paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Χειρότερα εσύ έχεις μέσο όρο 530χλμ τον μήνα εγώ 200χλμ και αυτό επειδή πήγα 4 φορές στη θάλασσα . Περιμένω ότι τον Οκτώβρη δεν θα ξεπεράσω τα 100χλμ 1/7 - 5/10 και εχω πιασει ήδη 4200 χλμ 😄 εκ των οποίων βέβαια τα 3200 ειναι ταξίδια > 2 ώρες Σύνολο ωρών χρησης περιπου 85 ως τώρα... Κατι η κορονα που μειωσα τα αεροπορικά, κατι το οτι μειωθηκαν τα λ/100χλμ σε σχέση με το Bmw, κατι και το οτι κανεις πιο ξεκουραστο ταξιδι αφ υψηλου και πλεον μπαινω πιο εύκολα στο αμαξι για ταξίδι... 1
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε αν είναι έτσι δε χρειάζεσαι το αμάξι. Τζάμπα πληρώνεις τέλη+ασφάλεια++. Με αυτά τα € θα έπαιρνες ταξί όταν χρειάζεσαι. 😛 Εχω 2 παιδιά που τα πηγαινοφέρνω σε δραστηριότητες και παπούδες , κοντινές αποστάσεις μεν αλλά χρειάζομαι αμάξι Απλά αφού ορίμασα κάπως απο όλη αυτή τη διαδικασία και δεν πήρα αυτό που γούσταρα , καλύτερα να αγόραζα οποιδήποτε μεταχειρισμένο < 4 ετών να κάνω την δουλειά μου με ασφάλεια και να μην έβαζα καν δάνειο Είπαμε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας (απλά εγώ έχω μία τάση να μου κοστίζει κάπως είτε είναι αμάξι , υπολογιστής , παπούτσια κτλ ) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από tsofras 2
jim1912 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Εχω 2 παιδιά που τα πηγαινοφέρνω σε δραστηριότητες και παπούδες , κοντινές αποστάσεις μεν αλλά χρειάζομαι αμάξι Απλά αφού ορίμασα κάπως απο όλη αυτή τη διαδικασία και δεν πήρα αυτό που γούσταρα , καλύτερα να αγόραζα οποιδήποτε μεταχειρισμένο < 4 ετών να κάνω την δουλειά μου με ασφάλεια και να μην έβαζα καν δάνειο Είπαμε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας (απλά εγώ έχω μία τάση να μου κοστίζει κάπως είτε είναι αμάξι , υπολογιστής , παπούτσια κτλ ) Είμαι στην ίδια φάση με σένα από χλμ,αλλά θα πάρω όταν πάρω (από το νέο έτος ) αυτό που γουστάρω και δε θα κάνω υποχώρηση ούτε σε κατηγορία ούτε σε μεταχειρισμένο χωρίς οθόνες κτλ. Και ας το πληρώνω και ας κάθεται. Η θα πάρω δλδ κάτι που θέλω και μου αρέσει η καλύτερα όπως λέει και ο φίλος ταξί! 2
poihths Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Εχω 2 παιδιά που τα πηγαινοφέρνω σε δραστηριότητες και παπούδες , κοντινές αποστάσεις μεν αλλά χρειάζομαι αμάξι Απλά αφού ορίμασα κάπως απο όλη αυτή τη διαδικασία και δεν πήρα αυτό που γούσταρα , καλύτερα να αγόραζα οποιδήποτε μεταχειρισμένο < 4 ετών να κάνω την δουλειά μου με ασφάλεια και να μην έβαζα καν δάνειο Είπαμε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας (απλά εγώ έχω μία τάση να μου κοστίζει κάπως είτε είναι αμάξι , υπολογιστής , παπούτσια κτλ ) μπορείς πολύ εύκολα να το πουλήσεις όπως το 2008, και να συνεχιστεί το τοπικ στις 1000 σελίδες μιλώντας πλέον για μεταχειρισμένα - εκεί να δεις ψωμί !
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, poihths είπε μπορείς πολύ εύκολα να το πουλήσεις όπως το 2008, και να συνεχιστεί το τοπικ στις 1000 σελίδες μιλώντας πλέον για μεταχειρισμένα - εκεί να δεις ψωμί ! Στο Δαφνί θα μου φέρνεις εσύ τσιγάρα ?
VyronPeristeri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Παιδια, πιστευεται πως αξιζει αυτο σε αυτη τη τιμη;; https://www.car.gr/31329519-volkswagen-golf Θα ηταν προτιμοτερο καποιο καινουριο σε αυτα τα λεφτα και αν ναι, ποιο; Ειμαι σε αναζητηση και σε καινουριο μου αρεσει το polo r-line που βγαινει με εξοπλισμο που θελω στα 19000, γι'αυτό σκεφτομουν μηπως ανεβω ενα σκαλοπατι σε κατηγορια σε αυτο που ειναι και αυτοματο.
imr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Παιδια, πιστευεται πως αξιζει αυτο σε αυτη τη τιμη;; https://www.car.gr/31329519-volkswagen-golf Θα ηταν προτιμοτερο καποιο καινουριο σε αυτα τα λεφτα και αν ναι, ποιο; Ειμαι σε αναζητηση και σε καινουριο μου αρεσει το polo r-line που βγαινει με εξοπλισμο που θελω στα 19000, γι'αυτό σκεφτομουν μηπως ανεβω ενα σκαλοπατι σε κατηγορια σε αυτο που ειναι και αυτοματο. Για μενα δεν αξιζει το μεταχ σε αυτα τα λεφτα. Μπορεις να παρεις με ιδια λεφτα το 8ρι καινουργιο 5
ritualistic Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Παιδια, πιστευεται πως αξιζει αυτο σε αυτη τη τιμη;; https://www.car.gr/31329519-volkswagen-golf Θα ηταν προτιμοτερο καποιο καινουριο σε αυτα τα λεφτα και αν ναι, ποιο; Ειμαι σε αναζητηση και σε καινουριο μου αρεσει το polo r-line που βγαινει με εξοπλισμο που θελω στα 19000, γι'αυτό σκεφτομουν μηπως ανεβω ενα σκαλοπατι σε κατηγορια σε αυτο που ειναι και αυτοματο. και 12% επιτοκιο ??? αν ειναι δυνατον! 1
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 54 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Παιδια, πιστευεται πως αξιζει αυτο σε αυτη τη τιμη;; https://www.car.gr/31329519-volkswagen-golf Θα ηταν προτιμοτερο καποιο καινουριο σε αυτα τα λεφτα και αν ναι, ποιο; Ειμαι σε αναζητηση και σε καινουριο μου αρεσει το polo r-line που βγαινει με εξοπλισμο που θελω στα 19000, γι'αυτό σκεφτομουν μηπως ανεβω ενα σκαλοπατι σε κατηγορια σε αυτο που ειναι και αυτοματο. Ασυζητητί καινούργιο
eMike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Ας μην ισοπεδώνουμε. Το συγκεκριμένο καινούριο είχε 30Κ+... Πωλείται 22 σε μια κατάσταση που δείχνει πολύ καλή με κανα δυο σημαδάκια γύρω γύρω..ΟΚ Το 8άρι σε R-Line βγαίνει? Και αν ναι πόσο έχει?...Μήλα με μήλα guys... Για μένα είναι (προς το) καλή η τιμή αλλά μαχαιριά το επιτόκιο αν πας με δόσεις. Σαν αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. Και αν μου επιτρέπετε/επιτρέπεται ένα γενικότερο σχόλιο/τοποθέτηση... ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΣΠΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ευχαριστώ..
VyronPeristeri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, eMike είπε Ας μην ισοπεδώνουμε. Το συγκεκριμένο καινούριο είχε 30Κ+... Πωλείται 22 σε μια κατάσταση που δείχνει πολύ καλή με κανα δυο σημαδάκια γύρω γύρω..ΟΚ Το 8άρι σε R-Line βγαίνει? Και αν ναι πόσο έχει?...Μήλα με μήλα guys... Για μένα είναι (προς το) καλή η τιμή αλλά μαχαιριά το επιτόκιο αν πας με δόσεις. Σαν αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. Και αν μου επιτρέπετε/επιτρέπεται ένα γενικότερο σχόλιο/τοποθέτηση... ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΣΠΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ευχαριστώ.. Χαχαχαχα!!! Τι να κανουμε; Σε καποια παει το ασπρο. Για το επιτοκιο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι. Νομιζω στο site δειχνει αλλο επιτοκιο πιο χαμηλο. Καινουριο ειχε 26000 αν δε κανω λαθος.
majnun Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ έχουν το αμάξι το tsoFRas https://spotawheel.car.gr/cars/view/31294059/ αλλά μην του το πείτε και έχουμε δράματα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από majnun
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, majnun είπε Εντωμεταξύ έχουν το αμάξι το tsoFRas https://spotawheel.car.gr/cars/view/31294059/ αλλά μην του το πείτε και έχουμε δράματα. Μπα τα έχω δεί , εν τω μεταξύ τα περισσότερα που πουλάνε σαν και αυτό που είχα , δεν ξέρω τι πίνουν και τα έχουν όλοι 18.000ε - 20.000ε ενώ έχει βγεί το καινούριο
majnun Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μπα τα έχω δεί , εν τω μεταξύ τα περισσότερα που πουλάνε σαν και αυτό που είχα , δεν ξέρω τι πίνουν και τα έχουν όλοι 18.000ε - 20.000ε ενώ έχει βγεί το καινούριο Καλά οι τιμές τους είναι γελοίες, δεν το συζητώ. 6
jim1912 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αυτό μοιάζει μια καλή περίπτωση,απλά η εγγύηση λήγει τον Μάρτιο. Το γλυκό κοιτούσα διότι πήρα και ρώτησα άλλου και μου είπανε για το συγκεκριμένο 22750 και αναμονή μέχρι το νέο έτος για παραλαβή! https://www.car.gr/28690683-volkswagen-t-cross
Προτεινόμενες αναρτήσεις