Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

γινεται.... αυτο κανω παντα εγω... τους λες πρωτα θα φερετε το αμαξι να το δω και μετα πληρωνω, λεγεται "παρακαταθηκη"... απλως χανεις μερικές μερες μαξ εβδομαδα στο συνολο της διαδικασίας για να το παραλαβεις

ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poihths είπε

ευχαριστώ πολύ!

Να σημειώσω εδω, ότι στον έλεγχο παίρνω αναλυτικές φωτογραφίες και τον αριθμό πλαισίου πάντοτε. Και φυσικά πάρα πολύ καλό έλεγχο για συναρμογές πλαστικών και μεταλλικών μερών (Δε φαντάζεσαι πως θα χειρίζονται όταν τα ξεφορτώνουν)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

Καλημερα στο team

Ειναι λογικη η καταθεση ολοκληρης της προκαταβολης (μιλαμε για το 45%) 10 μερες πριν την παραλαβη του αυτοκινητου ? 

Όχι ρε παιδιά είναι δυνατόν; Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το αυτοκίνητο που θα έρθει είναι αυτό που συμφωνήσατε κ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην παραγγελία

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, DeStyl είπε

Όχι ρε παιδιά είναι δυνατόν; Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το αυτοκίνητο που θα έρθει είναι αυτό που συμφωνήσατε κ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην παραγγελία

για αυτο υπαρχει η διαδικασία που περιεγραψα πιο πανω... κανενας εμπορος δε προκειται να βγαλει αμαξι στο ονομα σου χωρις να εχει εξοφληθει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κ Πολύ μάλιστα 😅

πηγαινε ρε συ δες για καινούργιο με τόσα λεφτά 

Καινουριο θα βγει πανω απο 25.000  😆

Τι διαφορές έχει καινούριο κιβώτιο; ;

Επεξ/σία από seloner
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή είναι. Σίγουρα πάνω από 25000 θα πάει. Μόνο δέρμα πανόραμα έχουν 2500 ευρώ. Απλά το 2025 θα έχει το πολύ 7000 ευρώ και αν. Φίλος πουλησε mini cooper s 2008 με 100000χλμ 8000 ευρώ. Το είχε παρει κοντά στα 40000 ευρώ. Τον έβγαλε ένα σκασμό προβληματα που άμα δεν πιάναν τα χέρια του θα το είχε πουλήσει προ πολλου. Άσε που ετριζε χειρότερα κι από χιουνται. Και οι σκληρές αναρτήσεις το κάναν μη αναπαυτικό. Απορώ πως το αγορασε. Ούτε τρέχει ούτε χιλιόμετρα σε εθνικές έκανε πολλά. Όλα σχεδόν στην πόλη. Αλλά άμα δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά έτσι ειναι

Δημοσ.

Νομίζω είναι μία σχέση παραπάνω, 7 αντί για 6, και είναι και διπλού συμπλέκτη (πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων).

Προφανώς είναι πιο σβέλτο και ίσως πιο αξιόπιστο.. παίζουν βέβαια και οι οικονομίες κλίμακος (το βάζουν και στις BMW)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Πολύ καλή τιμή είναι. Σίγουρα πάνω από 25000 θα πάει. Μόνο δέρμα πανόραμα έχουν 2500 ευρώ. Απλά το 2025 θα έχει το πολύ 7000 ευρώ και αν. Φίλος πουλησε mini cooper s 2008 με 100000χλμ 8000 ευρώ. Το είχε παρει κοντά στα 40000 ευρώ. Τον έβγαλε ένα σκασμό προβληματα που άμα δεν πιάναν τα χέρια του θα το είχε πουλήσει προ πολλου. Άσε που ετριζε χειρότερα κι από χιουνται. Και οι σκληρές αναρτήσεις το κάναν μη αναπαυτικό. Απορώ πως το αγορασε. Ούτε τρέχει ούτε χιλιόμετρα σε εθνικές έκανε πολλά. Όλα σχεδόν στην πόλη. Αλλά άμα δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά έτσι ειναι

Από ότι έχω διαβάσει τα καινούρια μοντέλα της σειράς f55-56 έχουν λιγότερα θέματα . 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, seloner είπε

Καινουριο θα βγει πανω απο 25.000  😆

Τι διαφορές έχει καινούριο κιβώτιο; ;

Για εμένα χίλιες φορές καλύτερα καινούργιο που το φτιάχνεις όπως θέλεις και ας είναι κ το ΟΝΕ (φθηνοτερη σειρά του Κούπερ, αν βγάλεις το αυτοκόλλητο 98/100 δε θα καταλάβει τη διαφορά)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για εμένα χίλιες φορές καλύτερα καινούργιο που το φτιάχνεις όπως θέλεις και ας είναι κ το ΟΝΕ (φθηνοτερη σειρά του Κούπερ, αν βγάλεις το αυτοκόλλητο 98/100 δε θα καταλάβει τη διαφορά)

Δεν με νοιαζει το αυτοκολλητο απλα εχουν διαφορα και στα αλογα  .

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Αλλά και πάλι θα κοιτούσα το opel astra bitoutbo diesel 1600 cc 160 ps σ αυτά τα λεφτά. 

I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:

Opel Astra Ultimate 1.6CDTI Matrix-LED Navi Leder OPC
First Registration: 09/2017 Mileage: 59.850 km Fuel: Diesel Power: 118 kW (160 Hp) 
Price: €14,490

https://link.mobile.de?link=https%3A%2F%2Fsuchen.mobile.de%2Ffahrzeuge%2Fdetails.html%3Fid%3D309525810%26utm_source%3DsharedAd%26utm_medium%3Dandroid%26utm_campaign%3DDynamicLinkApp&apn=de.mobile.android.app&amv=690&st=Opel Astra Ultimate 1.6CDTI Matrix-LED Navi Leder OPC&sd=First Registration%3A 09%2F2017 Mileage%3A 59.850 km Fuel%3A Diesel Power%3A 118 kW (160 Hp) &si=https%3A%2F%2Fi.ebayimg.com%2F00%2Fs%2FNDgwWDY0MA%3D%3D%2Fz%2FlFQAAOSw1P1ffrAx%2F%24_20.JPG&utm_campaign=DynamicLinkApp&utm_medium=android&utm_source=sharedAd

Και θα βολεψει πολύ πιο άνετα μια οικογενεια

Και θα βολεψει πολύ πιο άνετα μια οικογενεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παιδιά έχω εδώ και 15 μέρες περίπου ένα Mini Cooper f56 2020 βενζίνη 136 άλογα αυτόματο το οποίο πήρα καινούργιο στα 25.500. Μπορώ να πω μια πρώτη άποψη καθώς έχω διανύσει 580 χιλιόμετρα και μέσα στην πόλη αλλά και Θεσσαλονίκη Καβάλα 2 φορές. 
Ποιότητα κατασκευής άριστη! Οι πόρτες και το πορτμπαγκάζ κλείνουν απίστευτα καλά, δεν τρίζει τίποτα και εσωτερικά έχει παντού σχεδόν μαλακα πλαστικά. Δεν υπάρχει κανένας τριγμός πουθενά. Είναι ξεκάθαρα αυτοκίνητο με ποιότητα bmw.
Φωτα έχω πάθει την πλάκα μου κάνουν την νύχτα μέρα και θα παραθέσω και φωτογραφίες. 
ποιότητα κύλισης απίστευτη. Είναι πολύ στιβαρό δεν κοπανάει καθόλου( 16αρες ) και όσο και να πας νιώθεις ότι βιδώνει στην άσφαλτο. Τιμόνι εντελώς ακριβής. Γενικά πρώτη φορά οδηγώ μίνι και όντως υπάρχει μια μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης σαν ένα καρτ.

Το διπλό κιβώτιο steptronic κάνει πολύ γρήγορα τις εναλλαγές και είναι πολύ άμεσο με πολύ καλή Επιτάχυνση. 

Το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι η κατανάλωση που πρέπει να πηγαίνεις πολύ συντηρητικά για να μην δεις πάνω από 7. Εγώ στο Θεσσαλονίκη Καβάλα πήγαινα με 110-120 για να δω 6.2! Επίσης απαράδεκτο να μην έχει cruise control ένα αυτοκίνητο το οποίο αρχική τιμή είχε 28.000€. Άνετο είναι μπροστά αλλά για τους πίσω επιβάτες σίγουρα όχι για μεγάλες αποστάσεις ( το 3d πήρα γιατί το 5d το θεωρώ άσχημο σαν σχήμα). Βέβαια για την ηλικία μου 24, είναι μια χαρά και ο αποθηκευτικός χώρος μου φτάνει.

C6E60C71-2534-4407-B74D-A288EB4A163A.jpeg

52F5B73B-9EED-44DA-AD61-42F1021786B6.jpeg

5C39BB36-1B4C-4F85-93E0-C338D985DD75.png

Επεξ/σία από johny.keha
  • Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...