Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το σεατ Azteca ( η κάπως ετσι τεσπα ) ερχετε Ελλάδα ; Ωραίο και αυτό το είδα πιο ωραίο από το καρογκ..Αλλά θα πλησιάζει τιμές q3 άρα θα πάει ακλαυτο

Ateca , ναι έρχεται Ελλάδα , αν του φορούσαν και τον tgi 1.5 των leon/octavia/golf/A3 τοτε θα ξεπουλούσε 

Και το tarraco σε " πιο μεγάλο "

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε

ηθελα να μαθω σαν δυναμη του κινητηρα πως ειναι , εγω ψαχνω για οικογενειακο αυτοκινητο οποτε κοιταζα το kamiq - που βγαινει σε φυσικο στα 90αλογα, ενω σε βενζινη ειναι 115 και ποιο πολλα οποτε ελεγα μηπως δεν τραβαει οταν θα ειναι η οικογενεια μεσα / εχω πραγματα φορτομενα στο αμαξι. Εκει πηγε η απορια εαν ειναι και τραβαει καλα.

Δες το scala που έχει 340λιτρα χώρου αποσκευών έναντι του Kamiq με 278 

Edit και πιο φθηνό

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, korakios είπε

Δες το scala που έχει 340λιτρα χώρου αποσκευών έναντι του Kamiq με 278 400

Edit και πιο φθηνό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, bjj-p είπε
1 ώρα πριν, korakios είπε

Δες το scala που έχει 340λιτρα χώρου αποσκευών έναντι του Kamiq με 278 400

Edit και πιο φθηνό

Αναφέρεται  στην έκδοση g tec (φυσικού αερίου) που έχει 278λτρ χώρο αποσκευών λόγω των δεξαμενών φ. α. 

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Ποτέ δε το κάνω αυτό! Με το που κλείσω Αμαξι παίρνουν δρόμο για να μη τα βλέπω και έχω δεύτερες σκέψεις..!!! Ας πούμε τώρα που το συζητάμε σκεφτομαι ότι αν είχα δει πρώτο το karoq και με Καθαρό μυαλό και δεν ήταν τόσο μαλακας ο πωλητής ήταν πολύ πιθανό να είναι η επιλογή μου μιας κ δε θα έβαζα καν δόσεις... ;) 

πολλα σχολια για to karoq και με εχεις προβληματισει πανω που ειχα καταληξει γιατι του εριχνα και εγω κατι κλεφτες ματιες... αλλα λεω σαν το αλλο... δεν ειναι! 😄

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Τόσο μου το έδιναν τον Ιούνιο. Το ίδιο και σε πολλουσ Ακόμα στο φόρουμ που το είδαν. Αφήστε τα ον-λάιν. (Θα το κάνω υπογραφή στο τέλος «ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ site»)
🤣

Σήμερα πήγα στην audi Κοζάνης. Σε ένα ποσοστό ισχύει αυτό που λες. Μου έκανε δώρο μεταλλικό χρώμα, διζωνικό κλιματισμό και συναγερμό, που αυτά τα 3 βάσει τιμών είναι περίπου 1500 ευρώ. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ritualistic είπε

πολλα σχολια για to karoq και με εχεις προβληματισει πανω που ειχα καταληξει γιατι του εριχνα και εγω κατι κλεφτες ματιες... αλλα λεω σαν το αλλο... δεν ειναι! 😄

Σα το Audi δεν είναι για κανένα λόγο μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Υπάρχει τεράστιο χάσμα στην ποιοτητα κατασκευής τους. Θα το έλεγα απλά τίμιο για τα λεφτά του. Την ίδια μέρα μου έδινε και το μεγάλο τους το kodiaq full full extra μέχρι και ηλιοροφή δέρμα κλπ χειροκίνητο 1.5Τ στα 25 χιλιάρικα αλλά όπως είπα είχα ήδη δει το Audi όποτε η επίσκεψη στη σκοντα ήταν πρακτικα τυπική. 

1 λεπτό πριν, chriskourou είπε

Σήμερα πήγα στην audi Κοζάνης. Σε ένα ποσοστό ισχύει αυτό που λες. Μου έκανε δώρο μεταλλικό χρώμα, διζωνικό κλιματισμό και συναγερμό, που αυτά τα 3 βάσει τιμών είναι περίπου 1500 ευρώ. 

Πιθανότατα το διζωνικό δε στο έκανε δωρο αλλά είναι στάνταρ πλέον στα καινουργια model year :) ψάξε κι άλλες τιμές κ πίεσε τον!! Αν θυμαμαι καλα, το Α3 κοιτάς;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πιθανότατα το διζωνικό δε στο έκανε δωρο αλλά είναι στάνταρ πλέον στα καινουργια model year :) ψάξε κι άλλες τιμές κ πίεσε τον!! Αν θυμαμαι καλα, το Α3 κοιτάς;

Στα πακέτα που έχω δει πάντως δεν είναι στο βασικό εξοπλισμό. Θα το κοιτάξω πάντως καλά που μου το είπες. Αύριο μπορεί να πάω Θεσσαλονίκη να δω και εκεί, αλλά θα ρωτήσω και στην Αθήνα. Ναι το Α3. Το κατάλληλο αυτοκίνητο για μένα είναι το Q2, αλλά με αυτή την παλιό οθόνη που έχει δε μου αρέσει καθόλου. Το Q3 στην πιο απλή έκδοση του μου είπε βγαίνει 30Κ που είναι αρκετά ψηλά. Το Α3 με κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο, cruise control και κάτι άλλα ψιλά το έβγαλε 26.500

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Στα πακέτα που έχω δει πάντως δεν είναι στο βασικό εξοπλισμό. Θα το κοιτάξω πάντως καλά που μου το είπες. Αύριο μπορεί να πάω Θεσσαλονίκη να δω και εκεί, αλλά θα ρωτήσω και στην Αθήνα. Ναι το Α3. Το κατάλληλο αυτοκίνητο για μένα είναι το Q2, αλλά με αυτή την παλιό οθόνη που έχει δε μου αρέσει καθόλου. Το Q3 στην πιο απλή έκδοση του μου είπε βγαίνει 30Κ που είναι αρκετά ψηλά. Το Α3 με κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο, cruise control και κάτι άλλα ψιλά το έβγαλε 26.500

Q3 βασική με διζωνικό led κλπ κλπ μπορώ μα στο βρω περίπου στα λεφτά που σου δίνει αυτός το Α3 😂 αλλά χειροκίνητο...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Q3 βασική με διζωνικό led κλπ κλπ μπορώ μα στο βρω περίπου στα λεφτά που σου δίνει αυτός το Α3 😂 αλλά χειροκίνητο...

Όντως; Εννοείται πως με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Το αυτόματο -αν και το θεωρώ must have- το σκέφτομαι λίγο, γιατί κοστίζει 3Κ. Με τα μισά μπορώ να βάλω 17άρες ζάντες, να αναβαθμίσω το ηχοσύστημα, να βάλω audi connect, sport ανάρτηση και ίσως καλύτερα καθίσματα. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Όντως; Εννοείται πως με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Το αυτόματο -αν και το θεωρώ must have- το σκέφτομαι λίγο, γιατί κοστίζει 3Κ. Με τα μισά μπορώ να βάλω 17άρες ζάντες, να αναβαθμίσω το ηχοσύστημα, να βάλω audi connect, sport ανάρτηση και ίσως καλύτερα καθίσματα. 

Πφφφ τίποτα από αυτά δεν προσθέτει στην οδική απόλαυση που έχει το κιβώτιο , όλα τα άλλα τα βάζεις και μετά αν θες το κιβώτιο όχι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, tsofras είπε

Πφφφ τίποτα από αυτά δεν προσθέτει στην οδική απόλαυση που έχει το κιβώτιο , όλα τα άλλα τα βάζεις και μετά αν θες το κιβώτιο όχι

Δε διαφωνώ καθόλου.. απλά είπα τι μπορώ να βάλω με τα μισά χρήματα. Αν ήταν να βάλω 3Κ έξτρα, σίγουρα θα προτιμούσα το αυτόματο κιβώτιο. Υπό σκέψεις είμαι, δεν έχω αποφασίσει πως θα κινηθώ. 

ΥΓ: Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόματο. Το νέο Α3 1.5 με τα 150 άλογα. Οκ, ήταν λίγο περίεργα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Το μόνο που μου φάνηκε κάπως, είναι όταν πατούσα απότομα το γκάζι, το αμάξι είχε ένα "κράτημα" πριν επιταγχύνει. 

Επεξ/σία από chriskourou
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chriskourou είπε

Δε διαφωνώ καθόλου.. απλά είπα τι μπορώ να βάλω με τα μισά χρήματα. Αν ήταν να βάλω 3Κ έξτρα, σίγουρα θα προτιμούσα το αυτόματο κιβώτιο. Υπό σκέψεις είμαι, δεν έχω αποφασίσει πως θα κινηθώ. 

ΥΓ: Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόματο. Το νέο Α3 1.5 με τα 1500 άλογα. Οκ, ήταν λίγο περίεργα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Το μόνο που μου φάνηκε κάπως, είναι όταν πατούσα απότομα το γκάζι, το αμάξι είχε ένα "κράτημα" πριν επιταγχύνει. 

Αμα θες επιτάχυνση στα αυτόματα, πατάς τέρμα το γκάζι. Έχει μια ‘σκαλα’, που αν την υπερβείς κάτεβαζει ταχύτητα για να σου παρέχει την μέγιστη επιτάχυνση.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chriskourou είπε

ΥΓ: Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόματο. Το νέο Α3 1.5 με τα 1500 άλογα. Οκ, ήταν λίγο περίεργα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Το μόνο που μου φάνηκε κάπως, είναι όταν πατούσα απότομα το γκάζι, το αμάξι είχε ένα "κράτημα" πριν επιταγχύνει. 

1500 άλογα και δεν σε συγκίνησε ρε θηρίο?

☺️ Πλάκα κάνω, όπως είπε και ο Παπακαλιάτης θέλει άλλο πάτημα για να τα δώσει όλα μήπως το είχες και σε κανά eco?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

150 αλογα μαλλον εννοεί, δεν νομίζω να είναι 1500

Επεξ/σία από alan2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...