Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, johny.keha είπε

Εγώ παιδιά έχω εδώ και 15 μέρες περίπου ένα Mini Cooper f56 2020 βενζίνη 136 άλογα αυτόματο το οποίο πήρα καινούργιο στα 25.500. 

Το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι η κατανάλωση που πρέπει να πηγαίνεις πολύ συντηρητικά για να μην δεις πάνω από 7. Εγώ στο Θεσσαλονίκη Καβάλα πήγαινα με 110-120 για να δω 6.2!

Η κατάσταση μαζί σας είναι απελπιστική.Εκτίθεστε με αυτά που λέτε. 25500 αυτοκίνητο πριμιουμ και κλαίγεστε για την κατανάλωση. Αλλά βλέπεις είναι πρεμιουμ . Τζάμπα πολυ μούρ Φιλε. Μην τα λες αυτά παραέξω σε γνωστούς σε συζητήσεις θα γελάνε μαζί σου.  Εδώ πεστα δεν υπάρχει θέμα . Όλοι ανώνυμοι είμαστε.

Υ.γ τι συντηρητικά πας ρε ανθρωπε μην κάψεις. Εγω με τέτοιο αυτοκίνητο εθνική σταθερά πάνω από 160 θα πήγαινα.Τι το πήρες τότε ;

Επεξ/σία από mp123
  • Like 4
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Η κατάσταση μαζί σας είναι απελπιστική.Εκτίθεστε με αυτά που λέτε. 25500 αυτοκίνητο πριμιουμ και κλαίγεστε για την κατανάλωση. Αλλά βλέπεις είναι πρεμιουμ . Τζάμπα πολυ μούρ Φιλε. Μην τα λες αυτά παραέξω σε γνωστούς σε συζητήσεις θα γελάνε μαζί  Εδώ πεστα δεν υπάρχει θέμα . Όλοι ανώνυμοι είμαστε.

Υ.γ τι συντηρητικά πας ρε ανθρωπε μην κάψεις. Εγω με τέτοιο αυτοκίνητο εθνική σταθερά πάνω από 160 θα πήγαινα.Τι το πήρες τότε ;

Απο ποτε το Mini Cooper ειναι Premium ? Και απο την αλλη επειδη ειναι premium θα πρεπει να εχει 11 ΛΤ καταναλωση ?

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Shyn είπε

Απο ποτε το Mini Cooper ειναι Premium ?

Σύγκρινε τιμή  με άλλα αυτοκίνητα ίδιων διαστάσεων και βγάλε συμπέρασμα. Σε κάθε περίπτωση "ξεχνάμε" τα κυβικά του κινητήρα και βασιζόμενοι στους ίππους και στο βάρος του οχήματος υπολογίζουμε καταναλώσεις ανεξαρτήτως κατασκευαστή.  Μην θέλουμε 130/150 ίππους και 1300κιλά αυτοκίνητο (λόγω εξοπλισμού) και να γκρινιάζουμε γιατί δεν καίει σαν 1000ρακι του '90 που ήταν 900 κιλά και 60 άλογα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Η κατάσταση μαζί σας είναι απελπιστική.Εκτίθεστε με αυτά που λέτε. 25500 αυτοκίνητο πριμιουμ και κλαίγεστε για την κατανάλωση. Αλλά βλέπεις είναι πρεμιουμ . Τζάμπα πολυ μούρ Φιλε. Μην τα λες αυτά παραέξω σε γνωστούς σε συζητήσεις θα γελάνε μαζί σου.  Εδώ πεστα δεν υπάρχει θέμα . Όλοι ανώνυμοι είμαστε.

Το πιο άκυρο σχόλιο που έχω διαβάσει όσα χρόνια είμαι μέλος στο ινσομνια. Είπα κάποια θετικά και αρνητικά που έχω δει στο αυτοκίνητο μου. Τι σχέση έχει η κατανάλωση με ένα premium αυτοκίνητο; Ότι να ναι πραγματικά. Υπάρχουν πολλά premium αυτοκίνητα που έχουν καλή κατανάλωση, δεν πήρα κανένα amg η m με 4.000 κυβικά, ώστε να ξέρω εξ αρχής ότι θα έχει μια μεγάλη κατανάλωση. Εσένα θα κοροϊδεύουν αν πεις τέτοια πράγματα παραέξω. Πιος σου είπε ότι αν έχεις χρήματα θέλεις να τα ξοδεύεις σε βενζίνη αλόγιστα; Το πιο πιθανόν είναι να είσαι εσυ ένας κομπλεξικός που θέλει να δείχνετε με ενα

καλό αμάξι που δεν έχει! 

Τέλος, καλό θα ήταν να μάθεις τα όρια ταχύτητας στους ελληνικούς δρόμους και μετά να έχεις άποψη.

Επεξ/σία από johny.keha
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Σύγκρινε τιμή  με άλλα αυτοκίνητα ίδιων διαστάσεων και βγάλε συμπέρασμα.

Θεωρω πως εχει "παρεξηγηθει" ο ορος premium. Ισως σαν brand η Mini θεωρειται Premium. Απο την αλλη ουτε Aclass θεωρω premium ουτε 116i... Απο την στιγμη που τα παραπανω αυτοκινητα εγιναν "βατα" για την μεσαια ταξη θεωρω χανουν καπως το νοημα του 'premium'.

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ρε εσυ αρχηγε γιατι τοσο κομπλεξ ; Οπως θελει θα το πηγαινει και για την καταναλωση απο που προκυπτει οτι πιο πολλα λεφτα σημαινει περισσοτερο καταναλωση ;

• Thanks 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Shyn είπε

Απο ποτε το Mini Cooper ειναι Premium ?

Από τότε που είναι bmw. Πήγαινε μπες μέσα σε ένα και θα σου φύγει η απορία. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Και εγώ που έμαθα να οδηγώ σε LADA του '80 όταν οδήγησα υδραυλικό τιμόνι μου κακοφάνηκε γιατί αναρωτήθηκα πως θα κάνω τσάμπα μπράτσα χωρίς να πληρώνω γυμναστήριο?

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το θέμα είναι τι ευκολίες ζητάει η πλειοψηφία και γιατί σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές αναγκάζονται και τα βάζουν στον βασικό εξοπλισμό.

Πωπω, εκείνα τα λάντα ήταν το πάρεργο των εργοστασίων παραγωγής σοβιετικών τανκ.
Βέβαια η μόνη ενεργητική ασφάλεια ήταν οι ελιγμοί που έκαναν οι άλλοι να αποφύγουν σύγκρουση με τέτοιο αμάξι.😄  

11 λεπτά πριν, totalius είπε

Προσωπικά έχοντας συνηθίσει το απλό ραντάρ κ παλιότερα το τιποτα η κάμερα μου φαινεται άχρηστη υπερβολή . 
Μετα τη camera θα ζητάμε να πατάμε ένα κουμπί κ να κανει μονο του τις μανούβρες μετα θα βγαίνουμε έξω κ θα παρκάρει μονο του μετα  δε θα χρειάζεται  να οδηγαμε καθόλου κ μετα αντίο οδηγική απόλαυση .

Ήδη πες αντίο 

Δημοσ.

To cooper με Μ.Ο.Τ πάνω απο 160 σε εθνική; 

Εκτός ότι είναι παράνομο, απέχει παρασάγγας από το χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johny.keha είπε

Από τότε που είναι bmw. Πήγαινε μπες μέσα σε ένα και θα σου φύγει η απορία. 

Δες το δευτερο μου ποστ! Εξηγω το σκεπτικο μου! 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, johny.keha είπε

Το πιο άκυρο σχόλιο που έχω διαβάσει όσα χρόνια είμαι μέλος στο ινσομνια. Είπα κάποια θετικά και αρνητικά που έχω δει στο αυτοκίνητο μου. Τι σχέση έχει η κατανάλωση με ένα premium αυτοκίνητο; Ότι να ναι πραγματικά. Υπάρχουν πολλά premium αυτοκίνητα που έχουν καλή κατανάλωση, δεν πήρα κανένα amg η m με 4.000 κυβικά, ώστε να ξέρω εξ αρχής ότι θα έχει μια μεγάλη κατανάλωση. Εσένα θα κοροϊδεύουν αν πεις τέτοια πράγματα παραέξω. Πιος σου είπε ότι αν έχεις χρήματα θέλεις να τα ξοδεύεις σε βενζίνη; Το πιο πιθανόν είναι να είσαι εσυ ένας κομπλεξικός που θέλει να δείχνετε με ενα

καλό αμάξι που δεν έχει! 

Τέλος, καλό θα ήταν να μάθεις τα όρια ταχύτητας στους ελληνικούς δρόμους καΙ μετά να έχεις άποψη.

Κατ αρχή μην κλαίγεστε με την κατανάλωση.Όταν αγοράζεις αυτοκίνητο δεν κλαίγεστε με το τι καίει.

Δευτερον κομπλεξικός δεν νομίζω πως είμαι. Αν ηθελα θα είχα καλό αυτοκίνητο αλλά δεν θέλω.  Suzuki swift 2019 Ιούνιος  , bmw c400x 2019 οκτωβριος , Honda cb500f 2020 δυο μέρες μόνο .. 14850, 8000, 6500. Ολα μαζί κάπου στα 30κ μετρητα για αυτο μου κάνανε καλύτερες τιμές.Πιο πολλά δίνω για ασφάλειες , τελη ,συντηρήσεις βενζίνες για να κάνω την τρελλα μου από πολλούς. Αλλά δεν κλαίγομε.

11 λεπτά πριν, seloner είπε

Ρε εσυ αρχηγε γιατι τοσο κομπλεξ ; Οπως θελει θα το πηγαινει και για την καταναλωση απο που προκυπτει οτι πιο πολλα λεφτα σημαινει περισσοτερο καταναλωση ;

Όχι Φιλε μου . Η κλάψα και η κακομοιριά είναι. Πήρες το αμάξι τέλος. Όσο καιει καίει.δεν κλαίγεσε και λες ότι είναι αρνητικό στο αυτοκίνητο. 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κατ αρχή μην κλαίγεστε με την κατανάλωση.Όταν αγοράζεις αυτοκίνητο δεν κλαίγεστε με το τι καίει.

Δευτερον κομπλεξικός δεν νομίζω πως είμαι. Αν ηθελα θα είχα καλό αυτοκίνητο αλλά δεν θέλω.  Suzuki swift 2019 Ιούνιος  , bmw c400x 2019 οκτωβριος , Honda cb500f 2020 δυο μέρες μόνο .. 14850, 8000, 6500. Ολα μαζί κάπου στα 30κ μετρητα για αυτο μου κάνανε καλύτερες τιμές.Πιο πολλά δίνω για ασφάλειες , τελη ,συντηρήσεις βενζίνες για να κάνω την τρελλα μου από πολλούς. Αλλά δεν κλαίγομε.

Όχι Φιλε μου . Η κλάψα και η κακομοιριά είναι. Πήρες το αμάξι τέλος. Όσο καιει καίει.δεν κλαίγεσε και λες ότι είναι αρνητικό στο αυτοκίνητο. 

Έμαθες ποσό είναι τελικά τα όρια ταχύτητας ;

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LongTom είπε

Ήδη πες αντίο 

Αυτο τωρα σου αρέσει δλδ; Να πηγαίνει το αμάξι μονο του αντι να το οδηγάς εσυ; Άσε που ειναι τέρμα επικίνδυνο .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johny.keha είπε

Έμαθες ποσό είναι τελικά τα όρια ταχύτητας ;

Μην εκτιθεσε άλλο. Καλά είναι.Ας σταματήσει εδώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, totalius είπε

Αυτο τωρα σου αρέσει δλδ; Να πηγαίνει το αμάξι μονο του αντι να το οδηγάς εσυ; Άσε που ειναι τέρμα επικίνδυνο .

Οταν είναι έτοιμη η βιομηχανία (σε 5-10 χρόνια που θα είναι ώριμη η τεχνολογία) θα τα προωθήσει.

Τώρα πας στοίχημα ότι αν βγάλουν μοντέλο (έχουν βγει) που παρκάρει μόνο του πολλοί θα το προτιμήσουν? Προσωπικά έχω "βαρύ" πόδι και μου αρέσουν τα fun to drive αυτοκίνητα. Αλλά δεν νομίζω να στεναχωριόμουν αν με ένα κουμπάκι έκανε το παρκάρισμα μόνο του , αν και δύσκολα θα βρεθεί μοντέλο να παρκάρει μόνο του στην πολύ δύσκολη γειτονιά που μένω.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...