Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Εντάξει ρε συ τώρα, για τη μούρη λέω όχι για το προφίλ. Και από πίσω μια χαρά είναι. Όπως έχω ξαναγράψει η μούρη του είναι σα να έκανε σεξ το hyundai kona με το fiat panda και το νέο μοντέλο να πήρε τις μούρες και των δυο. Μου έβαλες κι εσύ φωτογραφία φουλ στους φωτισμούς, με τις καλύτερες ζάντες που μπορείς να του βάλεις! 

ΥΓ: Ούτε εγώ βλέπω να τσουλάει πάντως. Δε θυμάμαι να έχω δει κανένα. Ευτυχώς!

Αντε ορίστε.

image.png.34c1ef72df93e7b6882919a6192f9d73.png

Δεν ειναι και τόσο άσχημο όσο το προηγούμενο.  

• Thanks 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμένα δεν με αρέσει το παλιό juke αλλά κάποιοι άλλη το βλέπουν αλλιώς. Δεν μπορεί αλλιώς να έκανε πάνω από 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις. Γενικά η nissan πουλάει δεν είναι Ελλάδα το εξωτερικό. 

Δείτε nissan xtrail από τα πιο καλοπουλημενα παγκόσμιος . Επίσης nissan roque που πουλιέται στην Αμερική αντί του quasqai άλλη λένε αντί του xtrail.

Λέμε π.χ. για την toyota σιγά τη έχει αλλά είναι δεύτερη παγκόσμιος. Άρα για να πουλάει πρωτιές σε χώρες που έχουν την οικονομική ανέσεις σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίληψη. 

Δημοσ.

Nissan Rogue = Xtrail

Nissan Rogue Sport = Quashqai

Γενικά, δεν είναι κακά αυτοκίνητα... για τα αυτόματα κιβώτια κράζουν ότι βγαίνουν προβληματικά, και διάφορα θέματα ποιότητας, πλαστικά, καλώδια κτλ.

Ξάδερφος έχει το παλιό Juke, πετρέλαιο. Πολύ οικονομικό του έχει βγει, αλλά κουδουνίζει σε διάφορα σημεία μέσα σε 5 χρόνια. Ερχόταν από Opel Astra και λέει ότι δεν ξαναπαίρνει Nissan πάντως (ή Ιαπωνικά γενικότερα).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αντε ορίστε.

image.png.34c1ef72df93e7b6882919a6192f9d73.png

Δεν ειναι και τόσο άσχημο όσο το προηγούμενο.  

Δεν είναι ωραίο.Αυτά τα φώτα οπως και στο παλιό μου φέρνουν κάτι σε Κύκλωπα πόλυφημο.

Δημοσ.

Καλημερα στο team

Ειναι λογικη η καταθεση ολοκληρης της προκαταβολης (μιλαμε για το 45%) 10 μερες πριν την παραλαβη του αυτοκινητου ? 

Δημοσ.

πάρε στα κεντρικά και ρώτα εκεί , τώρα με τον κορονοιο ζητάνε ....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καλημερα στο team

Ειναι λογικη η καταθεση ολοκληρης της προκαταβολης (μιλαμε για το 45%) 10 μερες πριν την παραλαβη του αυτοκινητου ? 

Και σε εμενα το ιδιο έκαναν. Ειχα δωσει στην αρχη 2Κ προκαταβολή κ 10 μερες πριν την παραδοση και αφου εγκριθηκε το δανειο εδωσα την υπολοιπη προκαταβολη (περιπου 60%) προκειμενου να ταξινομηθει...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και σε εμενα το ιδιο έκαναν. Ειχα δωσει στην αρχη 2Κ προκαταβολή κ 10 μερες πριν την παραδοση και αφου εγκριθηκε το δανειο εδωσα την υπολοιπη προκαταβολη (περιπου 60%) προκειμενου να ταξινομηθει...

καλημέρα, το ίδιο ισχύει και για cash φαντάζομαι; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poihths είπε

καλημέρα, το ίδιο ισχύει και για cash φαντάζομαι; 

λογικά ναι, πως θα σου ταξινομησουν/καταχωρησουν όχημα που δεν εχει εξοφληθει;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, paylidis είπε

λογικά ναι, πως θα σου ταξινομησουν/καταχωρησουν όχημα που δεν εχει εξοφληθει;

2η ερώτηση άσχετου: μπορείς να πας να το δεις πριν πληρώσεις ; ή δεν γίνεται;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poihths είπε

2η ερώτηση άσχετου: μπορείς να πας να το δεις πριν πληρώσεις ; ή δεν γίνεται;

γινεται.... αυτο κανω παντα εγω... τους λες πρωτα θα φερετε το αμαξι να το δω και μετα πληρωνω, λεγεται "παρακαταθηκη"... απλως χανεις μερικές μερες μαξ εβδομαδα στο συνολο της διαδικασίας για να το παραλαβεις

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...