tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Παρακαλώ όσοι έχουν να δώσουν πάνω από 20000 για αυτοκίνητο να ανοίξουν δικό τους θέμα 🤣
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε @paylidis εσύ είσαι αποφασισμένος για mercedes ρε συ, σε 2-3 θα έχει κλειδώσει το θέμα σου! Μπα είπα γερμανικό. Έχει τόσες μάρκες... θα πάω κ από τη ford παντως μια βόλτα αλλά δε το πολύψήνω (Παραείναι ακριβά άνευ λόγου) θα είμαι λίγο σε φαση https://youtu.be/i3LK0zDDkB8
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Μπα είπα γερμανικό. Έχει τόσες μάρκες... θα πάω κ από τη ford παντως μια βόλτα αλλά δε το πολύψήνω (Παραείναι ακριβά άνευ λόγου) θα είμαι λίγο σε φαση https://youtu.be/i3LK0zDDkB8 Καλά για το Budget σου δεν θα κοιτάγα εγώ ford. Βασικά για το δικό σουε Budget είναι ευκαιρία να δούμε σε αυτό το post Audi, Mercedes,bmw, VW ότι έμεινε δλδ από εμένα 1
mp123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Κοντά είσαι. Κοιτούσα για τη C αλλά Αν κατάλαβα καλά αλλάζει μοντέλο όποτε δε θέλω να πάρω καινούργιο κ να είναι ήδη παλιό... θα πάω να δω τα δυο που είπες (την Α hatchback την είχα κ td μια ολόκληρη εβδομάδα δεν είναι κακή) τα είχα όντως κατά νου, ειδικά το gla ωστόσο από ότι κατάλαβα για την ώρα έρχεται Ελλάδα μόνο μια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο (που δε το θέλω καθως αυτόματο κιβώτιο+ηλεκτρικό χειρόφρενο+πλήρως ηλεκτρονικό αυτοκινητο, είναι αυτοκτονία σε περίπτωση που συμβεί κάτι και δε δουλέψουν τα φρένα-απτό παράδειγμα η Bmw που πήρε φωτιά στην Αττική οδό και την κάρφωσε στο διαχωριστικό για να καταφέρει να σταματήσει και να βγει ο οδηγός...) Ωχ δεν αρχίσαμε καλά . Πάει η gla πατριώτη. Τωρα μένει η α κλας θα βρούμε ότι μας χαλάει το σκιάχτρο του συνοδηγού και θα πάμε σε bmw . Εκεί κάνει τζιζζζζζ. 27 ξεκινάει η γυμνή 1. Κλπ. Σε βλέπω με σκοντα . Γερμανικό είναι και αυτο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από mp123
Ghost1978 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε Πρόσεχε τι λες γιατί θα το συνεχίσω εγώ το θέμα του ts! Από Δευτέρα βγαίνω στη γύρα ξανά και το θέλω άμεσα !!! 🤣 σε παρακαλω βγες πλς...αληθεια λεω,,,και ονομασε το ver2...μιας και ηταν σηριαλ του TS το δικο σου να ειναι κατι σαν spinof,,,,,,,,,,,,,θα τρελαθωωω,,θα τρελαθωωωω,,,μεχρι ο @paylidis να παρει αυτοκινητοοοο....
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mp123 είπε Ωχ δεν αρχίσαμε καλά . Πάει η gla πατριώτη. Τωρα μένει η α κλας θα βρούμε ότι μας χαλάει το σκιάχτρο του συνοδηγού και θα πάμε σε bmw . Εκεί κάνει τζιζζζζζ. 27 ξεκινάει η γυμνή 1. Κλπ. Σε βλέπω με σκοντα . Γερμανικό είναι και αυτο Ας κάνω πρωτα την αναζήτησή μου και βλέπουμε... για τον ασσο μου έκαναν καλή προσφορά με το ζόρι (δε πήγα καν να τον δω μειλ μου έστειλαν παρόλο που τους είπα στο τηλέφωνο οτι δεν ενδιαφέρομαι για μπροστινοκινητο Bmw), περίπου στα 25000 το 118 με καλό εξοπλισμό. Δε μου κάνει-ειδικά η ψησταριά-γρίλια είναι ότι χειρότερο εχει βγει εβερ... 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά για το Budget σου δεν θα κοιτάγα εγώ ford. Βασικά για το δικό σουε Budget είναι ευκαιρία να δούμε σε αυτό το post Audi, Mercedes,bmw, VW ότι έμεινε δλδ από εμένα Ναι δε με πείθει. Το μόνο θετικό είναι ότι είναι αθάνατα 26 λεπτά πριν, Liapisftw είπε @paylidis τι ψάχνεις περίπου? Ότι είπα πιο πάνω 12 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε σε παρακαλω βγες πλς...αληθεια λεω,,,και ονομασε το ver2...μιας και ηταν σηριαλ του TS το δικο σου να ειναι κατι σαν spinof,,,,,,,,,,,,,θα τρελαθωωω,,θα τρελαθωωωω,,,μεχρι ο @paylidis να παρει αυτοκινητοοοο.... Μπα δε το ψήνω. Για τρολια το είπα που στεναχωριέστε που θα κλείσει το θέμα. Οσο πιο πολύ το συζητάω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Θα πάω να δω τι παίζει από εβδομάδα και ότι κάτσει. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από paylidis
mp123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Ας κάνω πρωτα την αναζήτησή μου και βλέπουμε... για τον ασσο μου έκαναν καλή προσφορά με το ζόρι (δε πήγα καν να τον δω μειλ μου έστειλαν παρόλο που τους είπα στο τηλέφωνο οτι δεν ενδιαφέρομαι για μπροστινοκινητο Bmw), περίπου στα 25000 το 118 με καλό εξοπλισμό. Δε μου κάνει-ειδικά η ψησταριά-γρίλια είναι ότι χειρότερο εχει βγει εβερ Αρχισαμε. Πάει και η bmw. Την έχω δει όταν πηρα το σκουτερ. 27000 ξεκινάει. Δεν λέει. Πηδάμε τα αουντι να μην καθυστερούμε και πάμε σε vw. Σκοντα ερχόμαστε. Πλάκα κάνω. Να μην χρονοτριβούμε πηγαινε μερσεντές κα παρε αυτοκίνητο. Ότι έχει κάτω από 30. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από mp123
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Αν είχα 32 πάντως θα πήγαινα εδώ https://www.car.gr/22199963-alfa-romeo-giulia-super Αν και δεν μας είπες τι στυλ θέλεις 1 1
magnam Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καλοτάξιδο TS και καλά χιλιόμετρα! Ευχαριστήσου το με ασφάλεια! @paylidis Αν και δεν είναι γερμανικό, σου προτείνω να δεις και αυτό. 1 1
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν είχα 32 πάντως θα πήγαινα εδώ https://www.car.gr/22199963-alfa-romeo-giulia-super Αν και δεν μας είπες τι στυλ θέλεις 6 λεπτά πριν, magnam είπε Καλοτάξιδο TS και καλά χιλιόμετρα! Ευχαριστήσου το με ασφάλεια! @paylidis Αν και δεν είναι γερμανικό, σου προτείνω να δεις και αυτό. Μπα θέλω ξεκάθαρα και ΜΟΝΟ Γερμανικό... αν παραστεί ανάγκη κ χρειαστώ εν τελεί βοήθεια ξέρω που κρύβεστε και θα τα πούμε ! Χαχα 2 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Με το ζόρι να βοηθήσουμε! Χαχαχα, που να έλεγε ότι θέλει και βοήθεια! Χ1 ωραίο!
@pnea1973 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Καλοτάξιδο το νέο όχημα.... Εγώ έχω κάνει παραγγελία το Jeep και λόγο του κορονοιου δνε ξέρω πότε θα παραλάβω... 2 1
giorgos_di Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, magnam είπε Καλοτάξιδο TS και καλά χιλιόμετρα! Ευχαριστήσου το με ασφάλεια! @paylidis Αν και δεν είναι γερμανικό, σου προτείνω να δεις και αυτό. Έχοντας οδηγήσει στην Αυτοκίνηση2019 έστω και για λίγο το 3άρι, μπορώ να πω ότι κοντράρει άνετα τους γερμανούς σε θέμα ποιότητας - πολυτέλειας με λίγο χαμηλότερη τιμή. 1
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Έχοντας οδηγήσει στην Αυτοκίνηση2019 έστω και για λίγο το 3άρι, μπορώ να πω ότι κοντράρει άνετα τους γερμανούς σε θέμα ποιότητας - πολυτέλειας με λίγο χαμηλότερη τιμή. Δε διαφωνώ. Απλώς πες το στραβό κεφάλι, πες το φανμποισμο, πες το 4 γενιές στη φαμίλια με γερμανικά είμαι κάθετος και απόλυτος στην επιλογή μου. Εναλλακτικα υπήρχαν και Toyota k Honda που είναι εξαιρετικές επιλογές αλλά είμαι τόσο ανάποδος που κ να μου χαρίσουν μη-γερμανικό θα το πουλήσω και θα πάω να Πληρώσω τη διαφορά για να πάρω γερμανικό... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις