Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, daPro είπε

Είναι όντως λίγο άσχημο..αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση.

θα το παντρευτείς για πολλά χρόνια , είναι άσχημο να σου καταστρέφει την ψυχολογία όταν θα το κοιτάς κάθε μέρα. Καλύτερα Panda με υγραέριο  ( που θα είναι σαφώς πιο οικονομικό ) να καίει τα ίδια με micra με βενζίνη

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το nissan micra εχει λιγο παραξενη θεση οδηγησης που εχω οδηγησει του 2014 βαζοντας διπλα διπλα το clio του 11 που ειχα και το micra απειχε παρα πολυ το τιμονι του ηταν πολυ ελαφρυ ο λεβιες ταχυτητων ειχε παραξενο για μενα κουμπωμα και γενικα για μενα ηταν σαν να οδηγαω ενα hyundai i20 του 2008 που ειχαμε στη δουλεια. Τωρα απο θεμα εμφανισης ειναι αλλο θεμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SchinasN είπε

θα το παντρευτείς για πολλά χρόνια , είναι άσχημο να σου καταστρέφει την ψυχολογία όταν θα το κοιτάς κάθε μέρα. Καλύτερα Panda με υγραέριο  ( που θα είναι σαφώς πιο οικονομικό ) να καίει τα ίδια με micra με βενζίνη

https://www.car.gr/31475396?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia

Καλά δεν μπορούσαν να βάλουν ένα ντουλαπάκι στην θέση του συνοδηγού..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, daPro είπε

https://www.car.gr/31475396?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia

Καλά δεν μπορούσαν να βάλουν ένα ντουλαπάκι στην θέση του συνοδηγού..

νομίζω έχει συρτάρι κάτω από την θέση του συνοδηγού. Εγώ Ibiza έχω .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ratpack3 είπε

Σαν χθές θυμάμαι αν και πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια τα λόγια ενός μπάρμπα στην γειτονιά σε θείο μου που του πε πάρε ΤΟΥΟΤΑ δεν παθαίνει τίποτα γιατί είναι ΤΟΥΟΤΑ.Τον άκουσε ο θείος και πήρε ένα AURIS για τον ίδιο και ένα YARIS για την κόρη του.Σήμερα παλεύουν και οι 2 με το ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ.

Καιρός ναι ξυπνήσετε τα funboys.

Το να εχεις ενα  αυτοκινητο, με καποια παρτιδα μοτερ που καιγανε λιγο λαδι, δεν ειναι και το προβλημα.Υπαρχουν αυτοκινητα  απο προσφατους κατακτητες που αναβουν λαμπακια-φωτακια-πεφτουν ουρανοι, βραχοι, αστραπες παραθυρα ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΝΝΟ ΛΑΔΙ, και παρ ολα αυτα τα θεοποιουν και ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Το να εχεις ενα  αυτοκινητο, με καποια παρτιδα μοτερ που καιγανε λιγο λαδι, δεν ειναι και το προβλημα.Υπαρχουν αυτοκινητα  απο προσφατους κατακτητες που αναβουν λαμπακια-φωτακια-πεφτουν ουρανοι, βραχοι, αστραπες παραθυρα ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΝΝΟ ΛΑΔΙ, και παρ ολα αυτα τα θεοποιουν και ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις.

Για πες καποιο απο αυτα για να τα εχουμε υποψιν μας για να παμε στα αντιστοιχα forum να δουμε αναφορες

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Once upon a time in Hollywood...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daPro είπε

Καλημέρα.

Fiat New panda-Nissan micra-Hyundai i10

Και τα τρία είναι του 15' και τα βρίσκω περίπου στα 6.500..Για πείτε καμιά γνώμη..ψάχνω μικρό αμάξι για πόλη οικονομικό.

i10.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, SchinasN είπε

νομίζω έχει συρτάρι κάτω από την θέση του συνοδηγού. Εγώ Ibiza έχω .

Έχω εδώ και 15 χρόνια getz με υγραέριο.απλα σε λίγο πρέπει να αλλάξω την μπουκάλα υγραερίου,λάστιχα και δίσκο πλατό (210 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχω αλλάξει ποτέ) περίπου 800 ευρώ είναι αυτά..έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το αμάξι.. ζημιές καθόλου,τα ωστηρια χτυπάνε στο ξεκίνημα αλλά μετά σταματάνε και μια τρόμπα βενζίνης άλλαξα.

Και τώρα σκέφτομαι να δώσω τα 800 η να πάω για άλλο..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, daPro είπε

Καλημέρα.

Fiat New panda-Nissan micra-Hyundai i10

Και τα τρία είναι του 15' και τα βρίσκω περίπου στα 6.500..Για πείτε καμιά γνώμη..ψάχνω μικρό αμάξι για πόλη οικονομικό.

Εάν έχεις πρατήριο φυσικού αερίου 

https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=pra&registration-from=>2013&price-from=>5000&price-to=<7000&fuel_type=11&fs=1

Μέχρι 7Κ 

Δημοσ.

Χαλάστρα μου κάνεις , γενικός κανόνας , όταν είσαι ευχαριστημένος , δεν αλλάζεις , είτε είναι αυτοκίνητο είτε είναι σεσουάρ μαλλιών. Αν χαλάσουν πάμε παρακάτω. Είναι πολύ λογικό ποσό για αναλώσιμα και εργασία, είναι πραγματικά τι θες να κάνεις , είμαι της άποψης ότι αν χρειάζεται αλλαγή να είναι αλλαγή και σε κατηγορία πχ SUV ή μίνι πχ hyundai i10 για πιο εύκολο παρκάρισμα. Ωραία θα ήταν να μαζέψεις μερικά ακόμα χιλιάρικα και να πας για καινούριο κατά το 2023 όπως το Dacia με υγραέριο εργοστασιακό που μου αρέσουν πολύ , τα καινούρια είναι πολύ γλυκούλια. Αμα είσαι κοντά και σε βενζινάδικο με ΦΑ , τότε έχεις πραγματική οικονομία στο ΦΑ. Τέλος πιστεύω πως το 2023 με 14.000 ευρώ θα βρίσκεις μεταχειρισμένα ηλεκτρικά όπως e-208 και e-corsa

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, daPro είπε

Έχω εδώ και 15 χρόνια getz με υγραέριο.απλα σε λίγο πρέπει να αλλάξω την μπουκάλα υγραερίου,λάστιχα και δίσκο πλατό (210 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχω αλλάξει ποτέ) περίπου 800 ευρώ είναι αυτά..έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το αμάξι.. ζημιές καθόλου,τα ωστηρια χτυπάνε στο ξεκίνημα αλλά μετά σταματάνε και μια τρόμπα βενζίνης άλλαξα.

Αν πας για καινούριο , σαφώς να πας στο καινούριο μην το συζητάς.

Αν ψάχνεις για μεταχειρισμένο φτιάξε το δικό σου που το ξέρεις και πρόσεξε μην φορτωθείς προβλήματα αλλου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, daPro είπε

Αυτο με τη τρομπα βενζινης, ειναι λογικο να συμβαινει σε μετατροπες με υγραεριο. 

Τα ωστηρια που χτυπανε ειναι προειδοποιηση για αυτα που ερχονται στο μελλον. 

Γενικα, οταν ενας κατασκευαστης κατασκευαζει εναν κινητηρα με καυσιμο βενζινη, ειναι αυτο που ειναι. Κινητηρας που καιει βενζινη. 

Ναι, για οικονομια του βαζουμε υγραεριο αλλα οσα χρηματα θα κερδισουμε, καποια στιγμη θα τα δωσουμε σε βλαβες και επισκευες.

Καλυτερα να παρεις καποιο αλλο πιο οικονομικο μοντελο τελευταιας 5ετιας και τελος. 

Αυτα εκανα και εγω και κατεστρεψα με τις διαφορους γκουρου ενα αμαξι που το ειχα παρει καινουριο (ford mondeo 1800 του 2003) και που χαιροσουν να οδηγεις. Ειχα βαλει σφιχτα αμορτισερ για πιο καλο κρατημα και ολα τα αλλα μαμα. Το αμαξι ηταν απολαυση στο να το οδηγεις. Στις 150.000χλμ, λεω ας βαλω υγραεριο. Πηγα σε γνωστη εταιρια του χωρου, εσκασα τοτε 980 ευρω για ενα καλο συστημα που ειχαν πει. Καθε ετος πηγαινα για τη συντηρηση, λαδια αλλαζα ετσι και αλλιως καθε 10.000χλμ και γενικα το αμαξι το συντηρουσα ολα στην ωρα τους ή και νωριτερα.

Στις 200.000 χλμ το αμαξι, αρχισε να κανει τα δικα του. Επεσε η ροπη, αυξηθηκε η καταναλωση, αρχισε να καιει λαδι. Απο ενα σημειο και μετα, εκαιγε αρκετο λαδι.

Αλλος γκουρου γνωστος μηχανικος σταρ του διαδικτυου (αφου με ειχαν κανει μεροκαματο τα διαφορα μαστορια καθε τρεις και λιγο) ειπε θα κανουμε μια ολικη επισκευη μοτερ, θα ρυθμισουμε και το υγραεριο και ολα οκ.

Το παω, δινω συνολικα 1100 ευρω, το παιρνω πισω. Ολα τελεια, μια χαρα, αλλο αμαξι στο δρομο. Ολα αψογα.

Ξαφνικα, εκανε υπερπληρωση καυσιμου ενα μπεκ (απο οτι ειπαν οι γκουρου, δεν γνωριζω εαν ηταν οντως αυτο) και χτυπαει μπιελα.

Πρεπει να το ανοιξουμε και να κανουμε ξανα τα ιδια να δουμε τι ζημια υπαρχει κτλπ.

Το αφησα στην ακρη και πηγα και πηρα καινουριο ενα i30 fastback 1400cc. Τελος.

Δινω λιγα παραπανω απο οτι εδινα για υγραεριο με το αλλο αλλα εχω για 5 ετη το κεφαλι μου ησυχο για οτι βγαλει. Λαδακια καθε 10.000 (λενε στις 15 αυτοι αλλα οταν εισαι συνεχως μεσα σε πολη οσο πιο συχνα τοσο καλυτερα) και τελος.

Παρε ενα νεοτερο αμαξι λοιπον και δουλεψε το με το καυσιμο που γραφει ο κατασκευαστης στη ταπα και στο βιβλιο. Κατι ξερει αυτος που το κατασκευασε.

Εκτος εαν ειναι lpg απο τη μανα του. Νομιζω η kia εχει βγαλει ενα μοντελο.

https://www.kia.com/gr/nea-modela/picanto/anakalipste-to/

Επεξ/σία από xkabamarux
  • Like 10
Δημοσ.
Στις 10/10/2020 στις 9:26 ΠΜ, ratpack3 είπε

Σαν χθές θυμάμαι αν και πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια τα λόγια ενός μπάρμπα στην γειτονιά σε θείο μου που του πε πάρε ΤΟΥΟΤΑ δεν παθαίνει τίποτα γιατί είναι ΤΟΥΟΤΑ.Τον άκουσε ο θείος και πήρε ένα AURIS για τον ίδιο και ένα YARIS για την κόρη του.Σήμερα παλεύουν και οι 2 με το ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ.

Καιρός ναι ξυπνήσετε τα funboys.

Παντως σε διαδρομή Βολο Κατερινη πριν κανενα 10 ημερο 3 οδικες πετυχα 3 toyota κουβαλουσαν yaris rav και corolla. Τα αυτοκίνητα το πολυ 5 ετιας παρακαλω... 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...