Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Θα παρεις το δικό μου και 45λιτρο βενζίνης 

Εδώ ειμαι 😎

Τι πορτ μπαγκάζ έχει ρε μαν που έχεις και ντεπόζιτο βενζίνης ? Καλή φάση που έχε και τα 2 , όλα τα TGI έτσι είναι ?

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, seloner είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32544923-ford-fiesta

Παιδια για αυτο τι θεωρειτε καλη τιμη ; 

Προσωπικα το θεωρω ακριβό 

2 λεπτά πριν, terry308 είπε

Θα παρεις το δικό μου και 45λιτρο βενζίνης 

Εδώ ειμαι 😎

Μακάρι, θέλει καινούργιο όμως (E του tsofras καινουργια είναι) 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Προσωπικα το θεωρω ακριβό 

Ναι συμφωνώ ,ήθελα να ρωτήσω ποια τιμή θα θεωρούσατε καλή ; Καινούριο βγαίνει γύρω στα 17.500 με παρόμοιο εξοπλισμό .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, seloner είπε

Ναι συμφωνώ ,ήθελα να ρωτήσω ποια τιμή θα θεωρούσατε καλή ; Καινούριο βγαίνει γύρω στα 17.500 με παρόμοιο εξοπλισμό .

Αυτό π.χ. (αν και έχει πρόγραμμα οπότε αν το έχει βάλει απο FORD έχεις και εγγύηση για άλλα 7 χρόνια είναι καλύτερο deal με ίδια χιλιόμετρα με το άλλο)

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31138261-ford-fiesta

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό π.χ. (αν και έχει πρόγραμμα οπότε αν το έχει βάλει απο FORD έχεις και εγγύηση για άλλα 7 χρόνια είναι καλύτερο deal με ίδια χιλιόμετρα με το άλλο)

Ναι το εχω δει αυτο αλλα φοβηθηκα την εγγυηση λογω του προγραμματος . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, seloner είπε

Ναι το εχω δει αυτο αλλα φοβηθηκα την εγγυηση λογω του προγραμματος . 

Ρωτάς που το έκανε (όχι πως καταλαβαίνει και καμία αντιπροσωπεία τίποτα , στην τελική φλασάρεις πάλι το μαμά πάλι ) , συνήθως σε αυτά σκέφτεσαι μήπως έχει σκίσει το αμάξι ο κάτοχος , ειδικά αν βλέπεις ότι πάει για το ST όπως αναφέρει , αλλά σε αυτή την τιμή θεωρώ ότι είναι οκ δλδ 2500ε - 3000ε κάτω απο το καινούριο εφόσον είναι πάνω απο ενός χρόνου

Δημοσ.

Πάντως αυτό για τον κινητήρα δε μου κάνει εντύπωση.

Νομίζω ότι λόγω Euro6 ειδικά σε βενζίνη όλα είναι ΠΟΛΥ πνιγμένα από το εργοστάσιο.

Οδήγησα ένα Euro6 πετρέλαιο ίδιο με το δικό μου Euro5 (Lancia Y) και έπαθα σοκ από τη διαφορά. Και ονομαστικά δεν έχει καμία διαφορά. 95άλογα 20 κιλά ροπή.

Ε ήταν σαν να είχε 60 άλογα.

Τώρα που έχουν και το έξτρα φίλτρο OPF/GPF τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Πρακτικά πλέον αμάξι χωρίς ηλεκτροβοήθεια θα είναι gtpk

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, seloner είπε

Μαξ 14... που και πάλι πολλά είναι όταν με 3 χιλιάρικα παραπάνω (ίσως κ λιγότερο αν πιέσεις ή πέσεις σε καμία προσφορά) το παίρνεις καινούργιο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τι πορτ μπαγκάζ έχει ρε μαν που έχεις και ντεπόζιτο βενζίνης ? Καλή φάση που έχε και τα 2 , όλα τα TGI έτσι είναι ?

Τα 2019 και μετα έχουν 3 δεξαμενές φ. α. (ενώ πριν το 2019 2) και 9λτρ βενζίνης(ενώ πριν το 2019 45 λτρ) 

Πορτ μπαγκαζ 355 λτρ το κανονικό, περίπου 260λτρ τα tgi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το Skoda KAMIQ STYLE 1.5 TSI 150PS DSG στα 23000 Ευρώ.

Οικογένεια με 2 παιδιά. Μένω σε νησί και το θα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά 5-6 μήνες το χειμώνα (λόγω δουλειάς).

Τι λέτε ? Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε 10 εργάσιμες. 

Να περιμένω κανα μήνα μπας και το ρίξουν και άλλο ?   

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από FrankyGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Παιδιά το Skoda KAMIQ STYLE 1.5 TSI 150PS DSG στα 23000 Ευρώ.

Οικογένεια με 2 παιδιά. Μένω σε νησί και το θα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά 5-6 μήνες το χειμώνα (λόγω δουλειάς).

Τι λέτε ? Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε 10 εργάσιμες. 

Να περιμένω κανα μήνα μπας και το ρίξουν και άλλο ?   

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΑΚΡΙΒΟ το βρίσκω... η style δεν είναι η μεσαία έκδοση;

edit η ambition είναι η μεσαία από ότι βλέπω σε κάποιο μέιλ που είχα ανταλλάξει με αντιπροσωπεία. Εκείνη μου την έδιναν χειροκίνητη με τον χιλιάρι 116 ίππους στα 17410€

γιατι δε κοιτάς με τόσα λεφτά το karoq?

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Ο τύπος έχει αλλάξει το λογισμικό της μηχανής και το δίνει "πατσαρισμένο". Τώρα προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν έτσι. 
Επίσης δεν ξέρω την πολιτική της Ford Hellas για την εγγύηση για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν την έκαψε με αλλαγή του onboard firmware από κάποιον τυχαίο;

3 ώρες πριν, seloner είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32544923-ford-fiesta

Παιδια για αυτο τι θεωρειτε καλη τιμη ; 

Ακριβούτσικο δεν είναι; 
Μόνο 1000-2000€ από το καινούργιο.

Επεξ/σία από LongTom
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

@tsofras μιλάς για τον 1.500αρη TFSI  των 150 ίππων που βάζει το group στα μοντέλα του;

Ναι ακριβώς , είχα διαβάσει απο αρκετούς ότι ψοφάει και αυτός κάτω απο τις 2.000 στροφές , δεν το περίμενα τόσο πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι ακριβώς , είχα διαβάσει απο αρκετούς ότι ψοφάει και αυτός κάτω απο τις 2.000 στροφές , δεν το περίμενα τόσο πολύ

Το βλέπω, Ford θα πάρουμε. 

😄 

Ίδιος κινητήρας με του @paylidis δεν είναι; 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...