Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι ότι του χρόνου τελειώνει το δάνειο της ανακαίνισης  και σε 2 χρόνια το αυτοκίνητο της γυναίκας μου.

Παίρνω τώρα το aircross να με καλύψει με τις ανάγκες που έχω, και αν σε 2 χρόνια δενςτο έχω αγαπήσει ή θέλω το Leon που θα έχει βγάλει και τις παιδικές του ασθένειες , πάω με άλλο αέρα και το αγοράζω

Οπότε υπομονή 2 χρόνια και βλέπουμε πως θα πάει.

Μπορεί να μην με καλύψει η φάση SUV μπορεί να μην την αλλάζω με τίποτα

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/5/2020 στις 4:01 ΜΜ, tsofras είπε

Και για να πω την αλήθεια το ξέρω και εγώ ο ίδιος ότι είμαι σαν την μέρα της μαρμότας και συγνώμη αν σας ζαλίζω και ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας.

έχω χάσει και εγώ την μπάλα και δεν ξέρω τι θέλω , ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το ποστ και ξεσπάω.

Είπα όχι SUV θέλω SUV

Είπα όχι ακριβό κοιτάω τελικές τιμές 25-26 χιλιάρικα

Είπα όχι γρήγορα , οκ δεν είχα πάρει χαμπάρι τι παίζει , νόμιζα ότι τα αργά πλέον θα είχαν 130 άλογα σε 1.4 κινητήρες

Έχω αρχίσει να κουράζομαι τόσο που ειλικρινά σκέφτομαι ή να πάρω το C3 με τα 110 άλογα γιατί καβαλάω αυτές τις ημέρες της γυναίκας μου και έχω βολευτει το μέγεθος, αναρτησουλα κομπλέ, πολύ αναπαυτικό κάθισμα, ωραία κλιμάκωσης και αίσθηση λεβιέ με μία μπαγκαζιερα στα 15.000 να τελειώνω

Ή να πάω να οδηγήσω το Ibiza με τον χιλιαρη που τουλάχιστον είναι ελαφρύτερο αμάξι και μπορεί να είναι κομπλέ να το πάρω και αυτό full extra με κάνα 17αρι και να τελειώνω

Αφού το c5 θες 😋 ώπα τώρα είδα ότι έκλεισες. Καλοτάξιδο και αγραντζουνιστο!

Επεξ/σία από Son^Goku
Νέες πληροφορίες
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Son^Goku είπε

Αφού το c5 θες 😋 ώπα τώρα είδα ότι έκλεισες. Καλοτάξιδο και αγραντζουνιστο!

Περίμενε...ποιο έκλεισε?? 😀 Εγώ έχω πάρει ποπ κορν για καμιά διετία!

Δημοσ.

Πάντως σε γερμανικό υπάρχει και η νέα BMW 118i αυτόματη βενζίνη με πολλα έξτρα (και φουλ λεντ) γύρω στις 28000

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xgol είπε

Πολύ κακές επιλογές τα entry level merc, σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Φτωχός εξοπλισμός, μέτριες επιδόσεις, πανάσχημα μέσα-έξω.

Τα ίδια αμάξια με 5-10k πάνω βελτιώνονται πολύ, αν και δε φτάνουν φυσικά τα standards της μάρκας, που νομίζω πως τα γεύονται όσοι οδηγούν απο C-class και πάνω.

Τώρα να βλέπω έξω την A με 15άρες ζάντες, οθόνη κινητού στο ταμπλό και φώτα αλογόνου, πιο πολυ μιζέρια αποπνέει παρά το premium της μάρκας.

Και δε βλέπω και το λόγο να παει καποιος για merc, και όχι για ένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας, που θα είναι full extra και με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις. 

Ή αν τόσο θέλει το αστέρι, 1000 φορές ένα μεταχειρισμένο στο 30άρι.

Για την Α αυτό που περιγράφεις είναι η προηγούμενη έκδοση και όχι αυτή που βγήκε πέρυσι (W177).

Η νέα Α είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη, το εσωτερικό της μάλιστα (ηλεκτρονικά, ταμπλό, φινίρισμα) έρχεται από τους πολύ μεγαλύτερες σειρές, σίγουρα πιο καλό από τη C. Το αν αξίζει κάποιος να την πάρει είναι διαφορετική κουβέντα, αν έχετε ερωτήσεις να απαντήσω, εδώ και κάποιους μήνες έχω την 180d ως ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας.

H GLA είναι τελείως διαφορετικό φρούτο. Ουσιαστικά είναι η προηγούμενη Α με λίγο φουσκωμένη εμφάνιση για να δείχνει small SUV. Μετριο και κακό αυτοκίνητο σχεδόν στα πάντα. Από οδήγηση μέχρι χωρους και πρακτικότητα. Μακριά ειδικά από τη στιγμή που σε λίγο βγαίνει η νέα GLA που θα βασίζεται στην καινούργια Α.

Δημοσ.

Πάντως νομίζω πως ο φίλος όταν μιλάει για τα καλά της μάρκας δεν εννοεί το εσωτερικό αλλά την οδηγική συμπεριφορά, καθώς οι Mercedes απο C και πάνω έχουν πίσω κίνηση...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, tsofras είπε

Βλέπω πάντως τιμή στο νέο Leon FR Γερμανία 32000e , είναι δυνατόν?

Επειδή ενδιαφερόμουν για το leon και το έψαξα, εμείς στην Ελλάδα είχαμε από τις χαμηλότερες -αν όχι τη χαμηλότερη- τιμές στην Ευρώπη.

Η εισαγωγική κάνει πολύ καλή δουλειά. Ειδικά σε σύγκριση με Γερμανία, Αγγλία είμασταν νομίζω (για το fr που κοίταζα) σίγουρα 5.000+ πιο κάτω.

Ένας έξτρα λόγος που το κοίταζα ήταν και αυτός. Ότι θα αποτελούσε "έξυπνη" αγορά για Ελλάδα. Παίρνεις (αποδεδειγμένα) πολύ αμάξι στα λεφτά σου.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, sargus είπε

Επειδή ενδιαφερόμουν για το leon και το έψαξα, εμείς στην Ελλάδα είχαμε από τις χαμηλότερες -αν όχι τη χαμηλότερη- τιμές στην Ευρώπη.

Η εισαγωγική κάνει πολύ καλή δουλειά. Ειδικά σε σύγκριση με Γερμανία, Αγγλία είμασταν νομίζω (για το fr που κοίταζα) σίγουρα 5.000+ πιο κάτω.

Ένας έξτρα λόγος που το κοίταζα ήταν και αυτός. Ότι θα αποτελούσε "έξυπνη" αγορά για Ελλάδα. Παίρνεις (αποδεδειγμένα) πολύ αμάξι στα λεφτά σου.

Για να δούμε όταν έρθει τι τιμή θα έχει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speculoos είπε

Για την Α αυτό που περιγράφεις είναι η προηγούμενη έκδοση και όχι αυτή που βγήκε πέρυσι (W177).

Η νέα Α είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη, το εσωτερικό της μάλιστα (ηλεκτρονικά, ταμπλό, φινίρισμα) έρχεται από τους πολύ μεγαλύτερες σειρές, σίγουρα πιο καλό από τη C. Το αν αξίζει κάποιος να την πάρει είναι διαφορετική κουβέντα, αν έχετε ερωτήσεις να απαντήσω, εδώ και κάποιους μήνες έχω την 180d ως ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας.

H GLA είναι τελείως διαφορετικό φρούτο. Ουσιαστικά είναι η προηγούμενη Α με λίγο φουσκωμένη εμφάνιση για να δείχνει small SUV. Μετριο και κακό αυτοκίνητο σχεδόν στα πάντα. Από οδήγηση μέχρι χωρους και πρακτικότητα. Μακριά ειδικά από τη στιγμή που σε λίγο βγαίνει η νέα GLA που θα βασίζεται στην καινούργια Α.

Δεν έκανα καμία σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Συγκρίνω την W177 full extra ή έστω με φορτωμένη με εξοπλισμό (που ξεπερνά άνετα τις 40.000) με το entry level W177 που καταλήγει να ..δείχνει χειρότερο απο τα golf στο ίδιο price range.

Δυστυχώς, αν κάποιος νομίζει πως με 25.000 αγοράζει εμπειρία-feeling-"αέρα" merc, αυταπατάται.

Για μένα για παράδειγμα, το amg line exterior,  αναβαθμίζει σε τέτοιο βαθμό  οπτικά το αυτοκίνητο που θα το θεωρούσα προαπαιτούμενο ωστε να το αγοράσω.

Δημοσ.

Έμαθα σήμερα αφού έδωσα την προκαταβολή ότι το αμάξι που θα πάρω είναι αυτό που έχει μέσα στην έκθεση και συγκεκριμένα αυτό που είδα και εχθές, θα έπρεπε να το γνωρίζω νωρίτερα ή να με πειράξει?

Ξέρω πολύ καλή τιμή αλλά δεν έγινε ποτέ αναφορά ότι είναι το εκθεσιακό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ξέρω πολύ καλή τιμή αλλά δεν έγινε ποτέ αναφορά ότι είναι το εκθεσιακό

Φουλ αντιδεοντολογικό από μέρους τους.

Καλύτερα βέβαια από το να το έτρωγε ο ήλιος στο Κερατσίνι, αλλά γιατί να έχει μπεί μέσα η σάρα και η μάρα?

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Φουλ αντιδεοντολογικό από μέρους τους.

Καλύτερα βέβαια από το να έτρωγε ο ήλιος στο Κερατσίνι, αλλά γιατί να έχει μπεί μέσα η σάρα και η μάρα?

Αυτό με χάλασε και εμένα και δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο πωλητή , εχθές μου είπε να μπες σαν και αυτό θα είναι

Και σήμερα μου λέει αφού εγκριθεί το δάνειο θα του βάλω κουκούλα να μην μπαίνει κανείς που σημαίνει ακόμη και Δευτέρα μπορεί να μπαίνει κόσμος ουσιαστικά στο αμάξι μου.

Οκ καινούριο έχει 19400 αν βάλεις μεταλλικό και έξοδα πάει περίπου 20100 και το παίρνω 18900 βέβαια έχει και ημερομηνία πρώτης άδειας 11/19

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

βέβαια έχει και ημερομηνία πρώτης άδειας 11/19

Κακό και αυτό σε ενδεχόμενη μεταπώληση.

Πλήρωσε δηλαδή τέλη για το 19?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...