Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επειδή είμαι τρομπας παίζει σε μία διετία να το πάρω

Kανόνισε να αγοράσεις 3ο αμάξι πριν πάρω καν το πρώτο εγω... 🤣🤣

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, giorgos_di είπε

Απόδοση 1.25 ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου ο @tsofras θα βάλει πωλητήριο στο Ibiza.
Απόδοση 1.35 ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου ο @tsofras θα έχει πουλήσει το Ibiza.

Το αστείο είναι ότι έλεγα να μην ζοριστω οικονομικά και πρώτη φορά τόσα χρόνια που στο τέλος του μήνα μου έμειναν 500€ 🤣

Διετία να ξεχρεωσω το μικρό ή χρόνος να ξεχρεωσω το δάνειο της ανακαίνισης

Μετά θα δείξει , ξέρω ότι δεν αξίζει αλλά αυτή τη στιγμή μου είναι παντελώς αδιάφορο σαν αμάξι το ibiza

Στα του αμαξιού η δευτέρα και η τρίτη φυσάνε , αλλά αυτό το κρέμασμα κάτω από τις 1500 δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για τα λεφτά του τέλειο, για τα γούστα μου καθόλου, το πούλαγα χθες άνετα για να πάρω το Leon

Για αυτή τη στιγμή ζει ολόκληρη η κοινότητα που συμμετέχει στο thread. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Tsofras III The return of the Leon

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chriskourou είπε

Για αυτή τη στιγμή ζει ολόκληρη η κοινότητα που συμμετέχει στο thread. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Tsofras III The return of the Leon

Και εσένα δεν σε βλέπω καλά όμως , τόσο καιρό για το 2008 και τελικά άλλαξες γνώμη , άντε να δούμε που θα καταλήξεις

Το Leon το έχεις δει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην θεση του Τσοφρα και με τα χιολιομετρα που κανει θα επαιρνα ενα Fiesta ST να βγαζω τα γουστα μου.. 

Εκραζα το Civic οτι ειναι κακασχημο, αλλα χθες στην αττικη οδο με προσπερασε ενα χρωματος γκρι με μαυρες λεπτομερειες.. Για μια στιγμη πιστευα οτι με προσπαρεσε Nissan GTR. Φαινεται πολυ ομορφο απο κοντα και ειδικα το βραδυ. Ενιωσα πολυ λιγος με το A180

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στα του αμαξιού η δευτέρα και η τρίτη φυσάνε , αλλά αυτό το κρέμασμα κάτω από τις 1500 δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα

Άσε τη τουρμπίνα να φουσκώσει βρε άνθρωπε! 😆 για αυτό είναι εκεί αλλιώς θα πηγαινε σαν μικρα

Προσωπικα αν δεν ακούω την τουρμπίνα να γεμίζει δε ξεκινάω (και να θέλω βασικά με τα 1700 κιλά Αμαξι+βενζίνη+εγώ, Αν δε γιομισεί στροφές δε πρόκειται) 😛 

κατω από 1500 σαλ μόνο στο γκαραζ 😅

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Shyn είπε

Στην θεση του Τσοφρα και με τα χιολιομετρα που κανει θα επαιρνα ενα Fiesta ST να βγαζω τα γουστα μου.. 

Εκραζα το Civic οτι ειναι κακασχημο, αλλα χθες με στιν αττικη οδο με προσπερασε ενα χρωματος γκρι με μαυρες λεπτομερειες.. Για μια στιγμη πιστευα οτι με προσπαρεσε Nissan GTR. Φαινεται πολυ ομορφο απο κοντα και ειδικα το βραδυ. Ενιωσα πολυ λιγος με το A180

Είναι αλήθεια ότι οι φωτό το αδικούν ,ομοίως με πέρασε ένα μπλέ μεταλλικό στη Συγγρού και για λίγο θυμήθηκα τα νιάτα μου στο Gran Turismo στο ps1!!!

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Άσε τη τουρμπίνα να φουσκώσει βρε άνθρωπε! 😆 για αυτό είναι εκεί αλλιώς θα πηγαινε σαν μικρα

Προσωπικα αν δεν ακούω την τουρμπίνα να γεμίζει δε ξεκινάω (και να θέλω βασικά με τα 1700 κιλά Αμαξι+βενζίνη+εγώ, Αν δε γιομισεί στροφές δε πρόκειται) 😛 

κατω από 1500 σαλ μόνο στο γκαραζ 😅

Ρε μαν στρώνω τώρα, αν και ξέρω ότι μάλλον δεν θα το κρατήσω δεν μου πάει η καρδιά να το σκίσω ( άσχετα που θα στρώσω σε κανά χρόνο και αν)

Σε μία ανηφόρα όμως που το πήγα λίγο πάνω από 5000 στροφές πάλι στην αλλαγή έπεσε κάτω από τις 1500 , δεν ξέρω και από μηχανικά αν παίζει ρόλο ότι είναι χιλιαρης

49 λεπτά πριν, Shyn είπε

Εκραζα το Civic οτι ειναι κακασχημο, αλλα χθες στην αττικη οδο με προσπερασε ενα χρωματος γκρι με μαυρες λεπτομερειες.. Για μια στιγμη πιστευα οτι με προσπαρεσε Nissan GTR. Φαινεται πολυ ομορφο απο κοντα και ειδικα το βραδυ. Ενιωσα πολυ λιγος με το A180

Το είχα σκεφτεί και αυτό αλλά στα λεφτά που πάει πλησίαζα το Λεόν

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρε μαν στρώνω τώρα, αν και ξέρω ότι μάλλον δεν θα το κρατήσω δεν μου πάει η καρδιά να το σκίσω ( άσχετα που θα στρώσω σε κανά χρόνο και αν)

Σε μία ανηφόρα όμως που το πήγα λίγο πάνω από 5000 στροφές πάλι στην αλλαγή έπεσε κάτω από τις 1500 , δεν ξέρω και από μηχανικά αν παίζει ρόλο ότι είναι χιλιαρης

α δε ξερω για το τελευταιο που λες εμενα δε μου το κανει...

μεχρι 3500-4000 στροφες στο στρώσιμο εισαι οκ... εγω πλεον εφτασα αισιως τα 4000 χλμ οποτε παιζω σε πληρες ευρος στροφών πλεον και το ψιλοπαταω οπου βρω ευκαιρια (χωρις να το ξεπατωνω βεβαια)... σκεφτομαι να παω να του κανω και μια αλλαγη λαδιών προληπτικά (απο την αντιπροσωπεια επιμενουν οτι δε χρειαζεται βεβαια)...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

α δε ξερω για το τελευταιο που λες εμενα δε μου το κανει...

μεχρι 3500-4000 στροφες στο στρώσιμο εισαι οκ... εγω πλεον εφτασα αισιως τα 4000 χλμ οποτε παιζω σε πληρες ευρος στροφών πλεον και το ψιλοπαταω οπου βρω ευκαιρια (χωρις να το ξεπατωνω βεβαια)... σκεφτομαι να παω να του κανω και μια αλλαγη λαδιών προληπτικά (απο την αντιπροσωπεια επιμενουν οτι δε χρειαζεται βεβαια)...

Κακό δεν κάνει και εγώ όταν έκανα χρήση τα πρώτα τα άλλαζα μετά το στρώσιμο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Και εσένα δεν σε βλέπω καλά όμως , τόσο καιρό για το 2008 και τελικά άλλαξες γνώμη , άντε να δούμε που θα καταλήξεις

Το Leon το έχεις δει?

Ισχύει, αλλά εγώ το ακύρωσα γιατί δεν ξέρω τι μας ξημερώνει με τον Convid.. Βέβαια μετά την ακύρωση, μου μπήκαν ιδέες και για άλλα αυτοκίνητα. 

Το Leon δεν είναι στις επιλογές μου. Μου αρέσουν πολύ (εκτός του 2008) Q3, A3, A180 και Mini countryman, αλλά με τόσα που διάβασα για το τελευταίο απογοητεύτηκα. Βέβαια σταμάτησε να δουλεύει ο configurator της Audi και δεν ξέρω πόσο θα μου βγει το Α3 με τα έξτρα που θέλω

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsofras είπε

Με μία ταχύτητα ανέβασμα πήγες από τις 5κ στις 1.5κ ;;;

μήπως ήθελες να γράψεις 3κ και έγραψες 5 καταλάθος;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, el00019 είπε

Με μία ταχύτητα ανέβασμα πήγες από τις 5κ στις 1.5κ ;;;

μήπως ήθελες να γράψεις 3κ και έγραψες 5 καταλάθος;

όχι απο 1η σε 2α πέφτει κάτω απο τις 2000 στην αλλαγή και αν δεν κάνω λάθος το ίδιο και απο 2α σε 3η

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...