Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχμ, ξέρει κανείς πώς γίνεται η βασική έκδοση του Α3 στην Ελλάδα, να είναι 4.000 ευρώ φθηνότερη απ' ότι στη Γερμανία; Στον εξοπλισμό, κυβισμό και άλογα δεν εντόπισα διαφορές. Επίσης η S line είναι 2.500 φθηνότερη κτλ

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chriskourou είπε

Εχμ, ξέρει κανείς πώς γίνεται η βασική έκδοση του Α3 στην Ελλάδα, να είναι 4.000 ευρώ φθηνότερη απ' ότι στη Γερμανία; Στον εξοπλισμό, κυβισμό και άλογα δεν εντόπισα διαφορές. Επίσης η S line είναι 2.500 φθηνότερη κτλ

Παίζει να έχει κάνει καλύτερο deal ο εισαγωγέας όπως και με τα Leon αντίστοιχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Κάθε (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) OEM καθορίζει μια βασική τιμή ανά χώρα-αγορά (διαφέρει αρκετά έως πολύ) και έπειτα ο τοπικός αντιπρόσωπος βάζει ή βγάζει ανάλογα. 
Εάν αναφέρεσαι στο configurator είναι ίσα μέρη μάρκετινγκ και ίσα πληροφορία για να δείξει τι ευκαιρίες ή "ευκαιρίες" δίνουν οι αντιπρόσωποι.

Επεξ/σία από LongTom
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LongTom είπε

Κάθε (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) OEM καθορίζει μια βασική τιμή ανά χώρα-αγορά και έπειτα ο τοπικός αντιπρόσωπος βάζει ή βγάζει ανάλογα. 
Εάν αναφέρεσαι στο configurator είναι ίσα μέρη μάρκετινγκ και ίσα πληροφορία για να δείξει τι ευκαιρίες ή "ευκαιρίες" δίνουν οι αντιπρόσωποι.

Στην Ελλάδα  πάντως ο configurator της audi δε λειτουργεί εδώ και 2 εβδομάδες και θα λειτουργήσει μου είπαν τέλη του μήνα γι' αυτό μπαίνω στην audi.de απλά μου φάνηκε παράλογο ποσό το 4.000. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αλήθεια πόσα αμάξια μπορείς να κάνεις τραμπα τον χρόνο και να μην έχεις θέμα με την εφορία?

Ευτυχώς δεν είμαι λογιστής (σου) 🤣

Αντε με το καλό,  Leon tsofras

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αλήθεια πόσα αμάξια μπορείς να κάνεις τραμπα τον χρόνο και να μην έχεις θέμα με την εφορία?

Οιμε!

δε θα κλείσει ποτέ αυτό το thread 🤣

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, terry308 είπε

Ευτυχώς δεν είμαι λογιστής (σου) 🤣

Αντε με το καλό,  Leon tsofras

Απλός μισθωτός είμαι οπότε από όταν βγήκε το taxis net καφεδάκι lotto και ότι βγάλει 🤣

Αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονιά που μου είχαν κρατήσει φόρο αλληλεγγύης και επειδή το έβαζες εσύ δεν το είχα συμπληρώσει και έδωσα μία 600αρα , μετά τα πήγα καλύτερα.

Τώρα αν έχει κανά ιδιαίτερο κόλπο δεν ξέρω απλά μπαίνω copy paste τα έξοδα από κάρτα next next και ότι βγεί

• Confused 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, chriskourou είπε

πληροφοριακα επειδη εριχνα μια ματια στον γερμανικο configurator της vw για να δω διαφορες με τον ελληνικο συμβαινει κ εκει ακριβως το ιδιο.

πιθανολογω οτι και λογω φορολογιας τα αμαξια να διαφερουν και λιγο στους εξοπλισμους και ετσι να προκυπτουν οι διαφορες.

οσο για τον configurator της audi ελπιζω οταν επανελθει να μην εχει ανεβασμενες τιμες...

• Like 1
Δημοσ.

Για τι ειδους χρηση το θες; 

Ποσα χλμ κανεις το χρονο;

Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις;

Εχεις σκοπο να το κρατησεις πανω απο 5 ετη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Εχθές πλήρωσα την πρώτη δόση αρκετά το κράτησα 🤣

Τουλάχιστον έχεις στρώσει τον κινητήρα με τόσα χιλιόμετρα που έχεις κάνει 😅😁

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tsofras είπε

Απλός μισθωτός είμαι οπότε από όταν βγήκε το taxis net καφεδάκι lotto και ότι βγάλει 🤣

Αν εξαιρέσεις την πρώτη χρονιά που μου είχαν κρατήσει φόρο αλληλεγγύης και επειδή το έβαζες εσύ δεν το είχα συμπληρώσει και έδωσα μία 600αρα , μετά τα πήγα καλύτερα.

Τώρα αν έχει κανά ιδιαίτερο κόλπο δεν ξέρω απλά μπαίνω copy paste τα έξοδα από κάρτα next next και ότι βγεί

@terry308
σχόλιο επειδή είπες για λογιστή έκανα ( λίγο άκυρο για αυτό σε μπέρδεψα μάλλον)

• Like 1
Δημοσ.

Η Fordιαδα συνεχιζεται, 3η αντιπροωπεια, test drive Puma με το 155αρι την Τριτη. Αυτο που δεν υπαρχει πουθενα το νεο Focus με εχει τρελανει. Για να δουμε τι θα ακουσουμε και εκει.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cloud13 είπε

Η Fordιαδα συνεχιζεται, 3η αντιπροωπεια, test drive Puma με το 155αρι την Τριτη. Αυτο που δεν υπαρχει πουθενα το νεο Focus με εχει τρελανει. Για να δουμε τι θα ακουσουμε και εκει.

Θα σου δινα το δικό μου, αλλά το έβγαλα προχτές μια καλή γύρα, τώρα για ύπνο στο γκαράζ για κάνα δεκαήμερο 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Θα σου δινα το δικό μου, αλλά το έβγαλα προχτές μια καλή γύρα, τώρα για ύπνο στο γκαράζ για κάνα δεκαήμερο 🤣

Αμα εχεις το ηπιο υβριδικο st line 155 αλογα (ας ειναι και το connected ok :P ) ασε τον υπνο και στειλε pm χαχαχα. Περα απο την πλακα μερικες αποριες που εχω αν εχεις ορεξη και χρονο μπορεις να βοηθησεις!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cloud13 είπε

Αμα εχεις το ηπιο υβριδικο st line 155 αλογα (ας ειναι και το connected ok :P ) ασε τον υπνο και στειλε pm χαχαχα. Περα απο την πλακα μερικες αποριες που εχω αν εχεις ορεξη και χρονο μπορεις να βοηθησεις!

To 1.0 ST Line έχω με τα 125 άλογα 

Ότι θες στείλε σε pm :)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...