Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ήθελα να ρωτήσω όσους αγοράζουν καινούργιο αυτοκίνητο με χρηματοδότηση μέχρι τι ύψους επιτόκιο θεωρείτε λογικό;

ιδανικό έως 3.5, μαξ αποδεκτο εως 6 θα ελεγα...

3 λεπτά πριν, seloner είπε

Παιδιά https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31815425-mini-cooper για 18 000 λετε ειναι καλη τιμη ; 

μπα δε θα το ελεγα...

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ήθελα να ρωτήσω όσους αγοράζουν καινούργιο αυτοκίνητο με χρηματοδότηση μέχρι τι ύψους επιτόκιο θεωρείτε λογικό;

Νομιζω μεχρι 5% ειναι λογικο απο εκει κ πανω ο μονος λογος να το κανεις ειναι να μην εχεις αλλη επιλογη.

Δυστυχως στο γκρουπ τουλαχιστον αυτη τη στιγμη για αγορα νεου αυτοκινητου μονο με balloon μπορεις να πας σε τετοιο επιτοκιο αλλιως 8.5% ...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

δυστηχως τα ποιο πολλα (peageut / opel / toyota / nissan ) έχουν 7.9 +0.6 οποτε 8.5 ... μονο η seat/skoda εχει κατω απο 3 νομιζω

αν βγάλεις τα balloon που είναι πλασματικό το επιτόκιο σύμφωνα με άλλες χρεώσεις που σου βάζουν μέσα μόνο στη Seat βρήκα το 3.9 επιτόκιο που στο δίνουν ανάλογα με την προκαταβολή που έχεις δόσει 

Το 3.4 ή κατώτερο που διαφήμιζε η Ford ήταν κράχτης για συγκεκριμένα μοντέλα που είχαν ετοιμοπαράδοτα

Οι περισσότεροι που είδα εγώ έπαιζαν στο 6.5 - 8.5 επιτόκιο 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το 3.4 ή κατώτερο που διαφήμιζε η Ford ήταν κράχτης για συγκεκριμένα μοντέλα που είχαν ετοιμοπαράδοτα

Με τόσο είχα πάρει το Focus, 1/19

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Οκ ψιλοάσχετο λίγο με το θέμα, αλλά έχει πουλήσει κανείς τελευταία αμάξι?

Πόσο καιρό κάνει να ενημερωθεί το αρχείο της ααδε?

Μην σου πώ ψέμματα , αλλά έχω την εντύπωση ότι μέσα στις 3 ημέρες μπορεί και λιγότερο όταν πούλησα το 2008 ήταν ενημερωμένο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Σήμερα που το κοιτάω ακόμη γράφει "τελευταία ενημέρωση 30/9"

Ναι και σε εμένα τώρα που το είδα , είτε γίνεται updated τυχαίες ημερομηνίες , είτε ενημερώνουν αρχές - μέσα ενός μήνα, δεν θυμάμαι πότε έδωσα το 2008

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Και τωρα που το χαζευα εξακολουθουν να τα δινουν πιο ακριβα... ενας κραχτης ειναι χαμηλά όλα τα υπολοιπα ότι να ναι...

λες να το δωσω να βγαλω 2-3 χιλιαρικα αεριτζιδικα και να παω να ξαναπαρω αλλο ενα ίδιο καινουργιο;; 😄 θα εχουν την τιμη που τα οδηγησα εγω, που εμπνευστηκα απο τον tsofras

το ιδιο διαπιστωσα οταν κοιτουσα για t-roc μεταχειρισμενο...

• Like 1
Δημοσ.

Ford 5,9 + το 0,6 αυτη τη στιγμη. Υπαρχει και το ''ατοκο'' αν εχεις τα μισα για προκαταβολη και το υπολοιπο 48 δοσεις. Κατα τα αλλα εχω στειλει σε ολες τις αντιπροσωπειες και focus st line με καινουργιο μοτερ 125 η 155 ακομα δεν εχω βρει για τεστ ντραιβ. Πραγματικα με προβληματιζει πως γινεται αυτο λες και ψαχνω να παρω mustang...

Δημοσ.
Στις 11/9/2020 στις 8:44 ΠΜ, dimitris05 είπε

Είμαι και εγώ από αυτούς που έχουν διαβάσει όλο θέμα από την αρχή του, μιας και κοίταγα για αυτοκίνητο παράλληλα με την εκκίνηση του θέματος.

Μετά από τόσο διάβασμα εδώ πέρα πηρα και εγώ αυτό που ήθελα εξ αρχής, Jeep Renegade 1,3 180 hp 4x4

118994969_304913560802369_1534104367179683981_n.jpg

Καλοτάξιδο και πολύ προσοχή, ειναι κακοστημένο αυτοκίνητο.

4.56 και μετά.

• Sad 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθε η παρακάτω προσφορά από την Volvo στο ημέηλ.
Φυσικά για Σουηδία, αλλά ίσως είναι και για άλλες αγορές (π.χ. Ελλάδα).

Μεγάλη έκπτωση βλέπω σε δύο πολύ δημοφιλή μοντέλα(τουλάχιστον εδώ). 

Αναφορά σε κείμενο
VOLVO XC40 B4 BENSIN 

Momentum Advanced SE
Inklusive teknik-, förarstöds- och klimatpaket.

Volvo billån 3 363:-/mån*
Pris: 314 313:- I Ord. pris: 372 700:-

VOLVO XC60 B5 BENSIN 
Momentum Advanced SE
Inklusive teknik-, förarstöds- och klimatpaket.

Volvo billån 3 833:-/mån*
Pris: 358 315:- I Ord. pris: 432 700:-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...