Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ειμαι σε τρομερο προβληματισμο , ψαχνω για αγορα καινουριου αμαξιου 

κατα κυριο λογο μεσα στην πολη . περιπου 30 χιλιομετρα καθε μερα . ισως κανενα ταξιδι 300-400 χιλιομετρα 2-3 φορες το μηνα . 

το κοστος συντηρησης και ή οικονομια γενικοτερα ειναι ενα σημαντικο κριτηριο , μετα οι χωροι και τελος η εμφανιση 

το budget ειναι εκει στα 20 - 22k  .

Ευχαριστω  !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BEL_3 είπε

κατα κυριο λογο μεσα στην πολη . περιπου 30 χιλιομετρα καθε μερα . ισως κανενα ταξιδι 300-400 χιλιομετρα 2-3 φορες το μηνα . 

το κοστος συντηρησης και ή οικονομια γενικοτερα ειναι ενα σημαντικο κριτηριο , μετα οι χωροι και τελος η εμφανιση 

Ευχαριστω  !

Corolla Hybrid Active Plus ή κάτι σε cng αν σε βολεύουν τα πρατήρια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BEL_3 είπε

Ευχαριστω  !

Cng εάν έχει δίκτυο η περιοχή σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, BEL_3 είπε

Ευχαριστω  !

Με αυτές τις απαιτήσεις είτε πας σε αέριο, υβριδικό ή ηλεκτρικό (εξαιρετικά τα τελευταία 2 για πόλεις). 
Ηλεκτρικά είναι κακή επιλογή τώρα για Ελλάδα γενικότερα.
Από υβριδικό, μόνο το yaris με αυτά τα λεφτά φτάνεις και οριακά το corolla hybrid. To πρώτο δεν το προτείνω με τίποτα και για το δεύτερο δεν ξέρω πολλά. 
Ίσως οι άλλοι ξέρουν κάτι καταλληλότερο.

Επεξ/σία από LongTom
Δημοσ.
9 ώρες πριν, BEL_3 είπε

Οπως έγραψα και 2 σελίδες πίσω...φυσικό αέριο leon/octavia 1.500 130 άλογα στο budget σου, σε πιο οικονομικό στα 17-18Κ polo, Scala, ibiza 1000 90 άλογα...  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tsofras είπε

6αρι έχω και εγώ

Ναι αλλά τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να έχω φορτωμένες στροφές όταν τσουλαω απλά για να επιταχύνω ( για το σχόλιο του μηχανικού το λέω όχι για εσένα προφανώς)

Ο μηχανικός έχει πάρει μαθήματα από την Apple? δεν το κρατάτε σωστά το τηλέφωνο κλπ κλπ... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sotiriadisc είπε

Τα φυσικού αερίου οχήματα με 90 άλογα πώς πάνε από δύναμη; έχει κάποιος όχημα με φυσικό να πει μερικά λόγια;

Φίλος έχει το LEON φυσικό αέριο , αξιοπρεπείς επιδόσεις αλλά μην περιμένεις τίποτε φοβερές ζωηράδες.

Αν το θέλεις διαθέσιμο το γκάζι όποτε το ζητήσεις δεν κάνει , είναι 2-3 σκαλάκια πίσω από τους τουρμπάτους χιλιάρηδες.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

το leon ειναι 130αλογα οποτε περιμενω να ειναι δυνατο , το καμικ πχ εχει 90 καπου εκει ...

το 2017 που το πήρε είχε επιλογή ποιο αδύναμο , επειδή το έχω οδηγήσει δεν νομίζω είναι είναι πάνω από 100 άλογα. Αν είναι 130 άλογα μην το φοβάσαι , το leon δεν είναι τόσο βαρύ.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εκτός απο yaris van και fiesta van υπάρχει κάτι άλλο σε μικρό επαγγελματικό? Σε καινούριο πάντα για την αποφυγή ΦΠΑ.

Επεξ/σία από ASTOU
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Καλησπέρα, εκτός απο yaris van και fiesta van υπάρχει κάτι άλλο σε μικρό επαγγελματικό? Σε καινούριο πάντα για την αποφυγή ΦΠΑ.

Νομίζω ότι βγαίνει και το punto. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sotiriadisc είπε

Τα φυσικού αερίου οχήματα με 90 άλογα πώς πάνε από δύναμη; έχει κάποιος όχημα με φυσικό να πει μερικά λόγια;

Ibiza tgi 2018 5αρι σασμάν, 2 1/2 χρόνια 82500χλμ, τα 90% έγιναν Εγνατία οδό:Βέροια - Θεσσαλονίκη 75χλμ και εδώ και ένα χρόνο Βέροια - Σουφλί 420χλμ, τι θες να μάθεις ακριβώς; 

Επεξ/σία από terry308
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...