη camera θα ζητάμε να πατάμε ένα κουμπί κ να κανει μονο του τις μανούβρες μετα θα βγαίνουμε έξω κ θα παρκάρει μονο του μετα δε θα χρειάζεται να οδηγαμε καθόλου κ μετα αντίο οδηγική Ποια οδηγική απόλαυση; Στην όπισθεν;;;; Έλα Χριστέ και Παναγία....
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Ποια οδηγική απόλαυση; Στην όπισθεν;;;; Έλα Χριστέ και Παναγία.... Όχι ρε μαν στο ότι θα οδηγάει μόνο του πήγαινε το σχόλιο για την οδηγική απόλαυση 1
Peugeot208 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι ρε μαν στο ότι θα οδηγάει μόνο του πήγαινε το σχόλιο για την οδηγική απόλαυση Το κατάλαβα. Είναι απαντηση δια της υπερβολής, γιατι συγκρίνουμε ανόμοια πραγματα. Άλλο οι περιορισμοί στο fun to drive και άλλο κάποια μπιχλιμπιδια που κάνουν εύκολη την καθημερινότητα μας.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Τα όρια ταχύτητας είναι κάπως γελοία. Ιόνια οδός, με ευθείες χιλιομετρων, όριο 100km/h , είναι σοβαροί; Ολυμπία οδος, όριο 120km/h. Τα όρια στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους, με εξαίρεση ορισμένα σημεία, εξυπηρετούν μόνο την είσπραξη προστίμων. Στην Ελλάδα στα φανάρια περνάνε τόσοι με κόκκινο όσοι και με πράσινο και οι μπάτσοι σφυρίζουν αδιάφορα. Αλλά στήνουν κάμερες σε ευθείες τύπου Νεβάδα μέσα στο Θεσσαλικό κάμπο μη τυχόν και πας 150 αντί για 130... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από ProponitisTouKanape 8 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα όρια στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους, με εξαίρεση ορισμένα σημεία, εξυπηρετούν μόνο την είσπραξη προστίμων. Στην Ελλάδα στα φανάρια περνάνε τόσοι με κόκκινο όσοι και με πράσινο και οι μπάτσοι σφυρίζουν αδιάφορα. Αλλά στήνουν κάμερες σε ευθείες τύπου Νεβάδα μη τυχόν και πας 150 αντί για 130... Αυτό ακριβώς. Επειδή την Ιονία οδό την έχω φάει με το κουτάλι, την θεωρώ τον καλύτερο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας, με την καλύτερη άσφαλτο και την λιγότερη κίνηση. Ιδίως Κυριακές που ανεβοκατεβαινω, είμαι μόνος μου.
FrankyGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Εγώ τελικά κατέληξα στο Kamiq (style) 1.5 αυτόματο στα 23000€. Δευτέρα πάω για προκαταβολές 😛😛😛 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις