Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sacredcrow είπε

Λέει με ζάντες.

Αυτή περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ζάντες 16″, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC), πακέτο αποθηκευτικών χώρων και cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος.

Στα 22-23Κ βγαίνει και η πρώτη έκδοση Mercedes Α160...  πόλεμος τιμών

Aυτα βλεπω και μετα λεω θα δωσω 23500 για Ford? 🤣 μετα σκεφτομαι και τη συντηρηση αλλα και οτι προσφερει σε επιδοσεις και οδηγηση και λεω αστο εκει που καθεται δεν ειναι για σενα. Απο την αλλη για μτχ Giullietta ξεκινησα και το ανεβασα 10 χιλιαρικα το μπατζετ με τα πολλα..

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sacredcrow είπε

Θεωρητικά θα έχει καλύτερο εξοπλισμό το Ford.

Πάντως αυτή η BMW φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία.

Eχει σιγουρα, καμια σχεση με οτι διαβασα για τον ασο. Επισης αλλο 109 αλλο 155 αλογα. Αλλα αλλο και μπου μου βου και αλλο φορντ :P 

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αυτή περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ζάντες 16″, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC), πακέτο αποθηκευτικών χώρων και cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος.

Επιπλέον στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει: Δυναμικό Έλεγχο Ευστάθειας, Προειδοποίηση πρόσκρουσης, Προειδοποίηση εγκατάλειψης λωρίδας, Σύστημα ελέγχου κόπωσης οδηγού, Performance control, Εκκίνηση χωρίς χρήση κλειδιού, Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, Πίνακας οργάνων black panel με έγχρωμη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5,1’’, Υπολογιστής ταξιδίου, Έγχρωμη κεντρική οθόνη 8,8’’ με λειτουργία αφής / BMW Live Cockpit, Σύστημα Multimedia iDrive (ID6), 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα αφής, άμεσης πρόσβασης λειτουργιών & πολύ-χειριστήριο iDrive, Ηχοσύστημα με 6 ηχεία, Σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth & θύρα USB, Κλήση έκτακτης ανάγκης / Teleservices , Remote / Concierge Services, Υπηρεσίες ConnectedDrive (Καιρός/Ειδήσεις/Apps), Ηλεκτρικό χειρόφρενο, Αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, Αισθητήρας βροχής και φώτων, Φώτα ημέρας LED, Προγράμματα οδήγησης (Comfort / ECO Pro / Sport), Ένδειξη πίεσης ελαστικών, Κιτ επισκευής ελαστικών, Επένδυση καθισμάτων με ύφασμα, Αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα (60:40), Ρυθμιζόμενα πίσω προσκέφαλα, Υποβραχιόνιο εμπρός και βελούδινα ταπέτα.

1500αρης και 4.9% επιτόκιο

Και όπως βλέπω τον εξοπλισμό μία χαρά είναι

Τεμπέλης , κλίμα , cruise control , 8.8 οθόνη  ,αισθητήρες βροχής φωτών , αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρος -πίσω

Δεν νομίζω ότι λείπει κάτι για εμένα τούμπανο έκδοση , τιμή , επιτόκιο (αν ισχύει και δεν είναι φάση 80% προκαταβολή σε 5 μήνες :D ) και 1500 κυβικά

Τα χτυπάει άνετα όλα σε αυτή την τιμή

3 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Eχει σιγουρα, καμια σχεση με οτι διαβασα για τον ασο. Επισης αλλο 109 αλλο 155 αλογα. Αλλα αλλο και μπου μου βου και αλλο φορντ :P 

Και μην ξεχνάς για τους ανήσυχους με ένα πρόγραμμα δεν θα έχει επαφή ο 1.5 με τον 1.0

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

επιτόκιο (αν ισχύει και δεν είναι φάση 80% προκαταβολή σε 5 μήνες :D ) και 1500 κυβικά

Τα χτυπάει άνετα όλα σε αυτή την τιμή

Και μην ξεχνάς για τους ανήσυχους με ένα πρόγραμμα δεν θα έχει επαφή ο 1.5 με τον 1.0

To επιτοκιο και η δοση προμοταρισματος θα ειναι σιγουρα με balloon που σημαινει ανατοκισμο σιγουρα. Τωρα BMW και βελτιωση απο οτι μου εχει μαθει η εμπειρια απο ολο το σοι που ειχε λοξα ειναι εγγυημενα ραντεβου με συνεργειο καθε τρεις και λιγο δεν εχω εμπιστοσυνη. Ειναι σιγουρα ελκυστικο αλλα δε ξερω αν ειναι τοοοσο ελκυστικο συν τα αλλης κλασης εξοδα συντηρησης κλπ.

image.png.54edd0209b21d0e7323284700b708ed5.png

Επεξ/σία από cloud13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Noobios είπε

Πολυ καλα τα φωτα οντως. Το cruise control δεν μειωνει καταναλωση. Την αυξανει. Δεν εκμεταλλευεται κατηφορες και την ορμη του αυτοκινητου με αποτελεσμα να χρησιμοποιει πολυ περισσοτερο το γκαζι απο οτι εσυ. Οποτε μια χαρα εισαι.

Μα άμα π.χ. κρατάει σταθερά 120, στη κατηφόρα γιατι να εχει καταναλωση;

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον μπορει να ενδιαφερεται υπαρχει ενα VW Tiguan MY19 1.5 TSI 150 αλογα εκδοση Advance χρωμα Atlantic Blue ετοιμοπαραδοτο στην αντιπροσωπεια της Καλαματας στα 24900. Ισως να πεφτει κ αλλο αν ειστε καλοι στα παζαρια.

Εγω δεν προχωρησα στην αγορα για προσωπικους λογους, αλλα ειναι ενα καλο αμαξι και σε θεωρητικα καλη τιμη πριν κυκλοφορησει το facelift, το οποιο το ξαναλεω ελαχιστες αλλαγες θα εχει εσωτερικα και εξωτερικα. Οποτε αν καποιον δεν τον ενδιαφερουν led φωτα και active info display που θα εχει το νεο μοντελο, ας το τσεκαρει.

@tsofras σε ανεφερε σε ενα αρθρο στο auto-triti σαν βασικο λογο ανοδου πωλησεων των αυτοκινητων στο δευτερο εξαμηνο του 2020... απο που κ ως που😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cloud13 είπε

To επιτοκιο και η δοση προμοταρισματος θα ειναι σιγουρα με balloon που σημαινει ανατοκισμο σιγουρα. Τωρα BMW και βελτιωση απο οτι μου εχει μαθει η εμπειρια απο ολο το σοι που ειχε λοξα ειναι εγγυημενα ραντεβου με συνεργειο καθε τρεις και λιγο δεν εχω εμπιστοσυνη. Ειναι σιγουρα ελκυστικο αλλα δε ξερω αν ειναι τοοοσο ελκυστικο συν τα αλλης κλασης εξοδα συντηρησης κλπ.

image.png.54edd0209b21d0e7323284700b708ed5.png

Ωραιο πρόγραμμα αυτο πληρωνεις τοκους σε 4 χρονια 2852 ευρω τοκους με αρχικο κεφαλαιο δανειου 15710 ευρω και ειναι πονηροι γιατι αφηνουνε την εξοφληση 9922 ευρω στο τελος ετσι ωστε να βαρανε οι τοκοι στο αρχικο κεφαλαιο. Εγω στη ford με δανειο 10400 στους 44 μηνες 830 ευρω τοκους και αντε γεια bmw με τις ζημιες που βγαζει συνεχεια σε γνωστο μου η 116 του 2008

Επεξ/σία από fragsp
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, majnun είπε

Η έκδοση αυτή είναι με τάσια;

https://www.autoblog.gr/2020/10/16/apo-22250-euro-h-bmw-116i-advantage/

Ή χτυπάει KIA, Ford σε τιμή;

Edit: Φαίνεται too good to be true, κάπως θα φουσκώσουν την τιμή πάνω από 25. Και 110 αλογα. :(

Χτυπάει την Α class στα ίσα και επιδεικτικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, paylidis είπε

Χτυπάει την Α class στα ίσα και επιδεικτικα

Το πρόβλημα στα γερμανικά είναι ο εξοπλισμός , έχουμε 2020 και αν ζητήσεις nowdays εξοπλισμό τρως κατακέφαλα μερικά έξτρα χιλιάρικα να τους θυμάσαι.

Βέβαια πολλοί αρκούνται σε δεκαετίας εξοπλισμό και τους αρκεί να κάνει μπιπ-μπιπ όταν παρκάρεις και να έχεις υπολογιστή ταξιδιου.

Εμένα δεν μου αρκεί γιατί τα έχω στο παλιό 116 του 2008 που πλέον σκέφτομαι να αλλάξω.

H ΒΜW το δείχνει φτωχότερο σε σχέση με το δημοσίευμα

https://www.bmw.gr/el/all-models/1-series/5-door/2019/bmw-1-series-inform.bmw-118i.html

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Να βάλω και κάτι που διάβασα μόλις... (Ονόματα δε βάζω, υπολήψεις δεν θίγουμε)...

https://www.drive.gr/news/nea-montela/seat-leon-e-hybrid-me-64-km-ilektrikis-aytonomias-video

Στα σοβαρά τώρα, αν μπορούσα να πάρω νέο αμάξι τώρα, θα προτιμούσα μια τέτοια λύση μιας και καθημερινά κάνω 30 χλμ πήγαινε έλα στη δουλειά συν μέσα στην πόλη για τα παιδιά-υποχρεώσεις. Συν ότι βολεύει να το φορτίζω στη δουλειά κάθε δύο μέρες, οπότε τζάμπα μου βγαίνει.

(Πείτε με μαζόχα, αλλά αν τα είχα, θα έπαιρνα το passat gte variant)...

6 ώρες για 64χλμ πλάκα μας κάνουν?

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tsofras είπε

6 ώρες για 64χλμ πλάκα μας κάνουν?

Βασικά το βράδυ το βάζεις να φορτίζει. Εμένα προσωπικά 64 χλμ μου φτάνουν για δύο μέρες στην πόλη για δουλειά και βόλτες μικρών, οπότε...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, takis_mp είπε

Για το i20 2020 ποια άποψη έχετε ?

Πολύ όμορφο μέσα-εξω, αρκετό πλαστικό, κατασκευή Τουρκία. Το τελευταίο το αναφέρω σε σχέση με την ποιότητα και μόνο. 

Το είδα στην έκθεση πρόσφατα όταν πήγα για το νέο i30. Δεν μπήκα μέσα. 

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Βασικά το βράδυ το βάζεις να φορτίζει. Εμένα προσωπικά 64 χλμ μου φτάνουν για δύο μέρες στην πόλη για δουλειά και βόλτες μικρών, οπότε...

Μωρέ εγώ παίζει να βγάζω και 2 εβδομάδες αλλά το θεωρώ πολύ λίγο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...