Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Εγώ λέω ότι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Αλλά και πάλι θα κοιτούσα το opel astra bitoutbo diesel 1600 cc 160 ps σ αυτά τα λεφτά. 

I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:

Opel Astra Ultimate 1.6CDTI Matrix-LED Navi Leder OPC
First Registration: 09/2017 Mileage: 59.850 km Fuel: Diesel Power: 118 kW (160 Hp) 
Price: €14,490

https://link.mobile.de?link=https%3A%2F%2Fsuchen.mobile.de%2Ffahrzeuge%2Fdetails.html%3Fid%3D309525810%26utm_source%3DsharedAd%26utm_medium%3Dandroid%26utm_campaign%3DDynamicLinkApp&apn=de.mobile.android.app&amv=690&st=Opel Astra Ultimate 1.6CDTI Matrix-LED Navi Leder OPC&sd=First Registration%3A 09%2F2017 Mileage%3A 59.850 km Fuel%3A Diesel Power%3A 118 kW (160 Hp) &si=https%3A%2F%2Fi.ebayimg.com%2F00%2Fs%2FNDgwWDY0MA%3D%3D%2Fz%2FlFQAAOSw1P1ffrAx%2F%24_20.JPG&utm_campaign=DynamicLinkApp&utm_medium=android&utm_source=sharedAd

Και θα βολεψει πολύ πιο άνετα μια οικογενεια

Και θα βολεψει πολύ πιο άνετα μια οικογενεια

Πέρα ότι φοβάμαι να πάρω αμάξι απο Γερμανία , ψάχνω κάτι ποιο σπορ καθως είμαι 26 και οι οικογένεια μετά απο 5 χρόνια σίγουρα :P

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, seloner είπε

Πέρα ότι φοβάμαι να πάρω αμάξι απο Γερμανία , ψάχνω κάτι ποιο σπορ καθως είμαι 26 και οι οικογένεια μετά απο 5 χρόνια σίγουρα :P

Αφού δε σε χαλάει το μεταχειρισμένο fiesta st (προηγούμενο) σε αυτά τα λεφτά.

Και μια καλή μεικτή (αν μπαίνει) και βουρ. Εναλλακτικά 208 GTI

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, majnun είπε

Αφού δε σε χαλάει το μεταχειρισμένο fiesta st (προηγούμενο) σε αυτά τα λεφτά.

Και μια καλή μεικτή (αν μπαίνει) και βουρ. Εναλλακτικά 208 GTI

Ναι ημουνα κοντα στο να επαιρνα καινουριο στο fiesta st line .  Ξερω οτι εχει διαφορετικο στησιμο απο το ST . Κοιτάω και για Fiesta αλλά  το mini μου αρέσει πιο πολύ .

Δημοσ.

Έχει πολύ πιο ενδιαφέρον εσωτερικό δε το συζητώ αλλά η αξιοπιστία και τα κόστη συντήρησης είναι το μεγάλο ερωτηματικό για μένα.

Δημοσ.

Δηλαδή το μίνι cooper είναι σπορ!

Έχει λίγο κλασικό στυλ όχι και σπορ. Σπορ είναι αυτά που έχουν γκαζι ή τουλάχιστον κάποια εμφάνιση σπορ για να μπερδεύεται ο άλλος. Σπορ με πάνω από 8 δευτερόλεπτα 0 - 100 δεν υπάρχει. Όχι με 115 άλογα σπορ αυτοκινητο

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johny.keha είπε

Εγώ παιδιά έχω εδώ και 15 μέρες περίπου ένα Mini Cooper f56 2020 βενζίνη 136 άλογα αυτόματο το οποίο πήρα καινούργιο στα 25.500. Μπορώ να πω μια πρώτη άποψη καθώς έχω διανύσει 580 χιλιόμετρα και μέσα στην πόλη αλλά και Θεσσαλονίκη Καβάλα 2 φορές. 
Ποιότητα κατασκευής άριστη! Οι πόρτες και το πορτμπαγκάζ κλείνουν απίστευτα καλά, δεν τρίζει τίποτα και εσωτερικά έχει παντού σχεδόν μαλακα πλαστικά. Δεν υπάρχει κανένας τριγμός πουθενά. Είναι ξεκάθαρα αυτοκίνητο με ποιότητα bmw.
Φωτα έχω πάθει την πλάκα μου κάνουν την νύχτα μέρα και θα παραθέσω και φωτογραφίες. 
ποιότητα κύλισης απίστευτη. Είναι πολύ στιβαρό δεν κοπανάει καθόλου( 16αρες ) και όσο και να πας νιώθεις ότι βιδώνει στην άσφαλτο. Τιμόνι εντελώς ακριβής. Γενικά πρώτη φορά οδηγώ μίνι και όντως υπάρχει μια μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης σαν ένα καρτ.

Το διπλό κιβώτιο steptronic κάνει πολύ γρήγορα τις εναλλαγές και είναι πολύ άμεσο με πολύ καλή Επιτάχυνση. 

Το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι η κατανάλωση που πρέπει να πηγαίνεις πολύ συντηρητικά για να μην δεις πάνω από 7. Εγώ στο Θεσσαλονίκη Καβάλα πήγαινα με 110-120 για να δω 6.2! Επίσης απαράδεκτο να μην έχει cruise control ένα αυτοκίνητο το οποίο αρχική τιμή είχε 28.000€.

C6E60C71-2534-4407-B74D-A288EB4A163A.jpeg

52F5B73B-9EED-44DA-AD61-42F1021786B6.jpeg

5C39BB36-1B4C-4F85-93E0-C338D985DD75.png

Μεγιά και καλορίζικο. 
Αλλά, μετά συγχωρήσεως, αυτός ο προβολέας στην πόρτα με το σήμα, είναι σαν κιτς μπάτμαν.
Πάντα γούστα φυσικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agrimi_pontios είπε

Έχει λίγο κλασικό στυλ όχι και σπορ. Σπορ είναι αυτά που έχουν γκαζι ή τουλάχιστον κάποια εμφάνιση σπορ για να μπερδεύεται ο άλλος. Σπορ με πάνω από 8 δευτερόλεπτα 0 - 100 δεν υπάρχει. Όχι με 115 άλογα σπορ αυτοκινητο

Το Mini Cooper 136 άλογα έχει και κάνει το 0-100 σε 7.8 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

136 είναι τα άλογα . Κοίτα είναι ποιο σπορ συγκριτικά με το opel που πρότεινε ο φίλος . Γύρω στα στα 8 έχει 0-100 πάντως , εγώ δεν θέλω κάτι πιο γρήγορο απο αυτό .

Επεξ/σία από seloner
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LongTom είπε

Μεγιά και καλορίζικο. 
Αλλά, μετά συγχωρήσεως, αυτός ο προβολέας στην πόρτα με το σήμα, είναι σαν κιτς μπάτμαν.
Πάντα γούστα φυσικά.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι στην πόρτα αλλά βγαίνει από τον καθρέφτη του οδηγού. Εγώ το βρήκα πολύ εντυπωσιακό. Οι πόρτες είναι απλά φωτιζόμενες στα χερούλια και του οδηγού και συνοδηγού.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, seloner είπε

Δεν με νοιαζει το αυτοκολλητο απλα εχουν διαφορα και στα αλογα  .

Βγαινει κ στα 136 όπως το Κούπερ. Το ίδιο μοτέρ είναι 

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω σχετικά πρόσφατες προσφορές (προ αλλαγής τελών ταξινόμησης) στα 22.500 για το One με 102ps και 21.000 για το ST για 200ps
2 χρόνια εγγύηση ενάντια σε 8 χρόνια εγγύηση
8.9% επιτόκιο ενάντια σε 3.1% επιτόκιο.

Το μεγαλύτερο  πλην στο ST (εκτός ότι δεν υπάρχει πουθενά για δοκιμή οπότε πρέπει να στηριχθείς στα λόγια τρίτων) είναι το εσωτερικό.
Ακόμα και για ST-line θα ξενέρωνα.
Ειδικά αυτός ο πίνακας οργάνων είναι ότι πιο αδιάφορο έχω δει πέρα από γιαπενέζικα αμάξια κάτω των 15.000ε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johny.keha είπε

Εγώ παιδιά έχω εδώ και 15 μέρες περίπου ένα Mini Cooper f56 2020 βενζίνη 136 άλογα αυτόματο το οποίο πήρα καινούργιο στα 25.500. Μπορώ να πω μια πρώτη άποψη καθώς έχω διανύσει 580 χιλιόμετρα και μέσα στην πόλη αλλά και Θεσσαλονίκη Καβάλα 2 φορές. 
Ποιότητα κατασκευής άριστη! Οι πόρτες και το πορτμπαγκάζ κλείνουν απίστευτα καλά, δεν τρίζει τίποτα και εσωτερικά έχει παντού σχεδόν μαλακα πλαστικά. Δεν υπάρχει κανένας τριγμός πουθενά. Είναι ξεκάθαρα αυτοκίνητο με ποιότητα bmw.
Φωτα έχω πάθει την πλάκα μου κάνουν την νύχτα μέρα και θα παραθέσω και φωτογραφίες. 
ποιότητα κύλισης απίστευτη. Είναι πολύ στιβαρό δεν κοπανάει καθόλου( 16αρες ) και όσο και να πας νιώθεις ότι βιδώνει στην άσφαλτο. Τιμόνι εντελώς ακριβής. Γενικά πρώτη φορά οδηγώ μίνι και όντως υπάρχει μια μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης σαν ένα καρτ.

Το διπλό κιβώτιο steptronic κάνει πολύ γρήγορα τις εναλλαγές και είναι πολύ άμεσο με πολύ καλή Επιτάχυνση. 

Το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι η κατανάλωση που πρέπει να πηγαίνεις πολύ συντηρητικά για να μην δεις πάνω από 7. Εγώ στο Θεσσαλονίκη Καβάλα πήγαινα με 110-120 για να δω 6.2! Επίσης απαράδεκτο να μην έχει cruise control ένα αυτοκίνητο το οποίο αρχική τιμή είχε 28.000€. Άνετο είναι μπροστά αλλά για τους πίσω επιβάτες σίγουρα όχι για μεγάλες αποστάσεις ( το 3d πήρα γιατί το 5d το θεωρώ άσχημο σαν σχήμα). Βέβαια για την ηλικία μου 24, είναι μια χαρά και ο αποθηκευτικός χώρος μου φτάνει.

C6E60C71-2534-4407-B74D-A288EB4A163A.jpeg

52F5B73B-9EED-44DA-AD61-42F1021786B6.jpeg

5C39BB36-1B4C-4F85-93E0-C338D985DD75.png

Πολυ καλα τα φωτα οντως. Το cruise control δεν μειωνει καταναλωση. Την αυξανει. Δεν εκμεταλλευεται κατηφορες και την ορμη του αυτοκινητου με αποτελεσμα να χρησιμοποιει πολυ περισσοτερο το γκαζι απο οτι εσυ. Οποτε μια χαρα εισαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βάλω και κάτι που διάβασα μόλις... (Ονόματα δε βάζω, υπολήψεις δεν θίγουμε)...

https://www.drive.gr/news/nea-montela/seat-leon-e-hybrid-me-64-km-ilektrikis-aytonomias-video

Στα σοβαρά τώρα, αν μπορούσα να πάρω νέο αμάξι τώρα, θα προτιμούσα μια τέτοια λύση μιας και καθημερινά κάνω 30 χλμ πήγαινε έλα στη δουλειά συν μέσα στην πόλη για τα παιδιά-υποχρεώσεις. Συν ότι βολεύει να το φορτίζω στη δουλειά κάθε δύο μέρες, οπότε τζάμπα μου βγαίνει.

(Πείτε με μαζόχα, αλλά αν τα είχα, θα έπαιρνα το passat gte variant)...

Επεξ/σία από oykas2001
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η έκδοση αυτή είναι με τάσια;

https://www.autoblog.gr/2020/10/16/apo-22250-euro-h-bmw-116i-advantage/

Ή χτυπάει KIA, Ford σε τιμή;

Edit: Φαίνεται too good to be true, κάπως θα φουσκώσουν την τιμή πάνω από 25. Και 110 αλογα. :(

Επεξ/σία από majnun
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, majnun είπε

Η έκδοση αυτή είναι με τάσια;

Λέει με ζάντες.

Αυτή περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ζάντες 16″, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC), πακέτο αποθηκευτικών χώρων και cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος.

Στα 22-23Κ βγαίνει και η πρώτη έκδοση Mercedes Α160...  πόλεμος τιμών

Επεξ/σία από sacredcrow
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...