ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Οδηγείτε που οδηγείτε στην κίνηση για δουλειά, δουλειές μέσα στην πόλη, ψώνια, φροντιστήρια κλπ. Πάρτε τουλάχιστον κανα αμαξάκι να είναι λίγο ωραίο στην οδήγηση κι όχι τους κουβάδες της Τογιότα. 5
john1987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Ποια η γνώμη σας για το Audi A1 χειροκίνητο 95 αλογα (18.800); Μου φαίνεται πολύ ακριβό αλλα ξετρελάθηκα με το εσωτερικό design και την αίσθηση στο δρόμο.
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Το προηγούμενο micra είναι πανασχημο εξωτερικά και εσωτερικά αδιάφορο. Εντάξει Nissan είναι δεν περιμένεις και ίχνος ομορφιάς.... Οδηγικά αδιάφορο, προβλήματα δεν βγάζει αλλά είναι πολλά τα μικρά μικρά που με κάνουν να μηβ ξαναδώ Nissan. Ας πούμε σε κάθε αλλαγή ταχύτητας κάνει θόρυβο ο συμπλέκτης... Και σε επίσημο service και σε ανεπίσημο μου λένε έτσι κάνουν αυτά 😂😂😂. Γυρίζεις τη μίζα και νομίζεις ότι χτύπησες το γάιδαρο στο σαμάρι 🤣🤣🤣... αλλά έτσι κάνουν αυτά. Μετάνιωσα που έδιωξα το vts και κράτησα αυτό το πανασχημο ψωφιμι. Όχι και τίποτε άλλο αλλά το έδωσα σε γείτονα και το βλέπω κάθε μέρα για να αισθάνομαι τέρμα μαλακας 😁😁😁. Ας όψεται ότι ήταν διπορτο και πλέον τετράδα δεν θα κάναμε προκοπή. Έχω σιχαθεί τόσο πολύ το micra που κάθε πρωί βγάζω το kamiq από το πάρκινγκ να πάω για δουλειά. Το micra το χω στο δρόμο μήπως μου το κλέψουν και πάρω τα λεφτά της ασφάλειας 😁😁😁. Του χρόνου φεύγει - αφού υπάρχουν θύματα που δίνουν 5000 για πλάκα για αυτό - και θα δούμε τι θα πάρουμε. PS. Το προηγούμενο yaris εμένα μου άρεσε Οδηγικά. Παραλάβαμε τώρα κάτι 1500αρια στη δουλειά και το αμαξάκι μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου τι θα λέει. Αλλά για πόλη με ενθουσίασε!!!!
c-max Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 8:47 ΜΜ, xkabamarux είπε Γνωστος μου εχει το hyundai matrix του 2004. 16 ετη, 260.000χλμ, απειρα φορτωματα, παιδια, σακια για μια οικοδομη που εχτιζε, εργαλεια, σκυλια, τα παντα. Δεν εχει παθει τιποτα, ουτε μηχανικα ουτε στο εσωτερικο του. Συντηρηση ολα στην ωρα τους και τελος. Ενας αλλος, εχει το atos. Του εχει πιει το αιμα, στη κυριολεξια. Αγνωστο και καθε ποτε αλλαζει και λαδια... Μη πουμε για yaris και corolla. Το avensis που ειχα, του ειχα φερθει οπως σε κανενα αλλο αυτοκινητο. Νευρικη οδηγηση, συνεχεια. Τσιτες συνεχεια. Δεν εκανε κιχ, ποτε του. Εως που επεσε μετωπικη ενα αλλο αμαξι πανω και αναγκαστηκα να αγορασω νεο αμαξι. Φιλος μου εχει ακομα το ιδιο απο το 2001 !!! Υδραυλικος, φορτωματα, εργαλεια, οτι να ναι στην οδηγηση. Μια χαρα παει ακομα. Να πουμε για τα accent; Ειχαμε στην οικογενεια, συγγενεις και φιλοι. Σκυλια. Ακουραστα. Και εγω εχω να σου πω ιστοριες για κατοχους toyota που τρεχαν με προβληματα. Αυτου του ειδους οι αποψεις ειναι καθαρα φανμποισμου. Απορω γιατι ολοι δεν παιρνουν toyota αφου ειναι τοσο εξαιρετικα...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, chill είπε Το προηγούμενο micra είναι πανασχημο εξωτερικά και εσωτερικά αδιάφορο. Εντάξει Nissan είναι δεν περιμένεις και ίχνος ομορφιάς.... Οδηγικά αδιάφορο, προβλήματα δεν βγάζει αλλά είναι πολλά τα μικρά μικρά που με κάνουν να μηβ ξαναδώ Nissan. Ας πούμε σε κάθε αλλαγή ταχύτητας κάνει θόρυβο ο συμπλέκτης... Και σε επίσημο service και σε ανεπίσημο μου λένε έτσι κάνουν αυτά 😂😂😂. Γυρίζεις τη μίζα και νομίζεις ότι χτύπησες το γάιδαρο στο σαμάρι 🤣🤣🤣... αλλά έτσι κάνουν αυτά. Μετάνιωσα που έδιωξα το vts και κράτησα αυτό το πανασχημο ψωφιμι. Όχι και τίποτε άλλο αλλά το έδωσα σε γείτονα και το βλέπω κάθε μέρα για να αισθάνομαι τέρμα μαλακας 😁😁😁. Ας όψεται ότι ήταν διπορτο και πλέον τετράδα δεν θα κάναμε προκοπή. Έχω σιχαθεί τόσο πολύ το micra που κάθε πρωί βγάζω το kamiq από το πάρκινγκ να πάω για δουλειά. Το micra το χω στο δρόμο μήπως μου το κλέψουν και πάρω τα λεφτά της ασφάλειας 😁😁😁. Του χρόνου φεύγει - αφού υπάρχουν θύματα που δίνουν 5000 για πλάκα για αυτό - και θα δούμε τι θα πάρουμε. PS. Το προηγούμενο yaris εμένα μου άρεσε Οδηγικά. Παραλάβαμε τώρα κάτι 1500αρια στη δουλειά και το αμαξάκι μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου τι θα λέει. Αλλά για πόλη με ενθουσίασε!!!! Σιγά μη το πάρουν, να είσαι κλέφτης και να πάρεις Micra? Και με τα κλειδιά στη μίζα να το άφηνες 😅
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σιγά μη το πάρουν, να είσαι κλέφτης και να πάρεις Micra? Και με τα κλειδιά στη μίζα να το άφηνες 😅 Nissan.... Formerly known as Datsun. Η αγαπημένη μάρκα των γυφτων* οπότε μια χαρά μπορεί να κλαπεί 😁😁😁 *Μετά τις BMW 😂🤣😂 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από chill 1
FrankyGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά. Μένω σε νησί, έχω οικογένεια με δύο παιδιά και ψάχνω ένα SUV μέχρι 25.000 Ευρώ. Ήμουν έτοιμος για το Qashqai αλλά με αυτά που διαβάζω στο forum είμαι λίγο προβληματιμένος. Επόμενη επιλογή τα Skoda Kamiq ή Karoq (1.5 , 150 PS, 7 σχέσεις αυτόματο DSG). Από άποψη χώρων είναι αρκετά πιο μεγάλο το Karoq ? Τι λέτε για αυτό ή να περιμένω του χρόνου για το καινούργιο Qashqai ?
terry308 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, john1987 είπε Ποια η γνώμη σας για το Audi A1 χειροκίνητο 95 αλογα (18.800); Μου φαίνεται πολύ ακριβό αλλα ξετρελάθηκα με το εσωτερικό design και την αίσθηση στο δρόμο. Το Α1 citycarver με άρεσε πολύ, λίγο ψηλότερο που είναι. 1
imr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, john1987 είπε Ποια η γνώμη σας για το Audi A1 χειροκίνητο 95 αλογα (18.800); Μου φαίνεται πολύ ακριβό αλλα ξετρελάθηκα με το εσωτερικό design και την αίσθηση στο δρόμο. Υπερβολικά πολλά λεφτά. Καινούργιο πόλο (που είναι ίδιο αμάξι) έχει λιγότερα με καλό εξοπλισμό. Μη σου πω ότι ανεβαίνεις και κατηγορία πάλι σε καινουργιο 4
stationwa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, imr είπε Υπερβολικά πολλά λεφτά. Καινούργιο πόλο (που είναι ίδιο αμάξι) έχει λιγότερα με καλό εξοπλισμό. Μη σου πω ότι ανεβαίνεις και κατηγορία πάλι σε καινουργιο Καλα και το polo έχει παρει ανοδο στις τιμες... Μονο το mpi 80 ατμόσφαιρα εχει λογικη στη τιμολογηση. Αλλα ναι μαζι με ibiza ειναι καλες επιλογες για μικρό αυτοκίνητο που τα συγκεκριμένα ειναι τα πιο μεγάλα για την κατηγορία τους και ειδικα το ibiza σε πιο λογικη τιμη
jgeorgiou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stationwa είπε Καλα και το polo έχει παρει ανοδο στις τιμες... Μονο το mpi 80 ατμόσφαιρα εχει λογικη στη τιμολογηση. Αλλα ναι μαζι με ibiza ειναι καλες επιλογες για μικρό αυτοκίνητο που τα συγκεκριμένα ειναι τα πιο μεγάλα για την κατηγορία τους και ειδικα το ibiza σε πιο λογικη τιμη Ολα τα μικρά έχουν ανέβει 2 σκαλάκια στις τιμές. Φίλος πήγε είδε το καινούριο hyundai i20 και του άρεσε μεν πολύ αλλά μου είπε με παράπονο ότι ανέβηκαν ποιοτικά οι Κορεάτες και ανέβασαν και τις τιμές τους. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, FrankyGR είπε Ήμουν έτοιμος για το Qashqai αλλά με αυτά που διαβάζω στο forum είμαι λίγο προβληματιμένος. ψαξε σε κανα παγκοσμιο φορουμ. Μην κοιτας ινσομνια. Εδω ειμαστε 20-30 ανθρωποι και ο καθενας λεει τις εμπειριες του και τα κολληματα του. Οχι οτι δεν εχει προβληματα το αμαξι απλα στο λεω για γενικοτερο κανονα. 2 2
daPro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Το μικρα είναι ψηλοασχημο πίσω..η μούρη μια χαρά είναι για τα γούστα μου.. Είμαι σε φάση που δεν κοιτάω ομορφιά και ταχύτητα αλλά άνεση και μην βγάζει ζημιές τύπου Polo που είχε η γυναίκα και 2 φορές τον χρόνο έβγαζε βλάβες..ήρεμα μιλάω ε..
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα για τον χιλιαρη TSI? Μου έχει σβήσει το αμάξι εν κινήσει 5 φορές όταν είμαι με 2α και χαμηλές στροφές , είπα στην αρχή μήπως εγώ δεν έκανα κάτι καλά αν και στο c3 δεν το έχω πάθει ποτέ ( μήπως από το αυτόματο μου έμεινε καμία συνήθεια εννοώ) Ρώτησα και στο forum της Seat και μου είπε ότι ένα παλικάρι έχει ίδιο θέμα σε Leon 1.0 TSI και το θεωρούν κουσουρι Θα πάρω αύριο να ρωτήσω Επίσης έβαλα το VIN σε κανά 2 sitee και μου βγάζει ότι δεν είναι σωστό , γιατί διάβασα για recall του Group σε χιλιαρια τον Ιούλιο του 20, έχουμε κανά άλλο site να το κοιτάξω? Για να σας προλάβω δεν έχει σχέση με την σκέψη για το Leon , ίσα ίσα αν τυχών ισχύει κάτι τέτοιο θα το ρίξω το άκυρο στην μάρκα https://car-recalls.eu/vw-skoda-seat-1-0-tsi-recall-injectors/ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από tsofras 1
giorgos_di Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Ξέρει κανείς αν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα για τον χιλιαρη TSI? Μου έχει σβήσει το αμάξι εν κινήσει 5 φορές όταν είμαι με 2α και χαμηλές στροφές , είπα στην αρχή μήπως εγώ δεν έκανα κάτι καλά αν και στο c3 δεν το έχω πάθει ποτέ ( μήπως από το αυτόματο μου έμεινε καμία συνήθεια εννοώ) Ρώτησα και στο forum της Seat και μου είπε ότι ένα παλικάρι έχει ίδιο θέμα σε Leon 1.0 TSI και το θεωρούν κουσουρι Θα πάρω αύριο να ρωτήσω Επίσης έβαλα το VIN σε κανά 2 sitee και μου βγάζει ότι δεν είναι σωστό , γιατί διάβασα για recall του Group σε χιλιαρια τον Ιούλιο του 20, έχουμε κανά άλλο site να το κοιτάξω? Για να σας προλάβω δεν έχει σχέση με την σκέψη για το Leon , ίσα ίσα αν τυχών ισχύει κάτι τέτοιο θα το ρίξω το άκυρο στην μάρκα https://car-recalls.eu/vw-skoda-seat-1-0-tsi-recall-injectors/ Έχω την εντύπωση ότι το έχω ξανακούσει αυτό για τον 1000άρι TSI. Σου έχει σβήσει και με 1η ή μόνο με 2η?
Προτεινόμενες αναρτήσεις