sotiriadisc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 ηθελα να μαθω σαν δυναμη του κινητηρα πως ειναι , εγω ψαχνω για οικογενειακο αυτοκινητο οποτε κοιταζα το kamiq - που βγαινει σε φυσικο στα 90αλογα, ενω σε βενζινη ειναι 115 και ποιο πολλα οποτε ελεγα μηπως δεν τραβαει οταν θα ειναι η οικογενεια μεσα / εχω πραγματα φορτομενα στο αμαξι. Εκει πηγε η απορια εαν ειναι και τραβαει καλα.
mp123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Επειδή είμαι καλος άνθρωπος εκανα ταξίδι με ταξί στο εξωτερικό κάπου στις δυο ώρες με ένα ταξί Skoda Karoq. Ντίζελ και αυτόματο. Ότι είπα το παίρνω πίσω. Ωραίο είναι με 18αρες ζαντες κρυφούς φωτισμούς μέσα μέχρι και start stop σε αυτόματο είχε που το δούλευε συνέχεια. Στιβαρό και ποιοτικο. Αλλα είναι σκοντα ρε γαμωτο.25 κ είναι πόλλα για σκοντα ξανθης
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, mp123 είπε Επειδή είμαι καλος άνθρωπος εκανα ταξίδι με ταξί στο εξωτερικό κάπου στις δυο ώρες με ένα ταξί Skoda Karoq. Ντίζελ και αυτόματο. Ότι είπα το παίρνω πίσω. Ωραίο είναι με 18αρες ζαντες κρυφούς φωτισμούς μέσα μέχρι και start stop σε αυτόματο είχε που το δούλευε συνέχεια. Στιβαρό και ποιοτικο. Αλλα είναι σκοντα ρε γαμωτο.25 κ είναι πόλλα για σκοντα ξανθης Στο είπα ότι είναι καλό κάποια στιγμή και είμαι πολύ περίεργος και απαιτητικός με τα αμάξια. Οκ χάνει σε ποιοτητα κατασκευής λίγο σε σχέση με τα αλλά του ομίλου αλλά λογικό μου φαίνεται. Για 22 που έχει με το κλειδί στο χέρι μεσαία αλλά πλούσια έκδοση με τον 1.5 Τ το ξαναλέω αξίζει. 2
jim1912 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Στο είπα ότι είναι καλό κάποια στιγμή και είμαι πολύ περίεργος και απαιτητικός με τα αμάξια. Οκ χάνει σε ποιοτητα κατασκευής λίγο σε σχέση με τα αλλά του ομίλου αλλά λογικό μου φαίνεται. Για 22 που έχει με το κλειδί στο χέρι μεσαία αλλά πλούσια έκδοση με τον 1.5 Τ το ξαναλέω αξίζει. Έχει σίγουρα τόσο;Στο Skoda on line δε το έβρισκα τόσο.Τωρα από κοντά δε ξέρω!
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, jim1912 είπε Έχει σίγουρα τόσο;Στο Skoda on line δε το έβρισκα τόσο.Τωρα από κοντά δε ξέρω! Τόσο μου το έδιναν τον Ιούνιο. Το ίδιο και σε πολλουσ Ακόμα στο φόρουμ που το είδαν. Αφήστε τα ον-λάιν. (Θα το κάνω υπογραφή στο τέλος «ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ site») 🤣 1
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, paylidis είπε Τόσο μου το έδιναν τον Ιούνιο. Το ίδιο και σε πολλουσ Ακόμα στο φόρουμ που το είδαν. Αφήστε τα ον-λάιν. (Θα το κάνω υπογραφή στο τέλος «ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ site») 🤣 Μας παραπλανούν για να πηγαίνεις εκεί και να σου λένε επειδή είσαι εσύ έκπτωση 2000€ 🤣
jim1912 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Τόσο μου το έδιναν τον Ιούνιο. Το ίδιο και σε πολλουσ Ακόμα στο φόρουμ που το είδαν. Αφήστε τα ον-λάιν. (Θα το κάνω υπογραφή στο τέλος «ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ site») 🤣 Με καλό εξοπλισμό και μεταλλικό;
terry308 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 49 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε ηθελα να μαθω σαν δυναμη του κινητηρα πως ειναι , εγω ψαχνω για οικογενειακο αυτοκινητο Εγώ στη θέση σου θα κοιταζα leon (st) /octavia(combi) , all around, 1.5 κινητηρα 130 άλογα. Σαν εργένης και σαν budget προτίμησα το ibiza, εάν είχα οικογένεια ή ήταν στα άμεσα σχέδια μου θα έπαιρνα leon/octavia Σα κινητήρας κινούμαι μόνος ή με +1 άτομο με τα αντίστοιχα πράγματα μας, είναι τίμιος κινητήρας, ανώτερος του 1.2 16v punto που είχα πριν, θα προτιμούσα να ήταν πιο ζωηρός ειδικά τώρα που κάνω 420χλμ ταξίδια μέσω Καβάλας κτλ, όχι γιατί δεν τραβαει, αλλά θα ηθελα να πήγαινα πιο άνετα. Πριν 1 μήνα κατέβηκα Αθήνα, δεν αναφέρω τπτ ως προς την οικονομία καυσίμων, αλλά και πάλι θα ήθελα leon / octavia με acc και τεμπέλη... ίσως και dsg... 😎 1
mp123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Στο είπα ότι είναι καλό κάποια στιγμή και είμαι πολύ περίεργος και απαιτητικός με τα αμάξια. Οκ χάνει σε ποιοτητα κατασκευής λίγο σε σχέση με τα αλλά του ομίλου αλλά λογικό μου φαίνεται. Για 22 που έχει με το κλειδί στο χέρι μεσαία αλλά πλούσια έκδοση με τον 1.5 Τ το ξαναλέω αξίζει. 22 για αυτόματο ; Αμα είναι ετσι τότε οκ μεσαία έκδοση τα αξιζει. Δεν το είχα σε εκτίμηση αλλά πέρναγε λακούβες , ανωμαλίες δρομου μια χαρά ανετα χωρίς να τρίζει τίποτα μέσα.Ανάρτηση πολυ ωραία. Ούτε καν κουραστικά δυο ώρες μέσα στην θέση του συνοδηγού. Στο αεροδρόμια είδα και το οκταβια Στέισον . Ωραίο . Πολυ ωραίο μπορώ να πω. Δεν ήταν σαν νεκροφόρα. οπως είναι οκα τα Στέισον. 1
samtwo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Τόσο μου το έδιναν τον Ιούνιο. Το ίδιο και σε πολλουσ Ακόμα στο φόρουμ που το είδαν. Αφήστε τα ον-λάιν. (Θα το κάνω υπογραφή στο τέλος «ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ site») 🤣 Για ποια έκδοση? ambition? χωρίς κλιματισμό να υποθέσω?
mp123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Το σεατ Azteca ( η κάπως ετσι τεσπα ) ερχετε Ελλάδα ; Ωραίο και αυτό το είδα πιο ωραίο από το καρογκ..Αλλά θα πλησιάζει τιμές q3 άρα θα πάει ακλαυτο
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, jim1912 είπε Με καλό εξοπλισμό και μεταλλικό; Ναι η μεσαία έκδοση με μεταλλικο. Για την ακρίβεια 22050 21 λεπτά πριν, mp123 είπε 22 για αυτόματο ; Αμα είναι ετσι τότε οκ μεσαία έκδοση τα αξιζει. Δεν το είχα σε εκτίμηση αλλά πέρναγε λακούβες , ανωμαλίες δρομου μια χαρά ανετα χωρίς να τρίζει τίποτα μέσα.Ανάρτηση πολυ ωραία. Ούτε καν κουραστικά δυο ώρες μέσα στην θέση του συνοδηγού. Στο αεροδρόμια είδα και το οκταβια Στέισον . Ωραίο . Πολυ ωραίο μπορώ να πω. Δεν ήταν σαν νεκροφόρα. οπως είναι οκα τα Στέισον. Όχι ρε συ χειροκίνητο. Αυτόματο ανέβαινε προς τα 24+ 17 λεπτά πριν, samtwo είπε Για ποια έκδοση? ambition? χωρίς κλιματισμό να υποθέσω? Σε πληροφορώ πολύ πλήρη έκδοση, δυστυχώς αφού έκλεισα το Audi πέταξα όλη την υπόλοιπη χαρτούρα. Αντίστοιχη παντως αυτής που πηρα το Audi (ok δεν είχε φώτα led κ virtual cockpit χοντρά χοντρά ) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από paylidis 2
lightsout Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Σε πληροφορώ πολύ πλήρη έκδοση, δυστυχώς αφού έκλεισα το Audi πέταξα όλη την υπόλοιπη χαρτούρα. Αντίστοιχη παντως αυτής που πηρα το Audi (ok δεν είχε φώτα led κ virtual cockpit χοντρά χοντρά ) Τέτοιο έγκλημα δεν έχω ματαξανακούσει, έχω όλες τις μπροσούρες και προσφορές -χρόνων- στο μπάνιο και τις μελετώ με θρησκευτική ευλάβεια όταν.. διαλογίζομαι..
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, lightsout είπε Τέτοιο έγκλημα δεν έχω ματαξανακούσει, έχω όλες τις μπροσούρες και προσφορές -χρόνων- στο μπάνιο και τις μελετώ με θρησκευτική ευλάβεια όταν.. διαλογίζομαι.. Ποτέ δε το κάνω αυτό! Με το που κλείσω Αμαξι παίρνουν δρόμο για να μη τα βλέπω και έχω δεύτερες σκέψεις..!!! Ας πούμε τώρα που το συζητάμε σκεφτομαι ότι αν είχα δει πρώτο το karoq και με Καθαρό μυαλό και δεν ήταν τόσο μαλακας ο πωλητής ήταν πολύ πιθανό να είναι η επιλογή μου μιας κ δε θα έβαζα καν δόσεις... 1
Noobios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Πάει η προσφορά του karoq. Πάμε στα 24Κ σχεδόν για μια νέα έκδοση αντί της limited που την ονομάσανε exclusive 1.5Τ με έξτρα από την limited, κάμερα οπισθοπορείας, 17αρες ζάντες και σκούρα πίσω τζάμια. Εννοείται κρατάει το κλίμα και τους αισθητήρες βροχής από την limited. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις