Shyn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε εεε λογικο...με την μερσεντες του φτωχου που πας; Θα την πουλησω να παρω Civic
johny.keha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, john1987 είπε καλοτάξιδο φιλε! Τι έτους κατασκευής; Ευχαριστώ φίλε. Του 2020 είναι
jim1912 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Ήταν το πρώτο που είχα δεί μαζί με το πούμα αν δεν είχα διαβάσει τόσα μειων για τον κινητήρα και ήταν πιο οικονομικό μπορεί να το είχα πάρει κιόλας. Από όσα SUV είδα μου άρεσε περισσότερο αλλά όπως το ήθελα πήγαινε ψηλά για χιλιαρη και έτσι το απέκλεισα 19αρα για ελληνικό δρόμο big no-no Από εμφάνιση σκίζει η 19αρα του όμως.Βεβαια δε ξέρω το κόστος αλλαγής ελαστικών,καθώς είχα μέχρι 16αρες. Επισης δε ξέρω αν ζητήσω να μου τις βάλουν αν αλλάζει ο φορολογικός συντελεστής και φάμε φόλα..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω για καινουριο αυτοματο μεχρι 15.000. Οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο. Ακομα δεν εχω αρχισει επισκεψεις σε αντιπροσωπειες. Εαν εχετε καμια ιδεα ή πηρατε καμια προσφορα μετα απο επισκεψη σε αντιπροσωπεια ή τρεχεο κανενα προωθητικο παρακαλω πειτε μου γιατι δεν ξερω απο που να αρχισω... Ευχαριστω
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε εεε λογικο...με την μερσεντες του φτωχου που πας; Η μερσεντες του φτωχου ειναι η οπελ ωρε
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, ManOnTheMoon είπε Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω για καινουριο αυτοματο μεχρι 15.000. Οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο. Ακομα δεν εχω αρχισει επισκεψεις σε αντιπροσωπειες. Εαν εχετε καμια ιδεα ή πηρατε καμια προσφορα μετα απο επισκεψη σε αντιπροσωπεια ή τρεχεο κανενα προωθητικο παρακαλω πειτε μου γιατι δεν ξερω απο που να αρχισω... Ευχαριστω Καινουργιο + αυτοματο + όσο μεγαλυτερο γινεται + 15000 πας αναγκαστικά σε DACIA... εναλλακτικα με ελαχιστα παραπανω ισως σου βγαινει καποιο Skoda SCALA/KAMIQ η Seat ARONA Κάτι αλλο δε μου έρχεται προχειρο 2
majnun Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Fiat Tipo ; Βγαίνει και σε station Αλλιώς ίσως καμιά καλή ευκαιρία για το 500L;
djuan1988 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, majnun είπε Fiat Tipo ; Βγαίνει και σε station Το πήρε ένας φίλος πριν λίγες εβδομάδες και μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα μαλακά πλαστικά του (προφανώς μόνο τα επάνω) και γενικά η ποιότητα συναρμογής φαίνεται πολύ καλή.
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, majnun είπε Fiat Tipo ; Βγαίνει και σε station Αλλιώς ίσως καμιά καλή ευκαιρία για το 500L; Απλά το αφήνω εδώ , άλλους τους απασχολεί άλλους όχι 6
majnun Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε ξερω παίδες. Καλό είναι να τα κοιτάμε αυτά. Αλλά βλέποντας ως δεδομένα τι κυκλοφορεί εκεί έξω που το 70% είναι κάτι σαπια 15ετίας, ακόμα και με 2 αστεράκια είσαι καλυμμένος. Παλιά το έκανα ευαγγέλιο το NCAP. Πλέον θεωρώ ότι είναι θέμα προσοχής, τύχης και μετά NCAP. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από majnun 1
LongTom Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, majnun είπε Δε ξερω παίδες. Καλό είναι να τα κοιτάμε αυτά. Αλλά βλέποντας ως δεδομένα τι κυκλοφορεί εκεί έξω που το 70% είναι κάτι σαπια 15ετίας, ακόμα και με 2 αστεράκια είσαι καλυμμένος. Παλιά το έκανα ευαγγέλιο το NCAP. Πλέον θεωρώ ότι είναι θέμα προσοχής, τύχης και μετά NCAP. Φυσικά και δεν είσαι καλυμμένος, απλά δέχεσαι το πολύ μεγαλύτερο ρίσκο επειδή δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο. Κοίτα, επειδή οι άλλοι έχουν σκοτώστρες, δεν σημαίνει ότι εάν έχεις καλό (από άποψη ασφάλειας) όχημα δεν θα μετρήσει την κρίσιμη στιγμή (ή ακόμη θα σε σώσει από ένα ατύχημα - βλέπε αυτόματο φρενάρισμα και άλλα τέτοια συστήματα ενεργητικής ασφάλειας). Από τα λίγα συστήματα που αξίζουν τα λεφτά τους εάν είναι έξτρα (εγκληματικό που δεν είναι στανταρτ, αλλά καπιταλισμός φορ δι γιν). 2
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, tsofras είπε Ούτε σε 5 χρόνια δεν θα τα έχω κάνει, άντε να εξηγώ πάλι όταν έρθει η ώρα να το πουλήσω ότι δεν έχω γυρίσει τα χιλιόμετρα Δικός μου και συ ε ; 6900 χλμ σε 21 μήνες (έλειπα βέβαια 8 μήνες εξωτερικό λόγω δουλειάς)
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δικός μου και συ ε ; 6900 χλμ σε 21 μήνες (έλειπα βέβαια 8 μήνες εξωτερικό λόγω δουλειάς) Χειρότερα εσύ έχεις μέσο όρο 530χλμ τον μήνα εγώ 200χλμ και αυτό επειδή πήγα 4 φορές στη θάλασσα . Περιμένω ότι τον Οκτώβρη δεν θα ξεπεράσω τα 100χλμ
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε Χειρότερα εσύ έχεις μέσο όρο 530χλμ τον μήνα εγώ 200χλμ και αυτό επειδή πήγα 4 φορές στη θάλασσα . Περιμένω ότι τον Οκτώβρη δεν θα ξεπεράσω τα 100χλμ Δυνατός Αθήνα βέβαια δε το χρησιμοποιώ καθόλου, το παίρνω απλά μια φορά το 10ήμερο για να πάω δουλειά για να μη μένει ακίνητο... 1
Bitbit Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Χειρότερα εσύ έχεις μέσο όρο 530χλμ τον μήνα εγώ 200χλμ και αυτό επειδή πήγα 4 φορές στη θάλασσα . Περιμένω ότι τον Οκτώβρη δεν θα ξεπεράσω τα 100χλμ αν είναι έτσι δε χρειάζεσαι το αμάξι. Τζάμπα πληρώνεις τέλη+ασφάλεια++. Με αυτά τα € θα έπαιρνες ταξί όταν χρειάζεσαι. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις