tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Έχω την εντύπωση ότι το έχω ξανακούσει αυτό για τον 1000άρι TSI. Σου έχει σβήσει και με 1η ή μόνο με 2η? Νομίζω μόνο με 2α , και το παρατήρησα από την πρώτη ημέρα που το πήρα που έχω ένα στενό πριν το σπίτι που έχουν οι άλλοι στοπ και πάντα απλά για να είμαι σίγουρος επειδή έχουν πεταχτεί πολλοί , τσουλαω με δευτέρα και μου έσβησε. Δεν έδωσα σημασία λέω οκ νέο αμάξι δεν το έχω μάθει ακόμη, ε την πάτησα και άλλες 3 φορές σε ίδια φάση , και εχθές πήγαινα στους γονείς και όπως έστριψα σε ένα στενό με 2α πάλι μου έσβησε στη μέση του δρόμου ενώ τσουλαγα Μετά από 20 χρόνια οδηγός και σε τόσα αυτοκίνητα πιστεύω ότι καταλαβαίνεις αν κάπου η συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι φυσιολογική 4
terry308 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @tsofras Έχουν αναφερθεί πολλές μαρτυρίες κατόχων, ειδικά στα tgi μας (ibiza & polo 5αρι σασμάν ), στην Ιταλία είχαν καταθέσει και μήνυση κατά της vw οι κάτοχοι του polo, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από τα υπόγεια parking, το είχα αντιμετωπίσει κιεγώ με το ibiza μου, ειδικά σε απότομες ανηφόρες, ήρθε μαζί μου βόλτα μηχανικός της αντιπροσωπείας και με έβαλε σε ανηφόρα να δει πως το ξεκινάω κτλ... το πρόβλημα λύθηκε όταν μου είπε να έχω φορτωμένες περισσότερες στροφές, κοντά στο άνοιγμα του turbo (1700-1800), έπειτα το group άλλαξε το κιβώτιο σε 6αρι... Με 2α ζήτημα να μου το έχει κάνει 1 φορά... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από terry308
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, terry308 είπε @tsofras Έχουν αναφερθεί πολλές μαρτυρίες κατόχων, ειδικά στα tgi μας (ibiza & polo 5αρι σασμάν ), στην Ιταλία είχαν καταθέσει και μήνυση κατά της vw οι κάτοχοι του polo, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από τα υπόγεια parking, το είχα αντιμετωπίσει κιεγώ με το ibiza μου, ειδικά σε απότομες ανηφόρες, ήρθε μαζί μου βόλτα μηχανικός της αντιπροσωπείας και με έβαλε σε ανηφόρα να δει πως το ξεκινάω κτλ... το πρόβλημα λύθηκε όταν μου είπε να έχω φορτωμένες περισσότερες στροφές, κοντά στο άνοιγμα του turbo (1700-1800), έπειτα το group άλλαξε το κιβώτιο σε 6αρι... Με 2α ζήτημα να μου το έχει κάνει 1 φορά... 6αρι έχω και εγώ Ναι αλλά τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να έχω φορτωμένες στροφές όταν τσουλαω απλά για να επιταχύνω ( για το σχόλιο του μηχανικού το λέω όχι για εσένα προφανώς)
St3liosGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, tsofras είπε 6αρι έχω και εγώ Ναι αλλά τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να έχω φορτωμένες στροφές όταν τσουλαω απλά για να επιταχύνω ( για το σχόλιο του μηχανικού το λέω όχι για εσένα προφανώς) Έχω την εντύπωση ότι είναι από το start-stop. Το έκανε ενώ ήμουν συνοδηγός και οδηγούσε η γυναίκα μου. Μου έδωσε την αίσθηση ότι όταν έβαλε κενό από Δευτέρα έσβησε κατευθείαν ,σαν να μπήκε το start-stop νωρίτερα . Το απενεργοποίησα με obd11 και τέρμα . Δεν μου έχει ξανατυχει από τότε . 1
imr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, stationwa είπε Καλα και το polo έχει παρει ανοδο στις τιμες... Μονο το mpi 80 ατμόσφαιρα εχει λογικη στη τιμολογηση. Αλλα ναι μαζι με ibiza ειναι καλες επιλογες για μικρό αυτοκίνητο που τα συγκεκριμένα ειναι τα πιο μεγάλα για την κατηγορία τους και ειδικα το ibiza σε πιο λογικη τιμη Καλά ναι ακριβό είναι και το πόλο, (το Ibiza πιο λογικές τιμές) δεν θα το επερνα, απλά για σύγκριση με το μεταχ α1 βγαίνει πιο φτηνο
terry308 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Έχω την εντύπωση ότι είναι από το start-stop. Το έκανε ενώ ήμουν συνοδηγός και οδηγούσε η γυναίκα μου. Μου έδωσε την αίσθηση ότι όταν έβαλε κενό από Δευτέρα έσβησε κατευθείαν ,σαν να μπήκε το start-stop νωρίτερα . Το απενεργοποίησα με obd11 και τέρμα . Δεν μου έχει ξανατυχει από τότε . Έχεις ένα δίκιο, είναι σπαστικό και επικίνδυνο σε κάποιες περιπτώσεις , το βγάζω κι εγώ μόλις αφού βάλω μπρος, obd11 δεν έχω παρει και το σκέφτομαι για να κάνω κι άλλες αλλαγές
St3liosGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Έχεις ένα δίκιο, είναι σπαστικό και επικίνδυνο σε κάποιες περιπτώσεις , το βγάζω κι εγώ μόλις αφού βάλω μπρος, obd11 δεν έχω παρει και το σκέφτομαι για να κάνω κι άλλες αλλαγές Εχω αλλάξει τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα με start-stop. Πρώτη φορά βέβαια σε vw group. Μου φαίνεται σαν να ενεργοποιείται λιγο πιο γρηγορα!! Και μερικές φορές εν κινήσει! 1
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Έχω την εντύπωση ότι είναι από το start-stop. Το έκανε ενώ ήμουν συνοδηγός και οδηγούσε η γυναίκα μου. Μου έδωσε την αίσθηση ότι όταν έβαλε κενό από Δευτέρα έσβησε κατευθείαν ,σαν να μπήκε το start-stop νωρίτερα . Το απενεργοποίησα με obd11 και τέρμα . Δεν μου έχει ξανατυχει από τότε . 1 λεπτό πριν, St3liosGr είπε Εχω αλλάξει τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα με start-stop. Πρώτη φορά βέβαια σε vw group. Μου φαίνεται σαν να ενεργοποιείται λιγο πιο γρηγορα!! Και μερικές φορές εν κινήσει! To απενεργοποιώ με το που μπαίνω στο αμάξι , όλες τις φορές δλδ ήταν απενεργοποιημένο 1
sacredcrow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μου θυμίζει συμπεριφορά ατμοσφαιρικού Polo 1.4 το οποίο αν δεν έδινα στροφές ή να κατέβαζα 1η, έσβηνε ο κινητήρας όταν έπεφταν οι στροφές.
St3liosGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε To απενεργοποιώ με το που μπαίνω στο αμάξι , όλες τις φορές δλδ ήταν απενεργοποιημένο Τι να πω τοτε ; Δεν έχω κάποια άλλη ιδέα !! Μάλλον πρέπει να το ψάξεις με αντιπροσωπεία;; Συνήθως οι εναλλαγές σε ρελαντί και σβησιματα παίζει να είναι και από κακό καύσιμο . Τελευταία παίζει πολύ χάλια ποιότητα σε μια μεγάλη εταιρεία καυσίμων . Ακόμα και "100αρα" είναι χαάλι.
daPro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Και εκεί που χαζευα στο car βλέπω αυτό https://www.car.gr/31157116?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia Και ερωτεύτηκα..
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Τι να πω τοτε ; Δεν έχω κάποια άλλη ιδέα !! Μάλλον πρέπει να το ψάξεις με αντιπροσωπεία;; Συνήθως οι εναλλαγές σε ρελαντί και σβησιματα παίζει να είναι και από κακό καύσιμο . Τελευταία παίζει πολύ χάλια ποιότητα σε μια μεγάλη εταιρεία καυσίμων . Ακόμα και "100αρα" είναι χαάλι. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μάθω , αν και πιστεύω δεν θα μου αρέσει η απάντηση 1 λεπτό πριν, daPro είπε Και εκεί που χαζευα στο car βλέπω αυτό https://www.car.gr/31157116?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia Και ερωτεύτηκα.. Πολύ μου αρέσει και εμένα αυτό το μικρούλι
daPro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μου κάνει εντύπωση το μεγάλο πορτμπαγκάζ του..
St3liosGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, daPro είπε Μου κάνει εντύπωση το μεγάλο πορτμπαγκάζ του.. Όντως ,μου φαίνεται μεγαλύτερο ακόμα και από το εταιρικό κλιό που έχω 🤣🤣
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, daPro είπε Το μικρα είναι ψηλοασχημο πίσω..η μούρη μια χαρά είναι για τα γούστα μου.. Είμαι σε φάση που δεν κοιτάω ομορφιά και ταχύτητα αλλά άνεση και μην βγάζει ζημιές τύπου Polo που είχε η γυναίκα και 2 φορές τον χρόνο έβγαζε βλάβες..ήρεμα μιλάω ε.. Εφόσον σ'αρέσει η άνεση, πρόσεξε λίγο πίσω το Micra, γιατί ιδιοκτήτες αναφέρουν ιδιαίτερη σκληρότητα πίσω. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από _BASSstarlet_ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις